Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΩ!!!!
τοση ωρα μιλαμε χαλαρα κανουμε το καλαμπουρι μας και ηρθες εσυ ο μεγας κριτης ο αδεκαστος μπαρας να μας το παιξεις οτι και καλα ειμαστε υπερβολικοι.

μαθε να ξεχωριζεις χιουμορ απο σοβαροτητα και ελα να μας τη πεις οσο θες μετα.

βοιδι.

Επισκέπτης
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΩ!!!!
τοση ωρα μιλαμε χαλαρα κανουμε το καλαμπουρι μας και ηρθες εσυ ο μεγας κριτης ο αδεκαστος μπαρας να μας το παιξεις οτι και καλα ειμαστε υπερβολικοι.

βοιδι.
δεν μπορω να πω την αποψη μου μωρη?και δεν ειπα για καμια υπερβολη την αποψη μου ειπα αλλα τι να πω συνεχισε να βαζεις κουρεματα μπας και χαρεις λιγακι

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΩ!!!!

βοιδι.

χαλαρωσε βρε  :sunglasses:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
και ο jvc και ο γιωργος χεσε μεσα ειναι αλλα και συ αρκαν και μουνιντζα και η αλλη δε θυμαμαι ονομα γραφικοι εισαστε και τους ξερολες κανετε αστα να πανε εισαστε ολοι και βρισε αρκαν χεζομαι αλλα δεν πατε καλα ολοι ομως
εγω καθομαι μονο και ασχολουμε μονο για το γιωργο γιατι φαινετε καλο παιδι και καταλαβαινει τις αδυναμιες του.ασχετα με την πλακα που κανουμε,νομιζω και εγω και οι υπολοιποι του γραψαμε καποια σωστα πραγματα που αν τα κανει εστω και με το δικο του τροπο,ισως κανει μια αρχη να αποκτησει θαρρος.

οσο για τον αλλο το μαθητη,ενα εχω να πω.
γιδοβοσκος ητανε,ειναι,και θα ειναι.δεν προκειτε να μαθει καμια φορα διοτι ειναι ξερολας.εχει πολλους τετοιους στα χωρια.και να σας δωσω ενα παραδειγμα για να το καταλαβε.
αυτοι οι τυποι πανε στο γεωπονο και του λενε.ποσο λυπασμα να ριξω στο χωραφι? ο γεωπονος του λεει ριξε 100 κιλα οχι παραπανω ομως γιατι θα το καψεις.αυτος επειδη ειναι μαλακας ριχνει 150 κιλα και μετα απορει γιατι καιγετε το χωραφι.
ετσι και ο φιλος μας επειδη ειναι τσομπανης δεν προκειτε να γαμησει καμια φορα,αλλα χαιρετε διοτι κανει αυτο που εχει στο μυαλο του.και καπως ετσι μαραζωνει μετα η ελληνικη αγροτια,διοτι καμενο μυαλο μονο καμενα προιοντα παραγει.

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δεν μπορω να πω την αποψη μου μωρη?και δεν ειπα για καμια υπερβολη την αποψη μου ειπα αλλα τι να πω συνεχισε να βαζεις κουρεματα μπας και χαρεις λιγακι

Φιλαρακο δε μας αδειαζεις τη γωνια λεω γω,πανε για  :jerking: και πεσε για υπνο ετσι? ηρθες τωρα να μας χαλασεις τη διαθεση,τελος δε μιλανε ετσι σε μια κυρια,ενταξει? αντε γεια  :birdman:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

καλα ενταξει.

βαρεθηκα με τις μλκς,με νυσταξες.

Επισκέπτης
Φιλαρακο δε μας αδειαζεις τη γωνια λεω γω,πανε για  :jerking: και πεσε για υπνο ετσι? ηρθες τωρα να μας χαλασεις τη διαθεση,τελος δε μιλανε ετσι σε μια κυρια,ενταξει? αντε γεια  :birdman:
καλα μεγαλε εισαι τραγικος παρτο χαμπαρι δεν νιωθεις καθολου...ετσι νομιζεις θα βρεις γκομενα?

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εγω καθομαι μονο και ασχολουμε μονο για το γιωργο γιατι φαινετε καλο παιδι και καταλαβαινει τις αδυναμιες του.ασχετα με την πλακα που κανουμε,νομιζω και εγω και οι υπολοιποι του γραψαμε καποια σωστα πραγματα που αν τα κανει εστω και με το δικο του τροπο,ισως κανει μια αρχη να αποκτησει θαρρος.

οσο για τον αλλο το μαθητη,ενα εχω να πω.
γιδοβοσκος ητανε,ειναι,και θα ειναι.δεν προκειτε να μαθει καμια φορα διοτι ειναι ξερολας.εχει πολλους τετοιους στα χωρια.και να σας δωσω ενα παραδειγμα για να το καταλαβε.
αυτοι οι τυποι πανε στο γεωπονο και του λενε.ποσο λυπασμα να ριξω στο χωραφι? ο γεωπονος του λεει ριξε 100 κιλα οχι παραπανω ομως γιατι θα το καψεις.αυτος επειδη ειναι μαλακας ριχνει 150 κιλα και μετα απορει γιατι καιγετε το χωραφι.
ετσι και ο φιλος μας επειδη ειναι τσομπανης δεν προκειτε να γαμησει καμια φορα,αλλα χαιρετε διοτι κανει αυτο που εχει στο μυαλο του.και καπως ετσι μαραζωνει μετα η ελληνικη αγροτια,διοτι καμενο μυαλο μονο καμενα προιοντα παραγει.

ειπα κι εγω δε θα την πει....  :jerking:

Επισκέπτης
εγω μια φορα μιλησα ρε-να μη σε χαρακτηρισω-αλλα ενταξει οτι πεις λεω

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε μεγαλε καλα εισαι εκει στο θεμα με τους διαβητικους.εδω αν καταλαβες εισαι σε ταξη γυμνασιου.εχω2 μαθητες ο ενας ειναι καλος,ο αλλος ειναι βλακας και δεν καταλαβαινει και πρεπει να του τα λεω απο 3 φορες μπας και του μπει στο κεφαλι τιποτα.διακοπτης και εσυ το μαθημα με τις μαλακιες,ε του πουστη,ετοιμος ειμαι να δηλωσω παραιτησει.

Επισκέπτης
ρε μεγαλε καλα εισαι εκει στο θεμα με τους διαβητικους.εδω αν καταλαβες εισαι σε ταξη γυμνασιου.εχω2 μαθητες ο ενας ειναι καλος,ο αλλος ειναι βλακας και δεν καταλαβαινει και πρεπει να του τα λεω απο 3 φορες μπας και του μπει στο κεφαλι τιποτα.διακοπτης και εσυ το μαθημα με τις μαλακιες,ε του πουστη,ετοιμος ειμαι να δηλωσω παραιτησει.
παραιτησου καλυτερα γιατι γραφικος γινεσαι το πηδας εντελως το θεμα

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ναι συνεχισε καλα το πας ετουτη εδω αμα την γλυψεις κιαλλο θα σου κατσει
ρε τι θες και αναφερεσαι σε μενα????

εγω ειμαι γραφικη τελος μην ασχολεισαι μαζι μου!

ωχου πια.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γκομενα ισως να μη βρω αλλα κοπελα θα βρω οπωσδηποτε  :sunglasses:
καλα ενταξει.αμα θα βρεις καμια πουτανα και δεν στα φαει ολα με την μια θα εισαι πολυ τυχερος.
ναι συνεχισε καλα το πας ετουτη εδω αμα την γλυψεις κιαλλο θα σου κατσει
λες να γαμισει και εμας αυτος?

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες την κανω γιατι η συζητηση παρεκτραπει προς το χειροτερο και δε μπορω να συννενοηθω με μπαχαλιστες,silva καληνυχτα μην ασχολεισαι ο τυπος δεν εχει τροπους

Δυο λογακια για τον arcans ειναι εμπειρος πλακατζης τελικα,τιποτα αλλο,καληνυχτα

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom