Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
μονο μην μαλονεται μια παρεα ειμαστε. παντος αν σας ειχα κοντα σιγουρα θα γαμουσα πολλα μουνια και γι'αυτο εθεσα το ερωτημα εδω διοτι η πιο πολυ εχετε εχετε παει με πολλες γυνεκες και εχετε μεγαλη εμπειρια. αλλοστε ασχοληστε με το σεξ πολυ οπως και εγω ας μην το κανω και τοσο συχνα αλλα μπορω να π οτι ειμαι σεξομανης.χαχα
ρε αρχοντα γινε φιλος με τον αρκανς αυτος πηδαει εδω περα μονο και εχει εμπειρια

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
φιλε ρωτα τον αρκανς τον παντογνωστη εδω μεσα που ολα τα ξερει
κανεις εκατο της εκατο λαθος. αν θες σου δινω μσν να σου δειξω μπολικες φοτο μου.
την εσβησα γιατι ο κοσμος ειναι μικρος μπορει να μπει καπιος που να με ξερει δεν εχω ορεξη να με κραζει το χωριο και τοτε δεν θα βλεπω μουνι ουτε ζωγραφιστο

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
κανεις εκατο της εκατο λαθος. αν θες σου δινω μσν να σου δειξω μπολικες φοτο μου.
την εσβησα γιατι ο κοσμος ειναι μικρος μπορει να μπει καπιος που να με ξερει δεν εχω ορεξη να με κραζει το χωριο και τοτε δεν θα βλεπω μουνι ουτε ζωγραφιστο
παντως γιωργο εισαι ξυπνητζης
την ανεβασες 5 ωρα τα χαραματα :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ρε φιλε σε ειδα μια χαρα εισαι απλα σου πα απ την αρχη εισαι μεσα στο κομπλεξ τη φοβια την κακομοιρια και γενικα δεν την παλευεις λιγο θαρρος παρε και ξεκολα και ολα καλα θα πανε... α και συμβουλες απ τον αρκανς αμα θες να αγγιξεις τελειοτητα

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αρκανς η c-class saloon
πως σου φαινετε;
μοντελο 2008
φιλε επεσες τωρα στην περιπτωσει.θα φυγουμε λιγο απο το θεμα αλλα να σου πω.λογο δουλειας αλλαζω πολυ συχνα αυτοκινητα.(δεν κανω εμποριο αυτοκινητων).
λοιπον ειχα μια ειχα φιλε ενα slk200 πριν 3 χρονια απο γκαζια μουφα εντελως(μονο για λεζαντα ειναι καλη αλλα τωρα παραβρομισε εντελως)το εδωσα και πειρα ενα CLK 200 coupe και αυτο απο γκαζια μουφα αλλα απο λεζαντα καλο.ειδικα σε κατι λιγουρες γκομενες απο 25 και πανω η καλυτερη μουνοπογιδα,θα τσουβαλιαζεις καθε μερα και απο μια.τωρα εχω φιλε ενα Α4 2008 εδω και 1 τριμηνο και ειναι γαματο και απο γκαζια(2λιτρο) και απο μουρη ειναι καλο με τα led μπροστα.δεν ξερω φιλε αλλα mercedes δεν ξαναπερνω προς το παρον.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Γιώργο για κανα μπάνιο πας καθόλου? Εκεί μιλάς σε καμία? Ίσως είναι το πιο συνηθισμένο μέρος να πας μόνος σου το καλοκαίρι άμα δεν έχεις ή δε θέλεις φίλους μαζί σου. Εκεί μπορείς να πετύχεις κοπέλες μόνες τους αντίθετα από άλλα μέρη που είναι πιο απίθανο. Βέβαια όποια πάει μόνη της στην παραλία, συνήθως δεν έχει όρεξη για μπλα-μπλα και γκομενικά άλλα δε νομίζω να σε παρεξηγήσουν άμα κάνεις προσπάθεια για σύντομη κουβεντούλα.

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε σε ειδα μια χαρα εισαι απλα σου πα απ την αρχη εισαι μεσα στο κομπλεξ τη φοβια την κακομοιρια και γενικα δεν την παλευεις λιγο θαρρος παρε και ξεκολα και ολα καλα θα πανε... α και συμβουλες απ τον αρκανς αμα θες να αγγιξεις τελειοτητα

αμα δεν νιωθεις καλα με τον εαυτο σου λογικο ειναι να σου βγαινει. λες να το επιδιωκο?

Επισκέπτης
αμα δεν νιωθεις καλα με τον εαυτο σου λογικο ειναι να σου βγαινει. λες να το επιδιωκο?
ρε αγορι μου αμα δεν μπορεις να το ξεπερασεις αυτο τοτε μαλλον θες ψυχολογο η πιες η παρε ναρκωτικα μπας και χαλαρωσεις και ερθεις στα ισια σου τι να σου πω παντως σου λεω και στο πανε ολοι μια χαρα εισαι λιγο αυτοπεποιθηση

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γιώργο για κανα μπάνιο πας καθόλου? Εκεί μιλάς σε καμία? Ίσως είναι το πιο συνηθισμένο μέρος να πας μόνος σου το καλοκαίρι άμα δεν έχεις ή δε θέλεις φίλους μαζί σου. Εκεί μπορείς να πετύχεις κοπέλες μόνες τους αντίθετα από άλλα μέρη που είναι πιο απίθανο. Βέβαια όποια πάει μόνη της στην παραλία, συνήθως δεν έχει όρεξη για μπλα-μπλα και γκομενικά άλλα δε νομίζω να σε παρεξηγήσουν άμα κάνεις προσπάθεια για σύντομη κουβεντούλα.
προτεινω να εχει ενα αντηλιακο στο χερι ο γιωργος και οπου βλεπει ξεμπαρκη γκομενα να πηγαινει και να τις λεει αν θελει να την αλοιψει με λαδι ειναι μια καλη αρχη,αν δεν τον πεταξει κανενας στην θαλασσα.

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
φιλε επεσες τωρα στην περιπτωσει.θα φυγουμε λιγο απο το θεμα αλλα να σου πω.λογο δουλειας αλλαζω πολυ συχνα αυτοκινητα.(δεν κανω εμποριο αυτοκινητων).
λοιπον ειχα μια ειχα φιλε ενα slk200 πριν 3 χρονια απο γκαζια μουφα εντελως(μονο για λεζαντα ειναι καλη αλλα τωρα παραβρομισε εντελως)το εδωσα και πειρα ενα CLK 200 coupe και αυτο απο γκαζια μουφα αλλα απο λεζαντα καλο.ειδικα σε κατι λιγουρες γκομενες απο 25 και πανω η καλυτερη μουνοπογιδα,θα τσουβαλιαζεις καθε μερα και απο μια.τωρα εχω φιλε ενα Α4 2008 εδω και 1 τριμηνο και ειναι γαματο και απο γκαζια(2λιτρο) και απο μουρη ειναι καλο με τα led μπροστα.δεν ξερω φιλε αλλα mercedes δεν ξαναπερνω προς το παρον.

θα βγω και εγω απο το θεμα λιγο. οντος τα αυτοκινητα του γκρουπ βαγκ εχουν δυνατους κινητηρες και με τα τελη και τους φορους βλεπο τα τουρμπο στην ελλαδα να πουλανε τρελα

Επισκέπτης
προτεινω να εχει ενα αντηλιακο στο χερι ο γιωργος και οπου βλεπει ξεμπαρκη γκομενα να πηγαινει και να τις λεει αν θελει να την αλοιψει με λαδι ειναι μια καλη αρχη,αν δεν τον πεταξει κανενας στην θαλασσα.
ε μα τετοιες αηδιες λες καθε φορα για να γελασεις και μετα εγω γινομαι κακος

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
  ναι αλλα αφού σε ενοχλεί δεν "κανεισ τιποτα" μα τίποτα για να αλλάξεις  άρνηση συνεχώς

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε αγορι μου αμα δεν μπορεις να το ξεπερασεις αυτο τοτε μαλλον θες ψυχολογο η πιες η παρε ναρκωτικα μπας και χαλαρωσεις και ερθεις στα ισια σου τι να σου πω παντως σου λεω και στο πανε ολοι μια χαρα εισαι λιγο αυτοπεποιθηση
ωραιες συμβουλες του δινεις μαλακα.περνεις που περνεις εσυ ναρκωτικα του λες να παρει και αυτου νου.ρε αντε γαμησου ρε βλακα.

Επισκέπτης
και μετα ας πουμε να βοηθησεις τον γιωργο θες και οχι να λες παπαριες μπας και σε προσεξει καμια σαβουρα εδω...ημαρτον ρε και εισαι και 30

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1

αν σου πω ακομα δεν εχω παει. ο λογος ντρεπομαι να παω μονος. γενικα η ζωη μου ειναι σπιτι - μαγαζι. μονος ποτε δεν εχω βγει εξω μονος με τους κολητους

Επισκέπτης
ωραιες συμβουλες του δινεις μαλακα.περνεις που περνεις εσυ ναρκωτικα του λες να παρει και αυτου νου.ρε αντε γαμησου ρε βλακα.
αφου χαζος εισαι τι θα λεγες ναι ναι αυτο ειπα ρε μπαγλαμα ολα τα πιανεις

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε φιλε εσυ μου εκανες αναλυση ολων των αυτοκινητων σου...
αυτο το συγκεκριμενο που σου ειπα αξιζει εν ολιγοις;
η να το δωσω;
και με τι ασχολεισαι ρε συ; και αλλαζεις καθε 3 μηνες αμαξι;

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
και μετα ας πουμε να βοηθησεις τον γιωργο θες και οχι να λες παπαριες μπας και σε προσεξει καμια σαβουρα εδω...ημαρτον ρε και εισαι και 30
εχεις δικιο.η πρωτη σαβουρα που με προσεξε εισαι εσυ.
εσυ ποσο χρονων εισαι ρε?

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
ε μα τετοιες αηδιες λες καθε φορα για να γελασεις και μετα εγω γινομαι κακος

Ρε φίλε, αλήθεια τώρα, δεν έχεις γελάσει καθόλου με αυτά? :huh:
Έτσι δεν είναι οι συζητήσεις? Προτείνει ο καθένας ότι ξέρει/νομίζει και που και που πετάγεται και μια μαλακία. :grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom