Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε μητσο τι ζοριζεσε?Εδω δεν εχουν μπαναρει εσενα με τις παπαριες που λες,εμεις τι καναμε?  :grin:
΄
ρε τυπε τι εγινε τωρα? ψαρωσες με τις μαλακιες του?
αστον να λεει οτι θελει.
του τα εχω γραψει παραπανω.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
΄
αστον να λεει οτι θελει.
Παντως τυπε ριχνεις ατακες δυνατες,το παραπανω που ειπες για τα τζαμια εγραψε :2funny:

Επισκέπτης
παντως....ωραια και απλα τα λεει ο δημητρακης....γιατι στη περιπτωση του φιλου,οι φιλοσοφιες και οι συνθετες συμβουλες πιο πολυ τον μπερδευουν παρα καλο του κανουν....να παει στη μυτιληνη και να βρει δουλεια εκει...ειναι κατι το απλο....απο κει και περα χρειαζεται προσπαθεια φυσικα....για να καταφερει οτιδηποτε.μονο που με ψυχολογια σαν αυτη που εχει...δε γινεται τπτ....πρεπει να το παρει αποφαση...οτι θα κανω αλλαγες στη ζωη μου...και θα τις κανω εγκαιρως...γιατι αν δε γινει αυτο...τον βλεπω να γραφει μετα απο 10 χρονια....παρομοια θρεντ με αυτο εδω.απλα τα πραματα....ολες οι δυσκολιες και τα προβληματα στο μυαλο ειναι...και μας χαλανε τη διαθεση.οταν ομως σου φυγουν οι αρνητικες σκεψεις....μπορεις να σκεφτεις λυσεις για καθε σου προβλημα.καλα ρε ....με το δημητρακη τα βαλατε?χαλαρωστε...δε σας εκανε τπτ...προσπαθει να βοηθησει οσο μπορει...και δεν εβγαλε κακια για κανενα...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
΄
αστον να λεει οτι θελει.
αυριο ο Chavalier Fidel και ο Pitsilistis.θα σας γραψουν ανατποκριση απο Αγια Πετρουπολη.και το βραδυ θα τους βγαλω στις Ντισκο.εσεις αυτα στα χωρια σας δεν τα εχεται δει!ειστε τελικα ΑΞΙΟΛΥΠΙΤΟΙ!---οσο για της συμβουλες τι να σας πω?να παει να κρεμαστει ωραια συμβουλη!το παιδι θελει να βγαλει γκομενες να παντρευτει βρισκει κανεις και με προξενειο!γιατι δεν πατε εσεις να κρεμαστειτε που ειστε μια αποτυχια και μιση!

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυριο ο Chavalier Fidel και ο Pitsilistis.θα σας γραψουν ανατποκριση απο Αγια Πετρουπολη.και το βραδυ θα τους βγαλω στις Ντισκο.εσεις αυτα στα χωρια σας δεν τα εχεται δει!ειστε τελικα ΑΞΙΟΛΥΠΙΤΟΙ!---οσο για της συμβουλες τι να σας πω?να παει να κρεμαστει ωραια συμβουλη!το παιδι θελει να βγαλει γκομενες να παντρευτει βρισκει κανεις και με προξενειο!γιατι δεν πατε εσεις να κρεμαστειτε που ειστε μια αποτυχια και μιση!
που γινοντε προξενια τωρα στην ελλαδα ρε φιλε? να πεις να το μαθουμε και εμεις.

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε Γιωργο καλησπερα,ειμαι και εγω 26 ετων,χειροτερα απο σενα ουτε γκομενα ειχα ποτε ουτε εχω παει σε οικο,ειχα ανοιξει και εγω ενα thread εγραψα αυτα που επρεπε να γραψω και αισθανομουν και με κραζε ολο το φορουμ,γιατι οι γυναικες εν ετος 2009 το κανουν απο τα 13 τους και πρεπει να ειμαστε ολοι υπερηφανοι γι αυτο,ειδικα οι ιδιες,μου δοθηκαν καποιες ευκαιριες να πηδηξω αλλα τις κλωτσησα γιατι ειμαι σοβαρος και ψαχνω κατι σοβαρο κι εγω,δυστυχως ειναι πολυ λιγες εκεινες που ειναι σοβαρες η μαλλον ψαχνεις καρφιτσα μεσα στα αχυρα,ακου γυναικα σοβαρη? δεν υπαρχει,νιωθω και εγω σαν εσενα ειμαι μπερδεμενος με το ζορι παω στη δουλεια,εχω ξενερωσει και δεν εχω ορεξη για τιποτα,σημερα εκανα αλλη μια κινηση πηρα την πιτα μου γι αλλη μια φορα και ησυχασα,γιατι το κοριτσι δεν μου ειπε 3 μηνες πριν οτι ειχε καποιον αλλον παρ'ολα αυτα μου ειχε υποσχεθει οτι θα βγουμε.
Δεν αξιζει να στεναχωριεσαι για τιποτα,κανουνε τα απλα πραγματα δυσκολα,ολες ειναι μονο για τον  :pipa3:,πιστευω οτι υπαρχουν δυο κατηγοριες η μια ειναι αυτες που το χουνε για χομπυ και η δευτερη κατηγορια ειναι αυτες που το χουνε επαγγελμα,διαλεγεις και παιρνεις.

Επισκέπτης
Φιλε Γιωργο καλησπερα,ειμαι και εγω 26 ετων,χειροτερα απο σενα ουτε γκομενα ειχα ποτε ουτε εχω παει σε οικο,ειχα ανοιξει και εγω ενα thread εγραψα αυτα που επρεπε να γραψω και αισθανομουν και με κραζε ολο το φορουμ,γιατι οι γυναικες εν ετος 2009 το κανουν απο τα 13 τους και πρεπει να ειμαστε ολοι υπερηφανοι γι αυτο,ειδικα οι ιδιες,μου δοθηκαν καποιες ευκαιριες να πηδηξω αλλα τις κλωτσησα γιατι ειμαι σοβαρος και ψαχνω κατι σοβαρο κι εγω,δυστυχως ειναι πολυ λιγες εκεινες που ειναι σοβαρες η μαλλον ψαχνεις καρφιτσα μεσα στα αχυρα,ακου γυναικα σοβαρη? δεν υπαρχει,νιωθω και εγω σαν εσενα ειμαι μπερδεμενος με το ζορι παω στη δουλεια,εχω ξενερωσει και δεν εχω ορεξη για τιποτα,σημερα εκανα αλλη μια κινηση πηρα την πιτα μου γι αλλη μια φορα και ησυχασα,γιατι το κοριτσι δεν μου ειπε 3 μηνες πριν οτι ειχε καποιον αλλον παρ'ολα αυτα μου ειχε υποσχεθει οτι θα βγουμε.
Δεν αξιζει να στεναχωριεσαι για τιποτα,κανουνε τα απλα πραγματα δυσκολα,ολες ειναι μονο για τον  :pipa3:,πιστευω οτι υπαρχουν δυο κατηγοριες η μια ειναι αυτες που το χουνε για χομπυ και η δευτερη κατηγορια ειναι αυτες που το χουνε επαγγελμα,διαλεγεις και παιρνεις.
γιωργο εισαι που σαι μεσα στην ανασφαλεια και τη μιζερια τωρα σωθηκες και με δαυτον τον jvc ...αυτος μονο μπορει να σε βοηθησει τελικα..και δεν το λεω ειρωνικα

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μεγαλε θα του κανεις την καρδια περιβολη εσυ τωρα με αυτα που του ειπες.λοιπον και εσυ πρεπει να αποκτησεις αυτοπεποιθηση.οταν τρως χιλοπιτα απο γκομενα πρεπει να πωρωνεσε παραπανω ρε και οχι να απογοητευεσε,να γινεις μαχητης.μπορει να χανετε μια μαχη αλλα ο πολεμος συνεχιζετε.ρε μην το βαζετε κατω να προσπαθητε συνεχεια.μην τις περνετε στα σοβαρα τις καριολες και στεναχωριεστε καντε το παιχνιδι σας.γαμω την πουτανα μου γαμω.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
που γινοντε προξενια τωρα στην ελλαδα ρε φιλε? να πεις να το μαθουμε και εμεις.

παντου.στην επαρχια.

αν και αυτο το γνωριζω στην κολλητη μου τον κολλητο του αγοριου μου και στο τελος τα φτιαχνουνε κι αυτοι
και αυτο προξενιο μου φαινεται.

τι γινεται εδω ρε παιδια? ποιος ειναι αυτος ο χρηστης αρκανς??

μην τσακωνεστε ;)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Aγορι μου,Δημητρακι μου μην ζοριζεσε στο εγραψα και παραπανω.Ασε εμας τους πτωχους στην μιζερια μας και την αγαμια μας και την επομενη φορα που θα ερθεις στο Ελλαδα για μια εβδομαδα παρε σβαρνα την φυλης να σαβουρογαμησεις,οπως λες οτι κανεις οταν ερχεσε στο ελλαδα
Αλλα ρε γαμωτο μου απο τοτε που εβαλες φωτο σου για να σε καμαρωσουμε,δεν μπορεσα να αντισταθω στον πειρασμο να μην πω κατι για την μυτογκα σου,nothing personal kατα τα αλλα μου εισαι συμπαθης

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
παντου.στην επαρχια.

αν και αυτο το γνωριζω στην κολλητη μου τον κολλητο του αγοριου μου και στο τελος τα φτιαχνουνε κι αυτοι
και αυτο προξενιο μου φαινεται.

τι γινεται εδω ρε παιδια? ποιος ειναι αυτος ο χρηστης αρκανς??

μην τσακωνεστε ;)
δεν τσακωνομαστε φιλε απλα εχουνε αλλες αποψεις.
εγω ειμαι ο αρκανς θελεις να γνωριστουμε?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αυτο που κανετε δεν ειναι πρεπον
αυτος ειχε το θαρος να ποσταρει την μαπα του
βαλτε κα σεις και μετα σχολιαζετε

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον αυτοκινητο εχω. μηχανακι εχω. δεν υπαρχει προβλημα απλως ρε παιδια υπαρχει πολυ ανταγωνισμος και νιωθω οτι δεν μπορω να τον αντιμετωπισω. υπαρχει το προβλημα οτι να παω μονος σε μπαρ ντρεπομαι γιατι ολοι εμενα θα κοιτανε που θα ειμαι μονος. εκτος οτι εδω σα κλαμπ υπαρχουν πιο πολυ αντρες. γενικα ειμια πολυ ντροπαλο ατομο και σε καφετερια οταν πηγενο ντρεπομαι αν ειμαι μονος.απλως νιωθω οτι δεν ειμαι ωραιος. οσο γιατι δουλεια ποτε δεν δουλεψα σε ξενη δουλεια και οταν το σκεφτομαι να παω πανικοβαλομαι με πιανει φοβος.    

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Επίσης μην κάνετε τέτοιες γενικεύσεις.
Άμα ντε και καλά σκέφτεστε με αυτόν τον τρόπο (που διαφωνώ) τουλάχιστον προσπαθείστε να μην το δείχνετε. Άμα πιστεύετε ότι όλες είναι πουτάνες και καριόλες, λογικά όταν θα είστε έξω θα κοιτάτε σα λιγούρια και θα σας βγαίνει μία καγκουρο-ένταση. Πρέπει να είστε πιο ήρεμοι, πρόσχαροι και προσιτοί γιατί αλλίως δύσκολα θα παίξετε μπάλα.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Άμα ντε και καλά σκέφτεστε με αυτόν τον τρόπο (που διαφωνώ) τουλάχιστον προσπαθείστε να μην το δείχνετε. Άμα πιστεύετε ότι όλες είναι πουτάνες και καριόλες, λογικά όταν θα είστε έξω θα κοιτάτε σα λιγούρια και θα σας βγαίνει μία καγκουρο-ένταση. Πρέπει να είστε πιο ήρεμοι, πρόσχαροι και προσιτοί γιατί αλλίως δύσκολα θα παίξετε μπάλα.
και πως θα γινει αυτο
εδω τα χουν πεταξει ολα εξω
:o :o :o :o :o :o
δεν αντεχετε αυτο
ετσι μου ρχετε καμια ωρα να παρω ενα ψαλιδι και να τα κοψω
να ησυχασω

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
γιωργο εισαι που σαι μεσα στην ανασφαλεια και τη μιζερια τωρα σωθηκες και με δαυτον τον jvc ...αυτος μονο μπορει να σε βοηθησει τελικα..και δεν το λεω ειρωνικα

Του εξηγησα τι παιχτηκε με μενα ξεκολα,το βλεπω μονο ειρωνικα που δε το λες

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Λοιπον αυτοκινητο εχω. μηχανακι εχω. δεν υπαρχει προβλημα απλως ρε παιδια υπαρχει πολυ ανταγωνισμος και νιωθω οτι δεν μπορω να τον αντιμετωπισω. υπαρχει το προβλημα οτι να παω μονος σε μπαρ ντρεπομαι γιατι ολοι εμενα θα κοιτανε που θα ειμαι μονος. εκτος οτι εδω σα κλαμπ υπαρχουν πιο πολυ αντρες. γενικα ειμια πολυ ντροπαλο ατομο και σε καφετερια οταν πηγενο ντρεπομαι αν ειμαι μονος.απλως νιωθω οτι δεν ειμαι ωραιος. οσο γιατι δουλεια ποτε δεν δουλεψα σε ξενη δουλεια και οταν το σκεφτομαι να παω πανικοβαλομαι με πιανει φοβος.    
βρε αγορι μου...
γτ νομιζεις οτι ολος ο κοσμος θα κοιταει εσενα?
απεβαλλε το λγακι αυτο.
ενταξει υπαρχουν και κουτσομποληδες αλλα δεν θα κοιτανε οοοοοοολοι εσενα!
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩ ΠΙΚΑ ΟΤΑΝ δω καποιον μονο σε ενα μπαρακι δεν σκεφτομαι με τη μια α τον μαλακα τον μπακουρο χαχα ειναι γελοιος αξιοθρηνητος κλπ.
λεω ισως περιμενει παρεα και δεν καθομαι να ασχοληθω κ πολυ.... :)

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε μουνιντζα δεν πειραζει ας βγαινουν σαν καγκουρες στην αρχη,αρκει να παρουν τον αερα.ο αλλος σου λεει οτι ντρεπετε να παει σε μαγαζι μονος.ενω οταν παει με αλλους 5 καραπουτσιαριο δεν ντρεπετε.αυτοι θελουν και μαθηματα πως να κινηθουνε καταρχην.τους εχει παρει και απο κατω και ειναι γαμησετα αυτοι.πρεπει να ανεβασουν ηθικο αυτοι πανω απο ολα.

Επισκέπτης
Του εξηγησα τι παιχτηκε με μενα ξεκολα,το βλεπω μονο ειρωνικα που δε το λες
ειπα δεν ειρωνευτηκα ξεκολα να πουμε...απλα απο τι βλεπω ο γιωργος ο ιδιος δε θελει να βοηθησει τον εαυτο του και επειδη καπως ομοιοπαθης με σενα ειναι αν θυμαμαι καλα και του χουνε προτεινει τοσα πραγματα και ακομα δυσαρεστημενος ειναι μαλλον δεν υπαρχει λυση..τεσπα

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
βρε αγορι μου...
γτ νομιζεις οτι ολος ο κοσμος θα κοιταει εσενα?
απεβαλλε το λγακι αυτο.
ενταξει υπαρχουν και κουτσομποληδες αλλα δεν θα κοιτανε οοοοοοολοι εσενα!
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩ ΠΙΚΑ ΟΤΑΝ δω καποιον μονο σε ενα μπαρακι δεν σκεφτομαι με τη μια α τον μαλακα τον μπακουρο χαχα ειναι γελοιος αξιοθρηνητος κλπ.
λεω ισως περιμενει παρεα και δεν καθομαι να ασχοληθω κ πολυ.... :)
και να μπεις μονος στο μαγαζι παει και καθετε στο μπαρ,κερναει και ενα ποτακι την μπαργουμαν στο μπαρ και πιανει και ψιλοσυζητη μεχρι να κοψει τι παιζει στο μαγαζι.αλλα ενταξι αυτα τωρα ειναι ψιλα γραμματα γιαυτους.αυτοι πρεπει πανω απο ολα να παρουν θαρρος και μετα να μπουμε σε λεπτομερεις.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom