Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Arcans μετα θα τα πουμε ρε καραγκιοζη,τωρα εχω κανονισει,οκ?  :birdman:
ξεκολα με εμενα βλακα γιατι θα σε κανω ρομπα εντελος να ξερεις.αντε να μην σε γαμησω στο τελος παλιομπινε γαμω τη φαρα σου αρχιδι.αντε να μην σε γαμισω τσομπανε.

dgomez

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
Γεια σε ολους! δεν ξερω αν ειναι το καταληλο μερος να πω το προβλημα μου, αλλα ειστε οι ειδικοι για το πως να βρει γκομενα καποις. Μενω μυτιληνη σε ενα χωριο ομως τουριστικο.
το προβλημα ειναι οτι ειμαι 26 και δεν μπορω να βρω γκομενα. η μονες που ειχα βρε ηταν 4 γκομενες στα 4 χρονια απο τσατ(zoo) το εχω κανει 11 φορες και ειμαι 26.
απο μικρος δεν ειμουνα δημοφηλις γενικα δεν τα πηγενα καλα με τις γυνεκες και ποτε δεν ειχα γυεκοπαρεα μονο εκανα παρεα με αλλα ατομα που και αυτα δεν τα πηγεναν καλα με κοπελες. εβγαλα τεε αλλα δεν εδωσα πανεληνιες(μεγαλο μου λαθος). εχω 3 φιλους ο ενας εχει γκομενα προσφατα και για πρωτη φορα στην ζωη του. ο αλλος τιποτα σαν εμενα.
εχουμε μια μικρη ταβερνα αλλα συνηθος εχουμε πελατεια ηλικιομενους και ανα ερθουν μικρες συνιθος οικογενιακος αν ερθουν κοριτσια μοναχα παλι δεν μπορω γιατι ειμαστε 2 ατομα και εγω σερβιρο και δεν εχω χρονο να μηλισω ειμαι και ντροπαλος πολυ. δεν γυρναω σε κλαπ  σπανια, δεν παει και η παρεα μου. ειμαι 1,72 68 κιλα αδυνατος και φοραω γυαλια επιδη δεν βρισκω κοπελα δεν την εχω πεσει και σε καμια γιατι κομπλαροκαι δεν βλεπω καμια να με γλυκοκοιταει νιωθω οτι δεν ειμαι ωραιος και με εχει επιρεαση. νιωθω οτι δεν εχω ορεξη για τιποτα και με την παρεα που βγενω βαριεμαι να δουλεψω γενικα νιωθω μπερδεμενος βλεπω αλλους με κοπελες και ζηλευω. τι πρεπει να κανω ρε παιδια με εχει παρει απο κατω? καθομαι πολλες ωρες στο τσατ πας και βρω κατι γιατι μονο απο εκει εχω βρει. δεν εχω και αυτο λεγειν και κομπλαρο με γυνεκες.

πρωτα απ'ολα να την ξεχασεις αυτη τη γνωμη που εχεις για τον εαυτο σου
απο κει και περα ολα ειναι πιθανα και παντου τα παντα
μην κομπλαρεις γιατι οτι και να πεις δεν θα παθεις τιποτα ουτε θα σε κανουν νταντα ουτε θα σε μαστιγοσουν (εκτος απροοπτου)
λεγειν δν ειναι τοσο σημαντικο γιατι αμα της αρεσεις της αρεσεις και απλα να εισαι ο εαυτος σου χωρις ομως να γινεσαι ανοιχτο βιβλιο
και να ξερεις οτι τα γυαλια που φορας για πολλες ειναι σεξυ
μην ζηλευεις κανεναν γιατι δεν ξερεις τι σκατα περναει ο καθενας με τη καθεμια και αν θα προτιμουσε να ηταν μονος
και τελος κοιτα τις μικροτερες απο σενα (20 και κατω) γιατι αυτες τις τραβαει πολυ η ηλικια σου

TouPouliouToGala

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
αα΄πειρες επιολγές έχει κάποιος κατινίς αρκεί να είναι λίγο ξύπνιτζης.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
μια χαρα παιδι εισαι μην μασας
απλα σε εχει παρει απο κατω, οσο αφορα τις γκομενες, με αποτελεσμα να εχεις χαμηλη αυτοεκτιμηση,να σου λειπει αυτοπεποιθηση και γενικα να κομπλαρεις.
απλα δεν εχεις διπλα σου ατομα να σε ανεβασουν,να σε βοηθησουν λιγο στο κονε με γκομενα,να σε γνωρισουν γενικα σε κοπελες.
Η λυση για μενα ειναι να κανεις παρεα με κοπελες εστω και στο φιλικο και το γαμησι θα ερθει

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
μια χαρα παιδι εισαι μην μασας
απλα σε εχει παρει απο κατω, οσο αφορα τις γκομενες, με αποτελεσμα να εχεις χαμηλη αυτοεκτιμηση,να σου λειπει αυτοπεποιθηση και γενικα να κομπλαρεις.
απλα δεν εχεις διπλα σου ατομα να σε ανεβασουν,να σε βοηθησουν λιγο στο κονε με γκομενα,να σε γνωρισουν γενικα σε κοπελες.
Η λυση για μενα ειναι να κανεις παρεα με κοπελες εστω και στο φιλικο και το γαμησι θα ερθει
αδελφε τελικα δεν μου ειπες
τι αξιζει καθηγητης στο δημοσιο η λογιστης σε λογιστικο γραφειο;

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
λογιστης ρε,θα γαμας και καμια γκομενιτσα που ερχετε με στειτζ.μην εισαι μαλακας.
ρε φιλε αν δεν κανω λαθος τα στειτζ ειναι προγγραματα μονο για το δημοσιο

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
πω ρε αρκανς με γαμησες τωρα
λαθος δρομο πηρα δηλαδη....

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
αδελφε τελικα δεν μου ειπες
τι αξιζει καθηγητης στο δημοσιο η λογιστης σε λογιστικο γραφειο;
ελα σε ξεχασα σορρυ
σου ειπα υπαρχουν χιλιαδες λογιστες μην σου πω δεκαδες χιλιαδες
αλλα εαν εισαι ξυπνιος δραστηριος και γενικα λαμογιο θα τα οικονομησεις
αλλιως 3 και 60
στην αρχη, που θα μαθαινεις το επαγγελμα κοντα σε καποιο λογιστη, θα παιρνεις το βασικο μισθο(σαν υπαλληλος γραφειου) και θα δουλευεις απο το πρωι ως το βραδυ
καθηγητης ειναι δημοσιος υπαλληλος με ολα τα θετικα και αρνητικα του

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μπα δεν παιζει τωρα πια
εκτος του γκομενικου
απο οικονομικης αποψεως;
σταθεροτητας;
φιλαρακο λογιστης να γινεις.θα φας λιγο γαμηση στην αρχη,αλλα μολις μαθεις την δουλεια καλα και δικτυωθεις,και κανεις δικο σου γραφειο θα βγαζεις πολυ καλα φραγκα και ξεκουραστα.αλλα να θα πρεπει να εισαι γατος να ξερεις.
αν εισαι καμια βαρια σκια πανε δημοσιο να παιρνεις κανενα 1000αρικο το μηνα και να εισαι στην πεινα.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
φιλαρακο λογιστης να γινεις.θα φας λιγο γαμηση στην αρχη,αλλα μολις μαθεις την δουλεια καλα και δικτυωθεις,και κανεις δικο σου γραφειο θα βγαζεις πολυ καλα φραγκα και ξεκουραστα.αλλα να θα πρεπει να εισαι γατος να ξερεις.
αν εισαι καμια βαρια σκια πανε δημοσιο να παιρνεις κανενα 1000αρικο το μηνα και να εισαι στην πεινα.
δικιο εχεις
αλλα δεν μπορω να κανω κατι δυστηχως
ενταξει ρε αρκανς αλλα τοσοι χιλιαδες λογιστες δεν ειναι ολοι χεσμενοι στο ταλαρο
ομως ξεχνας κατι:καθηγητης(χριστουγεννα,πασχα,καλοκαιρι)στας διακοπας,καθεσαι 3 μηνες και πλερωνεσαι
4 ωρες το πολυ εργαζεσαι καθημερινα,στο χαλαρο
πρωτος μισθος 1.100
ειναι λιγα τα λεφτα αλλα....

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δικιο εχεις
αλλα δεν μπορω να κανω κατι δυστηχως
ενταξει ρε αρκανς αλλα τοσοι χιλιαδες λογιστες δεν ειναι ολοι χεσμενοι στο ταλαρο
ομως ξεχνας κατι:καθηγητης(χριστουγεννα,πασχα,καλοκαιρι)στας διακοπας,καθεσαι 3 μηνες και πλερωνεσαι
4 ωρες το πολυ εργαζεσαι καθημερινα,στο χαλαρο
πρωτος μισθος 1.100
ειναι λιγα τα λεφτα αλλα....
καταλαβα βαρια σκια εισαι.
θελεις λιγα λεφτα και λιγη δουλεια και εσυ.
καλα κανεις φιλε,επιλογες ειναι αυτα.
αλλα να μην εχεις παραπονο μετα γιατι μονος το διαλεξες.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
καταλαβα βαρια σκια εισαι.
θελεις λιγα λεφτα και λιγη δουλεια και εσυ.
καλα κανεις φιλε,επιλογες ειναι αυτα.
αλλα να μην εχεις παραπονο μετα γιατι μονος το διαλεξες.
ε τι να κανω ρε αρκανς
να αυτοκτονησω...
φιλολογος τελειωσα
δυσκολη σχολη
λιγα τα λεφτα
να παρω φορα και να πηδηξω...(βαριες σκιες και μαυρες :headbang:)

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ε τι να κανω ρε αρκανς
να αυτοκτονησω...
φιλολογος τελειωσα
δυσκολη σχολη
λιγα τα λεφτα
να παρω φορα και να πηδηξω...(βαριες σκιες και μαυρες :headbang:)
τιποτα να μην κανεις.μπες στο δημοσιο και αραξε,δεν εισαι για παραπανω.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom