ο κολος τις μπουμ θα παρθει σιγουρα.μετα εχει σειρα η λουκριτια,αρκει να ειναι μεθυσμενη να μπορει ο γιωργακης να την γαμισει οπως θελει αυτος.Δάσκαλε, άμα δεν κάτσει η boomb, υπάρχει επόμενη στη λίστα ή κάποιο άλλο Σχέδιο Β?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 132K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
ο κολος τις μπουμ θα παρθει σιγουρα.μετα εχει σειρα η λουκριτια,αρκει να ειναι μεθυσμενη να μπορει ο γιωργακης να την γαμισει οπως θελει αυτος.
Δάσκαλε, τι λες να την κεράσουμε?
Να την αρχίσουμε πάλι στις ρετσίνες ή να το αφήσουμε αυτό το θέμα στο Γιώργο?
βαλε την κολοτριπιδα σου με φωτο,να την δει ο γιωργος,μηπως του ανοιξη η ορεξη.Έχω στηθεί κιόλας ρε
Δάσκαλε, τι λες να την κεράσουμε?
Να την αρχίσουμε πάλι στις ρετσίνες ή να το αφήσουμε αυτό το θέμα στο Γιώργο?
http://tbn3.google.com/images?q=tbn:vWsLzjKwZW_geM:[URL unfurl="true"]http://www.malamatina.gr/images/025lt_lrg.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
καλυτερα να πιει κανενα υποβρυχιο να φτιαχτει και αμεσως.οχι ρετσινα ρε φιλε πολυ πανηγυρι θα γινει η φαση.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
βαλε την κολοτριπιδα σου με φωτο,να την δει ο γιωργος,μηπως του ανοιξη η ορεξη.
Είναι ντροπαλός αυτός ρε, θα κοκκινήσει και θα πει "όχι δεσποινίς μπουμπ, προφανώς θέλετε να σας γαμήσει άλλος. τι να με κάνετε εμένα..."
Θέλει τρόπο το πράγμα!
βαλε εσυ την κολοτριπιδα σου και μην φοβασε.μολις ερθει στην ταξη θα τον τσαμπουκαλεψουμε εμεις ασχημα.Είναι ντροπαλός αυτός ρε, θα κοκκινήσει και θα πει "όχι δεσποινίς μπουμπ, προφανώς θέλετε να σας γαμήσει άλλος. τι να με κάνετε εμένα..."
Θέλει τρόπο το πράγμα!
καλυτερα να πιει κανενα υποβρυχιο να φτιαχτει και αμεσως.οχι ρετσινα ρε φιλε πολυ πανηγυρι θα γινει η φαση.
Χθες με ρετσίνες ήταν έτοιμη να την πέσει στο Γιώργο αλλά στο τέλος κρατήθηκε.
Αφού λες υποβρύχιο, υποβρύχιο τότε.
Πάντως μέχρι στιγμής την έχω κόψει για την πιο μετρημένη απ' όλες εκτός αν μας το παίζει "κυρία" τόσο πετυχημένα.
Λες ο φίλος μας να χρειάζεται μια τέτοια καλή κοπέλα?
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
μπα...ουτε ετσι πεφτω...ασε...ο κολος τις μπουμ θα παρθει σιγουρα.μετα εχει σειρα η λουκριτια,αρκει να ειναι μεθυσμενη να μπορει ο γιωργακης να την γαμισει οπως θελει αυτος.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
απλα εκλεκτικη...Χθες με ρετσίνες ήταν έτοιμη να την πέσει στο Γιώργο αλλά στο τέλος κρατήθηκε.
Πάντως μέχρι στιγμής την έχω κόψει για την πιο μετρημένη απ' όλες εκτός αν μας το παίζει "κυρία" τόσο πετυχημένα.
πρεπει να ειναι καλη η κοπελα διοτι θα βοηθαει και στην ταβερνα.Χθες με ρετσίνες ήταν έτοιμη να την πέσει στο Γιώργο αλλά στο τέλος κρατήθηκε.
απλα εκλεκτικη...
Αλήθεια, θα σου άρεσε να δουλέψεις σε ταβέρνα μαζί με το αγόρι των ονείρων σου?
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
το ξερα οτι δε με συμπαθεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και εγω ψηφισω λουκριτιστα.. φορ γιωργος
πρεπει να ειναι καλη η κοπελα διοτι θα βοηθαει και στην ταβερνα.
οχι..ειμαι ελλεηνιδα...Θα σου άρεσε να δουλέψεις σε ταβέρνα μαζί με το αγόρι των ονείρων σου?
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
πρεπει να ειναι καλη η κοπελα διοτι θα βοηθαει και στην ταβερνα.
Εγώ στην ταβέρνα δε βοηθάω, να το ξεκαθαρίζουμε
οχι..ειμαι ελλεηνιδα...
Άμα πήγαινες μονάχα για λίγο ώστε να του κάνεις παρέα και μόλις τελείωνε τη δουλειά θα σε πήγαινε για ψώνια και σε ακριβά μαγαζιά, τότε θα τα παράταγες όλα για να πας στο νησί του έρωτα?
εσυ θα δινεις μονο κολο.αυτη θα ειναι η δουλεια σου.Εγώ στην ταβέρνα δε βοηθάω, να το ξεκαθαρίζουμε
και επισης θα την γαμουσε καθε βραδυ πανω στα τραπεζια τις ταβερνας οταν θα εκλεινε το μαγαζι.Άμα πήγαινες μονάχα για λίγο ώστε να του κάνεις παρέα και μόλις τελείωνε τη δουλειά θα σε πήγαινε για ψώνια και σε ακριβά μαγαζιά, τότε θα τα παράταγες όλα για να πας στο νησί του έρωτα?
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Άμα πήγαινες μονάχα για λίγο ώστε να του κάνεις παρέα και μόλις τελείωνε τη δουλειά θα σε πήγαινε για ψώνια και σε ακριβά μαγαζιά, τότε θα τα παράταγες όλα για να πας στο νησί του έρωτα?
ανακατευτηκα...και επισης θα την γαμουσε καθε βραδυ πανω στα τραπεζια τις ταβερνας οταν θα εκλεινε το μαγαζι.
Εγώ στην ταβέρνα δε βοηθάω, να το ξεκαθαρίζουμε
Άμα στην ταβέρνα έπαιζαν όλη μέρα τραγούδια dancehall/reggeaton, ο Γιώργος άφηνε μαλλί ράστα και έκανε φυτείες, τότε θα αποφάσιζες ότι είναι ο άντρας που ψάχνεις μια ζωή?
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Άμα στην ταβέρνα έπαιζαν όλη μέρα τραγούδια dancehall/reggeaton, ο Γιώργος άφηνε μαλλί ράστα και έκανε φυτείες, τότε θα αποφάσιζες ότι είναι ο άντρας που ψάχνεις μια ζωή?
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις