Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρε γιωργο μην ασχολεισαι με τετοιες ρε,χανεις αδικα το χρονο σου ,κοροιδια σκετη ειναι αυτες του ιντερνετ,ασε που 9/10 ειναι μπαζα και σαυρες.

την εχω δει ειναι και μου αρεσει πολυ! εχουμε what's up  δεν πληρονο κατι. το μονο που μπορει να απογοητευθω αβ δεν συναντηθουμε

latinos35

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
θα το λαβο υποψειν. παντος την εχω δει απο μσν καμερα πολλες φορεςκαι δεν ειναι χοντρη ειναι ας πυμε χυμοδεις. με πολυ μεγαλο στηθος μεγεθος 6.
δεν θα ψαχνο πεια με αυτη μιλαμε απο τηλ και μσν δεν χανω να περιμενο μεχρι αυγουστο απλως θα σταματηοσ να ψαχνω μεσο τσατ
καμια παρτουζα θελει την ρωτησες?
ασε μας ρε φιλε βραδιατικα.ολο μαλακιες λες.

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
σημερα ειχα κατεβει στην πολη ειχα παει την μανα μου για κατι δουλειες απο τις 9 στον δρομο ειμουνα με μια ζεστη ανηποφορι. τελικα πηγαμε σε ενα μαγαζι για ψωνια ρουχον κατα τις 4 το απογευμα ειδα μια κοπελιτσα και την κοιταξα σαν να της λεω μου αρεσεις. μετα οπου πηγενα να δω ρουχα τσουπ και αυτη διπλα μου να κοιταει ρουχα αυτο εγινε κοντα 6 φορες. δεν της μιλησα ντραπικα δεν ηξερα και τι να πω. ασε πουθ ειμουνα απο την ζεστη μεσα στον ιδρωτα ετρεχε και η μυτη μου και δεν ενιωθα ανετα να παω κοντα της. ιδρωνο και ευκολα γαμωτη μου. το χασαμε το κορμι πατριοτη

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
σημερα ειχα κατεβει στην πολη ειχα παει την μανα μου για κατι δουλειες απο τις 9 στον δρομο ειμουνα με μια ζεστη ανηποφορι. τελικα πηγαμε σε ενα μαγαζι για ψωνια ρουχον κατα τις 4 το απογευμα ειδα μια κοπελιτσα και την κοιταξα σαν να της λεω μου αρεσεις. μετα οπου πηγενα να δω ρουχα τσουπ και αυτη διπλα μου να κοιταει ρουχα αυτο εγινε κοντα 6 φορες. δεν της μιλησα ντραπικα δεν ηξερα και τι να πω. ασε πουθ ειμουνα απο την ζεστη μεσα στον ιδρωτα ετρεχε και η μυτη μου και δεν ενιωθα ανετα να παω κοντα της. ιδρωνο και ευκολα γαμωτη μου. το χασαμε το κορμι πατριοτη

φιλαρακο πανε σε ιεροδουλη να ξεδωσεις, οτι σε εχει επηρεασει η ζεστη κανει μπαμ,μην ποσταρεις αλλη μαλακια μεχρι να συνελθεις.

φιλικα στο λεω γιατι ηδη αρχισαν να σου την λενε.

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
φιλαρακο πανε σε ιεροδουλη να ξεδωσεις, οτι σε εχει επηρεασει η ζεστη κανει μπαμ,μην ποσταρεις αλλη μαλακια μεχρι να συνελθεις.

φιλικα στο λεω γιατι ηδη αρχισαν να σου την λενε.

δεν λεω ψεματα συνεβει σημερα. εσυ θα εκανες καμακια αν εισουνα χαλια? η αληθεια ειναι οτι ντραπικα δεν ειχα θαρος.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε γιωργη στο πα
δασκαλος παπαλα
δεν υπαρχει βοηθεια
οτι εμαθες εμαθες

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
τελικα πηγαμε σε ενα μαγαζι για ψωνια ρουχον κατα τις 4 το απογευμα ειδα μια κοπελιτσα και την κοιταξα σαν να της λεω μου αρεσεις. μετα οπου πηγενα να δω ρουχα τσουπ και αυτη διπλα μου να κοιταει ρουχα αυτο εγινε κοντα 6 φορες. [size=14pt]δεν της μιλησα ντραπικα δεν ηξερα και τι να πω.[/size]

"Κοπελιά...μην με ακολουθείς, χαμένος είμαι και εγώ"

:2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω συνηθως οταν της καμακωνω τους λεω κατι στο στυλ.ειστε πανεμορφη σαν Πριγγηπισσα.πιανει παντα οχι μονο στη Ρωσσια.σε μια καφετερια στον Κεραμικο το Μα'ι'ο επιασε και σε Ελληνιδες.ημουνα με τον Fidel και τον  Pitsilisti και κατι αλλους φιλους τους και στο διπλα τραπεζι καθοταν 2 Ελληνιδες.γυρω στα 20 το συστημα επιασε!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
εγω συνηθως οταν της καμακωνω τους λεω κατι στο στυλ.ειστε πανεμορφη σαν Πριγγηπισσα.πιανει παντα οχι μονο στη Ρωσσια.σε μια καφετερια στον Κεραμικο το Μα'ι'ο επιασε και σε Ελληνιδες.ημουνα με τον Fidel και τον  Pitsilisti και κατι αλλους φιλους τους και στο διπλα τραπεζι καθοταν 2 Ελληνιδες.γυρω στα 20 το συστημα επιασε!
ρε δημητρακιε
αυτο πιανει
η οτι τους λες εχω και σπιτι στην μοσχα
παμε μια βολτα;
και τα 20χρονα ακουνε μαμα ρωσια
και χυνουν λεμε
αφου παιζει να χουν βγει μεχρι χαιδαρι μερια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε δημητρακιε
αυτο πιανει
η οτι τους λες εχω και σπιτι στην μοσχα
παμε μια βολτα;
και τα 20χρονα ακουνε μαμα ρωσια
και χυνουν λεμε
αφου παιζει να χουν βγει μεχρι χαιδαρι μερια
οχι στην Ελλαδα δεν πρεπει να λες τιποτα για Ρωσσια!μην σε περασουνε για Ρωσσοποντιο!θυμαμαι σε μια στην Ελλαδα της ειχα πει οτι μενω μονιμα Αμερικη.τους εδινα το Ρωσσικο μου κινητο +7921... και τους ελεγα οτι ειναι Αμερικανικο!στο Σικαγο!και του σπιτιου 007812....οτι ειναι του σπιτιου μου στη Νεα Υορκη!ειχε πολυ γελιο :2funny:

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον παιδια σημερα η 2 φιλη μου θα βγουνε και με φωναξανε η μια κοπελα που εχει ο φιλος μου θα φερει 2 κοπελες η μια αξιζει την ειχα δει παλιοτερα η αλλη δεν λεει εκτος οτι δεν τιν γουσταρο καθολου. το θεμα ειναι οτι η καλη γνορισε τον ενα φιλο μου χτες χωρις να ειμαι εγω μαζι στην παρεα.
εγω τι κανω σημερα  ?
αυτος μου ειπε εγω την καλη και εσυ την αλλη. μιλουσαμε στο φεις πριν λιγο. να την πεσω και εγω δεν λεει αφου ειδη εχει ξεκινηση αυτος το ψησιμο.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom