Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μεγαλε θα του κανεις την καρδια περιβολη εσυ τωρα με αυτα που του ειπες.λοιπον και εσυ πρεπει να αποκτησεις αυτοπεποιθηση.οταν τρως χιλοπιτα απο γκομενα πρεπει να πωρωνεσε παραπανω ρε και οχι να απογοητευεσε,να γινεις μαχητης.μπορει να χανετε μια μαχη αλλα ο πολεμος συνεχιζετε.ρε μην το βαζετε κατω να προσπαθητε συνεχεια.μην τις περνετε στα σοβαρα τις καριολες και στεναχωριεστε καντε το παιχνιδι σας.γαμω την πουτανα μου γαμω.

Ειπες κατι πολυ σοφο που το εννοουσα και εγω πιο πανω..."μην τις περνετε στα σοβαρα τις καριολες" αλλα το θεμα ειναι οτι εχεις καποια περουσια απο πισω σου που την κληρονομησες απο τον πατερα σου και εσυ πρεπει να τη μεταβιβασεις στα παιδια σου,αρα πρεπει καποια στιγμη να φτιαξεις τη ζωη σου και να κανεις οικογενεια,για να το κανεις αυτο πρεπει να βρεις την καταλληλη γυναικα που να σε εκφραζει και να συμβαδιζει με τη δικη σου φιλοσοφια,το δευτερο και πολυ σημαντικο ειναι η συναισθηματικη καλυψη, να βρεις μια κοπελα που να σε γεμιζει εσενα συναισθηματικα αλλιως θα πηγαιναμε σε ολη μας τη ζωη μονο στα μπουρδελα για να κανουμε την αναγκη μας,ειναι δυο πραγματακια που με βασανιζουν πολυ μεσα στο μυαλο μου.

Επισκέπτης
ρε παικτη....σου λεμε...βγαλε την ανασφαλεια που χεις για την εξωτερικη σου εμφανιση...κανεις δεν ειναι τελειος...αν δεν αλλαξεις ψυχολογια εσυ...να πεις στον εαυτο σου ....σιγα ρε ...ποιος ειναι καλυτερος απο μενα να πουμε?....αλλα πρεπει να αποκτησεις καποια αυτοπεποιθηση...οχι ...να βγαινεις εξω ...και να λες ...αχ...ειμαι ο χειροτερος....ολοι με κοιτουν κτλ κτλ...αλλαξε το...οι πιο πολλοι σωστα σου τα λεμε....αφου τα διαβασεις κρινεις....αρκει να αλλαξεις τη παρουσα κατασταση...και ΚΥΡΙΩς ...τη ψυχολογια σου ...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μονος σου να πας δεν ειναι κακο.αν και για μενα ειναι λιγο πληκτικα και βαρετα.-εχει παντος μεγαλη σημασια με ποιον εισαι!οι γκομενες το κοιτανε αυτο.για αυτο και σε συμβουλεψα να βρεις καποιον που να ειναι εμφανησιμος και να μετραει.ανεβαινεις και 'συ μαζι του.οπως μπορει να συμβει και το αντιθετο αν πας καπου με κανενα Λεχριτη θα ειναι πολυ πιο δυσκολο να καμακωσεις ακομα και αν εισαι εμφανησιμος.οι γκομενες παντα κοιτανε με ποιον εισαι μαζι!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
τι ωραια να μιλατε ολοι εκ του ασφαλους
ελατε για μια ωρα στη θεση του....
δεν νομιζω να αναλωνοσασταν στ τετοιου ειδους βαρυγδουπες δηλωσεις
που ποτε δεν προκειτε να πραγματοποιηθουν
φιλαρακο την λυση δεν προκειται να την βρεις απο τα ιντερνες και απο τα φορα...
μονο και μονο που αποτανθηκες εδω
καταλαβαινω την κατασταση σου

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ειπες κατι πολυ σοφο που το εννοουσα και εγω πιο πανω..."μην τις περνετε στα σοβαρα τις καριολες" αλλα το θεμα ειναι οτι εχεις καποια περουσια απο πισω σου που την κληρονομησες απο τον πατερα σου και εσυ πρεπει να τη μεταβιβασεις στα παιδια σου,αρα πρεπει καποια στιγμη να φτιαξεις τη ζωη σου και να κανεις οικογενεια,για να το κανεις αυτο πρεπει να βρεις την καταλληλη γυναικα που να σε εκφραζει και να συμβαδιζει με τη δικη σου φιλοσοφια,το δευτερο και πολυ σημαντικο ειναι η συναισθηματικη καλυψη, να βρεις μια κοπελα που να σε γεμιζει εσενα συναισθηματικα αλλιως θα πηγαιναμε σε ολη μας τη ζωη μονο στα μπουρδελα για να κανουμε την αναγκη μας,ειναι δυο πραγματακια που με βασανιζουν πολυ μεσα στο μυαλο μου.
μεγαλε εσυ απεκτησε αερα πρωτα με τις γκομενες να μπορεις να μαθεις και τι παιζετε και μετα ψαξου για παντρειες.γιατι θα πεσεις σε καμια καριολα και θα σου τα φαει και εσυ θα μεινεις με την αγαπη στο χερι.και στην τελικη φαε και κανενα φραγκο σε ποτα και μουνια και να μαθεις τι γινετε.και στο κατω κατω ρε φιλε αν δεν πληρωσεις δεν μαθαινεις.(οταν λεω φαε λεφτα σε ποτα και μουνια δεν εννοω πουτανες και κολομπαρα).

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δεν ειναι οτι δεν θελω απλως ειναι πανω απο της δυναμις μου να αποβαλω την ντροπη το εχω προσπαθηση πολλες φορες. βαλτε μου σε μια σειρα τι πραγματα πρεπει να κανω που να συμφωνητε ολοι και θα τα ξεκινησω και θα προσπαθησω να τα πραξω. αυτο με το μπαρ στο χωριο αν βγω μονος με γνωριζουνε και θα με σχολιαζουν θα λενε αυτος δεν εχει παρεα. στην θεσαλονικη ειχα βγει μια φορα μονος μου και ειχα παει σε ενα κλαμπ το μπαρ ηταν γεματο και εκατσα σε ενα καναπε μονος μου και με κοιτουσαν σαν να ειμαι εξωγηνος.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
και πως θα γινει αυτο
εδω τα χουν πεταξει ολα εξω
:o :o :o :o :o :o
δεν αντεχετε αυτο
ετσι μου ρχετε καμια ωρα να παρω ενα ψαλιδι και να τα κοψω
να ησυχασω

Ναι ρε παίχτη, καταλαβαίνω τι λες αλλά μάλλον εγώ δεν το είπα σωστά.
Είναι πολλοί οι μπαμπουραίοι που δε γαμάνε μία περίοδο και βγαίνουν για πεσίματα πιο πολύ στην πλάκα. Επίσης υπάρχουν και τύποι με το σκεπτικό "όλες πουτάνες-καριόλες" αλλά συνήθως γαμάνε οπότε δεν την σκέφτονται την πίτα. Άλλοι ξέρουν από πριν ότι δε θα κάνουν τίποτα αλλά παρ' όλα αυτά, πάνε και χώνονται. Πάντως κανένας τους δεν είναι σίγουρος οπότε κανείς δεν πρέπει να μπαίνει σε διαδικασία σύγκρισης. Επίσης τα παραπάνω όλοι τα έχουμε κάνει λίγο-πολύ αλλά αν θέλεις να παίξεις σοβαρά τότε πρέπει να κοιτάξεις να είσαι σωστός. Άμα έχεις ένα στυλάκι άνετο και αδιάφορο, σε φάση "μόλις γάμησα και τώρα σε γνώρισα" τότε συνήθως είσαι ΟΚ. Συνήθως όμως τα καγκουροπεσίματα εμπεριέχουν νευρικότητα/ένταση και βγάζουν μία πίεση στην κοπέλα (το λέω ευγενικά) άρα αποτέλεσμα μηδέν. Τώρα το πως να ηρεμήσεις δε ξέρω τι να σου πω γιατί το μόνο στάνταρ είναι το γαμήσι. Άλλοι τον παίζουν, άλλοι πίνουν, άλλοι καπνίζουν, άλλοι τρώνε, άλλοι κοιμούνται, έχω ακούσει ότι μαλακία μπορείς να φανταστείς. Γενικά είναι τεράστιο θέμα αυτό που λες και δε μπορώ να μιλήσω συγκερκιμένα, αλλά το μόνο για το οποίο είμαι βέβαιος είναι ότι το λιγούρικο στοιχείο λειτουργεί κατά.

Επισκέπτης
αυτο ακριβως.. τη λυση δε θα τη βρεις απο τα ιντερνετ και απο τα φορουμ

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν ειναι οτι δεν θελω απλως ειναι πανω απο της δυναμις μου να αποβαλω την ντροπη το εχω προσπαθηση πολλες φορες. βαλτε μου σε μια σειρα τι πραγματα πρεπει να κανω που να συμφωνητε ολοι και θα τα ξεκινησω και θα προσπαθησω να τα πραξω. αυτο με το μπαρ στο χωριο αν βγω μονος με γνωριζουνε και θα με σχολιαζουν θα λενε αυτος δεν εχει παρεα. στην θεσαλονικη ειχα βγει μια φορα μονος μου και ειχα παει σε ενα κλαμπ το μπαρ ηταν γεματο και εκατσα σε ενα καναπε μονος μου και με κοιτουσαν σαν να ειμαι εξωγηνος.
γιατι ησουν εξωγηινος.ρε μεγαλε επρεπε να κατσεις και εσυ στο μπαρ και ας εισαι στα ορθια,δεν σε κοβει λιγο.τελος παντων αν και αυτα ειναι μαλακιες για εμενα εσυ μην το βαζεις κατω συνεχισε και καπου θα σου σκασει η φαση.σε πρωτη φαση φτιαξου εξωτερικα φιλε.και μετα ολα τα αλλα.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
ρε μουνιντζα δεν πειραζει ας βγαινουν σαν καγκουρες στην αρχη,αρκει να παρουν τον αερα.ο αλλος σου λεει οτι ντρεπετε να παει σε μαγαζι μονος.ενω οταν παει με αλλους 5 καραπουτσιαριο δεν ντρεπετε.αυτοι θελουν και μαθηματα πως να κινηθουνε καταρχην.τους εχει παρει και απο κατω και ειναι γαμησετα αυτοι.πρεπει να ανεβασουν ηθικο αυτοι πανω απο ολα.

Ναι ρε τύπε, καλά αυτά που λες περί αέρα αλλά με καγκουριές σήμερα πέφτουν μόνο οι πιτσιρίκες. Μέχρι και οι ξένες θέλουν 2-3 κουβέντες άμα δεν είναι μεθυσμένες και ο τύπος μας δεν έχει λεφτά για κεράσματα. Για το ηθικό είσαι σωστός αλλά δυστυχώς τους έχει πάρει πολύ από κάτω.

Ε ναι φίλε, άμα έκατσες και κοιτούσες τριγύρω φυσικό είναι να σε βλέπουν κάπως. Έτσι όμως και είχες ένα ποτό στο χέρι και ήσουν στη μπάρα ή γύρισες από παρέα σε παρέα λέγοντας και καμια μαλακία άμα το σήκωνε η φάση, θα ήσουν μια χαρά.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εδω διαφωνο!το ιντερνετ μπορει να δωσει παρα πολλες συμβουλες πληροφωριες.εγω εχω παρει πολλες πληροφωριες σε θεματα που θελω.και εχω βοηθισει βεβαια και πολλα παιδια δινοντας τους πληροφωριες.πολλα παιδια με προβληματα απευθυνθηκαν και βρηκαν λυση.Π.Χ.ο KOSTAS23 που ειναι στο Μαντσεστερ ειχε ανοιξει ενα Thread με θεμα τι να κανει?ειχε μια Τουρκαλα (που την εχει και τωρα)και μια Κυπρια που του δημιουργουσε προβληματα.ζητησε τη βοηθεια του κοινου.και πηρε σωστες συμβουλες και εδρασε σωστα.πιστευω οτι ο Γιωργος μπορει να βοηθιθει απο το Thread.το οτι αποτανθηκε εδω δεν ειναι κακο.και εγω οταν δεν ηξερα κατι ή ειχα καποιο προβλημα ανοιξα Thread με το θεμα που ηθελα και  πηρα της πληροφωριες που ηθελα.γι αυτο ημαστε εδω εκτος απο το να παιρναμε την ωρα μας να βοηθαμε ο ενας τον αλλον οταν μπορουμε.

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παντως μην περιμενεις απο φιλους να γνωρισεις γκομενα και εγω ετσι πιστευα,οι περισσοτεροι μπορει να σου το παιζουν φιλοι αλλα απο μεσα τους δε γουσταρουν να κανεις κατι εσυ και ιδιαιτερα εαν κι αυτοι ειχαν αποτυχιες,υπαρχει εντονος ανταγωνισμος.

Π.χ φιλος που τον ηξερα απο το δημοτικο δεν ηθελε να ερθω στο κλαμπ για να μην του φαω καμια γκομενα που ειχαν στην παρεα του επειδη αυτος απετυχε να κανει κατι με καποια απ'αυτες,σου λεω υπαρχουν πολλα λαμογια.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Παντως μην περιμενεις απο φιλους να γνωρισεις γκομενα και εγω ετσι πιστευα,οι περισσοτεροι μπορει να σου το παιζουν φιλοι αλλα απο μεσα τους δε γουσταρουν να κανεις κατι εσυ και ιδιαιτερα εαν κι αυτοι ειχαν αποτυχιες,υπαρχει εντονος ανταγωνισμος.

Π.χ φιλος που τον ηξερα απο το δημοτικο δεν ηθελε να ερθω στο κλαμπ για να μην του φαω καμια γκομενα που ειχαν στην παρεα του επειδη αυτος απετυχε να κανει κατι με καποια απ'αυτες,σου λεω υπαρχουν πολλα λαμογια.
φιλε σου ξαναλεω αν δεν εχεις σουπερ επιστηθιο φιλο
μονος και παλι μονος θα τα καταφερεις
ο ανταγωνισμος δεν ειναι κατι τι αντιφυσικο
ειναι στην φυση μας
να ζηλευουμε
οχι ομως παθολογικα

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16

φιλε τα λες αυτα γιατι εσυ και η παρεα σου ειστε αγαμητοι ολοι σας εντελως.μουνι εχει να γαμησουν και οι τυφλοι.δεν εκατσε σε εσενα μπορει να κατσει στο φιλο σου,εσυ συνεχιζεις το παιχνιδι σου.κρεας εχει για ολους,ορεξη για να το ψησεις να το φας θελει.εσυ δεν γαματε που δεν γαματε εχετε και ανταγωνισμο.θα μας τρελανετε ρε?

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
φιλε σου ξαναλεω αν δεν εχεις σουπερ επιστηθιο φιλο
μονος και παλι μονος θα τα καταφερεις
ο ανταγωνισμος δεν ειναι κατι τι αντιφυσικο
ειναι στην φυση μας
να ζηλευουμε
οχι ομως παθολογικα

Ειναι πολυ δυσκολο αυτο,η μονη λυση σε τετοια περιπτωση να γνωρισεις μεσω παρεας ειναι μεσω ενος συγγενη,π.χ ξαδερφος,εμενα ο πρωην κολλητος μου δε θα βρισκε ποτε γκομενα εαν δεν ειχε τον ξαδερφο του που ηξερε 50 κοπελες για πλακα και επειδη εγω δεν ηξερα ουτε μια με κανε περα,μεχρι και τη φιλια την ξεφτυλισαν καποιοι.

Τωρα πλεον δε με νιαζει να βρω φιλους για να βγαινω,με ενδιαφερει να βρω μια κοπελα και να κανω σχεση,οποτε λειτουργω μονος σε αυτη την περιπτωση.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ειναι πολυ δυσκολο αυτο,η μονη λυση σε τετοια περιπτωση να γνωρισεις μεσω παρεας ειναι μεσω ενος συγγενη,π.χ ξαδερφος,εμενα ο πρωην κολλητος μου δε θα βρισκε ποτε γκομενα εαν δεν ειχε τον ξαδερφο του που ηξερε 50 κοπελες για πλακα και επειδη εγω δεν ηξερα ουτε μια με κανε περα,μεχρι και τη φιλια την ξεφτυλισαν καποιοι.

Τωρα πλεον δε με νιαζει να βρω φιλους για να βγαινω,με ενδιαφερει να βρω μια κοπελα και να κανω σχεση,οποτε λειτουργω μονος σε αυτη την περιπτωση.
ε...τοτε εισαι σε καλο δρομο
ακουλουθησε αυτο που σου λεει η ψυχη
και μην πιεζεσαι
απο τας αθηνας εισαι;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

σ'αυτο εχεις δικιο.στην Ελλαδα δυστηχως υπαρχουν πολλοι αγαμιτοι που και σε πουλανε μπας και τους κατσει καμια γκομενα.ακομα και εδω μεχρι πριν μερικα χρονια ειχε τετοιους(τωρα ακριβινε η ζωη και φυγανε)τελειως αγαμητους.αν πας με κατι τετοιους χειροτερα θα 'ναι!εγω τον συμβουλεψα να παει μαζι με καποιον που εχει γκομενες και ειναι δυνατος στο καμακι.αλλα δυστηχως ο Γιωργος δεν εχει τετοιους γνωστους.

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
βλεπω κατι κοπελες και λεω που να πας να κολησεις μιλαμε για ωραια μωρα. αν θες να βρεις κατι καλο μονο απο κοινους γνωστους γινεται φαση. απο μπαρ το πολυ κανα one night stand και αυτο δυσκολο. ειδικα στα χωρια που πας σε κλαμπ και εχει 30 αντρες και 10 γυνεκες η μισες με γκομενους. παντος μοτ εμεινε μια ατακα ενος χιπ χοπ τραγουδιστη μαλον ο τυς ηταν. ειχε πει οτι η αντρες ερωτευονταιν με τα ματια και η γυνεκες με τα αυτια.
πρεπει να ειμαι και λιγο σεξομανης αφου οταν μιλαω με γυνεκα απο τσατ σκεφτομαι το σεξ και παω την κουβεντα εκει. απο λαιβ επειδη δεν εχω κανει ποτε καμακι δεν ξερω τι θα σκεφτομουνα.

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
σ'αυτο εχεις δικιο.στην Ελλαδα δυστηχως υπαρχουν πολλοι αγαμιτοι που και σε πουλανε μπας και τους κατσει καμια γκομενα.ακομα και εδω μεχρι πριν μερικα χρονια ειχε τετοιους(τωρα ακριβινε η ζωη και φυγανε)τελειως αγαμητους.αν πας με κατι τετοιους χειροτερα θα 'ναι!εγω τον συμβουλεψα να παει μαζι με καποιον που εχει γκομενες και ειναι δυνατος στο καμακι.αλλα δυστηχως ο Γιωργος δεν εχει τετοιους γνωστους.

Αυτο μη το λες,οτι καποιος που ειναι χορτατος στο κρεββατι θα τον βοηθησει να βρει,μαλακιες μονος του πρεπει να κανει οτι ειναι να κανει,εκτος και εχει κανεναν ξαδερφο που εχει πολλα κονε και τον βοηθησει,τωρα αμα περιμενει απο φιλους φεξε μου και γλυστρισα,ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom