Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχα! το λεω για να αναφερω οτι ο τυπος εχει φραγκα. ας ερθει και βλεπουμε μπορει να μην με γουσταρει απο κοντα ουτε εγω αυτη.

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
και go σου λέω ότι είμαι αστροναύτης σε πυρηνικό  ελέφαντα  ρε  ξυπνα που ζεις????????

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τύπε μου δεν είναι σωστό να τα λέμε αυτά γιατί τον κάνουμε χειρότερα.
Πρέπει να δείχνουμε κατανόηση και να τον γεμίζουμε κουράγιο.
Ας γαμήσει τώρα τη γκόμενα που γνώρισε για να πάρει μπρος και ας μην είναι τόσο επιφυλακτικός.
Δε χρειάζεται να είναι τόσο πονηρεμένος με την τύπισσα, το πολύ-πολύ να του κλέψει κανα νεφρό.

φιλε για πες για το κουρεμα τι λες να τα κοψω τι να πω στον κουρεα. εξηγα και αυτο με της φαβοριτες. τα γυαλια δεν παιζει να τα αλλαξο εναι κανα 3μηνο που τα πηρα κοστισαν 150 ευρο πρπει να παλιοσουν για να τα αλλαξω.

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ρε γαμώτο  τι πάθαμε  καλά μας λένε γκασμάδες  ρε  πιστεύεις  τι  σου λέει  ????????   arkans  arxise ta kantilia giati tha ta arxiso ego :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
ειδα και προσοπο δεν ειναι ασχημη. ακομα δεν εκανα. δεν μου ειπες τι να πω στον κουρεα. αυτο με της φαβοριτες δεν καταλαβα. οταμ λες ψυλες στυλ σφακιανακη

Οι φαβορίτες που έχεις τώρα είναι για τύπο που οδηγάει Χάρλεϊ. Άμα είχες Χάρλεϊ δεν θα σου έλεγα τίποτα.
Θα πας να κόψεις το μαλλί σου πιο κοντό, θα κάνεις σχεδόν ίσια/λεπτή φαβορίτα με μύτη προς τα κάτω και θα πάρεις κουρευτική μηχανή για να έχεις λίγα γένια. Έτσι θα δείχνεις πιο πολύ στην ηλικία σου και θα αφαιρέσει αρκετά από το φλούφλικο στυλάκι σου.
Στις επόμενες φωτό είναι το πιο συνηθισμένο λουκ στις μέρες μας για 20-30ρηδες οπότε θα αρχίσεις από αυτό, θα δεις πως σου κάθεται και μετά βλέπουμε. Άμα ο κομμωτή σου ξέρει από μπάσκετ πες του "θέλω το λουκ του Χοσέ Καλντερόν" αλλιώς εξήγησέ του τι βλέπεις παρακάτω.

calderonnew_2.jpg

URL]]

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ειναι 21 . ο γκομενος της ειναι λοχαγος στον στρατο. εχει και audi s3 αλλα νομιζο την εχει απατησει και το εχει καταλαβη και δεν τον θελει.

χαχαχα! το λεω για να αναφερω οτι ο τυπος εχει φραγκα. ας ερθει και βλεπουμε μπορει να μην με γουσταρει απο κοντα ουτε εγω αυτη.

ρε γιωργακη μην μας λες τα παραμυθια που εχεις φαει απο την γκομενα τωρα.ρε μην ειναι αρνι που το πανε για σφαξιμο.πονηρεψου λιγο ρε φιλε.εχεις ο λοχαγος αουντι και τα παπαρια μου κουνιουντε.και η γυφτσα που καθαριζει την πολυκατοικια μου με μερσεντες ερχετε βρε κουναβι.αντε ξεκολα γιατι θα σε πατησω κανενα καριολικι στο τελος.αυτη η αγαθοσυνη που εχεις αρχιζει και μου την δινει.

Επισκέπτης
καλα ρε γιωργαρε η εισαι πραγματικα χαζος η τον παριστανεις ο αρκανς ο μεσα σ'ολα δε σε φτιαξε ακομα?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
δηλαδη ο καλντερον ειναι προτυπο;
ρε κανε ενα μουσι σαν του λεωνιδα στους 300
παρε και καμια πρωτεινη να φουσκωσεις....

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
εγω ρε συναγωνιστες δεν ειπα να μην το γαμησι το μουνι,να το γαμησι και να το χιλιογαμησι.
αλλα η φαση ειναι οτι η γκομενα τωρα για να παραταει το αρρωβανιαστικο για να παει στον γιωργακι,καποια ταλαιπωρια παιζει,και θελει να την κοπανησει απο απο εκει που ειναι.αν πηρε χαμπαρι η γκομενα οτι ο γιωργακης ειναι αβγαλτος,και αγαθος,ειναι η καλυτερη καβαντζα που θα μπορουσε να βρει,για να ξεφυγει απο τον αρραβωνιαστικο τις.θα τον βαλει τον γιωργακι μεσα στο μουνι τις κατευθειαν και θα κανει οτι θελει.με λιγα λογια θα την περναει ζαχαρι.για το μονο που στεναχωριεμε ειναι οτι ο γιωργακης και η μανα του θα δουλευουν ολη μερα στην ταβερνα,για να ταιζουν την γκομενα που θα τους φορτωθει.

Φίλε σωστός είσαι αλλά είναι που είναι διστακτικός, ας τον ενθαρρύνουμε λίγο ακόμα. Δε λέω ότι δεν πρέπει να κρατάει πισινές αλλά έτσι και τον φορτώσουμε με αμφιβολίες, δεν τον κόβω να κάνει κάτι στο τέλος. Η φάση και εμένα μου φαίνεται κάπως αλλά νομίζω ότι πιο πιθανό είναι να βγει κερδισμένος παρά χαμένος από αυτό το σκηνικό.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ο αρκανς ετσι οπως τον κοβω πρεπει να οδηγαει καμια φεραρι η να ζει στο μαιαμι
ακου η καθαριστρια με μερσεντα :S

Επισκέπτης
αφου ρε χτικιαρηδες απο τι ειδα πριν οτι του λετε δεν μπορει να το κανει λεει γιατι συνεχιζετε να παπαρολογειτε?

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
δηλαδη ο καλντερον ειναι προτυπο;
ρε κανε ενα μουσι σαν του λεωνιδα στους 300
παρε και καμια πρωτεινη να φουσκωσεις....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παπάρας είναι αλλά έβλεπα αθλητικά πριν λίγη ώρα, είδα και τη φαβορίτα και σκέφτομαι ότι κάτι τέτοιο θα ήταν καλή ιδέα.
Νομίζω ότι οι 3-4 στους 10 έχουν τέτοιο λουκ πάνω-κάτω.

Επισκέπτης
ρε συ ψαγμενε αρκανς μια απορια ποσο εισαι?

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Οι φαβορίτες που έχεις τώρα είναι για τύπο που οδηγάει Χάρλεϊ. Άμα είχες Χάρλεϊ δεν θα σου έλεγα τίποτα.
Θα πας να κόψεις το μαλλί σου πιο κοντό, θα κάνεις σχεδόν ίσια/λεπτή φαβορίτα με μύτη προς τα κάτω και θα πάρεις κουρευτική μηχανή για να έχεις λίγα γένια. Έτσι θα δείχνεις πιο πολύ στην ηλικία σου και θα αφαιρέσει αρκετά από το φλούφλικο στυλάκι σου.
Στις επόμενες φωτό είναι το πιο συνηθισμένο λουκ στις μέρες μας για 20-30ρηδες οπότε θα αρχίσεις από αυτό, θα δεις πως σου κάθεται και μετά βλέπουμε. Άμα ο κομμωτή σου ξέρει από μπάσκετ πες του "θέλω το λουκ του Χοσέ Καλντερόν" αλλιώς εξήγησέ του τι βλέπεις παρακάτω.

calderonnew_2.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.nba.com/media/Calderon_400_071214.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

αυτο με την μυτη  που λες μου θυμιζει σφακινακη. κοντα τα ειχα κοψει και αρκετα αλλα δεν φενονταν και πολυ καλα μπροστα. γενια δεν βγαζω εντονα λιγα ειναι και φενονταιν απο κοντα. μουσι ομως βγαζω και φενεται και απο μκαρια. εχω ξυριστικη απο κινεζο με 5 ευρο την πηρα πιο πολυ γιατι εχει πανω εξαρτημα για να κοβεις φαβοριτες

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παπάρας είναι αλλά έβλεπα αθλητικά πριν λίγη ώρα, είδα και τη φαβορίτα και σκέφτομαι ότι κάτι τέτοιο θα ήταν καλή ιδέα.
Νομίζω ότι οι 3-4 στους 10 έχουν τέτοιο λουκ πάνω-κάτω.
ναι ρε δικιο εχεις και εγω τα αφηνω ετσι
ο  leonaidas ειναι μπρουταλ αλλα απομακρο πρωτυπο

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε σωστός είσαι αλλά είναι που είναι διστακτικός, ας τον ενθαρρύνουμε λίγο ακόμα. Δε λέω ότι δεν πρέπει να κρατάει πισινές αλλά έτσι και τον φορτώσουμε με αμφιβολίες, δεν τον κόβω να κάνει κάτι στο τέλος. Η φάση και εμένα μου φαίνεται κάπως αλλά νομίζω ότι πιο πιθανό είναι να βγει κερδισμένος παρά χαμένος από αυτό το σκηνικό.
ρε μουντζινα να γαμησι,παραμυθη να μην φαει ο μαλακας αυτο λεω εγω.

ο αρκανς ετσι οπως τον κοβω πρεπει να οδηγαει καμια φεραρι η να ζει στο μαιαμι
ακου η καθαριστρια με μερσεντα :S
μια παλια εχει 200αρα μοντελο 2000 και ειναι με κοκκινες πινακιδες ρε
.ητανε στην γερμανια χρονια η καθαριστρια.
μην φανταστεις οτι ερχετε με καμια SLR500

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom