Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μπαχαλο η συζητηση,σιγουρα ο arcans καταφερε να ξενερωσει ολο τον κοσμο.

Ελπιζω να επανελθουμε στο θεμα μας καποια στιγμη.
εσυ γιατι ξενερωσες ρε? μηπως ηθελες να σου φερουμε κανενα μουνι στο πιατο να γαμησεις? η να σου κανουμε κανενα προξενιο απο εδω μεσα για να παντρευτεις καμια καλη κοπελα τιμια και ηθικη οπως την θελεις για να μην σου φαει και τις κατσικες στο χωριο,και τα καλαμποκια?μεγαλε στα παπαρια μου εμενα αν δεν γαμησεις και αμα γαμησεις.εγω την γνωμη μου λεω και αν δεν σου αρεσει μην την διαβαζεις.εσυ κοιτα να μην ξεμεινεις εντελος στεγνος απο μουνι στο χωριο σου,γιατι το 4χ4 και το τρακτερ οσο καινουργιο και να ειναι μουνι δεν φερνει.αντε γιδοβοσκε μου πουλας και πνευμα οπως εχθες με τις καλτσες.αγροτινειτζερ εεεεεε αγροτινειτζερ.

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ας βρει κανα φιλαρακι όσο πιο αξιοπρεπες μπορει(τί αξιοπρεπες δηλαδη??πεφτουλας να ειναι...),να τα πιουνε λιγο να φτιαξουνε κεφαλι και να παει σε κανα κλαμπ να την πεσει σε ότι κινειται!!ειναι καλο ξεκινημα να παρει μπρος.Βεβαια πιο πιθανον θα ηταν αμα κερνουσε καμια τουριστρια στην ταβερνα του και ορμαγε,αλλα δεν τον βλεπω...κολωνςι και στο εδαφος του κιολας με την μανα κοντα.
Τωρα για μονιμη,ας μεταναστευσει εκτος νησιου,εκει δεν παιζει...

Ναι τωρα κατι μας ειπες κι εσυ,θα παει σε κλαμπ να την πεσει κτλπ κτλπ σαν τα μωρα,ετσι δεν προκειται να βρει στον αιωνα τον απαντα,κι αν δε ξερεις και την πεσεις σε καμια που το παληκαρι της πηγε 5 λεπτα στην τουαλετα γινεται το μοιραιο,τα εχω ακουσει χιλιαδες φορες αυτα και τα χω βαρεθει πραγματικα,εχω παει σε αμετρητα παρτυ της ντισκο και ειχα και φιλαρακια που κανανε βολτες μεσα στα κλαμπ και φαγανε τα μουτρα τους ετσι.

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εσυ γιατι ξενερωσες ρε? μηπως ηθελες να σου φερουμε κανενα μουνι στο πιατο να γαμησεις? η να σου κανουμε κανενα προξενιο απο εδω μεσα για να παντρευτεις καμια καλη κοπελα τιμια και ηθικη οπως την θελεις για να μην σου φαει και τις κατσικες στο χωριο,και τα καλαμποκια?μεγαλε στα παπαρια μου εμενα αν δεν γαμησεις και αμα γαμησεις.εγω την γνωμη μου λεω και αν δεν σου αρεσει μην την διαβαζεις.εσυ κοιτα να μην ξεμεινεις εντελος στεγνος απο μουνι στο χωριο σου,γιατι το 4χ4 και το τρακτερ οσο καινουργιο και να ειναι μουνι δεν φερνει.αντε γιδοβοσκε μου πουλας και πνευμα οπως εχθες με τις καλτσες.αγροτινειτζερ εεεεεε αγροτινειτζερ.

αναψε ο arcans για τα καλα, α ρε εμπειρε arcans να σαι καλα γιατι γελαμε μαζι σου  :grin:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ναι τωρα κατι μας ειπες κι εσυ,θα παει σε κλαμπ να την πεσει κτλπ κτλπ σαν τα μωρα,ετσι δεν προκειται να βρει στον αιωνα τον απαντα,κι αν δε ξερεις και την πεσεις σε καμια που το παληκαρι της πηγε 5 λεπτα στην τουαλετα γινεται το μοιραιο,τα εχω ακουσει χιλιαδες φορες αυτα και τα χω βαρεθει πραγματικα,εχω παει σε αμετρητα παρτυ της ντισκο και ειχα και φιλαρακια που κανανε βολτες μεσα στα κλαμπ και φαγανε τα μουτρα τους ετσι.
εσυ κατσε σπιτι και παιξτον,τι να την κανεις την γκομενα ετσι που σκεφτεσαι???
Εσυ που λες να την βρεις,στην χρυση ευκαιρια??

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ας βρει κανα φιλαρακι όσο πιο αξιοπρεπες μπορει(τί αξιοπρεπες δηλαδη??πεφτουλας να ειναι...),να τα πιουνε λιγο να φτιαξουνε κεφαλι και να παει σε κανα κλαμπ να την πεσει σε ότι κινειται!!ειναι καλο ξεκινημα να παρει μπρος.Βεβαια πιο πιθανον θα ηταν αμα κερνουσε καμια τουριστρια στην ταβερνα του και ορμαγε,αλλα δεν τον βλεπω...κολωνςι και στο εδαφος του κιολας με την μανα κοντα.
Τωρα για μονιμη,ας μεταναστευσει εκτος νησιου,εκει δεν παιζει...

Σωστός ο παίχτης.
Για το μαγαζί έχεις δίκαιο, άμα δεν την πέφτει εκτός δύσκολα θα την πέσει εντός.

[size=15pt]αγροτινειτζερ εεεεεε αγροτινειτζερ[/size]

Μεγάλε, υπερτεράστιε και διαγαλαξιακέ τύπε, μετά το "πρεπει να γαμησεις προτου χειμωνιασει", το "αγροτινειτζερ" είναι ότι πιο αστείο έχει ειπωθεί στο παρόν thread.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
τετοιες μαλακιες εχεις στο κεφαλι σου και δεν προκειτε να γαμησεις καμια φορα γιδοβοσκε.περιμενε να σου γνωρισει κανενα μουνι ο ξαδερφος οπως λες,και μετα να στο γαμανε τα φιλαρακια σου.αντε τραβα για υπνο τωρα γιατι αυριο εχεις ποτισμα,καλοκαιρι ειναι.

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
τελικά ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα τις "προσπατιας" συγχαρητήρια  σε όλους  τους γράφοντες  μονο στην ελλάδα έχω συναντήσει τέτοια υποστήριξη  σε pathounta εύγε σε όλους γιώργαρε γερά                :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ναι τωρα κατι μας ειπες κι εσυ,θα παει σε κλαμπ να την πεσει κτλπ κτλπ σαν τα μωρα,[size=13pt]ετσι δεν προκειται να βρει στον αιωνα τον απαντα[/size],κι αν δε ξερεις και την πεσεις σε καμια που το παληκαρι της πηγε 5 λεπτα στην τουαλετα γινεται το μοιραιο,τα εχω ακουσει χιλιαδες φορες αυτα και τα χω βαρεθει πραγματικα,εχω παει σε αμετρητα παρτυ της ντισκο και ειχα και φιλαρακια που κανανε βολτες μεσα στα κλαμπ και φαγανε τα μουτρα τους ετσι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ότι να 'ναι ακούγεται εδώ πέρα.
Για πάμε να πούμε πάλι τα αυτονόητα:
1) Είναι ίσως ο πιο εύκολος τρόπος να γνωρίσεις γκόμενα.
2) Κανείς δε μπλέκει σε καυγάδες αν δεν πάει γυρεύοντας.
3) Άμα δε φας τα μούτρα σου δε μαθαίνεις.
Δοκίμασέ το κάποτε και δε θα χάσεις.
Καλή σου επιτυχία.

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τετοιες μαλακιες εχεις στο κεφαλι σου και δεν προκειτε να γαμησεις καμια φορα γιδοβοσκε.περιμενε να σου γνωρισει κανενα μουνι ο ξαδερφος οπως λες,και μετα να στο γαμανε τα φιλαρακια σου.αντε τραβα για υπνο τωρα γιατι αυριο εχεις ποτισμα,καλοκαιρι ειναι.

α ρε arcans θεε με πιασανε κατι γελια εχθες,εισαι πολυ αστειος πραγματικα  :grin:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αναψε ο arcans για τα καλα, α ρε εμπειρε arcans να σαι καλα γιατι γελαμε μαζι σου  :grin:
εμεις με εσενα να δεις ποσο γελαμε.
ρε φιλε εχεις μουνοδιωκτη μεσα στο κεφαλι σου το ξερεις?
πουτανα να στην πεσει δεν θα την γαμησει γιατι δεν θα στη εχει γνωρισει ο ξαδερφος σου.
αλλα θα την γαμησει κοληταρι.
να ξερεις αλλαξε μυαλα γιατι και γυναικα να βρεις και να την παντρευτεις θα εισαι ο μεγαλυτερος χαφτομουνης τις ανατολικης ευρωπης και το λεω αυτο γιατι μονο καμια ρωσσιδα θα βρεθει να ειναι μαζι σου μηπως και φαει κανενα χωραφακι.

Επισκέπτης
και ο jvc και ο γιωργος χεσε μεσα ειναι αλλα και συ αρκαν και μουνιντζα και η αλλη δε θυμαμαι ονομα γραφικοι εισαστε και τους ξερολες κανετε αστα να πανε εισαστε ολοι και βρισε αρκαν χεζομαι αλλα δεν πατε καλα ολοι ομως

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μονο τα κλαμπ ειναι? υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες  :grin:
γραψου στο κατηχικο ρε μεγαλε τοτε.και ζητα και συμβουλη απο κανενα παπα.μην μας πριζεις τα δικα μας αρχιδια.και δεν ξερεις το παιζεις και εξυπνος παλιοπαπαρα.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
και ο jvc και ο γιωργος χεσε μεσα ειναι αλλα και συ αρκαν και μουνιντζα και η αλλη δε θυμαμαι ονομα γραφικοι εισαστε και τους ξερολες κανετε αστα να πανε εισαστε ολοι και βρισε αρκαν χεζομαι αλλα δεν πατε καλα ολοι ομως

καλα ρε ζαβλαμα θυμηθηκες ολονων τα ονοματα και δεν θυμηθηκες και καλα το δικο μου?????????????

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εμεις με εσενα να δεις ποσο γελαμε.
ρε φιλε εχεις μουνοδιωκτη μεσα στο κεφαλι σου το ξερεις?
πουτανα να στην πεσει δεν θα την γαμησει γιατι δεν θα στη εχει γνωρισει ο ξαδερφος σου.
αλλα θα την γαμησει κοληταρι.
να ξερεις αλλαξε μυαλα γιατι και γυναικα να βρεις και να την παντρευτεις θα εισαι ο μεγαλυτερος χαφτομουνης τις ανατολικης ευρωπης και το λεω αυτο γιατι μονο καμια ρωσσιδα θα βρεθει να ειναι μαζι σου μηπως και φαει κανενα χωραφακι.

εισαι πολυ ποντιος μεγαλε arcans  :grin:

Επισκέπτης
το και καλα μαρεσε λες και επρεπε να σε ξερω και απο χτες

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

YouMad.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
το και καλα μαρεσε λες και επρεπε να σε ξερω και απο χτες
οχι δεν επρεπε ν αμε ξερεις φυσικα.

αλλα τλχστ επρεπε να καταλαβεις πως αντιμετοπιζουμε το προβλημα του παιδιου με χιουμορ.

αλλα μερικοι ειναι ζαβλαμαδες εντελως.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom