Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
την γραφεις στα αρχιδια σου εντελος και δεν ασχολισε με πουτανακια τετοια.δεν θα περνεις χαμπαρι ρε απο τις λυγουρες.

γαμω το πουστη που εβγαλε τα αουντι(σιλβα για σενα ειναι αυτο)

εγω τι εκανα παλι....... :'( :'( :'(

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
εχω γνωρισει 2 κοπελες απο τσατ, η μια μυτιληνια βγηκαμε μια φορα πηγε καλα φιληθηκαμε και ολας. εχω να την δω 2 εδομαδες εχει ολο δουλειες. επισης τα ειχε με ενα παιδι 6 χρονια και χωρισαν αλλα ειναι φιλη μαζι και μιλανε καθε μερα. εγω της φερομαι ωραια αλλα στελνο μυνηματα αλλα στελνει μονο αν στειλς εγω πρωτα. σημερα μιλισαμε στο τηλ μου ελεγε και μερικες φορες για τον πρωιν. αυριο τις ζητησα να βρεθουμε και μου λεει αν δεν κατεβη ο πρωιν ναι αν κατεβη οχι γιατι δεν μπορει να τον αφηση μονο αλλα και την παρεα. αυτος ειναι και λεφτας εχει 2 καφετεριες δεν ειναι αφεντικο ακομα και ενα audi. τι κανω σε αυτι την περιπτοση?

Ξέχνα τελείως ότι σκεφτόσουν να κάνεις.
Έτσι όπως τα είπες, σε όλες τις συγκρίσεις με τον πρώην είσαι μείον.
Από το να περιμένεις να τη ξανασυναντήσεις, καλύτερα να πας για το κούρεμα που λέγαμε.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
σύντροφοι ok το στιλ το αλλάζει  άμα δεν αλλάξει νοοτροπία  και δεν ψηθεί με τις γυναίκες  αποτέλεσμα μηδέν πάλι. :headbang:  τον ψυχισμό του πρέπει να αλλάξουμε  πρώτα  από olla μια χαρά παλικάρι είναι

πολυ καλη παρατήρηση ο φιλος.εχει δικιο δεν ειναι και τρομερο δα το προβλημα εμφάνισης που εχει....με λιγη δουλίτσα φτιάχνει και σε πολυ καλο βαθμο μαλιστα....μεσα σου πρεπει να αλλαξεις πρωτα και πιστεψεις  σε σενα.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
να σε καλα το εκτιμω
δεν θελω ρε να με εκτιμας.θελω να βαλεις φωτο την αλλη εβδομαδα και να δω αλλαγες.και μεχρι τελος του μηνα να μας ανεβασεις και ενα βιντεακι που θα φαινετε οτι γαμας 2 τουριστριες μαζι.(αντε να μην τρελαθω και παρω την σιλβα και ερθω εκει περα κανενα τριημερο και βγουμε ολοι μαζι εξω και το γυρισουμε το νησι αναποδα.να δεις μετα πως μπαινουν ολα τα πουτανακια σε σειρα εξω απο την ταβερνα να σε περιμενουνε).

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
η δευτερη περιπτοση πιο σοβαρη. γνωρισα μια απο το τσατ και αυτη στην αρχη μου ειπε οτι μενει μυτιληνη αλλα σπουδαζει ξανθη ειναι λογοδοσμενη λεει αλλα μονο αυτο. ειναι μιση ιταλιδα και μιση ελλινιδα. εχει κουμπαρα στο νησι που μενω. μου λεει οτι τις αρεσω και οτι ειναι ερωτευμενη και οτι νομιζει οτι ειμαι το αλλο τις μισο και οταν ερθει 15 αυγουστου διακοπες θα βρεθουμε. απο οτι φενεται αυτι αν τις αρεσο θελει να μεινη μαζι μου και να χωριση τον αλλον. παντος ειναι ωραιο μωρο την ειδα με καμερα ειναι καπως με πιασιματα οχι χοντρη και με βυζι μεγαλο γυρω στο 5 μην πω στο 6 και ενα κωλο ποιμα. τι κανω εδω θελω να την πηδηξω

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
δεν θελω ρε να με εκτιμας.θελω να βαλεις φωτο την αλλη εβδομαδα και να δω αλλαγες.και μεχρι τελος του μηνα να μας ανεβασεις και ενα βιντεακι που θα φαινετε οτι γαμας 2 τουριστριες μαζι.(αντε να μην τρελαθω και παρω την σιλβα και ερθω εκει περα κανενα τριημερο και βγουμε ολοι μαζι εξω και το γυρισουμε το νησι αναποδα.να δεις μετα πως μπαινουν ολα τα πουτανακια σε σειρα εξω απο την ταβερνα να σε περιμενουνε).

παω να κλεισω εισιτηρια@

aegean θελω να πεταξω τωρα!!!!!!!!!!!!! :2funny:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
η δευτερη περιπτοση πιο σοβαρη. γνωρισα μια απο το τσατ και αυτη στην αρχη μου ειπε οτι μενει μυτιληνη αλλα σπουδαζει ξανθη ειναι λογοδοσμενη λεει αλλα μονο αυτο. ειναι μιση ιταλιδα και μιση ελλινιδα. εχει κουμπαρα στο νησι που μενω. μου λεει οτι τις αρεσω και οτι ειναι ερωτευμενη και οτι νομιζει οτι ειμαι το αλλο τις μισο και οταν ερθει 15 αυγουστου διακοπες θα βρεθουμε. απο οτι φενεται αυτι αν τις αρεσο θελει να μεινη μαζι μου και να χωριση τον αλλον. παντος ειναι ωραιο μωρο την ειδα με καμερα ειναι καπως με πιασιματα οχι χοντρη και με βυζι μεγαλο γυρω στο 5 μην πω στο 6 και ενα κωλο ποιμα. τι κανω εδω θελω να την πηδηξω
αυτες τις μαλακιες να της ξεχασεις φιλε.ειναι εικονικη πραγματικοτητα αυτα.να ζεις αληθινες καταστασεις.η γκομενα να ξερεις αν οντως ειναι αληθεια αυτα που σου λεει εχει προβλημα με τον γκομενος τις και παει να σου φορτωθει.κοβεις λασπη απο τη φαση και τελος.μην πιανεσε μαλακας τωρα.

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ρε  σύντροφοι εδώ γαμάνε αβέρτα  οι 40rides  στην ελλάδα αθηνα  και στην πολύ τις μυτιλήνης γίνετε χαμός και "ογιοργαρος" μια χαρά παλικάρι στα καλύτερα χρονια τις ζωής του δεν σταυρώνει γκόμενα  ?????   arcans se parakalo mathima psixismou

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε  σύντροφοι εδώ γαμάνε αβέρτα  οι 40rides  στην ελλάδα αθηνα  και στην πολύ τις μυτιλήνης γίνετε χαμός και "ογιοργαρος" μια χαρά παλικάρι στα καλύτερα χρονια τις ζωής του δεν σταυρώνει γκόμενα  ?????   arcans se parakalo mathima psixismou
ρε μαλακες αυριο παλι κουραστικα θα κλεισω.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Ούτε αυτή είναι περίπτωση που μπορείς να βασιστείς σε κάτι. Δεν την έχεις δει ούτε μία φορά από κοντά και σου λέει για έρωτες και άλλο μισό? Να είσαι πολύ επιφυλακτικός με αυτά. Στη χειρότερη, έρχεται Αύγουστο στο νησί, τη συναντάς και κρίνεις μετά. Γενικά μάθε να μην αποκτάς και να μη δίνεις ελπίδες τόσο εύκολα, κοίτα να είσαι πιο ώριμος, χαλαρός και να μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα τόσο γρήγορα. Μείνε στη συνάντηση (άμα τη θέλεις τόσο πολυ) και μετά βλέπεις.

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
θα πραξω οπως ειπε ο φιλος ο νιντσα. για το κουρεμα και την φαβοριτα θα μου τα πειτε αναλυτικα αυριο για να τα πω σωστα στον κομωτη. να μου πειτε και τι ρουχαλακια να αγορασω εχουμε και σπριντερ εδω. οσο για τα μαυρα στιγματα εχω στην μυτη και λιγα στο πρωσοπο. μολις τελειοσο με τον οδοντριατρο κατα της 15 ιουλιου θα παω δερματολογο να κανω σωστη δουλεια. τα λεμε αυριο παιδες εχω ακομα αποριες αρκετες.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
θα πραξω οπως ειπε ο φιλος ο νιντσα. για το κουρεμα και την φαβοριτα θα μου τα πειτε αναλυτικα αυριο για να τα πω σωστα στον κομωτη. να μου πειτε και τι ρουχαλακια να αγορασω εχουμε και σπριντερ εδω. οσο για τα μαυρα στιγματα εχω στην μυτη και λιγα στο πρωσοπο. μολις τελειοσο με τον οδοντριατρο κατα της 15 ιουλιου θα παω δερματολογο να κανω σωστη δουλεια. τα λεμε αυριο παιδες εχω ακομα αποριες αρκετες.
γιωργη
να ξες αμα καποιος απο εμας που σε βοηθησαμε
τυχει και βρεθει στο νησι σου
χρωστας κερασμα... :)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Μεγάλε, συγνώμη κιόλας αλλά είσαι μεγάλος ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΗΣ...
Είσαι μια χαρά παλικάρι και αναλώνεσαι σε μαλακίες. Σου 'χει κολλήσει ότι δε σε γουστάρουν οι γυναίκες επειδή δε σε γλυκοκοιτανε.
Φίλε σοβαρέψου, δεν είσαι ο Παρθενώνας να σε χαζεύουν 100 ώρες και να βγάζουν φωτογραφίες, μια ματιά αρκεί για να μπεις στο ψητό.
Έβαλες και photo για να σου πούμε άμα μετράς, μα καλά που πάμε; :headbang:
ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΣΗ!

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μεγάλε, συγνώμη κιόλας αλλά είσαι μεγάλος ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΗΣ...
Είσαι μια χαρά παλικάρι και αναλώνεσαι σε μαλακίες. Σου 'χει κολλήσει ότι δε σε γουστάρουν οι γυναίκες επειδή δε σε γλυκοκοιτανε.
Φίλε σοβαρέψου, δεν είσαι ο Παρθενώνας να σε χαζεύουν 100 ώρες και να βγάζουν φωτογραφίες, μια ματιά αρκεί για να μπεις στο ψητό.
Έβαλες και photo για να σου πούμε άμα μετράς, μα καλά που πάμε; :headbang:
ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΣΗ!
δεν ειναι ρε φιλε μονο το θεμα τις εμφανισεις του.το μεγαλο προβλημα του φιλου μας ειναι κολλαει να μιλησει,δεν εχει ψυχολογια ανεβασμενη να κολησει σε γκομενα,ειναι ντροπαλο παιδι,και συνεσταλμενο.πρεπει να αρχισει να περνει θαρρος με τις γκομενες,και να αποκτησει και λιγο τσαμπουκα(με την καλη την εννοια).

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε αρκανς επειδη σε κοβω πιο εμπειρο
παρεθεσε μου μια τυπικη θεματολογια με μια γκομενα που γνωριζεις :
1.οταν την προσεγγιζεις για πρωτη φορα σε να μπαρ πχ
2.οταν δινετε ραντεβου για την επομενη σε ενα αλλο μερος

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
δεν ειναι ρε φιλε μονο το θεμα τις εμφανισεις του.το μεγαλο προβλημα του φιλου μας ειναι κολλαει να μιλησει,δεν εχει ψυχολογια ανεβασμενη να κολησει σε γκομενα,ειναι ντροπαλο παιδι,και συνεσταλμενο.πρεπει να αρχισει να περνει θαρρος με τις γκομενες,και να αποκτησει και λιγο τσαμπουκα(με την καλη την εννοια).
Mα ο ίδιος έχει πει σε προηγούμενο ποστ ότι δεν πλησιάζει να μιλήσει γιατί δεν το γλυκοκοιτάζουν.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε αρκανς επειδη σε κοβω πιο εμπειρο
παρεθεσε μου μια τυπικη θεματολογια με μια γκομενα που γνωριζεις :
1.οταν την προσεγγιζεις για πρωτη φορα σε να μπαρ πχ
2.οταν δινετε ραντεβου για την επομενη σε ενα αλλο μερος
ρε φιλαρακο εσυ εχθες ειπες οτι δουλευεις στο κοραλ υπευθυνος.
εκει ειναι τιγκα στο μουνι.εγω θα σου πω τι να κανεις?
παντος ερχομαι εγω εκει συχνα,και εχουν βγει και κατι ακρες καλες με γκομενες.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Mα ο ίδιος έχει πει σε προηγούμενο ποστ ότι δεν πλησιάζει να μιλήσει γιατί δεν το γλυκοκοιτάζουν.
ενταξει ρε φιλε μην τα περνεις και εσυ ολα οσα εχει γραψει στα σοβαρα.εχει γραψει και μαλακιες ο τυπος.απλως εχει μια φοβια ο τυπος μας απο τις φολες που εχει φαει.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εγω πιστευω πως θα τον κοιταξαν κοριτσια οχι του στυλ ομως πωπω τι θεος ειναι αλλα απλα κοιταγμα κι αυτος θα νομιζε οτι τον σχολιαζουν,στανταρ.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom