Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
γλυφω 2 μουνια συγχρονος γιαυτο

Κύριε Συμμαθητά της ΟυκρανοΜουνολογίας Ποιά Θέλει Γλυφομούνια Ποιά ? Ποιά ? ...
Αλλά να είναι καμμιά καλή έτσι με καλό κορμί και μουνάκι όμορφο...χεχεχε

Υ.Γ. Και παραφράζοντας μια παλιά διαφήμιση ..."με τούδη δώ τη γλώσσα έχουνε χύσει πουτάνες και πουτάνες !!! "

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
εχω ενα σεβασμο δασκαλε που σε κανει στα ματια μου θεο.Αδυνατω να ζηλεψω :rockon: :rockon: :rockon:
ονειρο ολων των γυναικων ειναι να γαμηθουν με αυτον που εχουν σαν θεο.(η ευκαρια ειναι μπροστα σου).

και μπαινω στο σημερινο μαθημα.
καταρχην ολες οι γκομενες τις ταξης μου εχετε παρει το γιωργο στο δουλεμα,του την πεφτετε ολες μαζι, η μπουμ δινει το κωλο τις και διαφορα αλλα,και το κανετε διοτι πηρατε χαμπαρι οτι ο γιωργος ειναι αδυναμος,και ακινδυνος.για τολμηστε βρωμοκοριτσα να δωσετε κανενα κωλο,η βυζι στους αλλους μαθητες μου,η ακομα και σε εμενα τον ιδιο και θα δειτε μετα τι εχει να γινει δεν προλαβενετε απο  :pipa1: :2on1: :2on1: :pipa2: :pipa2: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :fuck1: :fuck1: :knockinb: :knockinb: :pipa3: :fuck2: :fuck2:.

στοχος του σημερινου μαθηματος θα ειναι ο εξης,ο γιωργος να βγαλει απο μεσα του την αγριαδα του,και να μιλησει οπως πρεπει,ακομα και να απλωσει χερι οποια γκομενα δινει οτι του την πεφτει ασχημα,διοτι αν συνεχιστει αυτη η κατασταση, στο τελος βλεπω τα κοριτσια να φορανε απο μια πλαστικη πουτσα η καθε μια.και να περνουν καμια παρτουζα το γιωργακη ολες μαζι,και μετα η σχολη θα γινει,σχολη για μοδιστρες,και κομμωτριες.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ονειρο ολων των γυναικων ειναι να γαμηθουν με αυτον που εχουν σαν θεο.(η ευκαρια ειναι μπροστα σου).

καταρχην ολες οι γκομενες τις ταξης μου εχετε παρει το γιωργο στο δουλεμα,του την πεφτετε ολες μαζι, η μπουμ δινει το κωλο τις και διαφορα αλλα,και το κανετε διοτι πηρατε χαμπαρι οτι ο γιωργος ειναι αδυναμος,και ακινδυνος.για τολμηστε βρωμοκοριτσα να δωσετε κανενα κωλο,η βυζι στους αλλους μαθητες μου,η ακομα και σε εμενα τον ιδιο και θα δειτε μετα τι εχει να γινει δεν προλαβενετε απο  :pipa1: :2on1: :2on1: :pipa2: :pipa2: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :fuck1: :fuck1: :knockinb: :knockinb: :pipa3: :fuck2: :fuck2:.

στοχος του σημερινου μαθηματος θα ειναι ο εξης,ο γιωργος να βγαλει απο μεσα του την αγριαδα του,και να μιλησει οπως πρεπει,ακομα και να απλωσει χερι οποια γκομενα δινει οτι του την πεφτει ασχημα,διοτι αν συνεχιστει αυτη η κατασταση, στο τελος βλεπω τα κοριτσια να φορανε απο μια πλαστικη πουτσα η καθε μια.και να περνουν καμια παρτουζα το γιωργακη ολες μαζι,και μετα η σχολη θα γινει,σχολη για μοδιστρες,και κομμωτριες.
μεγαλε τυπε μου :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ελα ρε τυπε τι εγινε? χαθηκες.
ασε ρε τυπε χαλασε ο σκληρος ρε
και τον πηγα για επιστροφη,μου δωσε ενας φιλος μου εναν προχειρο για να κανω την δουλεια μου
καποιος πουστης με ματιασε δικε μου :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
εχω ενα σεβασμο δασκαλε που σε κανει στα ματια μου θεο.Αδυνατω να ζηλεψω :rockon: :rockon: :rockon:

αρε γιωργο.. τιγκα στο μουνι εξω..τοσες επιλογες.

αποψε δεν αντεξα ,..ειχαμε βγει με την δικια μου και μια κοινη παρεα

και δεν αντεξα να μην φλερταρω με μια κοπελα στην παρεα μας..

της ζητησα αριθμο κινητου μπροστα σε ολους για να τα ξαναπουμε ..

δεν μπορω να συγκρατηθω. μου το εδωσε. ;)

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ασε ρε τυπε χαλασε ο σκληρος ρε
και τον πηγα για επιστροφη,μου δωσε ενας φιλος μου εναν προχειρο για να κανω την δουλεια μου
καποιος πουστης με ματιασε δικε μου :2funny:
τυπε εγω εδω με τον μουνιντζα εχουμε ανοιξη σχολη για υποψηφιους γαμιαδες με ειδικες αναγκες.γαμησετα σαν τον πικπα και εχουμε γινει.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε εγω εδω με τον μουνιντζα εχουμε ανοιξη σχολη για υποψηφιους γαμιαδες με ειδικες αναγκες.γαμησετα σαν τον πικπα και εχουμε γινει.
ο γιωργακης ξυπνησε καθολου η ακομα καληνυχτας ειναι ρε τυπε?

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ο γιωργακης ξυπνησε καθολου η ακομα καληνυχτας ειναι ρε τυπε?
αρχιδια τυπε χειροτερος εχει γινει.εχει κολησει με μια χοντρη που γνωρισε απο ενα τσατ και τον εχει παραμυθιασει χοντρα.την περιμενει να παει 15 αυγουστο στο νησι του.εχει κολλησει το μυαλο του εντελος.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αρχιδια τυπε χειροτερος εχει γινει.εχει κολησει με μια χοντρη που γνωρισε απο ενα τσατ και τον εχει παραμυθιασει χοντρα.την περιμενει να παει 15 αυγουστο στο νησι του.εχει κολλησει το μυαλο του εντελος.
:headbang:
ειναι αξιος της μοιρας του τελικα τυπε μου

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

δασκαλε οποτε θες εδω ειμαι να δουμε αν εισαι ολο λογια :grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom