giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καλη η σχεση αλλα και τα εχτρα καλυτεραΝα τετοια θα βλεπει ο νησιωτηs και δεν θα θελει να κανει σχεση!!!!!!!!
Καλη η σχεση αλλα και τα εχτρα καλυτεραΝα τετοια θα βλεπει ο νησιωτηs και δεν θα θελει να κανει σχεση!!!!!!!!
Καλη η σχεση αλλα και τα εχτρα καλυτερα
δηλαδη σκοτωθηκε?
διαβασα μερικα του ποστ που εγραψε τις προηγουμενες μερες.ελεγε καποια σωστα πραγματα,αλλα ελεγε και μαλακιες.σε πολλα ομως απο αυτα που ελεγε μπορω να πω οτι ειχε καποιο δικιο.αλλα το εχανε γιατι νευριαζε και μαλωνε.
Κατηφορα ναι αλλα ευτυχως δεν μας πηρε παραμαζεμαΤο δηλωσε καθαρα.......Θελει σχεση.........Δεν ειναι σαν κι εμαs τα αλανια!!!!!! Εμαs ξεγραψε μαs!!! Εχουμε πεσει στην κατηφοοορα την μεγαλη!!!!!!!!
Κατηφορα ναι αλλα ευτυχως δεν μας πηρε παραμαζεμα
Κρατανε καλα τα φρενα μας αλλα και καλη μηχανη για σπρωξιμοΕχουμε καλο ABS!!!!!!!!!!!
Κρατανε καλα τα φρενα μας αλλα και καλη μηχανη για σπρωξιμο
Εσενα μονο γλυψιμοκαλε θα με ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αυτη η αμτζικουλα μην ακουσει για....σπρωξιμο........Τσιμπαει αμεσωs λεμε!!!!!Εσενα μονο γλυψιμο
Εσενα μονο γλυψιμο
Σερνη σερνηΑυτη η αμτζικουλα μην ακουσει για....σπρωξιμο........Τσιμπαει αμεσωs λεμε!!!!!
Οχι και την εχω εγινε μια φορααφου εσυ εχεις τη Δαναη.........
Πέσε στη θάλασσα για να πνιγείς, και ίσως βρεθεί κάποιος για να σε σώσει. Ετσι θα έχεις την ευκαιρία να τον γνωρίσεις και να τον ρίξεις.
Χθες το βράδυ βγήκα μια βολτίτσα να ξεσκάσω απο σας τα ρεμάλια ... χχαχαχ Παρκάρω το μοτοσυκλετάκι μου σε μια θέση για δυο αυτοκίνητα Απο πίσω αγριεμένος οδηγός μου κορνάρει γιατι προφανώ ήθελε να παρκάρει.(κουνωντας χερια ποδια και τα συναφή). Πάω στην άκρη γιατί αρχίζω και υποπτέυομαι οτι θα τις φάω. Παρκάρει κατεβαίνει ερχεται στο μέρος μου και αντι με να μπινελικωσει μου λεει "παρε το τηλεφωνο μου και οταν παρκάρεις κέντρο να μου λες που εισαι γιατι εσυ πιάνεις πολλες θέσεις και θα βρίσκω και εγω παρκινγκ" ε αυτο ειναι καμάκι....
.....και αντι με να μπινελικωσει μου λεει "παρε το τηλεφωνο μου και οταν παρκάρεις κέντρο να μου λες που εισαι γιατι εσυ πιάνεις πολλες θέσεις και θα βρίσκω και εγω παρκινγκ" ε αυτο ειναι καμάκι....
μηπως ηθελε να σου πει οτι εισαι χοντροκωλα κ απλα ηταν ευγενικος?
Χθες το βράδυ βγήκα μια βολτίτσα να ξεσκάσω απο σας τα ρεμάλια ... χχαχαχ Παρκάρω το μοτοσυκλετάκι μου σε μια θέση για δυο αυτοκίνητα Απο πίσω αγριεμένος οδηγός μου κορνάρει γιατι προφανώ ήθελε να παρκάρει.(κουνωντας χερια ποδια και τα συναφή). Πάω στην άκρη γιατί αρχίζω και υποπτέυομαι οτι θα τις φάω. Παρκάρει κατεβαίνει ερχεται στο μέρος μου και αντι με να μπινελικωσει μου λεει "παρε το τηλεφωνο μου και οταν παρκάρεις κέντρο να μου λες που εισαι γιατι εσυ πιάνεις πολλες θέσεις και θα βρίσκω και εγω παρκινγκ" ε αυτο ειναι καμάκι....
δηλαδη τα φτιαξατε;;μην μου λες τέτοια και ειναι και ωραίο παλικάρι..
δηλαδη τα φτιαξατε;;
μπραβο
ενας ενας τακτοποιουνται
που σε δασκαλε να δεις το μεγαλειο σου
το εργο σου αναγνωριστηκε μετα θανατον
οπως παντα γινετε με τους ριξηκελευθους
οταν παρει τηλεφωνο θα ενημερώσω... Αν με γραψει θα ανοιξω θρεντ να κλαιγομαι να λεω οτι ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια και να με παρηγορείτε ..χαχααχαχαχχαχαχαχα