Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
το ξερω τυπε.αλλα σημερα θα μαθουμε τι ακριβως ψαχνει αυτος ο νεος αγροτης.καλα δεν μου φανηκε εμενα απο την αρχη καλος αυτος.πουστης και καλος δεν υπαρχει ομως.το αγορι μαλλον σε καμια αχυρωνα μεσα θα τρυπαει τον κολο του.δεν εξηγητε αλλιως τοσο μισος για τις πουτανες και τα γκομενακια.τι λες εσυ?

Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δυναμικό πρόβλημα.
Ομολογώ ότι διακρίνω μία εμπάθεια στο νέο φίλο μας αλλά ίσως είναι λόγω της δύσκολης κατάστασης που βιώνει.
Η μεγάλη αποχή από το γαμήσι κάνει κακό και χτυπάει σε διάφορους τομείς. Στο Γιώργο έχει χτυπήσει στην αυτοπεποίηθησή του ενώ στο JVC στην κοινωνικότητά του. Για τσιμπούκια και κώλους δε ξέρω μιας και νομίζω ότι μάλλον σε δουλεύει γιατί όταν τσαντίζεσαι και κράζεις κόσμο, βγάζεις γέλιο. Αυτό που πιστεύω είναι ότι έχει αποκτήσει μια αρνητικότατη άποψη για το γυναικείο φύλο, βλέπει στερεότυπα παντού και έτσι και δεν αλλάξει μυαλά, δεν πρόκειται να κάνει κάτι. Βέβαια το πιο πιθανό σενάριο είναι να κάνει πλάκα και να έχει τρελαθεί στο γέλιο πίσω από την οθόνη του.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
γιατι αρκανς
τι εκανε;
πουλαει τρελιτσα;
ναι ρε φιλε.διαβασε μερικα ποσταρισματα του παλια θα καταλαβεις. πρεπει να ειναι κρυφοπουστα.μισει και τις πουτανες και τις γκομενες παρα πολυ.αναπτυσει τη γνωστη θεωρια που εχουν ολες οι κρυφοπουστες.και μολις του θυμισα τη εγραφε την εκανε.μαλλον θα ειναι σε καμια αχυρωνα τωρα και θα πιπωνετε,κατι τετοιο παιζει με την παρτυ του.νεος αγροτης μονος ψαχνετε και τα σχετικα.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ομολογώ ότι διακρίνω μία εμπάθεια στο νέο φίλο μας αλλά ίσως είναι λόγω της δύσκολης κατάστασης που βιώνει.
Η μεγάλη αποχή από το γαμήσι κάνει κακό και χτυπάει σε διάφορους τομείς. Στο Γιώργο έχει χτυπήσει στην αυτοπεποίηθησή του ενώ στο JVC στην κοινωνικότητά του. Για τσιμπούκια και κώλους δε ξέρω μιας και νομίζω ότι μάλλον σε δουλεύει γιατί όταν τσαντίζεσαι και κράζεις κόσμο, βγάζεις γέλιο. Αυτό που πιστεύω είναι ότι έχει αποκτήσει μια αρνητικότατη άποψη για το γυναικείο φύλο, βλέπει στερεότυπα παντού και έτσι και δεν αλλάξει μυαλά, δεν πρόκειται να κάνει κάτι. Βέβαια το πιο πιθανό σενάριο είναι να κάνει πλάκα και να έχει τρελαθεί στο γέλιο πίσω από την οθόνη του.

συμφωνω μουν!!!!!

αλλα τωρα με ηρθε και μια αλλη φλασια!!!!!

πρεπει να εκδοσει ο τυπος μας βιβλιο με συμβουλες για το πως να ριχνεις γκομενες!!!!!!!

τοση γνωση πρεπει να μεταλαμπαδευτει δεν γινεται αλλιως!!!!!!!

τυπε μου πες το οκ κι εγω θα τα κανονισω ολα!!!!!! :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ναι ρε φιλε.διαβασε μερικα ποσταρισματα του παλια θα καταλαβεις. πρεπει να ειναι κρυφοπουστα.μισει και τις πουτανες και τις γκομενες παρα πολυ.αναπτυσει τη γνωστη θεωρια που εχουν ολες οι κρυφοπουστες.και μολις του θυμισα τη εγραφε την εκανε.μαλλον θα ειναι σε καμια αχυρωνα τωρα και θα πιπωνετε,κατι τετοιο παιζει με την παρτυ του.νεος αγροτης μονος ψαχνετε και τα σχετικα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν νομιζω φιλε να ειναι ετσι.αυτο ειναι μια καραμελα που λενε οι ψυχολογοι,για να μην σε πουνε ευθεως οτι εισαι πουστρακι.αυτος μισει τις γυναικες και τις ζηλευει.τις βλεπει ανταγωνιστικα.ειναι ιδια περιπτωση με τις γνωστες <<κοπελες>> του γνωστου αδερφατου που λεει και ο απολυτος.εχω δεν γνωματευσα τυχαια να ξερεις.κατι μου θυμιζει ολη αυτη η ιστορια του αγροτη να ξερεις.λυπαμαι που το λεω αλλα ειμαστε μπροστα σε μια τετοια αποκαλυψη να ξερεις.μακαρι να βγω λαθος.η ολη συμπεριφορα του πουστριζει,ακομα και ο τροπος που με εβρισε παλι πουστριζε.
οσο για το γιωργακι δεν εχει καμια σχεση με αυτο τον μπινε.ο γιωργακης ειναι μια χαρα παιδι,το μονο που του χρειαζετε ειναι να αποκτηση μαγκια.ο αλλος ο μπινες ψαχνει γκομενα για καλυψη για να μπορει να γυρναει ανετα στο χωριο με το γκομενο του να ξερεις.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.340
Πόντοι
8.645

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
συμφωνω μουν!!!!!

αλλα τωρα με ηρθε και μια αλλη φλασια!!!!!

πρεπει να εκδοσει ο τυπος μας βιβλιο με συμβουλες για το πως να ριχνεις γκομενες!!!!!!!

τοση γνωση πρεπει να μεταλαμπαδευτει δεν γινεται αλλιως!!!!!!!

τυπε μου πες το οκ κι εγω θα τα κανονισω ολα!!!!!! :2funny: :2funny:
τι θα κανονισες εσυ καλε? το βιβλιο πρεπει να εχει φωτο απο πρακτικη εξασκηση.θες να συμμετεχεις μηπως σε καμια φωτογραφιση? κολια μουνι ολα απεξω και το στομα βουλομενο?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
τι θα κανονισες εσυ καλε? το βιβλιο πρεπει να εχει φωτο απο πρακτικη εξασκηση.θες να συμμετεχεις μηπως σε καμια φωτογραφιση? κολια μουνι ολα απεξω και το στομα βουλομενο?
εγω θα κανονισω τα της εκδοσης ρε αγαπη!!!!

επιμελεια κεινενου,εξωφυλλα κλπ!!!!! ;)

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Άμα η μάπα είναι τσαλακωμένη τότε δε σε σώνει η κορμάρα.
φιλε λιονταρε
μεγιστο ατοπημα εκ μερους σου
αν δε εισαι εντελως χαλιαμουτρας βοηθα
φαντασου τον γραμωμενο με μουσκουλα
ενα επιπεδο πανω
αν υστερεις σε ενα τομεα
προσπαθησε να ανεβασεις εναν αλλο κατα πολυ για να μην χαθει η ισοροποια
ρε λιονταρε ξες πως τραβαει εαν καπιος εχει κορμαρα
κυριως τις μεγαλες ηλικιες γυναικων

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
δεν νομιζω φιλε να ειναι ετσι.αυτο ειναι μια καραμελα που λενε οι ψυχολογοι,για να μην σε πουνε ευθεως οτι εισαι πουστρακι.αυτος μισει τις γυναικες και τις ζηλευει.τις βλεπει ανταγωνιστικα.ειναι ιδια περιπτωση με τις γνωστες <<κοπελες>> του γνωστου αδερφατου που λεει και ο απολυτος.εχω δεν γνωματευσα τυχαια να ξερεις.κατι μου θυμιζει ολη αυτη η ιστορια του αγροτη να ξερεις.λυπαμαι που το λεω αλλα ειμαστε μπροστα σε μια τετοια αποκαλυψη να ξερεις.μακαρι να βγω λαθος.η ολη συμπεριφορα του πουστριζει,ακομα και ο τροπος που με εβρισε παλι πουστριζε.
οσο για το γιωργακι δεν εχει καμια σχεση με αυτο τον μπινε.ο γιωργακης ειναι μια χαρα παιδι,το μονο που του χρειαζετε ειναι να αποκτηση μαγκια.ο αλλος ο μπινες ψαχνει γκομενα για καλυψη για να μπορει να γυρναει ανετα στο χωριο με το γκομενο του να ξερεις.

Αφού το λέει ο δάσκαλος, δε μπορώ να φέρω αντίρρηση.
Αυτά τα περί ψυχολογίας ούτε εγώ τα πιστεύω. Μακάρι να είμαστε λάθος και να βρει και αυτός κάποτε το δρόμο του.
Απόλυτε, πού είσαι για να κάνεις τη διάγνωση?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.340
Πόντοι
8.645

φιλε λιονταρε
μεγιστο ατοπημα εκ μερους σου
αν δε εισαι εντελως χαλιαμουτρας βοηθα
φαντασου τον γραμωμενο με μουσκουλα
ενα επιπεδο πανω
αν υστερεις σε ενα τομεα
προσπαθησε να ανεβασεις εναν αλλο κατα πολυ για να μην χαθει η ισοροποια
ρε λιονταρε ξες πως τραβαει εαν καπιος εχει κορμαρα
κυριως τις μεγαλες ηλικιες γυναικων

Γνώμη μου είναι ότι βοηθάει κυρίως στην αυτοπεποίθηση και στην πρώτη εντύπωση που δίνεις, αλλά ουσιαστικά δε βοηθάει.
Επίσης νομίζω ότι εντυπωσιάζει απλώς τις μικρότερες ηλικίες, όχι τις μεγαλύτερες.
Γνώμη μου πάντα.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μουνιντζα μολις ενημερωθηκε ο απολυτος και θα ασχοληθει με το τυπο να κανει διαγνωση.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Γνώμη μου είναι ότι βοηθάει κυρίως στην αυτοπεποίθηση και στην πρώτη εντύπωση που δίνεις, αλλά ουσιαστικά δε βοηθάει.
Επίσης νομίζω ότι εντυπωσιάζει απλώς τις μικρότερες ηλικίες, όχι τις μεγαλύτερες.
Γνώμη μου πάντα.
φιλε λιονταρε καπου στην μεση ειναι τα πραματα
προσωπικη εμπειρια που ειχα ειχε να κανει με μια κυρια(τοτε που ημανε στα ντουζενια μου :rockon:,πριν ξεφουσκωσω :')οι μικρες οι γκομενιτσες κοιτανε πιο πολυ αν της κανεις να γελαν,συντροφικοτητα,και ο κυκλος τους εχει να κανει με πολλα νεαρα καλοβαλμενα παιδια
οι μεγαλες 40+ θελουν κατι που τους εχει λειψει η που ποτε δεν το εχουν βιωσει
κορεσμενς και απογοητευμενς απο τις επι σειρα ετων σεξουαλικες επιδοσεις του κρεμασμενου μεσηληκα αποζηταν μια ανδρικη αγκαλια γεματη ατσαλενιους μυωνες που θα της κανουν να ζησουν οργασμους που δεν ειχαν ως τοτε
και αν και σε ολα αυτα κανεις και καλο γαμησι
η φατσα δεν πολυ μετραει.
γνωμη μου παντα

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
μουνιντζα μολις ενημερωθηκε ο απολυτος και θα ασχοληθει με το τυπο να κανει διαγνωση.

Σωστός :rockon:

Ξέχνα βιβλία και μαλακίες.
Θα γυρίσεις σειρά σε Blu-Rays όπου θα δίνεις συμβουλές για όλους τους τύπους γυναικών (ηλικία, χώρα, οικογενειακή κατάσταση κλπ) σε στυλ ντοκυμαντέρ. Μία κάμερα θα σε ακολουθεί παντού σε καφετέριες, κλαμπς, μπουζούκια, μετρό, πλατείες, πάρκα, μουσεία, αεροπλάνα, σχολεία και θα αφηγείσαι πως πρέπει να την πέφτει κανείς και τι στυλάκι πρέπει να ακολουθεί αναλογα με την περίσταση.
Ο τίτλος θα είναι "Θα γαμήσεις και εσύ, να ξέρεις".
Το πρώτο που θα εκδοθεί θα το υπογράψεις και θα το στείλεις στο Γιώργο ενώ με τις συνολικές πωλήσεις είσαι άνετος για μία ζωή.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Σωστός :rockon:

Ξέχνα βιβλία και μαλακίες.
Θα γυρίσεις σειρά σε Blu-Rays όπου θα δίνεις συμβουλές για όλους τους τύπους γυναικών (ηλικία, χώρα, οικογενειακή κατάσταση κλπ) σε στυλ ντοκυμαντέρ. Μία κάμερα θα σε ακολουθεί παντού σε καφετέριες, κλαμπς, μπουζούκια, μετρό, πλατείες, πάρκα, μουσεία, αεροπλάνα, σχολεία και θα αφηγείσαι πως πρέπει να την πέφτει κανείς και τι στυλάκι πρέπει να ακολουθεί αναλογα με την περίσταση.
Ο τίτλος θα είναι "Θα γαμήσεις και εσύ, να ξέρεις".
Το πρώτο που θα εκδοθεί θα το υπογράψεις και θα το στείλεις στο Γιώργο ενώ με τις συνολικές πωλήσεις είσαι άνετος για μία ζωή.

μουν!
ωραιος!!!

λιγο ο τιτλος δεν μαρεσει αλλα οκ!!!! :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
μουνιντζα τυπε μου δεν μου κανεις ενα ριβιου να μπω στο κλιμα :2funny:

μουνιντζα ενημερωσε τον απολυτο να μπει στο κλιμα.πρεπει να κανει διαγνωση σωστη.

Έλα μεγάλε και σε ψάχναμε.
Λοιπόν, κοίτα πως έχει η φάση.
Αυτό ήταν το πρώτο σχόλιο-thesis statement του καινούργιου φίλου μας.

Γιωργο ειναι ορισμενοι σου λενε πολλες μαλκιες μην καθεσαι να κανεις κατα γραμμα οτι σου λενε,οσο αναφορα την εμφανιση μπορει να σου πει καποιος καντα καρφακια τα μαλλια αλλα εσυ να μη γουσταρεις,λογικο ειναι,οποτε μη κολλας στην εμφανιση,εγω βλεπω κατι παλιατσους με κατι αστερια και ομως ειναι παλιατσοι οι ανθρωποι ασχημοι και φορανε χαλια ρουχα,απλα τι εχουν παραπανω? την τρελα,τον τσαμπουκα και το λεγειν,πολλα παραμυθια της λενε και το γκομενακι πεφτει,οποτε η εμφανιση μπορει να παιζει σημαντικο ρολο αλλα αν δεν εχεις το κατι παραπανω δεν προκειται να γινει κατι,αυτα τα λεω και για μενα,οι γκομενες μπορει να γνωριζουν οτι εισαι καλο παιδι και αξιο παληκαρι αλλα την πεφτουν συνηθως σε αυτους που κουβαλανε τη μαγκια πανω τους,μαρσαρουν με τις μηχανες τις βαζουν απο πισω και τρεχουν,οπως καταλαβαινεις λουνα παρκ καταντησαμε,δεν ειναι τοσο ροδινα τα πραγματα οσο φαινονται,οσο αναφορα τις γυναικες αν σου μιλησει καποια ευγενικα δε σημαινει οτι ειναι και καλη κοπελα,υπαρχουν πολλα απο πισω που κρυβονται και δε βγαινουν στη φορα με τη μια,αστα να πανε αυτα απο μενα,μεχρι στιγμης μονο πιτες τρωω και καλα παθαινω   ;)

τωρα οσο αναφορα αυτον τον μπουφο τον arkan μην τον ακους γιατι ειναι ψωνιο,το παιζει μεγαλη φιρμα εδω μεσα,τη silva να την ακους γιατι ειναι γκομενα και μπορει να σου πει δυο πραγματακια παραπανω και τελος μη ξοδευεις ολα τα λεφτα σου για τις γυναικες,κερασματα απο δω κι απο κει,στο τελος θα μεινεις αφραγκος και θα το μετανιωσεις,ολα με μετρο.

Επίσης έχει φτιάξει και ένα θρεντ παραπλήσιο με το συγκεκριμένο.

Αναμένουμε το παμμέγιστο πόρισμα σου. :rockon:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom