Giwrgos_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
συνεχιζω με τη ασχημη περνο το κινητο της αλλα δινω με τροπο το κινητο μου στην ομορφη οποτε εχω μια σε αναμονη και περιμενο κινηση απο την αλλη
συνεχιζω με τη ασχημη περνο το κινητο της αλλα δινω με τροπο το κινητο μου στην ομορφη οποτε εχω μια σε αναμοην και περιμενο κινηση απο την αλλη
και ποτε θα την γαμαει ρε τυπε?ΟΚ, τελευταία ευκαιρία.
Θα σε ξυπνάει με ένα φιλί και θα σου βάζει να ακούς τα αγαπημένα σου ροκ κομμάτια μέχρι να ετοιμαστείς.
Την ελεύθερη ώρα του θα παίζει σαξόφωνο και θα βλέπετε DVD's με τις συναυλίες του Ray Charles.
Κάθε βδομάδα θα πηγαίνετε στο θέατρο της Μυτιλήνης για μία παράσταση στην οποία θα έχει κλείσει καλά εισιτήρια.
Όταν θα πλένει τα τραπεζομάντηλα του μαγαζιού, θα πλένει και τα ρούχα σου καθώς θα σου λέει πόσο όμορφη είσαι.
Την ώρα που θα παστώνει σαρδέλες θα σου απαγγέλει τα έργα του Πιραντέλλο.
Τι άλλο μπορεί να ζητήσεις από μία σχέση ρε loukritia?
και ποτε θα την γαμαει ρε τυπε?
εισαι μαλακας ρε εντελως? καβλωσες με τον τενεκε το ιμπιζα,και δεν καβλοσες με το κωλο τις ρε μπουμ? θα γραψεις 20 φορες στο πινακα<<ειμαι καβλιαρης>> γιωργακη απο σημερα θα αρχισουν και οι τιμωριες φιλε να ξερεις.με την κοπελα που μαλοσσα τα βρηκαμε με πηρε πριν καμια ωρα τηλ . οποτε η ευκαιρια να κανω κατι ακομα μενει ζωντανη!!!
ειδα στο youtube το καινυργιο το ιμπιζα κουπρα και καυλωσα απο τον θορυβο που κανει.
Σωστός.
Καβατζώνεις την άσχημη και δοκιμάζεις την τύχη σου με τη ωραία.
Όμως σε περίπτωση που είναι φίλες, θα πάρεις τα αρχίδια σου γιατί θα έπρεπε να είχες παίξει με μία.
Για πες τώρα, είδες τι είπε η dark_eyes για 'σένα?
Τελικά δεν της έστειλες μήνυμα? Ή μήπως έστειλες μπαγασάκο?
Πώς σκέφτεσαι να χειριστείς την κατάσταση?
εισαι μαλακας ρε εντελως? καβλωσες με τον τενεκε το ιμπιζα,και δεν καβλοσες με το κωλο τις ρε μπουμ? θα γραψεις 20 φορες στο πινακα<<ειμαι καβλιαρης>> γιωργακη απο σημερα θα αρχισουν και οι τιμωριες φιλε να ξερεις.
συνεχιζω με τη ασχημη περνο το κινητο της αλλα δινω με τροπο το κινητο μου στην ομορφη οποτε εχω μια σε αναμονη και περιμενο κινηση απο την αλλη
πρεπει να εχει ο μουνινζα φωτο.ειδες καμια φωτο με το κωλο της? εγω δεν ειδα παντος πως να καυλωσω
απο μαλακιες αλλο τιποτα.θα γαμησεις πρωτα την ασχημη ρε και μετα ολα τα αλλα.και για αρχη ετσι που εισαι καλα θα κανεις να γαμας μονο ασχημες.ξεκινα απο τοπικο πρωταθλημα και μετα βγες champions league.
οχι δεν εστειλα!!!
γιατι ενεδιαφερετε για μενα?
εγω ειδα οτι θα παει διακοπες.
Γιώργο στείλε ό,τι θες.. :-* :-*
δεν έστειλε..
και η μαλακία είναι ότι την κάνω
για διακοπές αύριο και δεν θα μπορέσει
να συνεχιστεί το ειδύλλιο...
εγώ δεν τον δούλεψα πάντως..
ένιωσα αυτό το "κλικ"..
τσπα,πρέπει να παραδεχτώ όμως πως
έφαγα ιντερνετική χυλόπιτα
μεχρι στιγμης ολο ασχημες γαμαω δεν εχω παραπονο και οι 4 ασχημες ηταν!!
μεχρι στιγμης ολο ασχημες γαμαω δεν εχω παραπονο και οι 4 ασχημες ηταν!!
πρεπει να εχει ο μουνινζα φωτο.
τυπε βαλε μια φωτο με την κολοτρυπιδα τις μπουμ ρε να τι δει ο γιωργακης.
Ε ναι ρε μαλάκα, δεν κατάλαβες τίποτα?
Γύρνα και διάβασε τι έγραψε πριν.
Δεν στέλνεις τίποτα...
...ενώ σε γουστάρει...
...και τα λέει με χιούμορ μπας και παρηγορηθεί από τη χυλόπιτα που της έριξες.
Ρε Γιώργο, πρέπει να τα μάθεις αυτά.
Έτσι και σου λέει μία γκόμενα "στείλε" κάτι, εσύ πρέπει να στέλνεις.
Ας είναι και ένα σκέτο "γεια" ρε φίλε, κάτι τελοσπάντων.
Τι να πω, ενώ τα πας καλά στο τέλος μας τα χαλάς.
Σε λίγο καιρό θα παίζεις αλλιώς.
Η μόνη που μπόρεσα να βρω είναι αυτή.
ρε οι γκομενες που ειναι σημερα? ηρθε ο γιωργος και δεν του μιλησε καμια μεχρι στιγμης.να ξεκινησω κατι χωρις να ξερω οτι δεν θα συμβει κατι δεν λεει! θελω ζωντανο πια εχω βαρεθη το θεωριτηκο
να ξεκινησω κατι χωρις να ξερω οτι δεν θα συμβει κατι δεν λεει! θελω ζωντανο πια εχω βαρεθη το θεωριτηκο
που ειναι γκομενες σημερα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Μα τι σχέση έχει η χοντρή που γνώρισες με την dark_eyes?
Στη δικιά μας αρέσει το στυλ σου, είναι 1,76 , έχετε κοινά ενδιαφέροντα και βλέπεις ότι σε παίρνει να κάνεις παιχνίδι.
Και εσύ ασχολείσαι με τη καγκουρογκόμενα που σε κοροιδεύει ενώ τρέχει πίσω από τον πρώην της και κάνει βόλτες για να ακούει την εξάτμιση στο αμάξι της? Φίλε μου έχεις σοβαρό πρόβλημα ιεραρχίας προτεραιοτήτων. Κάτι πρέπει να κάνεις γιατί σκέφτεσαι με πολύ λάθος τρόπο.
(υπ' όψιν ότι δεν ανέφερα τη boomb που σου δίνει κώλο και τη louk που ξεκάθαρα ενδιαφέρεται για 'σένα)