Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
να κατεβει γλυφαδα ρε τυπε τοτε.τον παιρνει εκει να κανει παιχνιδι τις λες?
εγω λεω αμα πουληση την ταβερνα κατι θα κανει δεν μπορει.

Πιστεύω ότι το Μπουρνάζι γενικά είναι πολύ πιο εύκολος και προσιτός στόχος.
Είναι εύφορο σε σκυλιά και δύσκολα πετυχαίνεις κακή μέρα. Η Γλυφάδα είναι άλλη φάση, έχει πιο στάνταρ κόσμο και αχαχούχα κοριτσάκια. Βέβαια έχει και πολλά τρελά κομμάτια αλλά αν θέλει να παίξει μπάλα, θα πρέπει να πάρει και τον Μποτρίνι παρέα.
Άμα πουλήσει την ταβέρνα μπορεί να κάνει αρκετά πράγματα αλλά το κόβω δύσκολο έως απίθανο.
Εσύ τι θα του πρότεινες για τα μέρη σας?

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτα που λες ισχυουν ακομα?  εχω παει περιστερι αλλα δεν μπορεσα να παω μπουρναζη. μενει ενας συγγενεις εκει. παντος ειχα δει πολυ φτιαγμενο εκει και γενικα μαγκικη συμπεριφορα και απο γυνεκες. παντος οι γυνεκες δεν πεζονταιν πολυ μουνια ειναι εκει.
γιωργακι εσυ και στην ερημο να πας πιο πολυ μουνι θα δεις απο οτι στο χωριο σου.θα σου πει ο μουνιντζα τι παιζει και γλυφαδα και θα παρεις και μια γνωμη απο εκει.και θα μας πεις πιο στυλακι σου αρεσει πιο πολυ για να σου πουμε τι να κανεις.

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Είναι εύφορο σε σκυλιά και δύσκολα πετυχαίνεις κακή μέρα. Η Γλυφάδα είναι άλλη φάση, έχει πιο στάνταρ κόσμο και αχαχούχα κοριτσάκια. Βέβαια έχει και πολλά τρελά κομμάτια αλλά αν θέλει να παίξει μπάλα, θα πρέπει να πάρει και τον Μποτρίνι παρέα.
Άμα πουλήσει την ταβέρνα μπορεί να κάνει αρκετά πράγματα αλλά το κόβω δύσκολο έως απίθανο.

να πουλησω δεν παιζει! εχουμε ακομα 11 χρονια στην τραπεζα να το ξεχρεοσουμε και δεν πουλας ποτε γη κανονας προτιμοτερο να το νοικιαζο να περνο το νοικη

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγω θα του προτεινα να κινηθει προς μενεμενη,σταυρουπολη,ηλιουπολη,ευοσμο.ειναι περιοχες κατι σαν το μπουρναζι-περιστερι.και τουμπα μπορει να παιξει γιατι εχει φοιτηταριο πολυ εκει.εχει πολλες φοιτητριες που ειναι απο κατι χωρια και ειναι ξεπασμενες τελειως.θα μπορουσε ο γιωργακης να κανει καλο παιχνιδι με ενα ζαντολαστιχο καλο στο πεζο του,και κανενα μαυρο τζαμι.μετρανε αυτα εκει πολυ,σε συδιασμο με κανενα σκυλαδικο να ακουγετε στη τσιτα.

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
γιωργακι εσυ και στην ερημο να πας πιο πολυ μουνι θα δεις απο οτι στο χωριο σου.θα σου πει ο μουνιντζα τι παιζει και γλυφαδα και θα παρεις και μια γνωμη απο εκει.και θα μας πεις πιο στυλακι σου αρεσει πιο πολυ για να σου πουμε τι να κανεις.

παιδια δεν ειμαι του κυριλατου. μου αρεσι να ντυνομαι casual μου αρεσουνκαι φτιαγμενα αυτοκινητα αλλα το δικο μου δεν το εχω φτιαξει. ειμαι και της τεχνολογιας και στο αυτοκινιτο να υπαρχει. γενικα ειμαι χαμηλον τονον και δεν μου αρεσει η υπερβολη.
ειμαι και παρθενος στο ζωδιο μην γελατε λενε πολλα που ταιριαζουνε δηλαδη ενα παραδειγμα οτι ειμαστε σχολαστικη οσοι ειναι παρθενοι. ισχυει σε μενα ειδικα ανα κανω αγορες το ψαχνω πολυ. ειμαι και επιλεκτικος στης γκομενες. αλλα αμα ειναι να γαμησο ας ειναι και μπαζο δεν δινω σημασια.

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1

αρκανς εσενα και στην νεα Υορκη να σε αμολησουν δεν προκειται να πηδηξεις μοντελο,οποτε ασε τις υποδειξεις και κοιτα να κανεις πλαστικη στην γκομενα σου για να νιωσεις ανθρωπος       :grin:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
αυτα που λες ισχυουν ακομα?  εχω παει περιστερι αλλα δεν μπορεσα να παω μπουρναζη. μενει ενας συγγενεις εκει. παντος ειχα δει πολυ φτιαγμενο εκει και γενικα μαγκικη συμπεριφορα και απο γυνεκες. παντος οι γυνεκες δεν πεζονταιν πολυ μουνια ειναι εκει.

Έτσι είναι ακόμα πάνω-κάτω φίλε μου.
Όποιος θέλει να πάει για καφέ στην Αθήνα για να δει ξέκωλα, πάει 1)Μπουρνάζι, 2)Μικρολίμανο και 3)Κορυδαλλό.
Επίσης πρέπει να μας πεις και κάτι βασικό.
Πώς θέλεις στο περίπου εξωτερικά τη γκόμενα?
Θες πιο πολύ ένα καλό-γλυκό κοριτσάκι που να της γράφεις ποιήματα και να κάνετε αγκαλίτσες ή ένα σκυλί για πούτσο & ξύλο?
Σε τι φάση είσαι ακριβώς? Μουνί να 'ναι και ότι να 'ναι ή είσαι ιδιότροπος και σου ξινίζουν εύκολα αρκετές?

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
παιδια δεν ειμαι του κυριλατου. μου αρεσι να ντυνομαι casual μου αρεσουνκαι φτιαγμενα αυτοκινητα αλλα το δικο μου δεν το εχω φτιαξει. ειμαι και της τεχνολογιας και στο αυτοκινιτο να υπαρχει. γενικα ειμαι χαμηλον τονον και δεν μου αρεσει η υπερβολη.
ειμαι και παρθενος στο ζωδιο μην γελατε λενε πολλα που ταιριαζουνε δηλαδη ενα παραδειγμα οτι ειμαστε σχολαστικη οσοι ειναι παρθενοι. ισχυει σε μενα ειδικα ανα κανω αγορες το ψαχνω πολυ. ειμαι και επιλεκτικος στης γκομενες. αλλα αμα ειναι να γαμησο ας ειναι και μπαζο δεν δινω σημασια.
ελα ρε ξεκολα τωρα.κανεις σαν καμια γκομενα,μην ασχολησε ρε με ζωδια και μαλακιες.ολα τα μουνια πουτσα θελουνε,δεν ψαχνουν ζωδια και μαλακιες.

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εγω θα του προτεινα να κινηθει προς μενεμενη,σταυρουπολη,ηλιουπολη,ευοσμο.ειναι περιοχες κατι σαν το μπουρναζι-περιστερι.και τουμπα μπορει να παιξει γιατι εχει φοιτηταριο πολυ εκει.εχει πολλες φοιτητριες που ειναι απο κατι χωρια και ειναι ξεπασμενες τελειως.θα μπορουσε ο γιωργακης να κανει καλο παιχνιδι με ενα ζαντολαστιχο καλο στο πεζο του,και κανενα μαυρο τζαμι.μετρανε αυτα εκει πολυ,σε συδιασμο με κανενα σκυλαδικο να ακουγετε στη τσιτα.

και η μυτιληνη εχει φοιτιτριες μαγκες υπαρχει πανεπιστημιο. παντος που καταντησαμε μαγκες να κανουμε μαλακιες για να γουσταρουνε οι κοπελες να της γαμησουμε.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αρκανς εσενα και στην νεα Υορκη να σε αμολησουν δεν προκειται να πηδηξεις μοντελο,οποτε ασε τις υποδειξεις και κοιτα να κανεις πλαστικη στην γκομενα σου για να νιωσεις ανθρωπος       :grin:
εσυ απαντησε στην ερωτηση αγορακι μου και μετα θα μιλησεις.καταλαβες κρυφομπινεδακο?να μας πεις τι εγινε με το καθηγητη στο χωραφι περημενουμε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

και εσυ ρε παλικάρι ποιος είσαι; απο που ξεφύτρωσες και τολμάς να μιλας στο δασκαλο μην τα παρω κρανιο βραδιατικο .....αντρε μπραβο πανε να κοιμηθεις που τελειωσαν τα σχολεια και άρχισαν να μπαινουν τα δημοτικα εδω μεσα.. σιλβααααααααααα τα χαπια της πιεσης μαναρακι γρηγορα ... :2funny: :2funny: :2funny: συγχιστηκα... :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δικε μου αν την καυλωνεις την γκομενα δεν θα ασχοληθει με το τι ζωδιο εισαι
ασχολησε με ζωδια τυπε?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ελα ρε ξεκολα τωρα.κανεις σαν καμια γκομενα,μην ασχολησε ρε με ζωδια και μαλακιες.ολα τα μουνια πουτσα θελουνε,δεν ψαχνουν ζωδια και μαλακιες.
πεστα ρε τυπε
ετσι
:rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Κάτι τέτοιο περίμενα.
Πρέπει να είσαι και λιγάκι περίεργος εσύ, άμα μας λες για ζώδια και επιλεκτικότητες τότε τα πράγματα δυσκολεύουν.
Τι εννοείς όταν λες "τεχνολογίας και στο αυτοκίνητο να υπάρχει"?
Έχεις βάλει gadgets μέσα στο αμάξι και το έχεις κάνει διαστημόπλοιο?

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
και εσυ ρε παλικάρι ποιος είσαι; απο που ξεφύτρωσες και τολμάς να μιλας στο δασκαλο μην τα παρω κρανιο βραδιατικο .....αντρε μπραβο πανε να κοιμηθεις που τελειωσαν τα σχολεια και άρχισαν να μπαινουν τα δημοτικα εδω μεσα.. σιλβααααααααααα τα χαπια της πιεσης μαναρακι γρηγορα ... :2funny: :2funny: :2funny: συγχιστηκα... :grin:

φιλτατη αν ο δασκαλος ειναι ποντιος οτι και να πει ανεκδοτο θα ειναι...  :grin:

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Έτσι είναι ακόμα πάνω-κάτω φίλε μου.
Όποιος θέλει να πάει για καφέ στην Αθήνα για να δει ξέκωλα, πάει 1)Μπουρνάζι, 2)Μικρολίμανο και 3)Κορυδαλλό.
Επίσης πρέπει να μας πεις και κάτι βασικό.
Πώς θέλεις στο περίπου εξωτερικά τη γκόμενα?
Θες πιο πολύ ένα καλό-γλυκό κοριτσάκι που να της γράφεις ποιήματα και να κάνετε αγκαλίτσες ή ένα σκυλί για πούτσο & ξύλο?
Σε τι φάση είσαι ακριβώς? Μουνί να 'ναι και ότι να 'ναι ή είσαι ιδιότροπος και σου ξινίζουν εύκολα αρκετές?

μου αρεσουν πολυ ηα ναζιαρες αυτες που εχουν θηλυκοτητα και πολυ ορεξη για σεξ. για σχεση σιγουρα θα ιθελα να ειχα κατι που να γουσταρο και εγω. για πηδημα οτι νανε. απλως πιστευω με μια σχεση λυνεις το προβλημα με το σεξ. δεν γουσταρο χοντρες παντος καθολου ασχετα αν εχω παει με μια. το σκυλη που λες δεν καθεται στο ιδος αντρα που ειμαι. εγω συνιθος ελκυο τις ξενεροτες, απο τις 4 η μια μου εκανε στοματικο και σε μια δοκιμασα προκτικο πολυ λιγο. γενικα δεν ειχα χρονο με αυτες  γιατι δεν ειχαν χρονο οι ιδιες. τον ονειρο μου να εχω μια που να γουσταρο και να την εχω απο το βραδι μεχρι το πρωι και να την γαμαω και να κανει απολα. αλλα ονειρο ειναι. αλοστε αυτα μας κρατανε στην ζωη

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εσυ απαντησε στην ερωτηση αγορακι μου και μετα θα μιλησεις.καταλαβες κρυφομπινεδακο?να μας πεις τι εγινε με το καθηγητη στο χωραφι περημενουμε.
Φυτευανε αγγουρια  τυπε μου

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
και η μυτιληνη εχει φοιτιτριες μαγκες υπαρχει πανεπιστημιο. παντος που καταντησαμε μαγκες να κανουμε μαλακιες για να γουσταρουνε οι κοπελες να της γαμησουμε.

Για αυτό σου λέμε να κινείσαι προς την πόλη.
Τι περιμένεις να έρθουν για αυτές για σαρδέλες και ούζα στα κατσάβραχα?
Μάθε πρώτα τις μαλακίες του παιχνιδιού, άρχισε να γαμάς και μετά κράζεις όσο θέλεις.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλτατη αν ο δασκαλος ειναι ποντιος οτι και να πει ανεκδοτο θα ειναι...  :grin:
ελα εσυ για υπνο τωρα....αυριο εχεις ποτισμα θα ερθει και ο καθηγητης στο χωραφι πρεπει να εισαι δροσερο αγορι,που λεει και ο απολυτος τυπος μου.αυριο εχετε δουλεια με το καθηγητη σου  :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom