Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
arcans πω πω πες μου οτι εισαι πολυ ποντιος,χαχαχαχαχαχα δηλαδη τα δοντια μονο απο το τσιγαρο χαλανε? τοσα γλυκα υπαρχουν,ειτε φας ειτε δε φας φιλαρακο πλυσιμο τα δοντια γιατι καθαριζει και η αναπνοη σου,ειδικα αμα φας σκορδο μην το επιχειρησεις να βγεις χωρις να προσθεσεις και στοματικο διαλλυμα  :grin:
εσυ σε τοσα που γραφω αυτο σου εμεινε? ρε βρες κανενα μουνι να γαμησεις και ασε το τσιγαρο και το σκορδο,και τα γλυκα.ειστε και αγαμητοι ειστε και μαλακες μου φαινετε.τζαμπα καθομαι και γραφω μου φαινετε.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
λεω μηπως μαλακιες στα παιδια? διαφωνεις σε κατι?
οσο για το χαλβα μπορεις να ερθεις να τον δοκιμασεις αν θελεις.ειναι πολυ καλος
το χαβα σου εσυ. >:(
Ομορφουλα ο arcans ειναι ειδημων το λεει κατω απο το nick του :grin:
ευχαριστω για την διευκρινηση!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
arcans πω πω πες μου οτι εισαι πολυ ποντιος,χαχαχαχαχαχα δηλαδη τα δοντια μονο απο το τσιγαρο χαλανε? τοσα γλυκα υπαρχουν,ειτε φας ειτε δε φας φιλαρακο πλυσιμο τα δοντια γιατι καθαριζει και η αναπνοη σου,ειδικα αμα φας σκορδο μην το επιχειρησεις να βγεις χωρις να προσθεσεις και στοματικο διαλλυμα  :grin:
βρε παιδια αυτα εννουνται!εννοειται οτι δεν θα φας σκορδο πριν το ραντεβου! :2funny:το τσιγαρο δεν χαλαει τα δοντια αλλα κιτρινιζουν και μυριζει ασχημα το στομα.και οι γυναικες δεν πολυ αγαπανε τους καπνιστες.--καλη και εποικοδομητικη η συζητιση καλη η παρεα σας.αλλα πρεπει να παω να κανω νανι.αυριο εχω βαρυ προγραμμα! :2funny:φτανουν οι Μοντερατορ κατα της 16.00 στο αεροδρομιο γυρω στις 18.00 τους συνανταω πηγαινουμε αλλαζουμε λεφτα.τηλεφωνο στο σαλον και κατευθειαν για  :knockinb:μετα αν εχουμε χρονο παμε μια βολτα.το βραδυ παιρνουμε τ'αμαξι μου και βγαινουμε να τους διεξω της ντισκο της Αγιας Πετρουπολης οποτε μεχρι τα ξημερωματα πρεπει να αντεξω και να εχω δυναμεις!----φιλε Γιωργο ελπιζω να σε βοηθισα αρκετα παντος ολα εξαρτοναται απο σενα.ολα ειναι στο χερι σου.

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εσυ σε τοσα που γραφω αυτο σου εμεινε? ρε βρες κανενα μουνι να γαμησεις και ασε το τσιγαρο και το σκορδο,και τα γλυκα.ειστε και αγαμητοι ειστε και μαλακες μου φαινετε.τζαμπα καθομαι και γραφω μου φαινετε.

Arcans θεε να γραφεις πιο συχνα,οι γνωσεις που εχεις πανω στο αντικειμενο ειναι πολυ σημαντικες. :sunglasses:

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
φιλε arcansR εγω παντος σε διαβαζω με προσοχη φενεται οτι το κατεχης το αθλημα

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αν εμενε στο νησι τοτε θα ειμουνα τυχερος φιλε jvc
καλεσε στο νησι το jvc και βγειτε μαζι στην γυρα ρε.ισως παρει ο ενας δυναμη απο τον αλλο,και γαμησετε ολες τις γκομενες.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Arcans θεε να γραφεις πιο συχνα,οι γνωσεις που εχεις πανω στο αντικειμενο ειναι πολυ σημαντικες. :sunglasses:
εσυ βρες να γαμησεις πρωτα και ασε εμενα.φιλε δυσκολα εισαι να ξερεις.αν δεν ξεκολησεις τωρα το επομενο βημα ειναι να πας στο αγροτης μονος ψαχνει.

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
φιλε dimitrakis29 σ'ευχαριστω για της συμβουλες σου

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλεσε στο νησι το jvc και βγειτε μαζι στην γυρα ρε.ισως παρει ο ενας δυναμη απο τον αλλο,και γαμησετε ολες τις γκομενες.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θελουμε και σενα τον εμπειρο να μας κατατοπισεις ομως  :rockon:

Φιλε δεν αρκει μονο να εισαι μεγαλος γαμιας αλλα να γαμας και ωραια μουνια,οχι μπαζα,λογικο δεν ειναι?  :grin:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε arcansR εγω παντος σε διαβαζω με προσοχη φενεται οτι το κατεχης το αθλημα
εσυ φιλε να διαβαζεις με προσοχη ολα αυτα που σου γραφουν εδω οι συναγωνιστες μηπως και παρεις μπρος.για εισαι δυσκολα και εσυ.και πρεπει να γαμησεις προτου χειμωνιασει.γιατι αμα χειμωνιασει και πεσει η νεκρα εκει παμε για καλοκαιρι 2010 μετα φιλε,και δεν σε βλεπω να την παλευεις μεχρι τοτε.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
θελουμε και σενα τον εμπειρο να μας κατατοπισεις ομως  :rockon:

Φιλε δεν αρκει μονο να εισαι μεγαλος γαμιας αλλα να γαμας και ωραια μουνια,οχι μπαζα,λογικο δεν ειναι?  :grin:
εσυ ξεκινα να γαμας και ας ειναι μπαζα στην αρχη.αν δεν φας σαβουρα δεν καταλαβαινεις την ποιοτητα μετα.

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εσυ φιλε να διαβαζεις με προσοχη ολα αυτα που σου γραφουν εδω οι συναγωνιστες μηπως και παρεις μπρος.για εισαι δυσκολα και εσυ.και πρεπει να γαμησεις προτου χειμωνιασει.γιατι αμα χειμωνιασει και πεσει η νεκρα εκει παμε για καλοκαιρι 2010 μετα φιλε,και δεν σε βλεπω να την παλευεις μεχρι τοτε.

το θεμα δεν ειναι να βρεις μια να γαμησης αλλα να εχεισ κατι μονιμο. ετσι γαμας καθε μερα και οχι καθε φλεβαρη

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
arcans τωρα που το σκεφτομαι ρε φιλε,εχω μια απορια,πριν πεσεις να την πηδηξεις δε πρεπει να πλυνεις τα ποδια σου γιατι μπορει να βρωμανε? οχι μπορει θα βρωμανε γιατι ειναι καλοκαιρι και ιδρωνουν μεσα στις καλτσες,εχεις βγαλει καλτσα απο ιδρωμενο ποδι?  :grin:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
arcans τωρα που το σκεφτομαι ρε φιλε,εχω μια απορια,πριν πεσεις να την πηδηξεις δε πρεπει να πλυνεις τα ποδια σου γιατι μπορει να βρωμανε? οχι μπορει θα βρωμανε γιατι ειναι καλοκαιρι και ιδρωνουν μεσα στις καλτσες,εχεις βγαλει καλτσα απο ιδρωμενο ποδι?  :grin:
ελεος ρε πουστη πρωινιατικα!!!!!!!!!!!!!!!!! :uglystupid:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom