ανακατευτηκα...
γιατι να ανακατευτεις? εχεις γαμηθει αλλη φορα σε ταβερνα μεσα και δεν σου αρεσε?
ανακατευτηκα...
ειμαι κυριλοκουλτουρογκομενα εγω...γιατι να ανακατευτεις? εχεις γαμηθει αλλη φορα σε ταβερνα μεσα και δεν σου αρεσε?
το θα σε γαμει πανω στο γραμμοφωνο που εχει στην ταβερνα.ειμαι κυριλοκουλτουρογκομενα εγω...
ειμαι κυριλοκουλτουρογκομενα εγω...
το θα σε γαμει πανω στο γραμμοφωνο που εχει στην ταβερνα.
συμβιβαζομαι και σε ροκ καφε ,τζαζ μπαρ η βιβλιοθηκη...(στον διαδρομο με τα θεατρικα παρακαλω...)Δάσκαλε, νομίζω ότι η loukritia δεν πρόκειται να γαμηθεί πάνω σε τραπέζι ταβέρνας.
Σίγουρα θέλει εστιατόριο.
αμα πιει κανενα ποτακι ομως,την βλεπω ο γιωργακης να την γαμαει και πανω στο παγκο που κοβει τις ντοματοσαλατες.συμβιβαζομαι και σε ροκ καφε ,τζαζ μπαρ η βιβλιοθηκη...(στον διαδρομο με τα θεατρικα παρακαλω...)
ειπαμε δε παιζει...αμα πιει κανενα ποτακι ομως,την βλεπω ο γιωργακης να την γαμαει και πανω στο παγκο που κοβει τις ντοματοσαλατες.
Άμα στην ταβέρνα έπαιζαν όλη μέρα τραγούδια dancehall/reggeaton, ο Γιώργος άφηνε μαλλί ράστα και έκανε φυτείες, τότε θα αποφάσιζες ότι είναι ο άντρας που ψάχνεις μια ζωή?
αμα πιει κανενα ποτακι ομως,την βλεπω ο γιωργακης να την γαμαει και πανω στο παγκο που κοβει τις ντοματοσαλατες.
Εγώ την κόβω να της λέει ο Γιώργος να πάνε στην βάρκα του μπάρμπα του για να καθαρίσουν τα δίχτυα και εκεί θα την καρφώνει επιτόπου.
Για τζαζ δε ξέρω αλλά μπορεί ο τύπος μας να φοράει κανα μπλουζάκι των Scorpions ή να κρατάει κανα βιβλίο.
εσυ θα βοηθησεις αλλιως ειπαμε,Ναι, αλλά πάλι δεν θα βοηθούσα στην ταβέρνα
1.δε καθαριζω/πλενω/μαγειρευω!
2.να κραταει?μπα...δε μ κανει...
εγω θελω αντρα κουλτουρα κ δε τον εκοψα γ τετοιο...
μονο απο τα τραγουδια που εβαλε κ του αρεσουν ουτε να μου το δει..
ειδα τη γραψατε και ειχε πολυ γελιο !! το θρεντ μου σπαει ρεκορ
Γιώργο δες το μόλις μπεις.
Πας σε ένα bar και βλέπεις παρέα τα κορίτσια της τάξης.
Δεν σε έχουν δει, οπότε έχεις ένα χρονικό περιθώριο ώστε να σκεφτείς κάτι καλό.
Ποιά είναι η πρώτη σου κίνηση?
με την κοπελα που μαλοσσα τα βρηκαμε με πηρε πριν καμια ωρα τηλ . οποτε η ευκαιρια να κανω κατι ακομα μενει ζωντανη!!!
ειδα στο youtube το καινυργιο το ιμπιζα κουπρα και καυλωσα απο τον θορυβο που κανει.
Έλα ρε ταλέντο, άργησες σήμερα αλλά δεν πειράζει.
Πρέπει να απαντήσεις στο post μου για το τι θα έκανες σε ένα υποθετικό σενάριο.
Είναι ένα από τα βασικά κομμάτια διαδασκαλίας και πρέπει να δούμε την πιθανή αντίδρασή σου ώστε να δουλέψουμε πάνω σε αυτήν.
θα την επεφτα στην πιο ασχημη γιατι θα εκανα της αλλες να ζηλευαν. ισως ετσι κεντριζα το ενδιαφερον της πιο ομορφης