Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
παραιτησου καλυτερα γιατι γραφικος γινεσαι το πηδας εντελως το θεμα
το θεμα το πηδηξες εσυ που πεταχτηκες σαν την ψωλη.εσυ γραφικος παλιοκομπλεξικε.με τη σιλβα γιατι μαλωνεις ρε? παπαρα.να μιλας ομορφα.

Επισκέπτης
μαγκες την κανω γιατι η συζητηση παρεκτραπει προς το χειροτερο και δε μπορω να συννενοηθω με μπαχαλιστες,silva καληνυχτα μην ασχολεισαι ο τυπος δεν εχει τροπους

Δυο λογακια για τον arcans ειναι εμπειρος πλακατζης τελικα,τιποτα αλλο,καληνυχτα
και συ μεγαλε εμπειρος στοκος τελικα

Επισκέπτης
το θεμα το πηδηξες εσυ που πεταχτηκες σαν την ψωλη.εσυ γραφικος παλιοκομπλεξικε.με τη σιλβα γιατι μαλωνεις ρε? παπαρα.να μιλας ομορφα.
αυτη αρπαχτηκε και αρχισε να μου λεει αηδιες μαζεψε την αμα ειναι

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μπα δεν παιζει εσυ την εχεις δει ο γαμιας εδω περα
και εσυ την εχεις δει πρηχταρχιδης και μας πριζεις τα αρχιδια τωρα αν το καταλαβαινεις.
μας χαλασες και την κουβεντα μας παλιομαλακα.πως θα παραδωσω εγω μαθημα τωρα ρε?

Επισκέπτης
εγω με το που μιλησα θηχτηκανε οι μπουληδες και με βριζουνε και γω δεν καταλαβα γιατι

Επισκέπτης
και εσυ την εχεις δει πρηχταρχιδης και μας πριζεις τα αρχιδια τωρα αν το καταλαβαινεις.
μας χαλασες και την κουβεντα μας παλιομαλακα.πως θα παραδωσω εγω μαθημα τωρα ρε?
αντε συνεχισε να κανεις τον ξερολα και το μαυρο σου το χαλι μην το κοιτας κατσε και κραξε σα χαζος οπου βρεις ευκαιρια ημαρτον ρε ημαρτον

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγω με το που μιλησα θηχτηκανε οι μπουληδες και με βριζουνε και γω δεν καταλαβα γιατι
μπουλης εισαι παλιοπαπαρα.
καταρχην μπηκες μεσα στην ταξη και με διεκοψες την ωρα τις διδασκαλιας μου.αποσυντονησες το μαθητη μου και εφυγε απο την ταξη.θα γινει καταγγελια στο υπουργειο παιδειας να ξερεις.
πειραξε την βοηθο μου σιλβα ενω κρατουσε πρακτικα του μαθηματος.θελω να φυγεις αμεσω απο την ταξη μας.τρομοκρατη των μαθητων μου.και για να μην τρελαθω βραδιατικα :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:και σε σκισω καλα θα κανεις να το βουλωσεις βλακα.(διδασκω και το μαθημα τις κολομβιας να ξερεις,μην τολμησεις να κανεις τετοια μαλακια και εκει,διοτι εκει η μαθητες μου ειναι ολη μαχητες.εκει εχει γραβατα απευθειας).αυτα προς το παρον.

εισαι ελευθερος να τραβιξεις την βραδυνη σου μαλακια και να κοιμηθεις.
καληνυχτα.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
καταρχην μπηκες μεσα στην ταξη και με διεκοψες την ωρα τις διδασκαλιας μου.αποσυντονησες το μαθητη μου και εφυγε απο την ταξη.θα γινει καταγγελια στο υπουργειο παιδειας να ξερεις.
πειραξε την βοηθο μου σιλβα ενω κρατουσε πρακτικα του μαθηματος.θελω να φυγεις αμεσω απο την ταξη μας.τρομοκρατη των μαθητων μου.και για να μην τρελαθω βραδιατικα :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:και σε σκισω καλα θα κανεις να το βουλωσεις βλακα.(διδασκω και το μαθημα τις κολομβιας να ξερεις,μην τολμησεις να κανεις τετοια μαλακια και εκει,διοτι εκει η μαθητες μου ειναι ολη μαχητες.εκει εχει γραβατα απευθειας).αυτα προς το παρον.

best_teacher.jpg

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δάσκαλε, με λίγα λόγια τι μάθαμε σήμερα?

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αφου αποχωρησε αυτος ο αναιδεστατος παρακαλω πολυ οι μαθητες μου να ανοιξουν τα τετραδια τους και να κρατανε σημειωσεις διοτι θα αρχισω να παραδιδω σε λιγο.ελπιζω να μην εχουμε αλλη τετοια διακοπη απο ιπταμενα αντικειμενα.και ειπα να βαλουνε σιτες στα παραθυρα για μυγες και κουνουπια.τελος παντων καλυτερα να ραντιστη η αιθουσα και να λιβανιστη να φυγει ο διαολος απο την ταξη. :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
αφου αποχωρησε αυτος ο αναιδεστατος παρακαλω πολυ οι μαθητες μου να ανοιξουν τα τετραδια τους και να κρατανε σημειωσεις διοτι θα αρχισω να παραδιδω σε λιγο.ελπιζω να μην εχουμε αλλη τετοια διακοπη απο ιπταμενα αντικειμενα.και ειπα να βαλουνε σιτες στα παραθυρα για μυγες και κουνουπια.τελος παντων καλυτερα να ραντιστη η αιθουσα και να λιβανιστη να φυγει ο διαολος απο την ταξη. :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

exams460x276.jpg

Επισκέπτης
μπουλης εισαι παλιοπαπαρα.

εισαι ελευθερος να τραβιξεις την βραδυνη σου μαλακια και να κοιμηθεις.
καληνυχτα.
ναι ρε βουτυρομπεμπε δωσε και αλλες συμβουλες μην αγχωνεσαι

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
σύντροφοι "αυτοσογρατισι" και πολιτισμός   ευχάριστο               :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι ρε βουτυρομπεμπε δωσε και αλλες συμβουλες μην αγχωνεσαι
η μονη συμβουλη που δινω σε εσενα ειναι η εξης΄΄ να σταματησεις να πεταγεσε σαν ψωλη.

αγαπητοι μου μαθητες το επομενο μαθημα που θα παραδωσω θα ειναι το εξης.
  <<ψωλες που πεταγοντε και τροποι αντιμετωπισεις τους>>
θα το κανουμε εκτατως αυτο το μαθημα διοτι εχουμε ζωντανο παραδειγμα ψωλης που πεταγετε αυτη την στιγμη.παρακαλω να ειστε προσεκτικοι διοτι τετοιο παραδειγμα δεν προκειτε να ξαναβρουμε.ειναι ακριβος ο ορισμος οταν λεμε σε καποιον μην πεταγεσε σαν ψωλη διοτι διακοπτει και αυτος συνεχιζει.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
η μονη συμβουλη που δινω σε εσενα ειναι η εξης΄΄ να σταματησεις να πεταγεσε σαν ψωλη.

αγαπητοι μου μαθητες το επομενο μαθημα που θα παραδωσω θα ειναι το εξης.
  <<ψωλες που πεταγοντε και τροποι αντιμετωπισεις τους>>
θα το κανουμε εκτατως αυτο το μαθημα διοτι εχουμε ζωντανο παραδειγμα ψωλης που πεταγετε αυτη την στιγμη.παρακαλω να ειστε προσεκτικοι διοτι τετοιο παραδειγμα δεν προκειτε να ξαναβρουμε.ειναι ακριβος ο ορισμος οταν λεμε σε καποιον μην πεταγεσε σαν ψωλη διοτι διακοπτει και αυτος συνεχιζει.

ρεσιταλ!!!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
επειδη εισαι χαζοβιολης και τρωγεσαι με τα ρουχα σου ενταξει αρκανσρ συνεχισε μη μασας εγω μια κουβεντα ειπα απλα αντε συνεχιζε εσυ και οι φιλη σου εισαστε κακοπροαιρετοι λες και σας εθιξα κανετε συνεχιστε

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom