Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
αν σας ποναει ο λαιμος απο το να λετε συνεχεια μαλακιες....

Συνημμένα

• holst.jpg
    holst.jpg
    53,7 KB · Εμφανίσεις: 20

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
παιδια στο λινκ ειναι η φωτο μου

Ρε μαν, δεν είσαι χάλιας αλλά πρέπει να αλλάξεις το στυλάκι σου.
Μου φαίνεται αρκετά βουτυρομπεμπέ, είσαι κάτι ανάμεσα σε τεχνικό υπολογιστών και απόφοιτο του MIT.
Εγώ στη θέση σου θα έκοβα πιο κοντό το μαλλί, θα έκανα πιο κοντή και λεπτή τη φαβορίτα και ίσως άφηνα γένια 2-3 ημερών.
Άμα έχεις μικρά στίγματα όπως λες, απορώ γιατί δεν το έχεις κάνει ήδη. Πάρε μία κουρευτική μηχανή και θα τα φτιάχνεις πανεύκολα.

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
γιώργαρε ξεκολλα είσαι μια χαρά παλίκαρος άμα σε πάρο καμια ukranomoldavia μαζί θα κλαίνε τα μωρά  ορε τι πάθαμε  βραδιάτικα και δεν μπορείς  να σταύρωσης γυναικα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:    ασπασία  το δίκαννο

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
το μαλλι πος λετε να ταιριαζει να παω να το πω στον κομοτι? τα ρουχα σε αυτο το υψος τι τζιν πρεπει να περνω και επισης παπουτσια. για τα γυαλια δεν γινεται εχω ξυροφθαλμια πρεπει να βαζω σταγονες 3 μηνς για να βαω φακους ασε που δουλευω σε ασχημο περιβαλον μπορει να παθω μολυνση. μονο αν πηγενο βολτα

Επισκέπτης
το μαλλι πος λετε να ταιριαζει να παω να το πω στον κομοτι? τα ρουχα σε αυτο το υψος τι τζιν πρεπει να περνω και επισης παπουτσια. για τα γυαλια δεν γινεται εχω ξυροφθαλμια πρεπει να βαζω σταγονες 3 μηνς για να βαω φακους ασε που δουλευω σε ασχημο περιβαλον μπορει να παθω μολυνση. μονο αν πηγενο βολτα
για μαλλι ρωτα την σιλβα! την μουναρα σου χει προτεινει και μερικα νομιζω ηδη

Επισκέπτης
τζιν παρε στυλ δεκαετιας 80 που ναι οι κωλοτσεπες στην πλατη

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μαν, δεν είσαι χάλιας αλλά πρέπει να αλλάξεις το στυλάκι σου.
Μου φαίνεται αρκετά βουτυρομπεμπέ, είσαι κάτι ανάμεσα σε τεχνικό υπολογιστών και απόφοιτο του MIT.
Εγώ στη θέση σου θα έκοβα πιο κοντό το μαλλί, θα έκανα πιο κοντή και λεπτή τη φαβορίτα και ίσως άφηνα γένια 2-3 ημερών.
Άμα έχεις μικρά στίγματα όπως λες, απορώ γιατί δεν το έχεις κάνει ήδη. Πάρε μία κουρευτική μηχανή και θα τα φτιάχνεις πανεύκολα.

το μαλλη το κοβω συνιθος κοντο αλλα μου κανει μικρο το κεφαλι. μου αρεσουν τα πι σι το παραδεχομαι αλοστε τεε πληροφορικης εβγαλα. οσο για τα γενια εγω βγαζω μουσακι και λιγα γενια στα πλαγια αλλα οχι ομοιομορφα οπως και το μοθσι βγενει λιγο πιο εντονα αριστερα.

Επισκέπτης
το μαλλη το κοβω συνιθος κοντο αλλα μου κανει μικρο το κεφαλι. μου αρεσουν τα πι σι το παραδεχομαι αλοστε τεε πληροφορικης εβγαλα. οσο για τα γενια εγω βγαζω μουσακι και λιγα γενια στα πλαγια αλλα οχι ομοιομορφα οπως και το μοθσι βγενει λιγο πιο εντονα αριστερα.
ρε συ αφησε ενα παχυ μουστακι βλαχικο

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ξεκολλα γιώργαρε  όπως σου έγραψα "τρασος" καμάκι  επιμονη  και εξάσκηση θέλεις  απλά και εγώ νόμιζα  ότι είσαι    σαν τον  καραγκιόζη  μονος σου πρέπει να  βρείς  την δύναμη  άσε τις ντροπές και vour  στον πατσά  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
γιωργο περα απ την πλακα καμια φωτο πρωινη εξω στον ηλιο εχεις να δειξεις με τη φατσα σου?

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Βαλε φακους επαφης και δοκιμασε να 'φτιαξεις' τετραγωνο μουσι ισως θα δειχνεις πιο sexy και πιο 'σοβαρος' γενικα.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε ρουφιανε εσυ με βριζες και πας να μου κανεις και το θυμα?γιατι αρπαζεσαι παλι?δωσε καμια συμβουλη και ασε με εμενα
τελος παντων σε γραφω στα παπαρια μου τωρα διοτι εχω αλλο θεμα πιο σοβαρο.

λοιπον γιωργακη εισαι καλος,δεν εισαι χαλιας,αλλα θελεις ενα ψιλοφτιαξιμο.και για να καταλαβεις τι θελω να πω,το στυλακι που εχεις τωρα, αν ημασταν στα 90s θα ητανε καλο,και θα περνουσε πολυ.αλλα επειδη ειμαστε στο 2009 και οι γκομενες μας θελουν αλλιως κοιταμε να ακολουθουμε και εμεις λιγο τη μοδα και να αλλαζουμε διοτι ρε φιλε το γαμησι θελει θυσιες,και μια απο αυτες ειναι και καποιες αλλαγες επανω μας.και μπαινω στο ζουμι.θα σχολιασω φιλε μου να ξερεις οτι βλεπω στην φωτο σου και μονο.θελεις μια μικρη αλλαγη στο μαλλι σου,και μια αλλαγη στα γυαλια σου,και το λεω αυτο γιατι,οχι οτι δεν ειναι καλα,αλλα ρε φιλε περναν απαρατηρητα,πρεπει να γινουν λιγο πιο χτυπητα στο ματι,δηλαδη να σε βλεπει μια γκομενα και να γυρναει ξανα το κεφαλι να σε ξανακοιταξει,να μην εισαι τοσο κλασικος φιλε μου.αν ησουν 40 χρονων και ησουν τραπεζικος υπαλληλος θα ειχες την τελεια εμφανιση.με καταλαβαινεις τι θελω να πιστευω.και εκει που θα γινω αυστηρος εντελος ειναι πρεπει να αλλαξεις το στυλ σου στα ρουχα.η μπλουζα που φορας ειναι καλη αλλα την φοραει και ενας που ειναι 40 και ενας που ειναι και 50,εσυ εισαι 26 θα φορας κατι πιο τρεντι πιο χτυπητο,και σε ενα συνδιασμο με το μαλλι σου και το γυαλι σου.θα βγαινει ενα καλο αποτελεσμα πιο νεανικο.αυτα προς το παρον.δεν θελω να με παρεξηγησεις σου ειπα την γνωμη μου εντελως καλοπροαιρετα.τον κορμο τον εχεις και ειναι καλος,αν ανθισουν και τα κλαδια θα εισαι αρχηγος.οτι θελεις ρωτα.(να ξερεις οτι θα εισηγηθω στους μαθητες μου να σε δεχτουνε στο μαθημα κολομβια,και να ερθεις μαζι μας στο ταξιδη στη μπογκοτα λεπτομερεις θα μαθεις σε λιγο καιρο).

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
πλακα μας κανεις ρε φιλε????????εχεις δει ασχημο αντρα στο δρομο???????????????????????????????????????????????????????? το στυλακι σου να αλλαξεις λιγο και θα εισαι οκ!!!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

Το φαντάστηκα αυτό για τους υπολογιστές, φαίνεται αρκετά ρε φίλε αλλά όλα διορθώνονται.
Εγώ θα σου έλεγα το μαλλί να το έχεις 1-2 δάχτυλα σε μήκος ομοιόμορφο παντού. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει ποτέ, μην το φοβάσαι και μην σε πιάνουν υστερίες με τρίχες και μαλακίες. Άμα πάρεις μία κουρευτική μηχανή θα μπορείς να παίζεις όσο θέλεις με τις σκάλες. Δεν έχει σημασία άμα σου βγαίνει περισσότερο ή λιγότερο από κάπου γιατί το μορφοποιείς πανεύκολα. Άμα είσαι τελείως αξύριστος, έχεις ανοιχτόχρωμο δέρμα και δεν έχεις λεπτά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο (δηλαδή εσύ), μικροδείχνεις και φλωροδείχνεις αρκετά. Εγώ με αυτά που σου είπα, νομίζω ότι θα φαινόσουν πιο κοντά στην ηλικία σου και θα σου έδινε μία "αλητεία" στο look σου που θα σε βοηθούσε και ψυχολογικά.

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εχω γνωρισει 2 κοπελες απο τσατ, η μια μυτιληνια βγηκαμε μια φορα πηγε καλα φιληθηκαμε και ολας. εχω να την δω 2 εδομαδες εχει ολο δουλειες. επισης τα ειχε με ενα παιδι 6 χρονια και χωρισαν αλλα ειναι φιλη μαζι και μιλανε καθε μερα. εγω της φερομαι ωραια αλλα στελνο μυνηματα αλλα στελνει μονο αν στειλς εγω πρωτα. σημερα μιλισαμε στο τηλ μου ελεγε και μερικες φορες για τον πρωιν. αυριο τις ζητησα να βρεθουμε και μου λεει αν δεν κατεβη ο πρωιν ναι αν κατεβη οχι γιατι δεν μπορει να τον αφηση μονο αλλα και την παρεα. αυτος ειναι και λεφτας εχει 2 καφετεριες δεν ειναι αφεντικο ακομα και ενα audi. τι κανω σε αυτι την περιπτοση?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εχω γνωρισει 2 κοπελες απο τσατ, η μια μυτιληνια βγηκαμε μια φορα πηγε καλα φιληθηκαμε και ολας. εχω να την δω 2 εδομαδες εχει ολο δουλειες. επισης τα ειχε με ενα παιδι 6 χρονια και χωρισαν αλλα ειναι φιλη μαζι και μιλανε καθε μερα. εγω της φερομαι ωραια αλλα στελνο μυνηματα αλλα στελνει μονο αν στειλς εγω πρωτα. σημερα μιλισαμε στο τηλ μου ελεγε και μερικες φορες για τον πρωιν. αυριο τις ζητησα να βρεθουμε και μου λεει αν δεν κατεβη ο πρωιν ναι αν κατεβη οχι γιατι δεν μπορει να τον αφηση μονο αλλα και την παρεα. αυτος ειναι και λεφτας εχει 2 καφετεριες δεν ειναι αφεντικο ακομα και ενα audi. τι κανω σε αυτι την περιπτοση?
την ξεχνας

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τελος παντων σε γραφω στα παπαρια μου τωρα διοτι εχω αλλο θεμα πιο σοβαρο.

λοιπον γιωργακη εισαι καλος,δεν εισαι χαλιας,αλλα θελεις ενα ψιλοφτιαξιμο.και για να καταλαβεις τι θελω να πω,το στυλακι που εχεις τωρα, αν ημασταν στα 90s θα ητανε καλο,και θα περνουσε πολυ.αλλα επειδη ειμαστε στο 2009 και οι γκομενες μας θελουν αλλιως κοιταμε να ακολουθουμε και εμεις λιγο τη μοδα και να αλλαζουμε διοτι ρε φιλε το γαμησι θελει θυσιες,και μια απο αυτες ειναι και καποιες αλλαγες επανω μας.και μπαινω στο ζουμι.θα σχολιασω φιλε μου να ξερεις οτι βλεπω στην φωτο σου και μονο.θελεις μια μικρη αλλαγη στο μαλλι σου,και μια αλλαγη στα γυαλια σου,και το λεω αυτο γιατι,οχι οτι δεν ειναι καλα,αλλα ρε φιλε περναν απαρατηρητα,πρεπει να γινουν λιγο πιο χτυπητα στο ματι,δηλαδη να σε βλεπει μια γκομενα και να γυρναει ξανα το κεφαλι να σε ξανακοιταξει,να μην εισαι τοσο κλασικος φιλε μου.αν ησουν 40 χρονων και ησουν τραπεζικος υπαλληλος θα ειχες την τελεια εμφανιση.με καταλαβαινεις τι θελω να πιστευω.και εκει που θα γινω αυστηρος εντελος ειναι πρεπει να αλλαξεις το στυλ σου στα ρουχα.η μπλουζα που φορας ειναι καλη αλλα την φοραει και ενας που ειναι 40 και ενας που ειναι και 50,εσυ εισαι 26 θα φορας κατι πιο τρεντι πιο χτυπητο,και σε ενα συνδιασμο με το μαλλι σου και το γυαλι σου.θα βγαινει ενα καλο αποτελεσμα πιο νεανικο.αυτα προς το παρον.δεν θελω να με παρεξηγησεις σου ειπα την γνωμη μου εντελως καλοπροαιρετα.τον κορμο τον εχεις και ειναι καλος,αν ανθισουν και τα κλαδια θα εισαι αρχηγος.οτι θελεις ρωτα.(να ξερεις οτι θα εισηγηθω στους μαθητες μου να σε δεχτουνε στο μαθημα κολομβια,και να ερθεις μαζι μας στο ταξιδη στη μπογκοτα λεπτομερεις θα μαθεις σε λιγο καιρο).

να σε καλα το εκτιμω

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
την γραφεις στα αρχιδια σου εντελος και δεν ασχολισε με πουτανακια τετοια.δεν θα περνεις χαμπαρι ρε απο τις λυγουρες.

γαμω το πουστη που εβγαλε τα αουντι(σιλβα για σενα ειναι αυτο)

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
σύντροφοι ok το στιλ το αλλάζει  άμα δεν αλλάξει νοοτροπία  και δεν ψηθεί με τις γυναίκες  αποτέλεσμα μηδέν πάλι. :headbang:  τον ψυχισμό του πρέπει να αλλάξουμε  πρώτα  από olla μια χαρά παλικάρι είναι

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom