Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
μην μαλωνετε προινιατικα υμαρτον!
θα μου πει καποιος τι να πω στον κουρεα, παντος την τελευταια φορα πηγα σε εναν και μου τα εκανε καρφακια και αφησε και ουρα πισω. ενιωθα οτι ειμαι 15χρονο κετοσ οτι δεν τα εκοψε και κοντα ηθελα σε ενα μηνα κουρεμα παλι! χαχα

Έλεος ρε τύπε με τα μαλλιά. Να μπορείς να κυκλοφορήσεις θέλεις και εσύ κάνεις λες και θα γυρίσεις κανα βίντεοκλιπ.
Πήγαινε κόψτα κοντά και μετά ασχολήσου με τα άλλα που έχουν ειπωθεί.

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ξεκολα ρε με τον κουρεα.σε κανενα κομμωτηριο θα πας και κοιτα να δουλευει κανενα καλο μουνακι εκει να σε λουση κιολας να γουσταρεις.

την τελευταια φορα πριν κανα μηνα πηγα σε μια χωριανη και με κουρεψε μου τα εκοψ πολυ κοντα τα μαλια και δεν μου ηταν πολτ καλα. το καλο ειναι οτι με ελοθσε ειχε και μια πολυθρονα που εκανε μασαζ ηταν και ο αραβονιαστικος της στο ταμειο. πιασμενη δηλαδη
καλα τα λεει ο tus
"οι γυνεκες ειναι σαν της τουαλετες η καλες ειναι πιασμενες και οι ελευθερες χεσμενες"

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
οχι ρε μπουχεσα θα καθομαι να κραζω τον γιωργο οπως εσυ νομιζεις η θα καθομαι να γλιφω αυτο το ορνιο μπας και μου κατσει οπως εσυ ρε τραγελαφικε και δε θα κανω τα καραγκιοζιλικια τα δικα σου ρε γεροντοκορε αστο εσυ συνεχισε εγω σε κοψα ρε πηδικουλα?μεχρι χτες κελαηδαγες
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

οχι ρε μπουχεσα θα καθομαι να κραζω τον γιωργο οπως εσυ νομιζεις η θα καθομαι να γλιφω αυτο το ορνιο μπας και μου κατσει οπως εσυ ρε τραγελαφικε και δε θα κανω τα καραγκιοζιλικια τα δικα σου ρε γεροντοκορε αστο εσυ συνεχισε εγω σε κοψα ρε πηδικουλα?μεχρι χτες κελαηδαγες
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

συνεχισε αγορι μου ετσι.πρωταθλητης θα γινεις.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
οικονομικα εχω τελειωσει.
αυτη ειναι που εχεις στη φωτο.ειναι ομως καλη μουνοπαγιδα αν και παραβρωμισε και αυτη φιλε.τελος παντων αν δεν εχεις παιδια γυναικα παρτην.αλλα και να εχεις παλι καλη ειναι,ανετη ειναι.αλλα απο γκαζια δεν λεει και πολλα.και αν μπορεις παρτην και αυτοματη να ειναι,ειναι πολυ πιο καλα.
δεν καταλαβαινομαστε αλλα
τεσπα αρκανς κατι τελευταιο
γιατι το κατεχεις το σπορ
εγω εχω αυτο: μου το αφησε ο πατερας μου γιατι πηγαινει στον αρειο παγο
να το κρατησω αξιζει;
η να το πουλησω;
ρωτησα και ειδικους και οι γνωμες διστανται

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
γιώργαρε από μένα καλή τύχη να χεις δυστυχώς δεν έχεις θέληση  και δύναμη αυτά δεν μπορεί να στα δώσει κανένας μονος πρέπει να τα βρείς.                                                          από το νησί μας φύγανε σε πολύ πιο χαλια συνθήκες χωρίς παπούτσια και με το εισιτήριο χρέος σε όλο τον κόσμο και γάμησαν και ήταν άντρες όλοι τους με αρχίδια πολλοί χάθηκαν δεν τα "καταφεραν"   αλλα ήταν άντρες και το πάλεψαν  σταματα να κλαις την μοίρα σου  και γίνε άντρας τιμώντας την γενιά σου   καλή τύχη παλικάρι μου

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
μην μαλωνετε προινιατικα υμαρτον!
θα μου πει καποιος τι να πω στον κουρεα, παντος την τελευταια φορα πηγα σε εναν και μου τα εκανε καρφακια και αφησε και ουρα πισω. ενιωθα οτι ειμαι 15χρονο κετοσ οτι δεν τα εκοψε και κοντα ηθελα σε ενα μηνα κουρεμα παλι! χαχα

την τελευταια φορα πριν κανα μηνα πηγα σε μια χωριανη και με κουρεψε μου τα εκοψ πολυ κοντα τα μαλια και δεν μου ηταν πολτ καλα. το καλο ειναι οτι με ελοθσε ειχε και μια πολυθρονα που εκανε μασαζ ηταν και ο αραβονιαστικος της στο ταμειο. πιασμενη δηλαδη
καλα τα λεει ο tus
"οι γυνεκες ειναι σαν της τουαλετες η καλες ειναι πιασμενες και οι ελευθερες χεσμενες"

Τελικά την τελευταία φορά πού πήγες?
Ποιός/α σε έκανε έτσι όπως είσαι τώρα?

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Έλεος ρε τύπε με τα μαλλιά. Να μπορείς να κυκλοφορήσεις θέλεις και εσύ κάνεις λες και θα γυρίσεις κανα βίντεοκλιπ.
Πήγαινε κόψτα κοντά και μετά ασχολήσου με τα άλλα που έχουν ειπωθεί.

ειχα μια ευκαιρια την προηγουμενη εβδομαδα οταν ειχα παει οδοντογιατρο ηταν ενα μωρο που περιμενε και αυτο στην αιθουσα αναμονης αλλα δεν ηξερα την να την ροτισο ηταν και ωραιο μωρο λεω αυτη θα ειναι πιασμενη και δεν εκανα βημα να πω κατι

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν καταλαβαινομαστε αλλα
τεσπα αρκανς κατι τελευταιο
γιατι το κατεχεις το σπορ
εγω εχω αυτο: μου το αφησε ο πατερας μου γιατι πηγαινει στον αρειο παγο
να το κρατησω αξιζει;
η να το πουλησω;
ρωτησα και ειδικους και οι γνωμες διστανται
φιλε δεν ξερω.αναλογα τη θελεις εσυ να κανεις και πως εισαι και σε τι κατασταση εισαι απο πλευρας ελευθερος-παντρεμενος τη ηλικια εισαι.παιζουν πολλα.το καλο ειναι οτι αυτα και αν περασει το μοντελο πουλιουντε ευκολα.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
ειχα μια ευκαιρια την προηγουμενη εβδομαδα οταν ειχα παει οδοντογιατρο ηταν ενα μωρο που περιμενε και αυτο στην αιθουσα αναμονης αλλα δεν ηξερα την να την ροτισο ηταν και ωραιο μωρο λεω αυτη θα ειναι πιασμενη και δεν εκανα βημα να πω κατι

Σαν τι θα έλεγες δηλαδή που έχει σχέση με τα μαλλιά σου σε ένα μωρό που είδες στον οδοντίατρο? :think:

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά την τελευταία φορά πού πήγες?
Ποιός/α σε έκανε έτσι όπως είσαι τώρα?
γραψε λαθος προτελευταια καλοννη σε εναν αντρα ειχα παει και τον ρωτησα πως να τα κανω και μου τα εκανε καρφακια και η τελευταια πετρα στην κοπελα που μου τα εκοψε κοντα. η φωτο ειναι απο τον χειμωνα αλλα και τωρα που μεγαλοσαν ετσι ειναι τα μαλια.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
φιλε δεν ξερω.αναλογα τη θελεις εσυ να κανεις και πως εισαι και σε τι κατασταση εισαι απο πλευρας ελευθερος-παντρεμενος τη ηλικια εισαι.παιζουν πολλα.το καλο ειναι οτι αυτα και αν περασει το μοντελο πουλιουντε ευκολα.
25 ειμαι τι παντρεμενος μωρε.... :headbang:
 μιας που αλλαξες και τοσα αμαξια ως πιο πεπειραμενος, με 1.800 ευρα το μηνα μπορω να την συντηρησω και γενικα να ειμαι κομπλε;
ουτε νοικια εχω ουτε αλλα μεγαλα εξοδα

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρε γιωργαρε χωσου παντου και καπου κατι θα γινει μη μασας και να γινεις ρεζιλι στα @@ σου

το κακο ρε φιλε ειναι οτι κολαω και ευκολα με της γυνεκες δηλαδη μπορει να μην χαλαω χατιρια οσο μπορω να τα κανω γενικα ειμαι πολυ μαλακος με της γυνεκες.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
25 ειμαι τι παντρεμενος μωρε.... :headbang:
 μιας που αλλαξες και τοσα αμαξια ως πιο πεπειραμενος, με 1.800 ευρα το μηνα μπορω να την συντηρησω και γενικα να ειμαι κομπλε;
ουτε νοικια εχω ουτε αλλα μεγαλα εξοδα
δεν ξερω τι σερβις εχουν ρε φιλε αυτα.εμεις με λιζινκ τα εχουμε και ολα μεσα ειναι αυτα.αλλα με 1800 ευρω και χωρις νοικια και σκατα πιστευω ναι.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
ΟΚ, απλά με μπέρδεψες λίγο.
Λοιπόν, μέσα στη βδομάδα υπολόγιζε το κούρεμα και τράβα και για κανα μπάνιο. Σε κανα κλαμπάκι δεν πήγες το Σ/Κ οπότε κοίτα να πας το άλλο. Περνάνε οι μέρες και τελειώνει το καλοκαίρι, άρα στατιστικά μειώνονται οι πιθανότητές σου για κάτι εύκολο. Κοίτα να βγεις από τη ψυχολογική ρουτίνα της αγαμίας και κινητοποιήσου. Ότι και να σου λέμε, μόνο εσύ μπορείς να γαμήσεις για τον εαυτό σου. Κάνε το βήμα παραπάνω, άρχισε να χώνεσαι και μη ζορίζεις το μυαλό σου με σκέψεις του τύπου "αν το ένα" και "αν το άλλο".
Ξύπνα μεγάλε, καιρός είναι πια.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom