Επισκέπτης
μπα δεν παιζει εσυ την εχεις δει ο γαμιας εδω περακαλα ενταξει.αμα θα βρεις καμια πουτανα και δεν στα φαει ολα με την μια θα εισαι πολυ τυχερος.λες να γαμισει και εμας αυτος?
μπα δεν παιζει εσυ την εχεις δει ο γαμιας εδω περακαλα ενταξει.αμα θα βρεις καμια πουτανα και δεν στα φαει ολα με την μια θα εισαι πολυ τυχερος.λες να γαμισει και εμας αυτος?
το θεμα το πηδηξες εσυ που πεταχτηκες σαν την ψωλη.εσυ γραφικος παλιοκομπλεξικε.με τη σιλβα γιατι μαλωνεις ρε? παπαρα.να μιλας ομορφα.παραιτησου καλυτερα γιατι γραφικος γινεσαι το πηδας εντελως το θεμα
και συ μεγαλε εμπειρος στοκος τελικαμαγκες την κανω γιατι η συζητηση παρεκτραπει προς το χειροτερο και δε μπορω να συννενοηθω με μπαχαλιστες,silva καληνυχτα μην ασχολεισαι ο τυπος δεν εχει τροπους
Δυο λογακια για τον arcans ειναι εμπειρος πλακατζης τελικα,τιποτα αλλο,καληνυχτα
αυτη αρπαχτηκε και αρχισε να μου λεει αηδιες μαζεψε την αμα ειναιτο θεμα το πηδηξες εσυ που πεταχτηκες σαν την ψωλη.εσυ γραφικος παλιοκομπλεξικε.με τη σιλβα γιατι μαλωνεις ρε? παπαρα.να μιλας ομορφα.
εσυ αναφερθηκες σε μενα εξαρχης λεγοντας με γραφικη!!!!!!!!!!!!!!!!!αυτη αρπαχτηκε και αρχισε να μου λεει αηδιες μαζεψε την αμα ειναι
και εσυ την εχεις δει πρηχταρχιδης και μας πριζεις τα αρχιδια τωρα αν το καταλαβαινεις.μπα δεν παιζει εσυ την εχεις δει ο γαμιας εδω περα
αντε συνεχισε να κανεις τον ξερολα και το μαυρο σου το χαλι μην το κοιτας κατσε και κραξε σα χαζος οπου βρεις ευκαιρια ημαρτον ρε ημαρτονκαι εσυ την εχεις δει πρηχταρχιδης και μας πριζεις τα αρχιδια τωρα αν το καταλαβαινεις.
μας χαλασες και την κουβεντα μας παλιομαλακα.πως θα παραδωσω εγω μαθημα τωρα ρε?
εγω δεβ καταλαβα ποιος πλακωνετε με ποιον; :-
μπουλης εισαι παλιοπαπαρα.εγω με το που μιλησα θηχτηκανε οι μπουληδες και με βριζουνε και γω δεν καταλαβα γιατι
καταρχην μπηκες μεσα στην ταξη και με διεκοψες την ωρα τις διδασκαλιας μου.αποσυντονησες το μαθητη μου και εφυγε απο την ταξη.θα γινει καταγγελια στο υπουργειο παιδειας να ξερεις.
πειραξε την βοηθο μου σιλβα ενω κρατουσε πρακτικα του μαθηματος.θελω να φυγεις αμεσω απο την ταξη μας.τρομοκρατη των μαθητων μου.και για να μην τρελαθω βραδιατικα και σε σκισω καλα θα κανεις να το βουλωσεις βλακα.(διδασκω και το μαθημα τις κολομβιας να ξερεις,μην τολμησεις να κανεις τετοια μαλακια και εκει,διοτι εκει η μαθητες μου ειναι ολη μαχητες.εκει εχει γραβατα απευθειας).αυτα προς το παρον.
αφου αποχωρησε αυτος ο αναιδεστατος παρακαλω πολυ οι μαθητες μου να ανοιξουν τα τετραδια τους και να κρατανε σημειωσεις διοτι θα αρχισω να παραδιδω σε λιγο.ελπιζω να μην εχουμε αλλη τετοια διακοπη απο ιπταμενα αντικειμενα.και ειπα να βαλουνε σιτες στα παραθυρα για μυγες και κουνουπια.τελος παντων καλυτερα να ραντιστη η αιθουσα και να λιβανιστη να φυγει ο διαολος απο την ταξη.
ναι ρε βουτυρομπεμπε δωσε και αλλες συμβουλες μην αγχωνεσαιμπουλης εισαι παλιοπαπαρα.
καταρχην μπηκες μεσα στην ταξη και με διεκοψες την ωρα τις διδασκαλιας μου.αποσυντονησες το μαθητη μου και εφυγε απο την ταξη.θα γινει καταγγελια στο υπουργειο παιδειας να ξερεις.
πειραξε την βοηθο μου σιλβα ενω κρατουσε πρακτικα του μαθηματος.θελω να φυγεις αμεσω απο την ταξη μας.τρομοκρατη των μαθητων μου.και για να μην τρελαθω βραδιατικα και σε σκισω καλα θα κανεις να το βουλωσεις βλακα.(διδασκω και το μαθημα τις κολομβιας να ξερεις,μην τολμησεις να κανεις τετοια μαλακια και εκει,διοτι εκει η μαθητες μου ειναι ολη μαχητες.εκει εχει γραβατα απευθειας).αυτα προς το παρον.
εισαι ελευθερος να τραβιξεις την βραδυνη σου μαλακια και να κοιμηθεις.
καληνυχτα.
η μονη συμβουλη που δινω σε εσενα ειναι η εξης΄΄ να σταματησεις να πεταγεσε σαν ψωλη.ναι ρε βουτυρομπεμπε δωσε και αλλες συμβουλες μην αγχωνεσαι
η μονη συμβουλη που δινω σε εσενα ειναι η εξης΄΄ να σταματησεις να πεταγεσε σαν ψωλη.
αγαπητοι μου μαθητες το επομενο μαθημα που θα παραδωσω θα ειναι το εξης.
<<ψωλες που πεταγοντε και τροποι αντιμετωπισεις τους>>
θα το κανουμε εκτατως αυτο το μαθημα διοτι εχουμε ζωντανο παραδειγμα ψωλης που πεταγετε αυτη την στιγμη.παρακαλω να ειστε προσεκτικοι διοτι τετοιο παραδειγμα δεν προκειτε να ξαναβρουμε.ειναι ακριβος ο ορισμος οταν λεμε σε καποιον μην πεταγεσε σαν ψωλη διοτι διακοπτει και αυτος συνεχιζει.