Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
το θα σε γαμει πανω στο γραμμοφωνο που εχει στην ταβερνα. :2funny: :2funny: :2funny:
Δάσκαλε, νομίζω ότι η loukritia δεν πρόκειται να γαμηθεί πάνω σε τραπέζι ταβέρνας.
Σίγουρα θέλει εστιατόριο.
συμβιβαζομαι και σε ροκ καφε ,τζαζ μπαρ η βιβλιοθηκη...(στον διαδρομο με τα θεατρικα παρακαλω...)

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
συμβιβαζομαι και σε ροκ καφε ,τζαζ μπαρ η βιβλιοθηκη...(στον διαδρομο με τα θεατρικα παρακαλω...)
αμα πιει κανενα ποτακι ομως,την βλεπω ο γιωργακης να την γαμαει και πανω στο παγκο που κοβει τις ντοματοσαλατες.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Άμα στην ταβέρνα έπαιζαν όλη μέρα τραγούδια dancehall/reggeaton, ο Γιώργος άφηνε μαλλί ράστα και έκανε φυτείες, τότε θα αποφάσιζες ότι είναι ο άντρας που ψάχνεις μια ζωή?

Ναι, αλλά πάλι δεν θα βοηθούσα στην ταβέρνα  :sunglasses: :boobies: :boobies: :boobies:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
αμα πιει κανενα ποτακι ομως,την βλεπω ο γιωργακης να την γαμαει και πανω στο παγκο που κοβει τις ντοματοσαλατες.

Εγώ την κόβω να της λέει ο Γιώργος να πάνε στην βάρκα του μπάρμπα του για να καθαρίσουν τα δίχτυα και εκεί θα την καρφώνει επιτόπου.
Για τζαζ δε ξέρω αλλά μπορεί ο τύπος μας να φοράει κανα μπλουζάκι των Scorpions ή να κρατάει κανα βιβλίο.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Εγώ την κόβω να της λέει ο Γιώργος να πάνε στην βάρκα του μπάρμπα του για να καθαρίσουν τα δίχτυα και εκεί θα την καρφώνει επιτόπου.
Για τζαζ δε ξέρω αλλά μπορεί ο τύπος μας να φοράει κανα μπλουζάκι των Scorpions ή να κρατάει κανα βιβλίο.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1.δε καθαριζω/πλενω/μαγειρευω!
2.να κραταει?μπα...δε μ κανει...
εγω θελω αντρα κουλτουρα κ δε τον εκοψα γ τετοιο...
μονο απο τα τραγουδια που εβαλε κ του αρεσουν ουτε να μου το δει..

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1.δε καθαριζω/πλενω/μαγειρευω!
2.να κραταει?μπα...δε μ κανει...
εγω θελω αντρα κουλτουρα κ δε τον εκοψα γ τετοιο...
μονο απο τα τραγουδια που εβαλε κ του αρεσουν ουτε να μου το δει..

ΟΚ, τελευταία ευκαιρία.
Θα σε ξυπνάει με ένα φιλί και θα σου βάζει να ακούς τα αγαπημένα σου ροκ κομμάτια μέχρι να ετοιμαστείς.
Την ελεύθερη ώρα του θα παίζει σαξόφωνο και θα βλέπετε DVD's με τις συναυλίες του Ray Charles.
Κάθε βδομάδα θα πηγαίνετε στο θέατρο της Μυτιλήνης για μία παράσταση στην οποία θα έχει κλείσει καλά εισιτήρια.
Όταν θα πλένει τα τραπεζομάντηλα του μαγαζιού, θα πλένει και τα ρούχα σου καθώς θα σου λέει πόσο όμορφη είσαι.
Την ώρα που θα παστώνει σαρδέλες θα σου απαγγέλει τα έργα του Πιραντέλλο.
Τι άλλο μπορεί να ζητήσεις από μία σχέση ρε loukritia?

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ειδα τη γραψατε και ειχε πολυ γελιο !! το θρεντ μου σπαει ρεκορ

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
ειδα τη γραψατε και ειχε πολυ γελιο !! το θρεντ μου σπαει ρεκορ

Έλα ρε ταλέντο, άργησες σήμερα αλλά δεν πειράζει.
Πρέπει να απαντήσεις στο post μου για το τι θα έκανες σε ένα υποθετικό σενάριο.
Είναι ένα από τα βασικά κομμάτια διαδασκαλίας και πρέπει να δούμε την πιθανή αντίδρασή σου ώστε να δουλέψουμε πάνω σε αυτήν.

Γιώργο δες το μόλις μπεις.

Πας σε ένα bar και βλέπεις παρέα τα κορίτσια της τάξης.
Δεν σε έχουν δει, οπότε έχεις ένα χρονικό περιθώριο ώστε να σκεφτείς κάτι καλό.
Ποιά είναι η πρώτη σου κίνηση?

huge.42.210484.JPG

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
με την κοπελα που μαλοσσα τα βρηκαμε με πηρε πριν καμια ωρα τηλ . οποτε η ευκαιρια να κανω κατι ακομα μενει ζωντανη!!!
ειδα στο youtube το καινυργιο το ιμπιζα κουπρα και καυλωσα απο τον θορυβο που κανει.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
με την κοπελα που μαλοσσα τα βρηκαμε με πηρε πριν καμια ωρα τηλ . οποτε η ευκαιρια να κανω κατι ακομα μενει ζωντανη!!!
ειδα στο youtube το καινυργιο το ιμπιζα κουπρα και καυλωσα απο τον θορυβο που κανει.

Τι είναι αυτά που μας λες ρε μαλάκα?
Εδώ γίνεται μάθημα επιπέδου και μας λες για το Ibiza Cupra?
Αυτά πέστα στη silva! ίσως κάτι να γίνει αλλά πολύ λίγες τα γουστάρουν αυτά οπότε πρέπει να κόψεις τις πολλές μπαμπουριές.

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Έλα ρε ταλέντο, άργησες σήμερα αλλά δεν πειράζει.
Πρέπει να απαντήσεις στο post μου για το τι θα έκανες σε ένα υποθετικό σενάριο.
Είναι ένα από τα βασικά κομμάτια διαδασκαλίας και πρέπει να δούμε την πιθανή αντίδρασή σου ώστε να δουλέψουμε πάνω σε αυτήν.

το συγκεκριμενο σεναριο ποτε δεν το εχω δει σε κλαμπ που εχω βγει συνηθως παιζει να εχει 10 γκομενες και 40αντρες

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
θα την επεφτα στην πιο ασχημη γιατι θα εκανα της αλλες να ζηλευαν. ισως ετσι κεντριζα το ενδιαφερον της πιο ομορφης

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
θα την επεφτα στην πιο ασχημη γιατι θα εκανα της αλλες να ζηλευαν. ισως ετσι κεντριζα το ενδιαφερον της πιο ομορφης

Μεγαλοφυές!
Πες ότι σου έδειχνε η άσχημη ότι ψήνεται αρκετά για να κάνει κάτι μαζί σου αλλά μία ωραία από τις υπόλοιπες, τσίμπησε και αρχίζει να σε κοιτάει διακριτικά. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, συνεχίζεις με τη ξανθιά ή πας για την πιο ωραία?
Έχεις 5 λεπτά άρα σκέψου καλά την απάντηση σου.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom