Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εσυ η μονιμη μου συμπρωταγωνιστρια σιλβα το ξερεις.αλλα αμα πεσει καμια αρπαχτη καλη θα την κανω ομως να ξερεις.αλλιως τι σοι πρωταγωνιστης θα ειμαι?
πρεπει να δινω και καμια πιπα σε καμια θαυμαστρια.
ετσι τυπε μου

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
εσυ η μονιμη μου συμπρωταγωνιστρια σιλβα το ξερεις.αλλα αμα πεσει καμια αρπαχτη καλη θα την κανω ομως να ξερεις.αλλιως τι σοι πρωταγωνιστης θα ειμαι?
πρεπει να δινω και καμια πιπα σε καμια θαυμαστρια.
δάσκαλε -αρκανς, συγνωμη που θα στο πω και σενανε αλλά δεν με ενδιαφερεις σεξουαλικως. Εισαι εντυπωσιακός  και είμαι φαν. Τιποτα αλλο. Σιλβακι όλος δικό σου κοριτσάρα μου.. :grin: :-*

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δάσκαλε -αρκανς, συγνωμη που θα στο πω και σενανε αλλά δεν με ενδιαφερεις σεξουαλικως. Εισαι εντυπωσιακός  και είμαι φαν. Τιποτα αλλο. Σιλβακι όλος δικό σου κοριτσάρα μου.. :grin: :-*
σου ειπε κανενας οτι με ενδιαφερεις εσυ σεξουαλικως?αν δεν δωσεις στοιχεια,υψος,βαρος,και μια προσφατη φωτο σου,δεν γινετε τιποτα να ξερεις. τα ψυχικα,τα εχω σταματησει εδω και πολυ και καιρο να ξερεις.ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
γιωργακη τι εγινε? επεσες σε κενο? η σκεφτεσε? τι εγινε?

ηθελα να σβησω την φωτο για λογους ασφαλιας. ενταξει βρηκα τον τροπο

εχω 2 αστερακια και με λεει προχωρημενο το σαιτ. χαχα ποτε προλαβα

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ηθελα να σβησω την φωτο για λογους ασφαλιας. ενταξει βρηκα τον τροπο

εχω 2 αστερακια και με λεει προχωρημενο το σαιτ. χαχα ποτε προλαβα
εχεις και 2 αρχιδια και καλα θα κανεις να αρχισεις να τα χρησιμοποιεις μηπως γινει και κατι και ασε τα αστερακια του σαιτ.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ντεκερ τι εγινε ρε? που εισαι? να καλεσουμε ρε το γιωργακη να τον πας στην φιλεναδα σου το χριστινακι μηπως και τον φτιαξει ανθρωπο? εγω θα πληρωσω την ζημια να ξερεις.
φιλε οχι απλα θα τον φτιαξει ανθρωπο,πυραυλο θα τον κανει.καλα μπουρδελα δεν εχει εκει?η κανενα καλο κοριτσι το οποιο θα μπορουσε να κανει μια χαρη στο φιλο μας?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

λες μλκς αλλα τεσπα! :rolleyes:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
γουσταρουνε τον αρκανς?  μπραβο.. αβυσσος.. ;)

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε οχι απλα θα τον φτιαξει ανθρωπο,πυραυλο θα τον κανει.καλα μπουρδελα δεν εχει εκει?η κανενα καλο κοριτσι το οποιο θα μπορουσε να κανει μια χαρη στο φιλο μας?
ρε μαλακα ντεκερ ο τυπος ντρεπετε να μιλησει σε γκομενα.αυτο ειναι το προβλημα το μεγαλο.τωρα δεν ξερω αν ντρεπετε να μπει και σε κανενα μπουρδελο εκει.δεν εχει πει κατι τετοιο.

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
σύντροφοι επί τις ουσίας παρακαλώ εκτος  από την οπτική μεταμόρφωση  ιδέες για την ψυχολογική μεταμόρφωση του "γιοργαρου"                        υγ .που σε μπλάσκο  να δεις τους μαθητές σου                  

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε μαλακα ντεκερ ο τυπος ντρεπετε να μιλησει σε γκομενα.αυτο ειναι το προβλημα το μεγαλο.τωρα δεν ξερω αν ντρεπετε να μπει και σε κανενα μπουρδελο εκει.δεν εχει πει κατι τετοιο.
παρακολουθω το θρεντ κ ειμαι ετοιμος να βαλω τα κλαματα.εγραψα κ γω κανα δυο φορες αλλα ειναι κριμα.παντως πιστευω πως σε 15 μερες θα εχουμε δραματικες αλλαγες.θα γινει μια χαρα το παλικαρι

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
σύντροφοι επί τις ουσίας παρακαλώ εκτος  από την οπτική μεταμόρφωση  ιδέες για την ψυχολογική μεταμόρφωση του "γιοργαρου"                        υγ .που σε μπλάσκο  να δεις τους μαθητές σου                  
ναι φιλε εχεις δικιο.
θα παρακαλεσω τον μεγα δασκαλο ΙΩΣΗΦ ΜΠΛΑΣΚΟ να κανει μια εξαιρεσει και να παραδωσει ενα μαθημα στο γιωργακη ωστε να κλεισουμε πλεον με αυτη την υποθεση.τα ειπαμε ολα νομιζω,και με την εισηγηση και του μεγαλου δασκαλου θα ειναι οτι καλυτερο για το τελος νομιζω.

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Arkans θεε παρε την μπε-βε, συνεχισε ετσι,σε λιγο θα σε χουμε guest star του φορουμ,εισαι μεγαλη μορφη,προσφερεις ποιοτικο γελιο εσυ παληκαρι μου,παντα τετοια :grin:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Arkans θεε παρε την μπε-βε, συνεχισε ετσι,σε λιγο θα σε χουμε guest star του φορουμ,εισαι μεγαλη μορφη,προσφερεις ποιοτικο γελιο εσυ παληκαρι μου,παντα τετοια :grin:
εσυ βρες κανενα μουνι να γαμησεις,γιατι απο την πολυ την μαλακια κολησε το μυαλο σου φιλαρακο.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
:tickedoff: :tickedoff: τι παθατε παλι????

αμαν.... >:(

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom