Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Kατσε μην εχουμε καμμια εκπληξη σημερα και μας ερθει ο Γιωργης γαλονατος με 3 σκαλπ στο σακουλι του  :grin: Αυτος ειναι ικανος αμα γνωρισει μια αυριο να παει για γαμο με το καλημερα

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
τυπε εγω εδω με τον μουνιντζα εχουμε ανοιξη σχολη για υποψηφιους γαμιαδες με ειδικες αναγκες.γαμησετα σαν τον πικπα και εχουμε γινει.

Δάσκαλε και εγώ ακόμα μαθαίνω.
Λέω κάποια βασικά πράγματα στο Γιώργο όπως όλοι μας βέβαια αλλά εσύ είσαι ο πρωτεργάτης της κίνησης.
Σήμερα τι θα γίνει? Σε 10 λεπτά αρχίζει το μάθημα?

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Δάσκαλε και εγώ ακόμα μαθαίνω.
Λέω κάποια βασικά πράγματα στο Γιώργο όπως όλοι μας βέβαια αλλά εσύ είσαι ο πρωτεργάτης της κίνησης.
Σήμερα τι θα γίνει? Σε 10 λεπτά αρχίζει το μάθημα?
διαβασε το σημερινο σεναριο που εγραψα και ξεκιναμε.

ονειρο ολων των γυναικων ειναι να γαμηθουν με αυτον που εχουν σαν θεο.(η ευκαρια ειναι μπροστα σου).

και μπαινω στο σημερινο μαθημα.
καταρχην ολες οι γκομενες τις ταξης μου εχετε παρει το γιωργο στο δουλεμα,του την πεφτετε ολες μαζι, η μπουμ δινει το κωλο τις και διαφορα αλλα,και το κανετε διοτι πηρατε χαμπαρι οτι ο γιωργος ειναι αδυναμος,και ακινδυνος.για τολμηστε βρωμοκοριτσα να δωσετε κανενα κωλο,η βυζι στους αλλους μαθητες μου,η ακομα και σε εμενα τον ιδιο και θα δειτε μετα τι εχει να γινει δεν προλαβενετε απο  :pipa1: :2on1: :2on1: :pipa2: :pipa2: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :fuck1: :fuck1: :knockinb: :knockinb: :pipa3: :fuck2: :fuck2:.

στοχος του σημερινου μαθηματος θα ειναι ο εξης,ο γιωργος να βγαλει απο μεσα του την αγριαδα του,και να μιλησει οπως πρεπει,ακομα και να απλωσει χερι οποια γκομενα δινει οτι του την πεφτει ασχημα,διοτι αν συνεχιστει αυτη η κατασταση, στο τελος βλεπω τα κοριτσια να φορανε απο μια πλαστικη πουτσα η καθε μια.και να περνουν καμια παρτουζα το γιωργακη ολες μαζι,και μετα η σχολη θα γινει,σχολη για μοδιστρες,και κομμωτριες.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
διαβασε το σημερινο σεναριο που εγραψα και ξεκιναμε.

Σωστός.
Απόψε ο φίλος μας πρέπει να πουλήσει αντριλίκι και καγκουριά.

Γιώργο δες το μόλις μπεις.

Πας σε ένα bar και βλέπεις παρέα τα κορίτσια της τάξης.
Δεν σε έχουν δει, οπότε έχεις ένα χρονικό περιθώριο ώστε να σκεφτείς κάτι καλό.
Ποιά είναι η πρώτη σου κίνηση?

huge.42.210484.JPG

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Πας σε ένα bar και βλέπεις παρέα τα κορίτσια της τάξης.
Δεν σε έχουν δει, οπότε έχεις ένα χρονικό περιθώριο ώστε να σκεφτείς κάτι καλό.
Ποιά είναι η πρώτη σου κίνηση?

Πάει στη χοντρή στην άλλη άκρη του μπαρ και την παρακαλάει να του στείλει sms  :2funny: :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www.wikihow.com/images/thumb/a/a4/AaaElementarySchoolBell3_878.jpg/180px-AaaElementarySchoolBell3_878.jpg[/img[/URL]]

Έλα να αρχίζει το μάθημα σιγά-σιγά.
Ο Γιώργος πάλι άργησε?

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
μπουμ τι εγινε? γιατι κανεις την κινεζα σημερα? εταξες κολαρακι στο γιωργακη και πρεπει να του το δωσεις να ξερεις.

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πες του κανα γαλλικο να ειναι σε επαφη με την πραγματικοτητα, μην τον εχουμε συνεχεια στο χαιδεμα, εξω ειναι αλλιως τα πραγματα, πρεπει να σκληραγωγηθει το ατομο :s&m_2:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
μπουμ τι εγινε? γιατι κανεις την κινεζα σημερα? εταξες κολαρακι στο γιωργακη και πρεπει να του το δωσεις να ξερεις.

Δάσκαλε, άμα δεν κάτσει η boomb, υπάρχει επόμενη στη λίστα ή κάποιο άλλο Σχέδιο Β? :think:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom