Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ο χολστ που ειναι;
παντως ο αρκανς τους χει καθαρισει ολους για πρωινο
μονο ενας θα μπορουσε να του ορθωσει αναστημα
ο θρυλικος λεκτορα 
ντρεκξ
τον θυμασται;
που χαθηκε;

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αυτοι που εχουν μανια με το πρωκτικο παιζουν με την υγεια τους και τους κανονες υγειηνης,το sex ειναι η συνευρεση πεους και αιδιου με σκοπο την αναπαραγωγη(ασχετα εαν το χρησιμοποιουν καποιοι/ες μονο για την ηδονη τους),τωρα να εισαι αντρας και να κανεις πρωκτικο με γυναικα δε λεει πας εναντια στη φυση,αυτα τα κανουν καποιοι ανθρωποι που εχουν ψυχοσωματικα οπως ειναι οι gay δηλαδη ειναι ανωμαλοι οι ανθρωποι.

τυπε και αυτο δικο του ειναι το ποσταρισμα.
αυτο μου θυμιζει γιαννορανια λιγο.τι λες εσυ?

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο χολστ που ειναι;
παντως ο αρκανς τους χει καθαρισει ολους για πρωινο
μονο ενας θα μπορουσε να του ορθωσει αναστημα
ο θρυλικος λεκτορα 
ντρεκξ
τον θυμασται;
που χαθηκε;
φιλε ο ντρεκξ αν θυμασε μετα απο προτροπη δικη μου και του απολυτου ειναι μπηκε στο ψυχιατρειο.ας τωρα καλα ειναι εκει.ηθελε ξεκουρασει εκεινο το παιδι και την βρηκε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αυτοι που εχουν μανια με το πρωκτικο παιζουν με την υγεια τους και τους κανονες υγειηνης,το sex ειναι η συνευρεση πεους και αιδιου με σκοπο την αναπαραγωγη(ασχετα εαν το χρησιμοποιουν καποιοι/ες μονο για την ηδονη τους),τωρα να εισαι αντρας και να κανεις πρωκτικο με γυναικα δε λεει πας εναντια στη φυση,αυτα τα κανουν καποιοι ανθρωποι που εχουν ψυχοσωματικα οπως ειναι οι gay δηλαδη ειναι ανωμαλοι οι ανθρωποι.

τυπε και αυτο δικο του ειναι το ποσταρισμα.
αυτο μου θυμιζει γιαννορανια λιγο.τι λες εσυ?
τυπε μου αυτος λεει τους γκευ ανωμαλους
πως να ειναι γιαννοραννια? :think:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
φιλε ο ντρεκξ αν θυμασε μετα απο προτροπη δικη μου και του απολυτου ειναι μπηκε στο ψυχιατρειο.ας τωρα καλα ειναι εκει.ηθελε ξεκουρασει εκεινο το παιδι και την βρηκε.
φιλε σοβαρα μηλαμε τωρα
αληθεια λες;
γιατι ο τυπος ηταν δυνατο μυαλο,θεσπεσιος με τον γραπτο λογο
μαστορας του λογου
τετοια στιβαροτητα γραφης,αναλυτηκοτητας,4 χρονια στην φιλολογια δεν αντικρυσα κανεναν

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ηρθα παιδες. ηρθε ο κολητος με την κοπελα του απο μαγαζι και με φοναξε να παμε βολτα αλλα δεν πηγα. παει σε ενα μαγαζι που δεν εχει κοσμο σε μια ξεναγο μονο κατι ξενοι πελατες πανε εκει και δεν γουσταρο και δεν πηγα. ασε που αμα ειναι και η γκομενα κομπλαρο δεν μιλαει και αυτη και ερχομε σε αβολη θεση

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
τυπε μου αυτος λεει τους γκευ ανωμαλους
πως να ειναι γιαννοραννια? :think:
τυπε ολο το αδερφατο οταν θελει να καλυφθει αυτο το πραγμα κανει.η γνωστη τους τακτικη για να κρυβοτε.και ο αλλος με το καθηγητη του ετσι ειχε ξεκινησει μεχρι που τον ειχε καλεσει στο σπιτι του για μαθημα αν θυμασε.και μας ειπε το εγινε η δουλεια.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
ηρθα παιδες. ηρθε ο κολητος με την κοπελα του απο μαγαζι και με φοναξε να παμε βολτα αλλα δεν πηγα. παει σε ενα μαγαζι που δεν εχει κοσμο σε μια ξεναγο μονο κατι ξενοι πελατες πανε εκει και δεν γουσταρο και δεν πηγα. ασε που αμα ειναι και η γκομενα κομπλαρο δεν μιλαει και αυτη και ερχομε σε αβολη θεση

Και πότε θα βγεις ρε 'συ?
Τώρα που έκατσες στον υπολογιστή λες να είναι καλύτερα?
Εγώ λέω να ετοιμαστείς και να βγεις όσο προλαβαίνεις.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα,ειμαι 25 ετων δεν εχω παει με γυναικα μεχρι σημερα,σκεφτομουν εντελως διαφορετικα,ισως γιατι ειμαι και λιγο εγωιστης,θεωρουσα απο πολυ μικρος οτι η σωστη κοπελα ειναι αυτη που θα κανει μια σχεση και στο καπακι θα παει για γαμο,προσπαθουσα να πετυχω καποια κοπελα η οποια να μην ειχε σχεσεις,γιατι την ηθελα μονο για μενα,οπως παιρνεις ενα αυτοκινητο καινουργιο με ενα μεταχειρισμενο,καπως ετσι ζουσα λοιπον τοσο καιρο με αυτο το σκεπτικο,κατι το οποιο ειναι πολυ δυσκολο ακομη και σπανιο για να βρεις,βεβαια οταν σπουδαζα υπηρχαν 2-3 προτασεις απο κοπελες συμφοιτητριες μου τις οποιες τις απερριψα ειτε γιατι δε μου αρεσαν ειτε δεν ηταν του γουστου μου και μια ειχε σχεση με αλλον και δε γουσταρα να μπω αναμεσα τους,ενω αυτη με ηθελε με χειλια.
Κοπελες που ηθελα δε με ηθελαν και τρωγα παντα πιτες,εχω ξενερωσει να τρωω πιτες παρ'ολο που δεν ειμαι ασχημος,μια χαρα εμφανιση εχω.
Επισης φιλοι μου στην παρεα μου προτειναν να παω σε μπουρδελο γιατι ειχανε παει αυτοι πανε και εσυ μου λενε,ενας μαλιστα μου κερνουσε και πηδημα σε οικο ανοχης το οποιο δε το κανα δεκτο,πιστευα οτι σε αυτα τα σπιτακια με το ροζ φωτακι κρυβονται πολλα απο πισω και πηγαινει η σαρα και η μαρα,τα σιχαινομουνα, ελεγα π.χ αυτες που δουλευουν εκει πανε με 50 αντρες την ημερα θα παω και γω? ηταν και οι αρρωστιες τα σεξουαλικα μεταδιδομενα νοσηματα,δισταζα να παω να κανω κατι τετοιο,ασε που στο μυαλο μου σκεφτομουνα μια γυναικα παρθενα που θα την πηδηξω εγω μονον εγω.

Ξαφνικα συνειδητοποιω στον εαυτο μου οτι οσο το καθυστερω τοσο επιβαρυνω τον εαυτο μου,γιατι τωρα τελευταια το σκεφτομαι συνεχεια και αγχονομαι,λεω απο μεσα μου πως δε το κανα τοσα χρονια,εφοσον δεν εχω καποια κοπελα λεω να παω σε οικο ανοχης στη θεσσαλονικη,το θεμα ειναι ρε παιδια τι θα αντιμετωπισω εκει περα και πως θα το παρει η ιεροδουλη,υπαρχει περιπτωση να με ειρωνευτει η να γελασει μαζι μου?

Απο τη συμπεριφορα σου μπορει να καταλαβει εαν δεν εχεις παει με γυναικα? π.χ με το που θα σε δει?

(θα παρακαλεσω να μην υπαρξουν αστεια σχολια γιατι ειναι κατι σοβαρο για μενα το συγκεκριμενο θεμα)

τυπε και αυτο δικο του ειναι.εμενα αυτα ολα με οδηγουν στο να σκεφτομαι ετσι.

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Arcans που ειναι ο φιλος σου ο holst να τσακωθειτε λιγακι? να το κανετε κομφουζιο παλι εδω μεσα,ολο μιλας λες αερολογιες οτι κοτσανα σκεφτει το ξυλοποιημενο το μυαλο σου και μετα σε ταπωνουν ολοι,σε λυπαμαι φιλαρακο,αν και το παιζεις καθηγητης εδω μεσα εισαι ο ανθρωπος της μπατσας,σε θαυμαζουνε ολοι για τις μαλακιες που πετας προσφεροντας ποιοτικο γελιο,εισαι δηλαδη ποιοτικος καραγκιοζης....κλαιμε απο τα γελια,σ'ευχαριστουμε πραγματικα εκ μερους ολων.  :grin:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
επρεπε να πας ρε.μπορει να ειχε κανενα ξεμπαρκο μουνι εκει.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε ολο το αδερφατο οταν θελει να καλυφθει αυτο το πραγμα κανει.η γνωστη τους τακτικη για να κρυβοτε.και ο αλλος με το καθηγητη του ετσι ειχε ξεκινησει μεχρι που τον ειχε καλεσει στο σπιτι του για μαθημα αν θυμασε.και μας ειπε το εγινε η δουλεια.
τυπε μου εχεις δικιο
πολυ αδερφτατο των ιποοτων που λεει και ο γεωργιου :2funny:
καλα ο αλλος τον πασπαλισε τον κουραμπιε με τον καθηγητη
:2funny:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Arcans που ειναι ο φιλος σου ο holst να τσακωθειτε λιγακι? να το κανετε κομφουζιο παλι εδω μεσα,ολο μιλας λες αερολογιες οτι κοτσανα σκεφτει το ξυλοποιημενο το μυαλο σου και μετα σε ταπωνουν ολοι,σε λυπαμαι φιλαρακο,αν και το παιζεις καθηγητης εδω μεσα εισαι ο ανθρωπος της μπατσας,σε θαυμαζουνε ολοι για τις μαλακιες που πετας προσφεροντας ποιοτικο γελιο,εισαι δηλαδη ποιοτικος καραγκιοζης....κλαιμε απο τα γελια,σ'ευχαριστουμε πραγματικα εκ μερους ολων.  :grin:
τι εγινε? πειρες τις πιπες μεσα στο σταβλο και ηρθε.βλεπω ηρθες δυνατος πισω.καλος ο αλβανος που σε πιπωσε? για πες σου αρεσε?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τι εγινε? πειρες τις πιπες μεσα στο σταβλο και ηρθε.βλεπω ηρθες δυνατος πισω.καλος ο αλβανος που σε πιπωσε? για πες σου αρεσε?
παμμεγιστε τι και αυτος ειναι γιαννοραννια?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom