Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ελα ρε ξεκολα τωρα.κανεις σαν καμια γκομενα,μην ασχολησε ρε με ζωδια και μαλακιες.ολα τα μουνια πουτσα θελουνε,δεν ψαχνουν ζωδια και μαλακιες.

μπες στο σχεση και διαβασε να δεις μια γκομενα που ελεγε οτι οι παρθενοι ειναι ξενεροτι στο σεξ και ειναι μονο καλη σε γαμο. ολες επειρεαζονταιν αμα λεει μια κατι τετοια

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μου αρεσουν πολυ ηα ναζιαρες αυτες που εχουν θηλυκοτητα και πολυ ορεξη για σεξ. για σχεση σιγουρα θα ιθελα να ειχα κατι που να γουσταρο και εγω. για πηδημα οτι νανε. απλως πιστευω με μια σχεση λυνεις το προβλημα με το σεξ. δεν γουσταρο χοντρες παντος καθολου ασχετα αν εχω παει με μια. το σκυλη που λες δεν καθεται στο ιδος αντρα που ειμαι. εγω συνιθος ελκυο τις ξενεροτες, απο τις 4 η μια μου εκανε στοματικο και σε μια δοκιμασα προκτικο πολυ λιγο. γενικα δεν ειχα χρονο με αυτες  γιατι δεν ειχαν χρονο οι ιδιες. τον ονειρο μου να εχω μια που να γουσταρο και να την εχω απο το βραδι μεχρι το πρωι και να την γαμαω και να κανει απολα. αλλα ονειρο ειναι. αλοστε αυτα μας κρατανε στην ζωη
καλα ρε θηριο? απο τις 4 μονο την 1 πιπωσες? οι αλλες γιατι σου ξεφυγαν?

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ελα εσυ για υπνο τωρα....αυριο εχεις ποτισμα θα ερθει και ο καθηγητης στο χωραφι πρεπει να εισαι δροσερο αγορι,που λεει και ο απολυτος τυπος μου.αυριο εχετε δουλεια με το καθηγητη σου  :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

δασκαλε να χυνεις στην μαπα την γκομενα σου γιατι δεν βλεπετε...  :grin:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μπες στο σχεση και διαβασε να δεις μια γκομενα που ελεγε οτι οι παρθενοι ειναι ξενεροτι στο σεξ και ειναι μονο καλη σε γαμο. ολες επειρεαζονταιν αμα λεει μια κατι τετοια
μην λες ρε μαλακιες.και εγω παρθενος ειμαι.πες αυτη τη καριολα που το εγραψε να ερθει να με βρει.θα τις δωσω το μουνι στο χερι να το δει και απο την πισω την πλευρα πως ειναι απο τις πουτσες που θα φαει.μην πιστευεις ρε αυτα τα παπαριλικια.

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δικε μου αν την καυλωνεις την γκομενα δεν θα ασχοληθει με το τι ζωδιο εισαι
ασχολησε με ζωδια τυπε?

ειχα ριξει μια ματια μια φορα και αυτα που εγραφε ισχυουν για το χαρακτηρα μου. οπως σου ειπα με το σχολαστικος που εγραφε.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
μου αρεσουν πολυ ηα ναζιαρες αυτες που εχουν θηλυκοτητα και πολυ ορεξη για σεξ. για σχεση σιγουρα θα ιθελα να ειχα κατι που να γουσταρο και εγω. για πηδημα οτι νανε. απλως πιστευω με μια σχεση λυνεις το προβλημα με το σεξ. δεν γουσταρο χοντρες παντος καθολου ασχετα αν εχω παει με μια. το σκυλη που λες δεν καθεται στο ιδος αντρα που ειμαι. εγω συνιθος ελκυο τις ξενεροτες, απο τις 4 η μια μου εκανε στοματικο και σε μια δοκιμασα προκτικο πολυ λιγο. γενικα δεν ειχα χρονο με αυτες  γιατι δεν ειχαν χρονο οι ιδιες. τον ονειρο μου να εχω μια που να γουσταρο και να την εχω απο το βραδι μεχρι το πρωι και να την γαμαω και να κανει απολα. αλλα ονειρο ειναι. αλοστε αυτα μας κρατανε στην ζωη

Ρε φίλε σου κάνω μία ερώτηση και εσύ μου γράφεις πτυχιακή. Πες 2 κουβέντες να κάνουμε δουλειά.
Καλό είναι που δε θέλεις ξέκωλα γιατί δεν νομίζω να ήθελαν το στυλ σου. Για το ναζιάρικο νομίζω ότι ταιριάζεις καλύτερα.
Καλό είναι αυτό γιατί απαιτεί λιγότερο προσποιητό στυλ από εσένα. Το θέμα είναι να κάνεις την αρχή.
Γενικά πώς νιώθεις, σκέφτεσαι να αρχίσεις το παιχνίδι πριν τις 100 σελίδες?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μου αρεσουν πολυ ηα ναζιαρες αυτες που εχουν θηλυκοτητα και πολυ ορεξη για σεξ. για σχεση σιγουρα θα ιθελα να ειχα κατι που να γουσταρο και εγω. για πηδημα οτι νανε. απλως πιστευω με μια σχεση λυνεις το προβλημα με το σεξ. δεν γουσταρο χοντρες παντος καθολου ασχετα αν εχω παει με μια. το σκυλη που λες δεν καθεται στο ιδος αντρα που ειμαι. εγω συνιθος ελκυο τις ξενεροτες, [glow=red,2,300]απο τις 4 η μια μου εκανε στοματικο και σε μια δοκιμασα προκτικο πολυ [/glow] λιγο. γενικα δεν ειχα χρονο με αυτες  γιατι δεν ειχαν χρονο οι ιδιες. τον ονειρο μου να εχω μια που να γουσταρο και να την εχω απο το βραδι μεχρι το πρωι και να την γαμαω και να κανει απολα. αλλα ονειρο ειναι. αλοστε αυτα μας κρατανε στην ζωη
τι στοματικο ρε τυπε
σε πιπωσε
σε τσιμπουκιασε
ακου στοματικο :2funny:

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κάτι τέτοιο περίμενα.
Πρέπει να είσαι και λιγάκι περίεργος εσύ, άμα μας λες για ζώδια και επιλεκτικότητες τότε τα πράγματα δυσκολεύουν.
Τι εννοείς όταν λες "τεχνολογίας και στο αυτοκίνητο να υπάρχει"?
Έχεις βάλει gadgets μέσα στο αμάξι και το έχεις κάνει διαστημόπλοιο?

επειδη ειπα οτι μου αρεσουν τα φτιαγμενα μπορει να καταλαβετε οτι μου αρεσουν παλια αυτοκινιτα οπως ραλλυ. δεν μου αρεσουν παλια καινουργια και φτιαγμενα οπως πχ ενα γκολφ η ενα αουντι ττ. 

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρε φίλε σου κάνω μία ερώτηση και εσύ μου γράφεις πτυχιακή. Πες 2 κουβέντες να κάνουμε δουλειά.
Καλό είναι που δε θέλεις ξέκωλα γιατί δεν νομίζω να ήθελαν το στυλ σου. Για το ναζιάρικο νομίζω ότι ταιριάζεις καλύτερα.
Καλό είναι αυτό γιατί απαιτεί λιγότερο προσποιητό στυλ από εσένα. Το θέμα είναι να κάνεις την αρχή.

Ρε φιλε αυτα δε γινονται απο τη μια μερα στην αλλη,θα βγαινεις συχνα με μια κοπελα δηλαδη κανα δυο βδομαδες και μετα θα κανεις σχεση αλλα το θεμα ειναι πως βρισκεις και πως θα πεισεις μια κοπελα για καφεδακι,θεωρητικα ευκολο ειναι στην πραξη ειναι το θεμα,δηλαδη τιθεται πρωτα θεμα προσεγγισης και εκει κολλαμε,αν γινει η αρχη μετα ολα ειναι πιο ευκολα,συμφωνεις?

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλα ρε θηριο? απο τις 4 μονο την 1 πιπωσες? οι αλλες γιατι σου ξεφυγαν?

λαθος 2. η μια η παντρεμενη και μια 17χρονι λιγο γεματουλα. η αλλη η ελευθερη δεν ειχαμε χρονο το καναμε μια φορα σπιτι της μια ςρα ειχαμε μετα ηρθε η αδελφι της και εφυγα σε μια ωρα τι να προλαβο.  η τελευταια η παντρεμενη και αυτη πηγα σπιτ κατα τις 2 ειχε να σηκοθει πρωι και εκει ειχα λιγο χρονο κοιταγα να την βαλω μεσα να το ευχαριστιθω. μετα μτης ειπα να βρεθουμε ξανα και δεν ηθελε λεει δεν ειμαι για τετοια. καμια δεν δεχονταν χυσια στο στομα.  παντος υπαρχει πιθανοτητα να μη εκανα καλο σεξ ολες και ολες 11 φορες το εχω κανει και χρονο καθε φορα μια ωρα. οποτε δεν ειχα χρονο να βρω τα κουμπια της καθε μια.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον γιωργαρε θεωρεια τελος.
μπαινουμε σε πρακτικη.για να σου δωσουμε κατευθειαν λυσεις.

εισαι σε μια καφετερια με το φιλαρακι σου και πινετε καφε.απεναντι σας καθοντε 2 μουνια,και το 1 σε κοιταει και χαμογελαει συνεχεια.ειναι ωραιο γκομενακι και σου αρεσει.τι κανεις σε αυτη τη φαση?

θελω απαντηση.θα το παμε βημα-βημα το πραγμα.θεωρια τελος συναδελφοι.

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εσενα εκει σε χυνει ο καθηγητης και ξερεις?.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αντε βουλωσε το ρε μπινε.

Πω πω κουραστικα να σε ταπωνω και να σε εκθετω συνεχεια,ενα break προς το παρον και θα συνεχισω αυριο με την παρτυ σου,εισαι και ποντιος δε λεει να το βγαλουμε ολο το thread με ανεκδοτα.

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1

η κοπελα που σου περιεργαψα την ιθελα για σχεση. θελω ξεκολα γιατι αυτα τα κανουνε ολα στο κρεβατι και θελω να τα δοκιμασο.

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
η κοπελα που σου περιεργαψα την ιθελα για σχεση. θελω ξεκολα γιατι αυτα τα κανουνε ολα στο κρεβατι και θελω να τα δοκιμασο.

Ρε γιωργαρε εαν θελεις να ευχαριστηθεις και να κανεις οτι σου κατεβει στο μυαλο πανε σε ιεροδουλη,εγω αυτο θα κανω οταν θα παρω την επιδοτηση απο τη δουλεια,μην ψαχνεις αδικα,ασε που αυτες που δουλευουν σε σπιτακια ελεγχονται οι περισσοτερες ενω απο γκομενα μπορει να την παθεις αμα γινει η στραβη.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ρε γιωργαρε εαν θελεις να ευχαριστηθεις και να κανεις οτι σου κατεβει στο μυαλο πανε σε ιεροδουλη,εγω αυτο θα κανω οταν θα παρω την επιδοτηση απο τη δουλεια,μην ψαχνεις αδικα,ασε που αυτες που δουλευουν σε σπιτακια ελεγχονται οι περισσοτερες ενω απο γκομενα μπορει να την παθεις αμα γινει η στραβη.
που δουλευεις λεπτουλη; :grin:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε γιωργαρε εαν θελεις να ευχαριστηθεις και να κανεις οτι σου κατεβει στο μυαλο πανε σε ιεροδουλη,εγω αυτο θα κανω οταν θα παρω την επιδοτηση απο τη δουλεια.

αγροτοτινειτζερ εγραψες.νομιζω οτι καλυτερο ηταν αυτο που ειπες.
αρε καραμανλη κανταντησες το ελληνα αγροτη να περιμενει την επιδοτηση του για να γαμησει.
αρε ευρωπη που πανε τα λεφτα σου,ολα σε επενδυσεις.
αντε βρε αγορι μου ασχολουμαστε και μαζι σου.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
αγροτοτινειτζερ εγραψες.νομιζω οτι καλυτερο ηταν αυτο που ειπες.
αρε καραμανλη κανταντησες το ελληνα αγροτη να περιμενει την επιδοτηση του για να γαμησει.
αρε ευρωπη που πανε τα λεφτα σου,ολα σε επενδυσεις.
αντε βρε αγορι μου ασχολουμαστε και μαζι σου.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τύπε μου, υπάρχει κάποιο ειδικό κοινοτικό πλαίσιο στήριξης για τέτοιες περιπτώσεις? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
λοποιν μαγκες η νεα συνταγη απο εδω και περα ειναι η εξης.
οζον
ασβεστης
γαμηση
επιδοτηση
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom