Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ε ρε αγχη που εχουμε στην ελλαδα....πως να αρεσουμε στους αλλους ....και οταν δεν αρεσουμε μας πιανουν τα ψυχολογικα μας....η πλακωνομαστε στις τουμπανοσκονες και στα γυμναστηρια για να γινουμε τουμπανα και θεικα κορμια και νομιζουμε ετσι οτι λυσαμε το προβλημα της ζωης μας.......οι γυναικες απο την αλλη κατι αναλογο...εχουμε χασει την μπαλα ολοι τελικα....γεματοι κομπλεξ και ανασφαλειες....αντρες γυναικες....
ποσο δικιο εχεις
αλλα παιδια δυστηχως οι ελεεινηδες βρισκουν και τα κανουν
να σας πω ενα παρδειγμα απο πρωσοπικη εμπειρια:
για καποια χρονια δουλευα στο καπρις που ιδιοκτητης ηταν ο κανακης, στην φουρκα στην χαλκιδικη
το τι μουνι ειχε πηδησει ο  κανακης δεν περιγραφετε  :o :o :o :o :o,πιπινια,30αρες
τοσα μουνια ουτε σε 2 ζωες δεν πηδαω
οτι πετουσε και δεν ηθελε το τρωγαμε εμεις
και αυτο με τα χιλια ζορια,μας κανανε τις κυριλατες,ενω πριν μια μερα ο τυπος οχι μονο τις ειχε ξεκολωσει αλλα και τις ταπεινωνε
και σε εμας το παιζαν.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
και κατεληξα στο συμπερασμα οσοι εχετε χρηματα η φημη η δοξα
εισται ευλογημενοι και τυχεροι συναμα και εχετε και την υγεια σας βεβαια
μπορειτε να βλεπετε την σεξουαλικη σας ζωη απο ενα ανωτερο επιπεδο,

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
ε ρε αγχη που εχουμε στην ελλαδα....πως να αρεσουμε στους αλλους ....πως να γαμησουμε κλπ κλπ....και οταν δεν αρεσουμε μας πιανουν τα ψυχολογικα μας....η πλακωνομαστε στις τουμπανοσκονες και στα γυμναστηρια για να γινουμε τουμπανα και θεικα κορμια και νομιζουμε ετσι οτι λυσαμε το προβλημα της ζωης μας.......οι γυναικες απο την αλλη κατι αναλογο...εχουμε χασει την μπαλα ολοι τελικα....γεματοι κομπλεξ και ανασφαλειες....αντρες γυναικες....
Δυστυχώς έτσι έχει γίνει ο σύγχρονος τρόπος ζωής.
Το κάθε ψώνιο και η κάθε τσούλα άμα δεν τη κοιτάξουν στην καφετέρια και στο κλαμπ όλος ο ντουνιάς (ακόμα κι ο καθαριστής) θα γυρίσουν με ψυχολογικά στο σπίτι.
Γι αυτό και βλέπεις κάθε μέρα ακραία ντυσίματα και χτενίσματα(συμπεριλαμβανομένου άντρες και γυναίκες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ποσο σωστα ειναι τα παραπανω........
ετσι ειναι.....μας εχει φαει ο κομπλεξισμος.....τι θα πει η γειτονισα....κλπ
το να χεις ομορφια ειναι δωρο Θεου.....το να χεις φημη δοξα λεφτα και εξουσια δεν ειναι χαρισμα αλλα ουτε φτιαχνονται απο την μια μερα στην αλλη....
στην τελικη στην ελλαδα καποιοι πουλανε μουφαρα και γαμανε....το παιζουνε λεφταδες ενω δεν ειναι,κυκλοφορουνε με εταιρικα αμαξια και το παιζουν οτι ειναι δικα τους...και δεν σημαζευεται......
οτι δηλωσεις εισαι.....
καποιοι δεν ειναι πολλοι ωραιοι αλλα ξερουν να χειριζονται το μπλα μπλα τους και να τονιζουν τα θετικα τους και να κρυβουν τα αρνητικα τους......

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Σωστός ο μάστορας.Εντάξει,πολλές Ελληνίδες είναι όντως πολύ ωραίες,αλλά είναι και κάποιες πολύ μέτριες που το παίζουν θεές γιατί υπάρχουν κάτι κακομοίρηδες που τις κηνυγούν επίμονα

αδερφέ πολύ ωραία γυναίκα δεν σημαίνει μόνο εμφάνιση αλλά και άλλα πράγματα... σε αυτά τα άλλα χολαίνουν οι ελληνίδες ακόμα και αν εμφανισιακά είναι πολύ ωραίες... γι'αυτό λέμε ότι δεν υπάρχουν ώραίες ελληνίδες... και γενικά το παίζουν θεές ενώ είναι από μέτριες ως μπάζα (κατά κανόνα.. όπως σε κάθε κανόνα έτσι και εδώ υπάρχουν και εξαιρέσεις για να τον επιβεβαιώνουν.. το θέμα είναι αν αξίζει τον κόπο να τις ψάξεις)

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
παδια δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα αν εισαι 26 χρονον και το εχεις κανει 11 φορες οσο να ειναι σε επειρεαζει. τωρα αυτο με της παρεες δεν ειναι ευκολο δηλαδη να βρω εναν στον δρομο και να πω ελα να κανουμε παρεα δεν γινονταιν αυτα και για να κανεις παρεα πρεπει να σε γουσταρι και ο αλλος. δεν ειμαι και κοινωνικο ατομο. ειμαι πολυ ντροπαλος ειδικα με γυνεκα και γενικα με τον κοσμο οταν βγενο νιωθω οτι ολοι σχολιαζουνε εμενα και αυτο με κομπλαρι πολυ. προσπαθω να λυσω τα προβληματα αλλα παντα στην πορεια απογουτευομαι και τα παραταω. στην 5ημερη αλλη γαμουσανε και εγω κοιμομουνα ειχα χαλια σχολικα χρονια. πιστευω πως σε ολα παιζει ρολο η εμφανιση αμα εισαι ωραιος και μαλακας να εισαι θα γαμησης. το βλεπω και απο το τσατ δεν εχω αποδοχη οσο θα επρεπε με οσες βγηκα ιταν χαλια. οχι οτι εχω απετησει να βγω με μοντελο και στα κλαπ που ειχα παει δεν ειχα δει καποια να με γλυκοκοιταει ουτε κοπελες που περνανε απο το μαγαζι. με τη θαρος να παω να κανω καμακι ασε που δεν τα παω καλα στο μπλα μπλα. δεν ειμαι και του να λεω ψεμματα ειδικα στης γυνεκες θελω να ειμαι ειλικρηνις. πρεπει να φτιαξω την εμφανιση μου

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Ρε παίχτη, μας έχεις σκάσει.
Η διάθεσή σου θυμίζει emo. Μην κάθεσαι και τα κουράζεις τόσο πολύ, άμα δεν έχεις να πάρεις τίποτα από το παρελθόν σου σε ένα τομέα, ξέχνα το τελείως. Βλέπεις ότι δεν σε βοηθάει το να κάθεσαι να αναπολείς τα παλιά άρα μην το κάνεις. Ξέχνα 5ημερες, ξέχνα παλιές αποτυχημένες εξόδους, ξέχνα τα όλα. Καλά κάνεις και σκέφτεσαι να φτιάξεις την εμφάνισή σου, είναι το βασικό κομμάτι για να είσαι αρεστός. Επίσης το τσατ είναι μαλακία, τουλάχιστον αν δε μπορείς να το κόψεις, προσπάθησε να κάνεις εκεί το αρχικό παιχνίδι και να συναντάς τις γκόμενες όσο πιο γρήγορα μπορείς. Για το μπλα-μπλα, άμα δε ξέρεις να λες έξυπνα/πετυχημένα πράγματα, προσπάθησε να πιάνεις νορμάλ συζητήσεις και μετά έτσι και ενδιαφέρεται η γκόμενα θα γυρίσει το πράγμα μόνο του. Άμα ντε και καλά θέλεις να μάθεις ατάκες και δεν έχεις ούτε ένα γνωστό, κάτσε δες καμιά νεανική ταινία/σειρά και διάλεξε ατάκες πεσίματος που σου αρέσουν. Τι στο πούτσο, όλοι μας έχουμε δοκιμάσει καμια μαλακία που ακούσαμε από κάπου για να κόψουμε αντιδράσεις κλπ. Αλλά πάνω απ' όλα μου δείχνεις ότι δε θέλεις να βγεις από το αδιέξοδο. Χαμογέλα λίγο, κάνε πλάκα, σίγουρα θα έχεις ζήσει και κάποια πράγματα που θα είσαι υπερήφανος και χαρούμενος για αυτά.

Last but not least: Ελπίζω το "κλαμπ" να το έγραψες καταλάθος "κλαπ" και να μην το λες έτσι και στην πραγματικότητα. Αν το πεις σε καμία, αντί να σκεφτεί ότι προτείνεις έξοδο, θα νομίζει ότι κατεβαίνει κανα μουλάρι από το βουνό. Μάλλον τυπογραφικό θα έκανες αλλά είπα να στο πω γιατί κατα καιρούς έχω ακούσει κάτι κορυφαίες ατάκες στην επαρχία.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
σιγουρα πρεπει να κοιταξεις την εμφανιση σου.η εμφανιση και το ντυσιμο ειναι η αρχη του παντος για της γυναικες.και οι ατιμες κοιτανε ακομα και την παρα μικρη λεπτομερια!σε κοιτανε απο κατω προς τα πανω.αν θες να εχεις επυτηχια πρεπει να προσπαθισεις να βελτιωσεις την εμφανιση σου οποσδηποτε. για παραδηγμα εγω ημουνα 92-93 κιλα (υψος 173)τωρα που αδυνατισα και εγινα 69 κιλα ειδα τρομερη διαφορα σε σημειο που δεν το πιστευω ουτε ο ιδιος!το αλλο προβλημα σου ειναι το οικονομικο.και αυτο πρεπει να το βελτιωσεις.---σου βαζω φωτο το Σκραμπ για το προσωπο.αυτο σιγουρα θα βοηθισει για τα μαυρα στιγματα.εδω εχει 6-7 Ευρω στην  Ελλαδα δεν ξερω ποσο κανει?παντος θα υπαρχει σιγουρα.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
παδια δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα αν εισαι 26 χρονον και το εχεις κανει 11 φορες οσο να ειναι σε επειρεαζει. τωρα αυτο με της παρεες δεν ειναι ευκολο δηλαδη να βρω εναν στον δρομο και να πω ελα να κανουμε παρεα δεν γινονταιν αυτα και για να κανεις παρεα πρεπει να σε γουσταρι και ο αλλος. δεν ειμαι και κοινωνικο ατομο. ειμαι πολυ ντροπαλος ειδικα με γυνεκα και γενικα με τον κοσμο οταν βγενο νιωθω οτι ολοι σχολιαζουνε εμενα και αυτο με κομπλαρι πολυ. προσπαθω να λυσω τα προβληματα αλλα παντα στην πορεια απογουτευομαι και τα παραταω. στην 5ημερη αλλη γαμουσανε και εγω κοιμομουνα ειχα χαλια σχολικα χρονια. πιστευω πως σε ολα παιζει ρολο η εμφανιση αμα εισαι ωραιος και μαλακας να εισαι θα γαμησης. το βλεπω και απο το τσατ δεν εχω αποδοχη οσο θα επρεπε με οσες βγηκα ιταν χαλια. οχι οτι εχω απετησει να βγω με μοντελο και στα κλαπ που ειχα παει δεν ειχα δει καποια να με γλυκοκοιταει ουτε κοπελες που περνανε απο το μαγαζι. με τη θαρος να παω να κανω καμακι ασε που δεν τα παω καλα στο μπλα μπλα. δεν ειμαι και του να λεω ψεμματα ειδικα στης γυνεκες θελω να ειμαι ειλικρηνις. πρεπει να φτιαξω την εμφανιση μου
μεγαλε καταρχην εσυ χαλιεσε απο μονος σου.απο ψυχολογια μηδεν.αν εχεις κανενα δεντρο στην ταβερνα να το κοψεις καλυτερα γιατι σε βλεπω να κρεμιεσε καμια μερα.ανεβασε λιγο το ηθικο σου μηπως και ανεβει και το παπαρι σου.πανε σε κανενα κολομπαρο τουλαχιστον να πεις καμια μαλακια με τις πουτανες μηπως και ανεβεις.και μια προταση τελευταια.βρες καμια βουλγαρα,η ρωσσιαδα να την βαλεις να δουλευει στην ταβερνα και προσπαθησε μετα να αρχισεις να τη γαμας.αυτο θα ειναι μια καλη αρχη για εσενα και θα την βγαλεις και τζαμπα.θα την πληρωνεις το μεροκαμματο για την κουζινα και θα γαμας και τζαμπα.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
σιγουρα πρεπει να κοιταξεις την εμφανιση σου.η εμφανιση και το ντυσιμο ειναι η αρχη του παντος για της γυναικες.και οι ατιμες κοιτανε ακομα και την παρα μικρη λεπτομερια!σε κοιτανε απο κατω προς τα πανω.αν θες να εχεις επυτηχια πρεπει να προσπαθισεις να βελτιωσεις την εμφανιση σου οποσδηποτε. για παραδηγμα εγω ημουνα 92-93 κιλα (υψος 173)τωρα που αδυνατισα και εγινα 69 κιλα ειδα τρομερη διαφορα σε σημειο που δεν το πιστευω ουτε ο ιδιος!το αλλο προβλημα σου ειναι το οικονομικο.και αυτο πρεπει να το βελτιωσεις.---σου βαζω φωτο το Σκραμπ για το προσωπο.αυτο σιγουρα θα βοηθισει για τα μαυρα στιγματα.εδω εχει 6-7 Ευρω στην  Ελλαδα δεν ξερω ποσο κανει?παντος θα υπαρχει σιγουρα.
δημιτρακη
αν εχεις φραγκα αλλα εισαι χοντρος
νομιζεις υπαρχει διαφορα
το παν ειναι τα φραγκα

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
μεγαλε καταρχην εσυ χαλιεσε απο μονος σου.απο ψυχολογια μηδεν.αν εχεις κανενα δεντρο στην ταβερνα να το κοψεις καλυτερα γιατι σε βλεπω να κρεμιεσε καμια μερα.ανεβασε λιγο το ηθικο σου μηπως και ανεβει και το παπαρι σου.πανε σε κανενα κολομπαρο τουλαχιστον να πεις καμια μαλακια με τις πουτανες μηπως και ανεβεις.και μια προταση τελευταια.βρες καμια βουλγαρα,η ρωσσιαδα να την βαλεις να δουλευει στην ταβερνα και προσπαθησε μετα να αρχισεις να τη γαμας.αυτο θα ειναι μια καλη αρχη για εσενα και θα την βγαλεις και τζαμπα.θα την πληρωνεις το μεροκαμματο για την κουζινα και θα γαμας και τζαμπα.
Τυπε ςραια του τα λες ετσι πρεπει να ξηγηθει.
Γελαω παραπανω με τον δημητρακη που του λεει να προσεξει την εμφανηση του,οταν ο ιδιος με την μυταρογκα και την μποτα συν καραφλα μας λεει οτι γαμαει αβερτα :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ποσο δικιο εχεις
αλλα παιδια δυστηχως οι ελεεινηδες βρισκουν και τα κανουν
να σας πω ενα παρδειγμα απο πρωσοπικη εμπειρια:
για καποια χρονια δουλευα στο καπρις που ιδιοκτητης ηταν ο κανακης, στην φουρκα στην χαλκιδικη
το τι μουνι ειχε πηδησει ο  κανακης δεν περιγραφετε  :o :o :o :o :o,πιπινια,30αρες
τοσα μουνια ουτε σε 2 ζωες δεν πηδαω
οτι πετουσε και δεν ηθελε το τρωγαμε εμεις
και αυτο με τα χιλια ζορια,μας κανανε τις κυριλατες,ενω πριν μια μερα ο τυπος οχι μονο τις ειχε ξεκολωσει αλλα και τις ταπεινωνε
και σε εμας το παιζαν.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
και κατεληξα στο συμπερασμα οσοι εχετε χρηματα η φημη η δοξα
εισται ευλογημενοι και τυχεροι συναμα και εχετε και την υγεια σας βεβαια
μπορειτε να βλεπετε την σεξουαλικη σας ζωη απο ενα ανωτερο επιπεδο,
τωρα φιλε γαμαικανε μπορεις να καταλαβεις γιατι εφυγα απο την Ελλαδα!πιο πουλημενα τομαρια απο της Ελληνιδες δεν υπαρχουν!ειναι ετσι οπως τα λες.εδω ειναι πολυ διαφορετικα τα πραγματα.ναι δεν λεω δεν θα σε κοιταξει καμια αν εισαι κουρελης.αλλα εδω κοιτανε την εμφανιση!πως εισαι ντυμενος!τι στυλ εχεις.ετσι οπως στην Ελλαδα φερονται οι γκομενες που ερχονται απο μικρες πολεις και δεν εχουνε μια και φυσικα πανε με οποιον εχει λεφτα.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
τωρα φιλε γαμαικανε μπορεις να καταλαβεις γιατι εφυγα απο την Ελλαδα!πιο πουλημενα τομαρια απο της Ελληνιδες δεν υπαρχουν!ειναι ετσι οπως τα λες.εδω ειναι πολυ διαφορετικα τα πραγματα.ναι δεν λεω δεν θα σε κοιταξει καμια αν εισαι κουρελης.αλλα εδω κοιτανε την εμφανιση!πως εισαι ντυμενος!τι στυλ εχεις.ετσι οπως στην Ελλαδα φερονται οι γκομενες που ερχονται απο μικρες πολεις και δεν εχουνε μια και φυσικα πανε με οποιον εχει λεφτα.
και που βρισκεσαι;
μακαρι να βρηκες την υγεια σου
εμεις να δουμε τι θα κανουμε :- :-

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γελαω παραπανω με τον δημητρακη που του λεει να προσεξει την εμφανηση του,οταν ο ιδιος με την μυταρογκα και την μποτα συν καραφλα μας λεει οτι γαμαει αβερτα :2funny:
μην ασχολισε ρε με τον τσακωνα.αστο αυτον.αυτος εμεινε στο 1980

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημιτρακη
αν εχεις φραγκα αλλα εισαι χοντρος
νομιζεις υπαρχει διαφορα
το παν ειναι τα φραγκα
δεν μπορεις να καταλαβεις τι διαφορα ειδα!δε λεω πρεπει να εχεις καποια λεφτα.αλλα δεν χρειαζεται να εισαι μεγιστανας και Ονασης!το αν εισαι χοντρος χανεις παρα πολυ.αλλα αυτο διωρθωνεται αν υπαρχει θεληση.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
δεν μπορεις να καταλαβεις τι διαφορα ειδα!δε λεω πρεπει να εχεις καποια λεφτα.αλλα δεν χρειαζεται να εισαι μεγιστανας και Ονασης!το αν εισαι χοντρος χανεις παρα πολυ.αλλα αυτο διωρθωνεται αν υπαρχει θεληση.
ρε δημητρακη επειδη δεν σε πιανω επακριβως
οταν λες ''καποια'' λεφτα :huh:
πανω απο 1500 ως μηναιο εισοδημα;;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μην ασχολισε ρε με τον τσακωνα.αστο αυτον.αυτος εμεινε στο 1980
αυριο θα ειναι εδω 2 Μοντερατορ!ο Chavallier Fidel με τον Pitsilisti.τωρα ειναι στο αεροδρομιο και περιμενουν το αεροπλανο φτανουν αυριο το μεσημερι μεσω Πραγας.--μην αρχισεται να γραφεται παλι  :jerking:γιατι θα σας τα σβισουνε και θα σας Μπαναρουνε να υσηχασεται!εδω κοιταμε να βοηθισουμε το παιδι και εσεις :jerking:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΣΑς ΑΦΟΡΟΥΝ!ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙς  :knockinb:.ο Γιωργος καταλαβαινει οτι υπαρχει καποιο προβλημα και ζητησε καποιες συμβουλες.αντι να κοιταται τι κανω εγω ΦΟΥΚΑΡΑΔΕς δωστε του καμια ΣΩΣΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ και μην τον ειρωνευεσται!ΤΟ ΑΝ ΕΓΩ ΜΕΤΡΑΩ ΚΑΙ ΓΑΜΑΩ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ CHAVALLIER FIDEL και ο PITSILISTIS.οσο για την εμφανιση μου εγω εβαλα της φωτο μου.εσεις για δε βαζεται της δικες σας να γελασει ολο το σα'ι'τ? :2funny: τελικα ειστε μεγαλοι κακομοιριδες ΣΑς ΛΥΠΑΜΑΙ :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε δημητρακη επειδη δεν σε πιανω επακριβως
οταν λες ''καποια'' λεφτα :huh:
πανω απο 1500 ως μηναιο εισοδημα;;;
στην περιπτωση του Γιωργου στη Μυτηλινη πιστευω οτι θελει 1000+ για να μπορει να ντυθει να φτιαχτει να βγει στην πολη της Μυτηλινης να εχει ενα απλο αμαξι και να μπορει τη γκομενα που θα βγαλει να την παει για ενα καφε.---εδω ναι θελεις 1500+για να πεις οτι παιρνας καλα.με 2000 εισαι πολυ καλα.με  1500 ή λιγακι πιο κατω πρεπει να τα υπολογιζεις λιγακι.με κατω απο 1000 Ευρω το μηνα εδω κακοπαιρνας.εγω τωρα επειδη μαζευω λεφτα και περναω με 800-1000 δεν ζω οπως θα ηθελα.βεβαια ολα ειναι σχετικα.καποιου δεν του φτανουν και 5000 Π.Χ.ο Thedidogs στη Μοσχα.παντος πανω κατω αυτα ειναι τα λεφτα για να παιρναει κανεις σχετικα καλα!

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εμεις του γραψαμε τι να κανει για να παρει τα επανω του.εσυ του γραφεις μαλακιες.το παιδι ζει σε ενα νησι που ειναι φτωχο απο τουρισμο.δεν ζει στην ιμπιζα.το προβλημα του ειναι καθαρα ψυχολογικο πρεπει να αποκτηση αυτοπεπεποθηση.μην μπερδευεις τι ζωη της ρωσιας με την ελλαδα.δεν εχει καμια σχεση.και ειδικα με το μερος που ζει το παιδι.εμεις θελουμε να του δωσουμε θαρρος του παιδιου οχι για να γαμησι ολα τα μουνια,αλλα για να κανει μια αρχη καλη και ισως αργοτερα βρει και καμια κοπελιτσα να την κρατησει να την εχει και το χειμωνα που πεφτει ξερα εκει εντελος,και γιατι οχι ας την παντρευτει να τον βοηθαει και στην ταβερνα του.δεν μπορει να φυγει τωρα αυτος απο εκει και να αφησει την μανα του με ενα μαγαζι που δεν δουλευει καλα,και με χρεη.καταλαβες δημητρακη.ο τυπος εχει αλλο προβλημα και εσυ του λες μαλακιες για την ρωσια.οσο για την εμφανιση που λες σε πληροφορω οτι τα παρταλια που φορας στη ρωσια και νομιζεις οτι ειναι και ρουχα,εμεις εδω καθαριζουμε τα τζαμια απο τα σπιτια μας.τωρα για να βαλω φωτο να με δεις δεν υπαρχει περιπτωσει να ξερεις,και πιστευω να το καταλαβαινεις κιολας.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
αυριο θα ειναι εδω 2 Μοντερατορ!ο Chavallier Fidel με τον Pitsilisti.τωρα ειναι στο αεροδρομιο και περιμενουν το αεροπλανο φτανουν αυριο το μεσημερι μεσω Πραγας.--μην αρχισεται να γραφεται παλι  :jerking:γιατι θα σας τα σβισουνε και θα σας Μπαναρουνε να υσηχασεται!εδω κοιταμε να βοηθισουμε το παιδι και εσεις :jerking:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΣΑς ΑΦΟΡΟΥΝ!ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙς  :knockinb:.ο Γιωργος καταλαβαινει οτι υπαρχει καποιο προβλημα και ζητησε καποιες συμβουλες.αντι να κοιταται τι κανω εγω ΦΟΥΚΑΡΑΔΕς δωστε του καμια ΣΩΣΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ και μην τον ειρωνευεσται!ΤΟ ΑΝ ΕΓΩ ΜΕΤΡΑΩ ΚΑΙ ΓΑΜΑΩ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ CHAVALLIER FIDEL και ο PITSILISTIS.οσο για την εμφανιση μου εγω εβαλα της φωτο μου.εσεις για δε βαζεται της δικες σας να γελασει ολο το σα'ι'τ? :2funny: τελικα ειστε μεγαλοι κακομοιριδες ΣΑς ΛΥΠΑΜΑΙ :2funny:
Ρε μητσο τι ζοριζεσε?Εδω δεν εχουν μπαναρει εσενα με τις παπαριες που λες,εμεις τι καναμε?  :grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom