Giwrgos_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
γιωργακη διαβαζε να μαθαινεις
διαβαζω παιδια! ειμαι και απο χωριο ειμαι λιγο πισω σε αυτα!
γιωργακη διαβαζε να μαθαινεις
να κατεβει γλυφαδα ρε τυπε τοτε.τον παιρνει εκει να κανει παιχνιδι τις λες?
εγω λεω αμα πουληση την ταβερνα κατι θα κανει δεν μπορει.
γιωργακι εσυ και στην ερημο να πας πιο πολυ μουνι θα δεις απο οτι στο χωριο σου.θα σου πει ο μουνιντζα τι παιζει και γλυφαδα και θα παρεις και μια γνωμη απο εκει.και θα μας πεις πιο στυλακι σου αρεσει πιο πολυ για να σου πουμε τι να κανεις.αυτα που λες ισχυουν ακομα? εχω παει περιστερι αλλα δεν μπορεσα να παω μπουρναζη. μενει ενας συγγενεις εκει. παντος ειχα δει πολυ φτιαγμενο εκει και γενικα μαγκικη συμπεριφορα και απο γυνεκες. παντος οι γυνεκες δεν πεζονταιν πολυ μουνια ειναι εκει.
Πιστεύω ότι το Μπουρνάζι γενικά είναι πολύ πιο εύκολος και προσιτός στόχος.
Είναι εύφορο σε σκυλιά και δύσκολα πετυχαίνεις κακή μέρα. Η Γλυφάδα είναι άλλη φάση, έχει πιο στάνταρ κόσμο και αχαχούχα κοριτσάκια. Βέβαια έχει και πολλά τρελά κομμάτια αλλά αν θέλει να παίξει μπάλα, θα πρέπει να πάρει και τον Μποτρίνι παρέα.
Άμα πουλήσει την ταβέρνα μπορεί να κάνει αρκετά πράγματα αλλά το κόβω δύσκολο έως απίθανο.
Εσύ τι θα του πρότεινες για τα μέρη σας?
εγω θα του προτεινα να κινηθει προς μενεμενη,σταυρουπολη,ηλιουπολη,ευοσμο.ειναι περιοχες κατι σαν το μπουρναζι-περιστερι.και τουμπα μπορει να παιξει γιατι εχει φοιτηταριο πολυ εκει.εχει πολλες φοιτητριες που ειναι απο κατι χωρια και ειναι ξεπασμενες τελειως.θα μπορουσε ο γιωργακης να κανει καλο παιχνιδι με ενα ζαντολαστιχο καλο στο πεζο του,και κανενα μαυρο τζαμι.μετρανε αυτα εκει πολυ,σε συδιασμο με κανενα σκυλαδικο να ακουγετε στη τσιτα.Πιστεύω ότι το Μπουρνάζι γενικά είναι πολύ πιο εύκολος και προσιτός στόχος.
Είναι εύφορο σε σκυλιά και δύσκολα πετυχαίνεις κακή μέρα. Η Γλυφάδα είναι άλλη φάση, έχει πιο στάνταρ κόσμο και αχαχούχα κοριτσάκια. Βέβαια έχει και πολλά τρελά κομμάτια αλλά αν θέλει να παίξει μπάλα, θα πρέπει να πάρει και τον Μποτρίνι παρέα.
Άμα πουλήσει την ταβέρνα μπορεί να κάνει αρκετά πράγματα αλλά το κόβω δύσκολο έως απίθανο.
Εσύ τι θα του πρότεινες για τα μέρη σας?
γιωργακι εσυ και στην ερημο να πας πιο πολυ μουνι θα δεις απο οτι στο χωριο σου.θα σου πει ο μουνιντζα τι παιζει και γλυφαδα και θα παρεις και μια γνωμη απο εκει.και θα μας πεις πιο στυλακι σου αρεσει πιο πολυ για να σου πουμε τι να κανεις.
γιωργακι εσυ και στην ερημο να πας πιο πολυ μουνι θα δεις απο οτι στο χωριο σου.θα σου πει ο μουνιντζα τι παιζει και γλυφαδα και θα παρεις και μια γνωμη απο εκει.και θα μας πεις πιο στυλακι σου αρεσει πιο πολυ για να σου πουμε τι να κανεις.
αυτα που λες ισχυουν ακομα? εχω παει περιστερι αλλα δεν μπορεσα να παω μπουρναζη. μενει ενας συγγενεις εκει. παντος ειχα δει πολυ φτιαγμενο εκει και γενικα μαγκικη συμπεριφορα και απο γυνεκες. παντος οι γυνεκες δεν πεζονταιν πολυ μουνια ειναι εκει.
ελα ρε ξεκολα τωρα.κανεις σαν καμια γκομενα,μην ασχολησε ρε με ζωδια και μαλακιες.ολα τα μουνια πουτσα θελουνε,δεν ψαχνουν ζωδια και μαλακιες.παιδια δεν ειμαι του κυριλατου. μου αρεσι να ντυνομαι casual μου αρεσουνκαι φτιαγμενα αυτοκινητα αλλα το δικο μου δεν το εχω φτιαξει. ειμαι και της τεχνολογιας και στο αυτοκινιτο να υπαρχει. γενικα ειμαι χαμηλον τονον και δεν μου αρεσει η υπερβολη.
ειμαι και παρθενος στο ζωδιο μην γελατε λενε πολλα που ταιριαζουνε δηλαδη ενα παραδειγμα οτι ειμαστε σχολαστικη οσοι ειναι παρθενοι. ισχυει σε μενα ειδικα ανα κανω αγορες το ψαχνω πολυ. ειμαι και επιλεκτικος στης γκομενες. αλλα αμα ειναι να γαμησο ας ειναι και μπαζο δεν δινω σημασια.
εγω θα του προτεινα να κινηθει προς μενεμενη,σταυρουπολη,ηλιουπολη,ευοσμο.ειναι περιοχες κατι σαν το μπουρναζι-περιστερι.και τουμπα μπορει να παιξει γιατι εχει φοιτηταριο πολυ εκει.εχει πολλες φοιτητριες που ειναι απο κατι χωρια και ειναι ξεπασμενες τελειως.θα μπορουσε ο γιωργακης να κανει καλο παιχνιδι με ενα ζαντολαστιχο καλο στο πεζο του,και κανενα μαυρο τζαμι.μετρανε αυτα εκει πολυ,σε συδιασμο με κανενα σκυλαδικο να ακουγετε στη τσιτα.
εσυ απαντησε στην ερωτηση αγορακι μου και μετα θα μιλησεις.καταλαβες κρυφομπινεδακο?να μας πεις τι εγινε με το καθηγητη στο χωραφι περημενουμε.αρκανς εσενα και στην νεα Υορκη να σε αμολησουν δεν προκειται να πηδηξεις μοντελο,οποτε ασε τις υποδειξεις και κοιτα να κανεις πλαστικη στην γκομενα σου για να νιωσεις ανθρωπος
αρκανς εσενα και στην νεα Υορκη να σε αμολησουν δεν προκειται να πηδηξεις μοντελο,οποτε ασε τις υποδειξεις και κοιτα να κανεις πλαστικη στην γκομενα σου για να νιωσεις ανθρωπος
δικε μου αν την καυλωνεις την γκομενα δεν θα ασχοληθει με το τι ζωδιο εισαιπαιδια δεν ειμαι του κυριλατου. μου αρεσι να ντυνομαι casual μου αρεσουνκαι φτιαγμενα αυτοκινητα αλλα το δικο μου δεν το εχω φτιαξει. ειμαι και της τεχνολογιας και στο αυτοκινιτο να υπαρχει. γενικα ειμαι χαμηλον τονον και δεν μου αρεσει η υπερβολη.
ειμαι και παρθενος στο ζωδιο μην γελατε λενε πολλα που ταιριαζουνε δηλαδη ενα παραδειγμα οτι ειμαστε σχολαστικη οσοι ειναι παρθενοι. ισχυει σε μενα ειδικα ανα κανω αγορες το ψαχνω πολυ. ειμαι και επιλεκτικος στης γκομενες. αλλα αμα ειναι να γαμησο ας ειναι και μπαζο δεν δινω σημασια.
πεστα ρε τυπεελα ρε ξεκολα τωρα.κανεις σαν καμια γκομενα,μην ασχολησε ρε με ζωδια και μαλακιες.ολα τα μουνια πουτσα θελουνε,δεν ψαχνουν ζωδια και μαλακιες.
παιδια δεν ειμαι του κυριλατου. μου αρεσι να ντυνομαι casual μου αρεσουνκαι φτιαγμενα αυτοκινητα αλλα το δικο μου δεν το εχω φτιαξει. ειμαι και της τεχνολογιας και στο αυτοκινιτο να υπαρχει. γενικα ειμαι χαμηλον τονον και δεν μου αρεσει η υπερβολη.
και εσυ ρε παλικάρι ποιος είσαι; απο που ξεφύτρωσες και τολμάς να μιλας στο δασκαλο μην τα παρω κρανιο βραδιατικο .....αντρε μπραβο πανε να κοιμηθεις που τελειωσαν τα σχολεια και άρχισαν να μπαινουν τα δημοτικα εδω μεσα.. σιλβααααααααααα τα χαπια της πιεσης μαναρακι γρηγορα ... συγχιστηκα...
Έτσι είναι ακόμα πάνω-κάτω φίλε μου.
Όποιος θέλει να πάει για καφέ στην Αθήνα για να δει ξέκωλα, πάει 1)Μπουρνάζι, 2)Μικρολίμανο και 3)Κορυδαλλό.
Επίσης πρέπει να μας πεις και κάτι βασικό.
Πώς θέλεις στο περίπου εξωτερικά τη γκόμενα?
Θες πιο πολύ ένα καλό-γλυκό κοριτσάκι που να της γράφεις ποιήματα και να κάνετε αγκαλίτσες ή ένα σκυλί για πούτσο & ξύλο?
Σε τι φάση είσαι ακριβώς? Μουνί να 'ναι και ότι να 'ναι ή είσαι ιδιότροπος και σου ξινίζουν εύκολα αρκετές?
Φυτευανε αγγουρια τυπε μουεσυ απαντησε στην ερωτηση αγορακι μου και μετα θα μιλησεις.καταλαβες κρυφομπινεδακο?να μας πεις τι εγινε με το καθηγητη στο χωραφι περημενουμε.
και η μυτιληνη εχει φοιτιτριες μαγκες υπαρχει πανεπιστημιο. παντος που καταντησαμε μαγκες να κανουμε μαλακιες για να γουσταρουνε οι κοπελες να της γαμησουμε.
ελα εσυ για υπνο τωρα....αυριο εχεις ποτισμα θα ερθει και ο καθηγητης στο χωραφι πρεπει να εισαι δροσερο αγορι,που λεει και ο απολυτος τυπος μου.αυριο εχετε δουλεια με το καθηγητη σουφιλτατη αν ο δασκαλος ειναι ποντιος οτι και να πει ανεκδοτο θα ειναι...