Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
τωρα που λειπει η σιλβα  μουγκα ο αρκανς χτες που τανε εδω πηγαινε το φτιαρι συννεφο

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τι εννοεις ειμαι πολυ μαλακος με τις γυναικες?

οτι δεν παω κοντρα με λιγα λογια σκεφτομαι με το πουλι.
δηλαδη εγω τρχο απο πισω και παρακαλω με τις κοεπελς παντα που γνωρισα απο τσατ. απο εξω δεν εχω κανει καμακι ποτε μου κοβονται τα ποδια στην ιδεα να το κανω. εχουν και ενα ηφακι που σε αφοπλιζει να προσπαθησεις λες αμα παω μπορει να με βρισει

Επισκέπτης
οτι δεν παω κοντρα με λιγα λογια σκεφτομαι με το πουλι.
δηλαδη εγω τρχο απο πισω και παρακαλω με τις κοεπελς παντα που γνωρισα απο τσατ. απο εξω δεν εχω κανει καμακι ποτε μου κοβονται τα ποδια στην ιδεα να το κανω. εχουν και ενα ηφακι που σε αφοπλιζει να προσπαθησεις λες αμα παω μπορει να με βρισει
ρε συ κανε εσυ την προσπαθεια ολοι πανω κατω εχουνε φαει κρυαδα απ αυτο χωσου και μη σε νοιαζει και πηγαινε σε μερη που  δε σε ξερουνε ωστε να μην τις ξαναδεις αμα φας ηττα

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
συνηθος δουλευω απο της 12 το πρωι μεχρι της 12 το βραδι ανετ το πολυ 1. πες οτι βγενο εξω μονος γιατι αμα περιμενο απο τους αλους τελειοσαμε ειδικα ο ενας τωρα που εχει και γκομενα στα παπαρια του. πες οτι παω στο κονγασ ας πουμε ειναι κλαμπ αμα παω μονος θα με κοιτανε ολοι ειδικα αμα εχει και γνωστους θα λενε αυτος δεν εχει παρεα.

Επισκέπτης
συνηθος δουλευω απο της 12 το πρωι μεχρι της 12 το βραδι ανετ το πολυ 1. πες οτι βγενο εξω μονος γιατι αμα περιμενο απο τους αλους τελειοσαμε ειδικα ο ενας τωρα που εχει και γκομενα στα παπαρια του. πες οτι παω στο κονγασ ας πουμε ειναι κλαμπ αμα παω μονος θα με κοιτανε ολοι ειδικα αμα εχει και γνωστους θα λενε αυτος δεν εχει παρεα.
καλα μεγαλε παλι απο κατω σε παιρνει σηκωνω τα χερια ψηλα ειλικρινα ο αρκανς πλεον μπορει να σε βοηθησει μονο

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
τον αρκανς ρωτα φιλε εγω πιστευω οτι δεν βλεπεται αλλα δεν την ξερω
δεν ξερω ρε φιλε
αυτος λεει οτι δουλευει σε πολυεθνικη,πιασαρικη δουλεια
οποτε λιγικα θα εχει καλα μουνια
τι ναπω :think: :think: :think:

Επισκέπτης
ρε γιωργο δεν ξερω αν κανεις πλακα η σοβαρα μιλας παντως αν εισαι τοσο φοβισμενος δε σε σωζει ουτε ο αρκανσ ουτε κανενας εδω η ψυχολογο θες η απλα παρτο αποφαση οτι δεν το κατεχεις το αθλημα και βρες αλλη ασχολια

Επισκέπτης
πηγαινε με αυτη απο το τσατ και οπου σε βγαλει γιωργο κανε παιχνιδι με αυτην

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρε γιωργο δεν ξερω αν κανεις πλακα η σοβαρα μιλας παντως αν εισαι τοσο φοβισμενος δε σε σωζει ουτε ο αρκανσ ουτε κανενας εδω η ψυχολογο θες η απλα παρτο αποφαση οτι δεν το κατεχεις το αθλημα και βρες αλλη ασχολια

οτι ειμαι φοβισμενος ειμαι ειναι αληθεια. το σκεφτηκα για ψυχολογο αλλα αμα φυασουμ ως εκει αστα. ειμαι ποτ μπερδεμενος δεν ξερω τη θελω και γενικα βαριεμαι ουτε με την παρεα περναω καλα και σημερα με την μανα σκυλοβαρεθηκα. δραμα η κατασταση. την κανω για υπνο κουραστηκα κουρασα και εσας. τα λεμε αυριο παιδια.

Επισκέπτης
οτι ειμαι φοβισμενος ειμαι ειναι αληθεια. το σκεφτηκα για ψυχολογο αλλα αμα φυασουμ ως εκει αστα. ειμαι ποτ μπερδεμενος δεν ξερω τη θελω και γενικα βαριεμαι ουτε με την παρεα περναω καλα και σημερα με την μανα σκυλοβαρεθηκα. δραμα η κατασταση. την κανω για υπνο κουραστηκα κουρασα και εσας. τα λεμε αυριο παιδια.
καληνυχτα γιωργαρε και μην κλαις τη μοιρα σου λιγο νευρο ρε...ελα καληνυχτα

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
μην ακουω μαλακιες-ακου εκει ψυχολογο
στο ειπα και σε προηγουμενο ποστ οτι εχεις χαμηλη αυτοεκτιμηση και καθολου αυτοπεποιθηση
αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να αποκτησεις καινουργιους φιλους, καινουργιες παρεες που να παιζουν και γκομενες.
για να την πεσεις σε γκομενα σε club ή σε παραλια πρεπει να εχεις θρασος που εσενα σου λειπει.
αληθεια σοι δεν εχεις,ξαδερφες και γενικα κοπελες στο σοι να βγαινεις μαζι τους,ωστε να μπεις σε γυναικοπαρεα;
ΥΓ την κοπελα απο την Ξανθη να την εχεις απλα για να ξεμπουκωσεις.Να της πουλας εσεις παραμυθι και οχι αυτη σε σενα

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
κακιες!
Αλλα γυναικα δεν εισαι;
Ασπλαχνες και κακοψυχες

:2funny: :2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ενα βραδυ ειπα να μην μπω γτ το αναλυσαμε το θεμα πολυ(νομιζα)

και σημερα ειδα το φτυαρι να πηγαινει συννεφο...

1.ρε γαμαικανε εγω με τον αρκανς κανουμε πλακα γτ εχουμε πιασει ο ενας το στυλ του αλλου και αλληλοδουλευομαστε...

ετσι ειναι το στυλ του,πλακα κανει,δεν κραζει το γιωργο ουτε και κανεναν.

2.δεν μπορω να καταλαβω γτ ενα συγκεκριμενο νικ ασχολειται μαζι μ αν δεν γουσταρει να κανει συζητηση με μενα.

τελευταια φορα που αναφερομαι σε σενα κανε κι εσυ το ιδιο φιλτατε!

ευχαριστω. :)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom