Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
υπάρχει ενα σοφό ρητό που λεει "προσεχε τι ευχεσαι". Το να βρεις γκόμενα δεν ξέρω αν ειναι τόσο δύσκολο, το να βρεις όμως την κατάλληλη και τη σωστή είναι πολύ πολυ δυσκολο. Το να βρεις μια που δε σου ταιριάζει, πίστεψε με θα περνάς πολύ χειρότερα

Respect!

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ειχα βγει εξω με την μητερα μου ειχαμε παει μολυβο στο λιμανι για ποτο. τι μωρα ειδα παλι τα πιο πολλα πιασμενα. δεν παλευεται. μετα μιλησα με την κοπελα απο την ξανθη μου ελεγε οτι σκεφτοταν να ερθει και αυριο για να με δει απο ξανθη. θελει να μεινη μαζι μου αποτι καταλαβα. δεν μενο σε δικο μου σπιτ ουτε εχω δικια μου δουλεια. αν εμενα θα μεναμε μαζι μπορει αν μου αρεσι να της πω να μενουμε μαζι απο το να μενο με το πουλι στο χερι. γιατι ολα αυτα που λετε δεν νομιζο να τα κανω ειναι πανω απο της δυναμης μου εδω δεν μπορεσα 27 χρονια και αν δεν ηταν το τσατ ακομα παρθενος θα ειμουνα. δεν εχω φιλους που εχουν γκομενς και ουτε προκειτε να εχω, μονος να παω σε κλαμπ αποκλειετεαι πανικοβαλομε και μονο που το σκεφτομαι ειδικα αμα με δουνε και μονο θα με κοιτανε. ισως η κοπελα απο ξανθη να ειναι η ευκαιρια μου

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
γιώργαρε δεν υπάρχει δεν μπορώ δεν θέλω υπάρχει το μωρό από ξανθη μάλλον θέλει doraen διακοπές  τι σou λέει?  για αυτήν

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ειχα βγει εξω με την μητερα μου ειχαμε παει μολυβο στο λιμανι για ποτο. τι μωρα ειδα παλι τα πιο πολλα πιασμενα. δεν παλευεται. μετα μιλησα με την κοπελα απο την ξανθη μου ελεγε οτι σκεφτοταν να ερθει και αυριο για να με δει απο ξανθη. θελει να μεινη μαζι μου αποτι καταλαβα. δεν μενο σε δικο μου σπιτ ουτε εχω δικια μου δουλεια. αν εμενα θα μεναμε μαζι μπορει αν μου αρεσι να της πω να μενουμε μαζι απο το να μενο με το πουλι στο χερι. γιατι ολα αυτα που λετε δεν νομιζο να τα κανω ειναι πανω απο της δυναμης μου εδω δεν μπορεσα 27 χρονια και αν δεν ηταν το τσατ ακομα παρθενος θα ειμουνα. δεν εχω φιλους που εχουν γκομενς και ουτε προκειτε να εχω, μονος να παω σε κλαμπ αποκλειετεαι πανικοβαλομε και μονο που το σκεφτομαι ειδικα αμα με δουνε και μονο θα με κοιτανε. ισως η κοπελα απο ξανθη να ειναι η ευκαιρια μου
γιωργακη φιλε μπαινεις σε περιπετειες απο μονος σου να ξερεις.φιλαρακο προσεχε με την γκομενα αυτη διοτι ετσι οπως τα λες εμενα κατι μου βρομαει με αυτη τη γκομενα.μακρι να βγω λαθος φιλε αν και δεν νομιζω.καλα θα κανεις λιγο να πονηρευτεις,διοτι πας απο μονο σου σαν το αρνι στο σφαγειο.

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
λεει οτι με σκεφτετε και οτι νομιζει οτι με ερωτευεται τον αλλον λεει δεν το θελει ειδικα μετα απο κατι μυνηματα που ειδε στι φειςμπουκ

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
λεει οτι με σκεφτετε και οτι νομιζει οτι με ερωτευεται τον αλλον λεει δεν το θελει ειδικα μετα απο κατι μυνηματα που ειδε στι φειςμπουκ
την εχεις δει ρε την γκομενα?
αν την ειδες περιεγραψε την.υψος,βαρος,φατσα,και τα λοιπα.

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
λεει οτι θα πει ψεματα σε αυτον οτι παει ιταλια στους γονεις της αλλα θα ερθει σε μενα τωρα ποτε θα το κανει κανεις δεν ξερει μπορει να το μετανιοση. την ειδα στο μσν με ενα babedoll ειναι το στυλ ζουμερη διλαη εχει πιασιματα. οχι χοντρη και εχει πολτ μεγαλο στηθος.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
λεει οτι θα πει ψεματα σε αυτον οτι παει ιταλια στους γονεις της αλλα θα ερθει σε μενα τωρα ποτε θα το κανει κανεις δεν ξερει μπορει να το μετανιοση. την ειδα στο μσν με ενα babedoll ειναι το στυλ ζουμερη διλαη εχει πιασιματα. οχι χοντρη και εχει πολτ μεγαλο στηθος.
αστο φιλε κανενα μπαζο θα ειναι να ξερεις.καρφωθικες εσυ στα βιζια τωρα και κολλησες.τελος παντων.αν ερθει γαμα την τουλαχιστον αλλα προσεχες να μην κολησεις.που μαλλον θα κολλησεις γιατι εισαι αβγαλτος εντελος.να προσεχεις φιλαρακο γιατι εισαι πολυ απογοητευμενος και σε εχει παρει απο κατω,ολα αυτα τα μπαζα κατι τετοιους ψαχνουν σαν και εσενα για να κολλησουν.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

Έλα φίλε μου, τι λέει?
Πήγες για κούρεμα?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
μπαζο ξεμπαζο
πηδα την
εγω τωρα γυρισα απο μια πολυ μετρια....
καιροι ου μενετοι

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
δίκιο έχεi ο αρκάς πονηρέψου  αλλα από ολότελα καλή και η παναγιώταινα  άμα όμως σου έρθει άφραγκι που θα μείνει??  ποσο χρόνον είναι??

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ειδα και προσοπο δεν ειναι ασχημη. ακομα δεν εκανα. δεν μου ειπες τι να πω στον κουρεα. αυτο με της φαβοριτες δεν καταλαβα. οταμ λες ψυλες στυλ σφακιανακη

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
πρόσεχε μην είναι ανήλικη  και καμια "ροκοβια"  xapakoxasiklou  που ψάχνει τζάμπα διακοπές

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
αρχιδια εκανε αυτος ειναι πολυ κολλημενος ρε μαλακα.εντελως με απογοητευει.

Τύπε μου δεν είναι σωστό να τα λέμε αυτά γιατί τον κάνουμε χειρότερα.
Πρέπει να δείχνουμε κατανόηση και να τον γεμίζουμε κουράγιο.
Ας γαμήσει τώρα τη γκόμενα που γνώρισε για να πάρει μπρος και ας μην είναι τόσο επιφυλακτικός.
Δε χρειάζεται να είναι τόσο πονηρεμένος με την τύπισσα, το πολύ-πολύ να του κλέψει κανα νεφρό.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγω ρε συναγωνιστες δεν ειπα να μην το γαμησι το μουνι,να το γαμησι και να το χιλιογαμησι.
αλλα η φαση ειναι οτι η γκομενα τωρα για να παραταει το αρρωβανιαστικο για να παει στον γιωργακι,καποια ταλαιπωρια παιζει,και θελει να την κοπανησει απο απο εκει που ειναι.αν πηρε χαμπαρι η γκομενα οτι ο γιωργακης ειναι αβγαλτος,και αγαθος,ειναι η καλυτερη καβαντζα που θα μπορουσε να βρει,για να ξεφυγει απο τον αρραβωνιαστικο τις.θα τον βαλει τον γιωργακι μεσα στο μουνι τις κατευθειαν και θα κανει οτι θελει.με λιγα λογια θα την περναει ζαχαρι.για το μονο που στεναχωριεμε ειναι οτι ο γιωργακης και η μανα του θα δουλευουν ολη μερα στην ταβερνα,για να ταιζουν την γκομενα που θα τους φορτωθει.

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
σύντροφοι με την κρίση που παίζει η νεολαία έχει φρικάρει τελείως θέλει μεγάλη προσοχή ειδικά με αγνωστου

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
πρόσεχε μην είναι ανήλικη  και καμια "ροκοβια"  xapakoxasiklou  που ψάχνει τζάμπα διακοπές

ειναι 21 . ο γκομενος της ειναι λοχαγος στον στρατο. εχει και audi s3 αλλα νομιζο την εχει απατησει και το εχει καταλαβη και δεν τον θελει.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
μ'αρεσει που κοτσαρεις και τα αμαξια απο διπλα καθε φορα
ρε να ρθω με την μερτσεντα να παμε βολτα στο χωριο
θα την παρω κρυφα για παρτυ σου :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom