ρε φιλε ξεκολα με τα τσατ.στα τσατ ειναι ολες μπαζα που δεν τα δινει σημασια κανεις.και γιαυτο ξεπεσαν στα τσατ.και σε ομορφη γκομενα να πεσεις στο τσατ θα εχει προβλημα στο μαυλο να ξερεις.τωρα για καμακι οταν κανεις σε γκομενες να εισαι παντα προσεγμενος στην εμφανιση,καθαρος,(δεν θα πηγαινεις για καμακι μολις σχολας απο την ταβερνα και μυριζεις ολοκληρος τσικνα,πρωτα μπανιο και μετα εξοδο)και να εισαι με τις γκομενες ευγενικος,και να κουβαλας και κανενα φραγκο παραπανω να κερνας και κανενα ποτακι στα κοριτσια.βλεπω κατι κοπελες και λεω που να πας να κολησεις μιλαμε για ωραια μωρα. αν θες να βρεις κατι καλο μονο απο κοινους γνωστους γινεται φαση. απο μπαρ το πολυ κανα one night stand και αυτο δυσκολο. ειδικα στα χωρια που πας σε κλαμπ και εχει 30 αντρες και 10 γυνεκες η μισες με γκομενους. παντος μοτ εμεινε μια ατακα ενος χιπ χοπ τραγουδιστη μαλον ο τυς ηταν. ειχε πει οτι η αντρες ερωτευονταιν με τα ματια και η γυνεκες με τα αυτια.
πρεπει να ειμαι και λιγο σεξομανης αφου οταν μιλαω με γυνεκα απο τσατ σκεφτομαι το σεξ και παω την κουβεντα εκει. απο λαιβ επειδη δεν εχω κανει ποτε καμακι δεν ξερω τι θα σκεφτομουνα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 131K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
εσυ ρε φιλε αν περιμενεις να γαμησεις απο το ξαδερφο σου καηκες.γνωρισε μονος γκομενες ρε,δεν ειναι δυσκολο.και οπως λες εχεις και φραγκα ειναι ακομα πιο ευκολο.κερνα κανενα σφηνακι σε καμια μουνοπαρεα,η κανενα ποτο,δεν ειναι κακο.Αυτο μη το λες,οτι καποιος που ειναι χορτατος στο κρεββατι θα τον βοηθησει να βρει,μαλακιες μονος του πρεπει να κανει οτι ειναι να κανει,εκτος και εχει κανεναν ξαδερφο που εχει πολλα κονε και τον βοηθησει,τωρα αμα περιμενει απο φιλους φεξε μου και γλυστρισα,ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
ισως ειμαι εξαιρεση αλλα εγω εχω δωσει παρα πολλες.αρκετες φορες του της φερνω στο τραπεζι!εγινε και αυτο στο Νοβγκοροντ!του μαλακα του Αλγερινου ποσες του'χω φερει στο πιατο!παντος εχω αρκετους φιλους που δινουν γκομενες.οχι ολοι βεβαια.Αυτο μη το λες,οτι καποιος που ειναι χορτατος στο κρεββατι θα τον βοηθησει να βρει,μαλακιες μονος του πρεπει να κανει οτι ειναι να κανει,εκτος και εχει κανεναν ξαδερφο που εχει πολλα κονε και τον βοηθησει,τωρα αμα περιμενει απο φιλους φεξε μου και γλυστρισα,ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ
ΕΔΩ ΣΥΜΦΩΝΟ!Γιωργο ετσι ειναι!στα Τσατ ειναι ολο μπαζα.και γενικα στην Ελλαδα με τον καλο καιρο καμια δεν καθεται να βρει αντρα απο το ιντερνετ!μονο τα Μπαζα!ρε φιλε ξεκολα με τα τσατ.στα τσατ ειναι ολες μπαζα που δεν τα δινει σημασια κανεις.και γιαυτο ξεπεσαν στα τσατ.και σε ομορφη γκομενα να πεσεις στο τσατ θα εχει προβλημα στο μαυλο να ξερεις.τωρα για καμακι οταν κανεις σε γκομενες να εισαι παντα προσεγμενος στην εμφανιση,καθαρος,(δεν θα πηγαινεις για καμακι μολις σχολας απο την ταβερνα και μυριζεις ολοκληρος τσικνα,πρωτα μπανιο και μετα εξοδο)και να εισαι με τις γκομενες ευγενικος,και να κουβαλας και κανενα φραγκο παραπανω να κερνας και κανενα ποτακι στα κοριτσια.
Giwrgos_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μπαζα ξε μπαζα εχω φαει κατι ακυρα. εδω ειχα συναντηση μια βγηκαμε καφε. μετα ηταν να βρθουμε ξανα αλα ολο δουλειες λεει οτι ειχε. η συμβουλη με την καθαριοτητα την ειχα διαβασει σε αλο θρεντ και την εφαρμοζο τωρα τελευταια καθημερινος μπανιο.
δημητρακη επιτελους και σε κατι συμφωνησαμε ρε φιλε.ισως ειμαι εξαιρεση αλλα εγω εχω δωσει παρα πολλες.αρκετες φορες του της φερνω στο τραπεζι!εγινε και αυτο στο Νοβγκοροντ!του μαλακα του Αλγερινου ποσες του'χω φερει στο πιατο!παντος εχω αρκετους φιλους που δινουν γκομενες.οχι ολοι βεβαια.ΕΔΩ ΣΥΜΦΩΝΟ!Γιωργο ετσι ειναι!στα Τσατ ειναι ολο μπαζα.και γενικα στην Ελλαδα με τον καλο καιρο καμια δεν καθεται να βρει αντρα απο το ιντερνετ!μονο τα Μπαζα!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
δεν μπορω να μην συμφωνισω γιατι αυτο ειναι το σωστο.οντως αν μετα την ταβερνα βρωμαει τσικνα καμια γκομενα δεν προκειται να τον πλησιασει.δημητρακη επιτελους και σε κατι συμφωνησαμε ρε φιλε.
δηλαδη εβγαινες με την τσικνα? εσυ κανεις και μαλακιες φιλε χοντρες.αδικαιολογιτος.το θεμα καθαριοτητα ειναι το αλφα και το ωμεγα στο καμακι.μην ξαναγινει αυτο.αλλιως τζαμπα μιλαμε.οτι συμβουλη και να σου δωσουμε αν βγαινεις και μυριζεις τσικνα δεν γινετε τιποτα.μπαζα ξε μπαζα εχω φαει κατι ακυρα. εδω ειχα συναντηση μια βγηκαμε καφε. μετα ηταν να βρθουμε ξανα αλα ολο δουλειες λεει οτι ειχε. η συμβουλη με την καθαριοτητα την ειχα διαβασει σε αλο θρεντ και την εφαρμοζο τωρα τελευταια καθημερινος μπανιο.
δεν πιστευω να γυρνα και με κανενα μαυρο νυχι απο το μαγκαλι εξω? φιλαρακο προσεχετο αυτο.
Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΣΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ.
αμα σκεφτεσε τετοιες μαλακιες εσυ,δεν θα γαμησεις ουτε το 2090.και τι ειναι ρε ο σφακιανακης? εσυ θα βγαινεις εξω και θα εισαι σαν το σφακιανακη αν εισαι μαγκας.Σκεψου οτι εισαι ο Σφακιανακης τοτε θα ριχνεις γκομενακια με το τσουβαλι.
Giwrgos_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οχι ποτε με μαυρο νυχι τι με περασες. απλως συνιθος αν σχολασο απο το μαγαζι και πηγενα βολτα πηγενα οπως ειμουνα. μην φανταστης οτι ψηνουμε και πολλα καμαι μπριζολα κανα παιδακι τετοια και λιγες μεριδες ειναι μικρο το μαγαζι. οταν ηταν να συναντησο γκομενα απο τσατ πηγενα εκανα μπανιο και αλλαζα ρουχα.
φιλε κανονας πρωτος.απο εδω και περα εχει δεν εχει δουλεια στην ταβερνα,μετα το σχολασμα σπιτι αμεσως σπιτι για μπανιο υποχρεωτικα.και παρε και καμια κολονια καλη και ζελεδιαζε και το μαλλι λιγο,και κανενα αφρολουτρο καλο,και πλενε και κανενα δοντι αν καπνιζεις πολυ.οχι ποτε με μαυρο νυχι τι με περασες. απλως συνιθος αν σχολασο απο το μαγαζι και πηγενα βολτα πηγενα οπως ειμουνα. μην φανταστης οτι ψηνουμε και πολλα καμαι μπριζολα κανα παιδακι τετοια και λιγες μεριδες ειναι μικρο το μαγαζι. οταν ηταν να συναντησο γκομενα απο τσατ πηγενα εκανα μπανιο και αλλαζα ρουχα.
JVC
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φιλε κανονας πρωτος.απο εδω και περα εχει δεν εχει δουλεια στην ταβερνα,μετα το σχολασμα σπιτι αμεσως σπιτι για μπανιο υποχρεωτικα.και παρε και καμια κολονια καλη και ζελεδιαζε και το μαλλι λιγο,και κανενα αφρολουτρο καλο,και πλενε και κανενα δοντι αν καπνιζεις πολυ.
Ενταξει το μπανιο ειναι υποχρεωτικο αλλα χωρις τζελ στο μαλλι δεν εχει ελπιδες?
σου το λεω αυτο γιατι κι εγω δεν ειμαι φαν του τζελ,δε μπορω να κοιμηθω με το τζελ και δε μ'αρεσει να πλενω τα μαλλια οταν γυρναω απ'εξω.
Giwrgos_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δεν καπνιζω.
εσυ με τοσες συμβουλες πρεπει να σαι και πολυ ο γαμιας της γειτονιας......φιλε κανονας πρωτος.απο εδω και περα εχει δεν εχει δουλεια στην ταβερνα,μετα το σχολασμα σπιτι αμεσως σπιτι για μπανιο υποχρεωτικα.και παρε και καμια κολονια καλη και ζελεδιαζε και το μαλλι λιγο,και κανενα αφρολουτρο καλο,και πλενε και κανενα δοντι αν καπνιζεις πολυ.
ε ρε και να σε κανας χαλβαςςςςςςςςςςςςςςςς......................
αρχιζετε και ρωτατε μαλακιες.ρε εγω θα σου πω αν ειναι να βαλεις τζελ η οχι στα μαλλια σου?καθρεφτη εχεις στο σπιτι σου νομιζω.στην τελικη αμα εισαι με καμια χωριστρα οπως σε χτενιζε η γιαγια σου πανε σε ενα κομμοτηριο και πες να σου κανουνε καινουργιο χτενισμα που να σου πηγαινει.Ενταξει το μπανιο ειναι υποχρεωτικο αλλα χωρις τζελ στο μαλλι δεν εχει ελπιδες?
JVC
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
arcans πω πω πες μου οτι εισαι πολυ ποντιος,χαχαχαχαχαχα δηλαδη τα δοντια μονο απο το τσιγαρο χαλανε? τοσα γλυκα υπαρχουν,ειτε φας ειτε δε φας φιλαρακο πλυσιμο τα δοντια γιατι καθαριζει και η αναπνοη σου,ειδικα αμα φας σκορδο μην το επιχειρησεις να βγεις χωρις να προσθεσεις και στοματικο διαλλυμα
JVC
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εσυ με τοσες συμβουλες πρεπει να σαι και πολυ ο γαμιας της γειτονιας......
ωπα να μια γκομενα γιωργακι εισαι τυχερος.
και πριν εγραψα τωρα με πηρες χαμπαρι εσυ/ωπα να μια γκομενα γιωργακι εισαι τυχερος.
καλημερα σας....
λεω μηπως μαλακιες στα παιδια? διαφωνεις σε κατι?εσυ με τοσες συμβουλες πρεπει να σαι και πολυ ο γαμιας της γειτονιας......
οσο για το χαλβα μπορεις να ερθεις να τον δοκιμασεις αν θελεις.ειναι πολυ καλος
Giwrgos_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αν εμενε στο νησι τοτε θα ειμουνα τυχερος φιλε jvc
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις