Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
οποιος μπορει και ειναι στα αρχιδια του γενικα και με της γυνεκες να μην κολας μαζι τους. να μην φαινεσαι λιγουρης και διαφορα αλλα. αυτο εχω καταλαβη. οποιος νοιαζεται λιγοτερο περναει καλυτερα

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
οποιος μπορει και ειναι στα αρχιδια του γενικα και με της γυνεκες να μην κολας μαζι τους. να μην φαινεσαι λιγουρης και διαφορα αλλα. αυτο εχω καταλαβη. οποιος νοιαζεται λιγοτερο περναει καλυτερα

Οποιος ειναι αναισθητος με τις γυναικες περναει καλυτερα,ειναι γεγονος  αυτο,συμφωνεις ομορφη?

Λοιπον μαγκες και κοπελιες κομμενη η πλακα να επανελθουμε στο θεμα μας.

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εχω δει κατι ατομα με κατι παλια σαραβαλα να κυκλοφορουνε μουνια. γιάυτο σας λεω παιζει ρολο η εμφανισει και το λεγιν.

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εχω δει κατι ατομα με κατι παλια σαραβα να κυκλοφορουνε μουνια. φιάυτο σας λεω παιζει ρολο η εμφανισει και το λεγιν.

Κοιτα το θεμα του αυτοκινητου το παιρνουν υποψη τους σχεδον ολες και φυσικα με κανα κυριλε αμαξι ανεβαινουν τα μορια σου για να τη ριξεις.

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εχω ενα  πεζο 206 σαν πρωτο αυτοκινιτο αυτο πηρα. δεν το εχω φτιαξει. παντος αν χρειαζεται καλο αυτοκινιτο για να ριξουμε γκομενα αστα να παν. λες και θα το κανει με το αυτοκινιτο

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
φιλε θελει πολυ υπομονη το πραγμα και για να κανεις κατι θελει μεγαλη προσπαθεια,οταν ημουνα 20 ελεγα οτι στα 25 θα εχω οποια θελω,τοτε ομως δεν τις λογαριαζα και πολυ,δεν το εψαχνα,οταν εφτασα στα 25 και ετρωγα ολο πιτες απογοητευτικα,νιωθω απογοητευμενος αλλα επισης νιωθω μεσα μου κατι να μου λεει οτι καποια στιγμη θα βρω αυτη που θελω και θα ζησω μαζι της για παντα.

Επισκέπτης
εσυ βρες να γαμησεις πρωτα και ασε εμενα.φιλε δυσκολα εισαι να ξερεις.αν δεν ξεκολησεις τωρα το επομενο βημα ειναι να πας στο αγροτης μονος ψαχνει.

Εχω κλησει θεση εγω για εκει. Αυτος ειπαμε θα παει στον "εφιαλτης στην κουζινα".

Επισκέπτης
Giwrgos_1983 και JVC αμα καθοσαστε μεχρι τις 5,30 τα ξημερωματα και ανταλλασετε μηνυματα στο internet, σιγα μη βρητε γκομενες. Το πολυ πολυ να τα φτιαξετε οι δυο σας.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Giwrgos_1983 και JVC αμα καθοσαστε μεχρι τις 5,30 τα ξημερωματα και ανταλλασετε μηνυματα στο internet, σιγα μη βρητε γκομενες. [size=12pt]Το πολυ πολυ να τα φτιαξετε οι δυο σας[/size].

:2funny: :2funny: :2funny: Μην βάζεις ιδέες......! :grin: :grin: :grin:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
εχω ενα  πεζο 206 σαν πρωτο αυτοκινιτο αυτο πηρα. δεν το εχω φτιαξει. παντος αν χρειαζεται καλο αυτοκινιτο για να ριξουμε γκομενα αστα να παν. λες και θα το κανει με το αυτοκινιτο
Και γαιδουρακι να εχεις φιλε αμα η γκομενα γουσταρη να γαμηθη μαζι σου θα γαμηθη.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.085
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• 5.jpg
    5.jpg
    181,2 KB · Εμφανίσεις: 32
  • 4.jpg
    4.jpg
    174,5 KB · Εμφανίσεις: 36

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Καλημέρα
Με τόσες συμβουλές δεν βρήκε γκόμενα αυτός?
:2funny: :2funny: :2funny:
Αν δεν βρήκες συμβουλή: Αστο αγόρι μου δεν το χεις το άθλημα.
:2funny: :2funny: :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom