Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
παντος εχω λιωσει στο γελιο. ειδικα με το αντιλιακο. να ξερει και καρατε καμια γκομενα εκει να δεις φαση. παντος να φορεσο τσιγκινο μαγιο γιατι οι ατιμες συμαδεουν στην οικογενια κατευθειαν χωρις δευτερη σκεψη!

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε φιλε εσυ μου εκανες αναλυση ολων των αυτοκινητων σου...
αυτο το συγκεκριμενο που σου ειπα αξιζει εν ολιγοις;
η να το δωσω;
και με τι ασχολεισαι ρε συ; και αλλαζεις καθε 3 μηνες αμαξι;
δεν σου εκανα αναλυση ρε φιλε.απλα σου ειπα τι ειχα και τι εχω και τη διαφορα ειδα για να καταλαβεις.δεν πηγα να σου πουλησω μουρη.
ειμαι σε μια πολυεθνικη ρε φιλε και μας τα αλλαζουν υποχρεωτικα ανα εξαμηνο.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
αν σου πω ακομα δεν εχω παει. ο λογος ντρεπομαι να παω μονος. γενικα η ζωη μου ειναι σπιτι - μαγαζι. μονος ποτε δεν εχω βγει εξω μονος με τους κολητους

Ε τράβα ρε φίλε για κανα μπάνιο. Τζάμπα είναι και τόσες παραλίες έχετε εκεί πέρα. Γνωρίσεις δε γνωρίσεις γκόμενα, θα περάσεις καλά και θα φτιάξει λίγο το κέφι σου. Έχε και κανα αντηλιακό μαζί σου καλού-κακού γιατί μπορεί η φάση να γίνει όπως είπε ο τύπος μας πιο πάνω. :2funny:

Επισκέπτης
Ρε φίλε, αλήθεια τώρα, δεν έχεις γελάσει καθόλου με αυτά? :huh:
Έτσι δεν είναι οι συζητήσεις? Προτείνει ο καθένας ότι ξέρει/νομίζει και που και που πετάγεται και μια μαλακία. :grin:
ναι δεκτο φιλε γελασα με τις μαλακιες που λεγε και μπραβο του αλλα ετουτος εδω την εχει δει ο γαμαω εδω περα και οτι τα ξερει ολα και παλι δεν πειραχτηκα πουθενα αυτος τρωγεται

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ε τράβα ρε φίλε για κανα μπάνιο. Τζάμπα είναι και τόσες παραλίες έχετε εκεί πέρα. Γνωρίσεις δε γνωρίσεις γκόμενα, θα περάσεις καλά και θα φτιάξει λίγο το κέφι σου. Έχε και κανα αντηλιακό μαζί σου καλού-κακού γιατί μπορεί η φάση να γίνει όπως είπε ο τύπος μας πιο πάνω. :2funny:

παντα περνο αφου βαζω εγω δεν κανουμε αστεια με τον ηλιο!

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αφου αυνανιζεσαι αστο και χαζοφερνεις η πρωτη σαβουρα ξερεις ποια ειναι
ποσο χρονων εισαι ρε φιλε θα μας πεις τελικα?
και ξερεις ποιες ειναι σαβουρες σου ειπα και εγω παραπανω.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
δεν σου εκανα αναλυση ρε φιλε.απλα σου ειπα τι ειχα και τι εχω και τη διαφορα ειδα για να καταλαβεις.δεν πηγα να σου πουλησω μουρη.
ειμαι σε μια πολυεθνικη ρε φιλε και μας τα αλλαζουν υποχρεωτικα ανα εξαμηνο.
οικονομικα τελειωσες;
τεσπα  :offtopic:
αλλα και με τον αλλον που μαλωνεις...
αυτην λες:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλα το ειχα καταλαβει λεω εγω.λοιπον κοψε την πολλη την μαλακια,μινιμουμ στις 5 την ημερα και διαβαζε και εσυ προσεκτικα αυτα που λεμε εδω.εσυ εισαι χειροτερα απο το γιωργακι να ξερεις.τωρα δεν ρωταω τι εισαι και τι κανεις διοτι δεν θα εχει και ενδιαφερων να μας πεις.τουλαχιστον διαβαζε,μηπως και μαθεις τιποτα και βρεις καμια γκομενα,καλοκαιρι ειναι,ζεστη,ιδρωτας,μαλακια πολυ,καθε μερα,δεν βλεπεις οπως εγινες?

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
ναι δεκτο φιλε γελασα με τις μαλακιες που λεγε και μπραβο του αλλα ετουτος εδω την εχει δει ο γαμαω εδω περα και οτι τα ξερει ολα και παλι δεν πειραχτηκα πουθενα αυτος τρωγεται

Έτσι όπως σας έκοψα, μου φαίνεται ότι έχετε πάνω-κάτω το ίδιο στυλάκι έκφρασης, αυτό το χύμα που κάποιος παίζει άσχημα να το παρεξηγήσει έτσι και δεν σας έχει διαβάσει από πριν. Εμένα δε μου πέφτει λόγος αλλά νομίζω ότι επειδή είναι γαμώ τα θρεντς, είναι κρίμα να τσακώνεστε ενώ μπορούμε και να βοηθήσουμε το φίλο μας αλλά και να γελάσουμε αρκετά. Στο κάτω-κάτω, όσο και να βριστείτε ούτε εσύ θα αλλάξεις αυτά που γράφεις, ούτε και ο arcansR, κακοπροαίρετος δεν είναι κανείς μας, οπότε ας γράφει ο καθένας τη μαλακία του και κουβέντα να γίνεται.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
οικονομικα τελειωσες;
τεσπα  :offtopic:
αλλα και με τον αλλον που μαλωνεις...
αυτην λες:
οικονομικα εχω τελειωσει.
αυτη ειναι που εχεις στη φωτο.ειναι ομως καλη μουνοπαγιδα αν και παραβρωμισε και αυτη φιλε.τελος παντων αν δεν εχεις παιδια γυναικα παρτην.αλλα και να εχεις παλι καλη ειναι,ανετη ειναι.αλλα απο γκαζια δεν λεει και πολλα.και αν μπορεις παρτην και αυτοματη να ειναι,ειναι πολυ πιο καλα.

Επισκέπτης
Έτσι όπως σας έκοψα, μου φαίνεται ότι έχετε πάνω-κάτω το ίδιο στυλάκι έκφρασης, αυτό το χύμα που κάποιος παίζει άσχημα να το παρεξηγήσει έτσι και δεν σας έχει διαβάσει από πριν. Εμένα δε μου πέφτει λόγος αλλά νομίζω ότι επειδή είναι γαμώ τα θρεντς, είναι κρίμα να τσακώνεστε ενώ μπορούμε και να βοηθήσουμε το φίλο μας αλλά και να γελάσουμε αρκετά. Στο κάτω-κάτω, όσο και να βριστείτε ούτε εσύ θα αλλάξεις αυτά που γράφεις, ούτε και ο arcansR, κακοπροαίρετος δεν είναι κανείς μας, οπότε ας γράφει ο καθένας τη μαλακία του και κουβέντα να γίνεται.
καλα κοιτα παραπανω τι γραφει ο φιλος σου μονο....τελοσπαντων λες και ο οποιοσδηποτε εδω δε θα μπορουσε να κραζει τον γιωργο και νομιζει οτι ειναι και μαγκας τι να πω εγω σου λεω χεστηκα αυτος αρπαζεται και κανει σαν 15χρονο

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλα κοιτα παραπανω τι γραφει ο φιλος σου μονο....τελοσπαντων λες και ο οποιοσδηποτε εδω δε θα μπορουσε να κραζει τον γιωργο και νομιζει οτι ειναι και μαγκας τι να πω εγω σου λεω χεστηκα αυτος αρπαζεται και κανει σαν 15χρονο
λοιπον για να τελειωνουμε με εσενα.εγω ειπα στον γιωργο την γνωμη μου,τωρα ειπα και κανα 2 μαλακιες για να γελασουμε.εσυ δεν εχεις πει τιποτα,απο τοτε που ηρθες μαλωσες με ολους και βριζεις και την σιλβα χωρις λογο.στην τελικη βουλωσε το και γραψε καμια γνωμη αν εχεις να πεις,η αντε και γαμησου στην πιο τελικη ακομα.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

Συνημμένα

• Casey_Batchelor.jpg
    Casey_Batchelor.jpg
    55,2 KB · Εμφανίσεις: 16
OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μην μαλωνετε προινιατικα υμαρτον!
θα μου πει καποιος τι να πω στον κουρεα, παντος την τελευταια φορα πηγα σε εναν και μου τα εκανε καρφακια και αφησε και ουρα πισω. ενιωθα οτι ειμαι 15χρονο κετοσ οτι δεν τα εκοψε και κοντα ηθελα σε ενα μηνα κουρεμα παλι! χαχα

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μην μαλωνετε προινιατικα υμαρτον!
θα μου πει καποιος τι να πω στον κουρεα, παντος την τελευταια φορα πηγα σε εναν και μου τα εκανε καρφακια και αφησε και ουρα πισω. ενιωθα οτι ειμαι 15χρονο κετοσ οτι δεν τα εκοψε και κοντα ηθελα σε ενα μηνα κουρεμα παλι! χαχα
ξεκολα ρε με τον κουρεα.σε κανενα κομμωτηριο θα πας και κοιτα να δουλευει κανενα καλο μουνακι εκει να σε λουση κιολας να γουσταρεις.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

Εγώ το λέω γιατί βλέπω ότι με το κράξιμο δεν καταλήγετε πουθενά. Στις τελευταίες 10 σελίδες, τα μισά ποστς είναι μεταξύ σας που ο ένας τη λέει στον άλλο. Στην τελική άμα δε βγάζετε άκρη, υπάρχουν και τα πμ. Είναι πολύ κουραστικό να βλέπουν οι απέξω 2 τύπους να τσακώνονται και να λένε τα ίδια και τα ίδια.

Επισκέπτης
λοιπον για να τελειωνουμε με εσενα.εγω ειπα στον γιωργο την γνωμη μου,τωρα ειπα και κανα 2 μαλακιες για να γελασουμε.εσυ δεν εχεις πει τιποτα,απο τοτε που ηρθες μαλωσες με ολους και βριζεις και την σιλβα χωρις λογο.στην τελικη βουλωσε το και γραψε καμια γνωμη αν εχεις να πεις,η αντε και γαμησου στην πιο τελικη ακομα.
οχι ρε μπουχεσα θα καθομαι να κραζω τον γιωργο οπως εσυ νομιζεις η θα καθομαι να γλιφω αυτο το ορνιο μπας και μου κατσει οπως εσυ ρε τραγελαφικε και δε θα κανω τα καραγκιοζιλικια τα δικα σου ρε γεροντοκορε αστο εσυ συνεχισε εγω σε κοψα ρε πηδικουλα?μεχρι χτες κελαηδαγες

Επισκέπτης
Εγώ το λέω γιατί βλέπω ότι με το κράξιμο δεν καταλήγετε πουθενά. Στις τελευταίες 10 σελίδες, τα μισά ποστς είναι μεταξύ σας που ο ένας τη λέει στον άλλο. Στην τελική άμα δε βγάζετε άκρη, υπάρχουν και τα πμ. Είναι πολύ κουραστικό να βλέπουν οι απέξω 2 τύπους να τσακώνονται και να λένε τα ίδια και τα ίδια.
εγω μια κουβεντα ειπα χτες την αποψη μου δηλαδη και σαν κλαμμενο μουνι εκανε λες και ειναι δικο του το φορουμ αυτος εχει το προβλημα οχι

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom