Giwrgos_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ναι ρε δικιο εχεις και εγω τα αφηνω ετσι
ο leonaidas ειναι μπρουταλ αλλα απομακρο πρωτυπο
εγω εγω ειμαι babeface οχι μπρουταλ.
30 ειμαι ρε.ρε συ ψαγμενε αρκανς μια απορια ποσο εισαι?
εγω πηδαω καθε μερα.καλα ο αρκανς πηδαει καθε μερα και αλλη γκομενα φαινεται
καλα ρε τοση ωρα αυτη τη μαλακια σκεφτοσουνα να πεις?και σε ειχα για εξυπνο κριμα30 ειμαι ρε.
εγω πηδαω καθε μερα.
εσενα που σου πηδιετε καθε μερα με αλλους και ερχεσε και μας πριζεις τα αρχιδια καλα ειναι?
καλα ο αρκανς πηδαει καθε μερα και αλλη γκομενα φαινεται
σιλβα την λενε.ελα αρκανς σκεψου τι χαζομαρα θα πεις παλι μπας και σε προσεξει η σαβουρα δε θυμαμαι το ονομα παλι
ρε φιλε αστον αφου ετσι τη βρισκειφιλε,εγω ημουν το απογευμα εδω.το ιδιο και ο αρκανς
λειπω εδω και εξι ωρες.μολις επιστρεψα.πηγα σε ενα κλαμπ της παραλιακης τιγκα στο μουνι.
εκανα και κατασταση.
ο αρκανς ειναι ακομα εδω και γραφει στο φορουμ ολη μερα.
λες να πηδαει γκομενες??
εδω με εσας ασχολειται ολη μερα. θα φτασει τα 2000 μηνυματα σε ενα μηνα πιστευω. ;)
αυτο με την μυτη που λες μου θυμιζει σφακινακη. κοντα τα ειχα κοψει και αρκετα αλλα δεν φενονταν και πολυ καλα μπροστα. γενια δεν βγαζω εντονα λιγα ειναι και φενονταιν απο κοντα. μουσι ομως βγαζω και φενεται και απο μκαρια. εχω ξυριστικη απο κινεζο με 5 ευρο την πηρα πιο πολυ γιατι εχει πανω εξαρτημα για να κοβεις φαβοριτες
καλα μωρη χαμουρα ηρεμισεσιλβα την λενε.
σαβουρα ειναι η γκομενα σου βλακα και ολες οι μπαζολες η φιλες σου.
και μην ξαναμιλησεις ετσι για την σιλβα γιατι θα σε σκισω.
αντε γιατι πολυ ασχοληθηκα μαζι σου αρχιδακι της λασπης.
μαιμουνι εεεεεε μαιμουνι.
καλα γιωργαρε ρε μεγαλε με τη μανα σου πας για ποτο?για ονομα....σοβαρεψου και μετα θες και γκομενα
αυτοι που πρεπει να ξερουν που ειμαι, ξερουν που ειμαι φιλε μου και τι κανω.φιλε,εγω ημουν το απογευμα εδω.το ιδιο και ο αρκανς
λειπω εδω και εξι ωρες.μολις επιστρεψα.πηγα σε ενα κλαμπ της παραλιακης τιγκα στο μουνι.
εκανα και κατασταση.
ο αρκανς ειναι ακομα εδω και γραφει στο φορουμ ολη μερα.
λες να πηδαει γκομενες??
εδω με εσας ασχολειται ολη μερα. θα φτασει τα 2000 μηνυματα σε ενα μηνα πιστευω. ;)
ρε μαγκα αμα εισα με τη μανα σου πως θα ριξεις γκομενα?καλυτερα μονος σου διωξε τις ντροπες και το αγχος μια χαρα εισαιτι να κανω με επρειξε. που να πηγενα και μονος
φιλε ρωτα τον αρκανς τον παντογνωστη εδω μεσα που ολα τα ξερειOσοι ειδατε την φωτογραφια του Γιωργου θελω μερικες πληροφορειες
Η φωτογραφια τωρα σβηστηκε και δεν μπορω να κρινω.
Χωρις να το λεω με βεβαιοτητα νομιζω οτι ο Γιωργος κανει χοντρη πλακα.
Εικαζω οτι εβαλε αλλουνου φωτογραφια και συνεχιζει την πλακα.
Με ακομα λιγοτερη βεβαιοτητα λεω οτι μπορει αυτος που κανει την πλακα να ειναι ο βοθρος.
Παντως η ιστορια σιγουρα μπαζει γιατι ενω φαινεται οτι ο Γιωργος δεν καταλαβαινει και πολλα
ξαφνικα πεταει κατι που δεν κολλαει με τον χαρακτηρα που μας περιγραφει.
Η συνεχεια θα δειξει
μες λες και χαμουρα ρε μαλακα?καλα μωρη χαμουρα ηρεμισε
αντε μακαρι γιατι τετοιον πριξαρχιδα δεν εχω ξαναδει σαν εσενα και μια χαρη σταματα την κλαψα και το δηθεν εκτιθεσαιμες λες και χαμουρα ρε μαλακα?
εσυ εχεις κανενα προβλημα να στο λυσουμε? η σε ολα καλα? για πες?
αντε τωρα που γυριζει γιατι απο αυριο τελος η συμβουλες.