JVC
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μεγαλε θα του κανεις την καρδια περιβολη εσυ τωρα με αυτα που του ειπες.λοιπον και εσυ πρεπει να αποκτησεις αυτοπεποιθηση.οταν τρως χιλοπιτα απο γκομενα πρεπει να πωρωνεσε παραπανω ρε και οχι να απογοητευεσε,να γινεις μαχητης.μπορει να χανετε μια μαχη αλλα ο πολεμος συνεχιζετε.ρε μην το βαζετε κατω να προσπαθητε συνεχεια.μην τις περνετε στα σοβαρα τις καριολες και στεναχωριεστε καντε το παιχνιδι σας.γαμω την πουτανα μου γαμω.
Ειπες κατι πολυ σοφο που το εννοουσα και εγω πιο πανω..."μην τις περνετε στα σοβαρα τις καριολες" αλλα το θεμα ειναι οτι εχεις καποια περουσια απο πισω σου που την κληρονομησες απο τον πατερα σου και εσυ πρεπει να τη μεταβιβασεις στα παιδια σου,αρα πρεπει καποια στιγμη να φτιαξεις τη ζωη σου και να κανεις οικογενεια,για να το κανεις αυτο πρεπει να βρεις την καταλληλη γυναικα που να σε εκφραζει και να συμβαδιζει με τη δικη σου φιλοσοφια,το δευτερο και πολυ σημαντικο ειναι η συναισθηματικη καλυψη, να βρεις μια κοπελα που να σε γεμιζει εσενα συναισθηματικα αλλιως θα πηγαιναμε σε ολη μας τη ζωη μονο στα μπουρδελα για να κανουμε την αναγκη μας,ειναι δυο πραγματακια που με βασανιζουν πολυ μεσα στο μυαλο μου.