ετσι τυπε μουεσυ η μονιμη μου συμπρωταγωνιστρια σιλβα το ξερεις.αλλα αμα πεσει καμια αρπαχτη καλη θα την κανω ομως να ξερεις.αλλιως τι σοι πρωταγωνιστης θα ειμαι?
πρεπει να δινω και καμια πιπα σε καμια θαυμαστρια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 131K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
γιωργακη τι εγινε? επεσες σε κενο? η σκεφτεσε? τι εγινε?
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
δάσκαλε -αρκανς, συγνωμη που θα στο πω και σενανε αλλά δεν με ενδιαφερεις σεξουαλικως. Εισαι εντυπωσιακός και είμαι φαν. Τιποτα αλλο. Σιλβακι όλος δικό σου κοριτσάρα μου.. :-*εσυ η μονιμη μου συμπρωταγωνιστρια σιλβα το ξερεις.αλλα αμα πεσει καμια αρπαχτη καλη θα την κανω ομως να ξερεις.αλλιως τι σοι πρωταγωνιστης θα ειμαι?
πρεπει να δινω και καμια πιπα σε καμια θαυμαστρια.
σου ειπε κανενας οτι με ενδιαφερεις εσυ σεξουαλικως?αν δεν δωσεις στοιχεια,υψος,βαρος,και μια προσφατη φωτο σου,δεν γινετε τιποτα να ξερεις. τα ψυχικα,τα εχω σταματησει εδω και πολυ και καιρο να ξερεις.ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.δάσκαλε -αρκανς, συγνωμη που θα στο πω και σενανε αλλά δεν με ενδιαφερεις σεξουαλικως. Εισαι εντυπωσιακός και είμαι φαν. Τιποτα αλλο. Σιλβακι όλος δικό σου κοριτσάρα μου.. :-*
Giwrgos_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
γιωργακη τι εγινε? επεσες σε κενο? η σκεφτεσε? τι εγινε?
ηθελα να σβησω την φωτο για λογους ασφαλιας. ενταξει βρηκα τον τροπο
εχω 2 αστερακια και με λεει προχωρημενο το σαιτ. χαχα ποτε προλαβα
εχεις και 2 αρχιδια και καλα θα κανεις να αρχισεις να τα χρησιμοποιεις μηπως γινει και κατι και ασε τα αστερακια του σαιτ.ηθελα να σβησω την φωτο για λογους ασφαλιας. ενταξει βρηκα τον τροπο
εχω 2 αστερακια και με λεει προχωρημενο το σαιτ. χαχα ποτε προλαβα
εχεις και 2 αρχιδια και καλα θα κανεις να αρχισεις να τα χρησιμοποιεις μηπως γινει και κατι και ασε τα αστερακια του σαιτ.
ντεκερ τι εγινε ρε? που εισαι? να καλεσουμε ρε το γιωργακη να τον πας στην φιλεναδα σου το χριστινακι μηπως και τον φτιαξει ανθρωπο? εγω θα πληρωσω την ζημια να ξερεις.
φιλε οχι απλα θα τον φτιαξει ανθρωπο,πυραυλο θα τον κανει.καλα μπουρδελα δεν εχει εκει?η κανενα καλο κοριτσι το οποιο θα μπορουσε να κανει μια χαρη στο φιλο μας?ντεκερ τι εγινε ρε? που εισαι? να καλεσουμε ρε το γιωργακη να τον πας στην φιλεναδα σου το χριστινακι μηπως και τον φτιαξει ανθρωπο? εγω θα πληρωσω την ζημια να ξερεις.
δάσκαλε -αρκανς, συγνωμη που θα στο πω και σενανε αλλά δεν με ενδιαφερεις σεξουαλικως. Εισαι εντυπωσιακός και είμαι φαν. Τιποτα αλλο. Σιλβακι όλος δικό σου κοριτσάρα μου.. :-*
λες μλκς αλλα τεσπα!
ρε μαλακα ντεκερ ο τυπος ντρεπετε να μιλησει σε γκομενα.αυτο ειναι το προβλημα το μεγαλο.τωρα δεν ξερω αν ντρεπετε να μπει και σε κανενα μπουρδελο εκει.δεν εχει πει κατι τετοιο.φιλε οχι απλα θα τον φτιαξει ανθρωπο,πυραυλο θα τον κανει.καλα μπουρδελα δεν εχει εκει?η κανενα καλο κοριτσι το οποιο θα μπορουσε να κανει μια χαρη στο φιλο μας?
ναι ρε φιλε.περιεργο σου φαινετε? πρωταγωνιστης δεν ειμαι?γουσταρουνε τον αρκανς? μπραβο.. αβυσσος.. ;)
παρακολουθω το θρεντ κ ειμαι ετοιμος να βαλω τα κλαματα.εγραψα κ γω κανα δυο φορες αλλα ειναι κριμα.παντως πιστευω πως σε 15 μερες θα εχουμε δραματικες αλλαγες.θα γινει μια χαρα το παλικαριρε μαλακα ντεκερ ο τυπος ντρεπετε να μιλησει σε γκομενα.αυτο ειναι το προβλημα το μεγαλο.τωρα δεν ξερω αν ντρεπετε να μπει και σε κανενα μπουρδελο εκει.δεν εχει πει κατι τετοιο.
ναι φιλε εχεις δικιο.σύντροφοι επί τις ουσίας παρακαλώ εκτος από την οπτική μεταμόρφωση ιδέες για την ψυχολογική μεταμόρφωση του "γιοργαρου" υγ .που σε μπλάσκο να δεις τους μαθητές σου
θα παρακαλεσω τον μεγα δασκαλο ΙΩΣΗΦ ΜΠΛΑΣΚΟ να κανει μια εξαιρεσει και να παραδωσει ενα μαθημα στο γιωργακη ωστε να κλεισουμε πλεον με αυτη την υποθεση.τα ειπαμε ολα νομιζω,και με την εισηγηση και του μεγαλου δασκαλου θα ειναι οτι καλυτερο για το τελος νομιζω.
εσυ βρες κανενα μουνι να γαμησεις,γιατι απο την πολυ την μαλακια κολησε το μυαλο σου φιλαρακο.Arkans θεε παρε την μπε-βε, συνεχισε ετσι,σε λιγο θα σε χουμε guest star του φορουμ,εισαι μεγαλη μορφη,προσφερεις ποιοτικο γελιο εσυ παληκαρι μου,παντα τετοια
JVC
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εσυ βρες κανενα μουνι να γαμησεις,γιατι απο την πολυ την μαλακια κολησε το μυαλο σου φιλαρακο.
Arcans μετα θα τα πουμε ρε καραγκιοζη,τωρα εχω κανονισει,οκ?
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις