giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
καταλαβες αγροτοτινειτζερ?
καταλαβες αγροτοτινειτζερ?
ΜΑΛΑΚΟΓΚΑΒΛΗ ΣΟΥ ΘΥΜΗΖΩ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΣΑΙΤ.
αρχισες να δινεις και συμβουλες ρε? κοιτα ρε τα χαλια σου που ειναι χειροτερα.
οσο γιαυτα που ειπα στο γιωργακη αν θελει τα κανει αν θελει οχι.καταλαβες αγροτοτινειτζερ?
αντε ρουφα τωρα την κρεμα και πανε να δεις αν κοιμηθηκαν τα προβατα σου βλακα.λυσε πρωτα το προβλημα το δικο σου κομπλεξικε και ασε τους αλλους να λενε οτι θελουν.
αγαμητο πλασμα τις ελληνικης υπαιθρου.
Δεν βρήκε γκόμενα αυτός?
Αrcan εχεις εμπειρια με τις Σαβουρες ρε λουλη?
Γεια σε όλους
Μια ερώτησή μου που δεν έχει απαντηθεί ακόμα
[move]Δεν βρήκε γκόμενα αυτός?[/move]
Ελπίζω να μην το ξαναρωτήσω στις 100 σελίδες
μπινεδακο βουλωσετω γιατι σε λιγο θα ασχοληθω με εσενα.
διοτι νομιζω οτι καποιος εσενα σε εχει φερμαρει εκει στο χωριο,σε κανενα χωραφι.
ειμαι σιγουρος οτι εχεις παρεις τις πιπες σου μεσα σε κανενα χωραφι με καλαμποκια.
ο απολυτος θα εξεταζει την περιπτωση σου αυτες τις μερες για κατι μου βρωμαει με εσενα αγορι μου.καμια γκομενα για καλυψη μου φαινετε ψαχνεις εσυ για το χωριο,για να μπορεις να παιρνεις τις πιπες σου στο διπλα το χωριο πιο ανετα.
εγω ξερω οτι το κολαρακι σου,σου αρεσει να το δινεις.αυτο εχω καταλαβει αγορι μου.Arcan το ξερεις το αλλο? καλυτερα αγαμητος παρα σαβουρογαμης
εγω ξερω οτι το κολαρακι σου,σου αρεσει να το δινεις.αυτο εχω καταλαβει αγορι μου.
αγορακι μου αυτα να τα λες στο καφενειο στο χωριο σου.Arcan εμαθα οτι εφαγες πιτα απο πουτανα και εσταζες 1000 ευρω στη τσατσα,οπως καταλαβαινεις κανεις δε σε υπολογιζει πλεον...
αγορακι μου αυτα να τα λες στο καφενειο στο χωριο σου.
πες μου τωρα ποιος σε πρωτογαμησε εσενα εκει στο χωριο? ο βενζινας? ο γαλατας? ο μπακαλης? η παπας του χωριο προλαβε και σε πειρε απο πολυ μικρο? κατι γινετε με εσενα ειμαι σιγουρος.θα την βρω την ακρη ομως.
μουνιντζα λες να ειμαστε σε μια καινουργια αποκαλυψη?
μετα το λιλα,τη γιαννορανια,το μαθητη και το καθηγητη,
ισως ηρθε και ωρα να αποκαλυφθη,για το τι ακριβως ψαχνει ενας νεος και μονος αγροτης?
το ξερω τυπε.αλλα σημερα θα μαθουμε τι ακριβως ψαχνει αυτος ο νεος αγροτης.καλα δεν μου φανηκε εμενα απο την αρχη καλος αυτος.πουστης και καλος δεν υπαρχει ομως.το αγορι μαλλον σε καμια αχυρωνα μεσα θα τρυπαει τον κολο του.δεν εξηγητε αλλιως τοσο μισος για τις πουτανες και τα γκομενακια.τι λες εσυ?Δε ξέρω ακόμα τύπε μου.
Πολύ μυστήριο έχει πέσει και προβλέπω να είναι ζόρικο το μάθημα σήμερα.
Ο απόλυτος που τους μυρίζεται αυτούς κανονικά έπρεπε να ήταν εδώ τώρα.
Ηρθε νεος παιχτης στην παρεα μας,ειχαμε τον arkan μετα ξεφυτρωσε ο holst και τωρα εχουμε και τον γαμαϊκανο
σιλβα δεν μαλωνω αγαπη μου.προσπαθω να βρω ακρη τι γινετε.αυτος ο νεος αγροτης που ψαχνετε νομιζω οτι ψαχνει για δεν μας τα λεει καλα.δεν ειναι εδω και ο απολυτος να βρει την ακρη.τους μυρισετε ολους αυτους.εχει μαστερ να ανακαλυπτει τις κρυφοπουστες ολες.μπορει και τις ξεθαβει.ρε τυπε μου!
μη μαλωνεις με τον κοσμο!!!!
ειναι καλοκαιρι!
εποχη χαρας και χαλαρωσης(λεμε τωρα)