Επισκέπτης
τι εννοεις ειμαι πολυ μαλακος με τις γυναικες?το κακο ρε φιλε ειναι οτι κολαω και ευκολα με της γυνεκες δηλαδη μπορει να μην χαλαω χατιρια οσο μπορω να τα κανω γενικα ειμαι πολυ μαλακος με της γυνεκες.
τι εννοεις ειμαι πολυ μαλακος με τις γυναικες?το κακο ρε φιλε ειναι οτι κολαω και ευκολα με της γυνεκες δηλαδη μπορει να μην χαλαω χατιρια οσο μπορω να τα κανω γενικα ειμαι πολυ μαλακος με της γυνεκες.
ελα βλακα αμα ερθει παλι η ομορφη θα χεις εμπνευση σε καταλαβα μαρεσει που για μενα λες οτι τραβαω χααχαχαχαχαχ ημαρτον ρε κακομοιρη
τι εννοεις ειμαι πολυ μαλακος με τις γυναικες?
ρε συ κανε εσυ την προσπαθεια ολοι πανω κατω εχουνε φαει κρυαδα απ αυτο χωσου και μη σε νοιαζει και πηγαινε σε μερη που δε σε ξερουνε ωστε να μην τις ξαναδεις αμα φας ητταοτι δεν παω κοντρα με λιγα λογια σκεφτομαι με το πουλι.
δηλαδη εγω τρχο απο πισω και παρακαλω με τις κοεπελς παντα που γνωρισα απο τσατ. απο εξω δεν εχω κανει καμακι ποτε μου κοβονται τα ποδια στην ιδεα να το κανω. εχουν και ενα ηφακι που σε αφοπλιζει να προσπαθησεις λες αμα παω μπορει να με βρισει
τωρα που λειπει η σιλβα μουγκα ο αρκανς χτες που τανε εδω πηγαινε το φτιαρι συννεφο
τον αρκανς ρωτα φιλε εγω πιστευω οτι δεν βλεπεται αλλα δεν την ξερωη σιλβα τοσο ωραια εινα δηλαδης;
καλα μεγαλε παλι απο κατω σε παιρνει σηκωνω τα χερια ψηλα ειλικρινα ο αρκανς πλεον μπορει να σε βοηθησει μονοσυνηθος δουλευω απο της 12 το πρωι μεχρι της 12 το βραδι ανετ το πολυ 1. πες οτι βγενο εξω μονος γιατι αμα περιμενο απο τους αλους τελειοσαμε ειδικα ο ενας τωρα που εχει και γκομενα στα παπαρια του. πες οτι παω στο κονγασ ας πουμε ειναι κλαμπ αμα παω μονος θα με κοιτανε ολοι ειδικα αμα εχει και γνωστους θα λενε αυτος δεν εχει παρεα.
δεν ξερω ρε φιλετον αρκανς ρωτα φιλε εγω πιστευω οτι δεν βλεπεται αλλα δεν την ξερω
ε αυτο λεω ειναι αρχοντας ο αρκανςδεν ξερω ρε φιλε
αυτος λεει οτι δουλευει σε πολυεθνικη,πιασαρικη δουλεια
οποτε λιγικα θα εχει καλα μουνια
τι ναπω
ρε γιωργο δεν ξερω αν κανεις πλακα η σοβαρα μιλας παντως αν εισαι τοσο φοβισμενος δε σε σωζει ουτε ο αρκανσ ουτε κανενας εδω η ψυχολογο θες η απλα παρτο αποφαση οτι δεν το κατεχεις το αθλημα και βρες αλλη ασχολια
καληνυχτα γιωργαρε και μην κλαις τη μοιρα σου λιγο νευρο ρε...ελα καληνυχταοτι ειμαι φοβισμενος ειμαι ειναι αληθεια. το σκεφτηκα για ψυχολογο αλλα αμα φυασουμ ως εκει αστα. ειμαι ποτ μπερδεμενος δεν ξερω τη θελω και γενικα βαριεμαι ουτε με την παρεα περναω καλα και σημερα με την μανα σκυλοβαρεθηκα. δραμα η κατασταση. την κανω για υπνο κουραστηκα κουρασα και εσας. τα λεμε αυριο παιδια.
μην ακουω μαλακιες-ακου εκει ψυχολογοοτι ειμαι φοβισμενος ειμαι ειναι αληθεια. το σκεφτηκα για ψυχολογο αλλα αμα φυασουμ ως εκει αστα. ειμαι ποτ μπερδεμενος δεν ξερω τη θελω και γενικα βαριεμαι ουτε με την παρεα περναω καλα και σημερα με την μανα σκυλοβαρεθηκα. δραμα η κατασταση. την κανω για υπνο κουραστηκα κουρασα και εσας. τα λεμε αυριο παιδια.
Καλο ποστ.Αρχιδατο θα ελεγα,και βεβαιως συμφωνω.
Το παρον σαιτ παντως εμενα μου φερνει σε ενα ειδος αντεστραμμενου Cosmopolitan μερικες φορες(δεν το λεω για το δικο σου σχολιο).