Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
μορέλι μου που λένε στο χωριο του παππου μου στο lizvori σαν "γkασμας" και ego σου λέω ότι οι γυναίκες 2 πράγατα θέλουν στο καμάκι                                                           "τhρασος"  και επιμονη και αυτό μονο με την εξάσκηση μπορείς να το καταφέρεις  στην αρχή θα σε απορρίπτουν θα νιώθεις χαλια θα πληγώνεται ο αντρικός εγωισμός σου αλλα εκεί πρέπει να πεισμώσεις και λεγε λεγε λεγε θα δεις ότι και η "σινεστιματικι" άρνηση θα σου φύγει και στο mpla mpla θα γίνεις καλύτερος και  θα αρχίσεις να βλέπεις γκομενάκια να μασάνε  γιατί άσχετα αν σε απορρίπτουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους τονίζετε ο γυναικείος  εγωισμός τους και θα δεις ότι θα βγάλεις γκόμενες που οuτε το φαντάζεσαι.                                     απλά  επιμονη και εξάσκηση  και την πέφτεις παντού χωρίς να γελοιοποίησε  δηλαδή 2 γκόμενες  από την ίδια παρέα κτλ με πάντα σοβαρή προσέγγιση  στην αρχή για άσχετα θέματα αλλα μετά και  όταν  δημιουργηθεί οικειότητα  στο ψητό πχ  από καιρό μου αρέσεις . έχεις υπέροχα ματια  . είσαι  το πιο ωραίο μωρό εδωπέρα κτλ άμεσος μετά αν είναι θετική έχω για ποτό και στο ποτό χούφτωμα ξερα  ακόμα και αν   σε  χαστουκίσει αν σε χαστουκίσει  την ξαναβρίσκεις άλλη μέρα και ξανά μάνα τα ίδια με επιμονη και ευγενία επιμονη και "τhρασος"   και ότι κινείται   το καμακώνουμε χωρίς να μας περνούν μυρουδιά    φιλικά γιαντις                                                                                                              υγ υπάρχει και ιταλική μέθοδος  αλλα θέλει λεφτά

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
μορέλι μου που λένε στο χωριο του παππου μου στο lizvori σαν "γkασμας" και ego σου λέω ότι οι γυναίκες 2 πράγατα θέλουν στο καμάκι                                                           "τhρασος"  και επιμονη και αυτό μονο με την εξάσκηση μπορείς να το καταφέρεις  στην αρχή θα σε απορρίπτουν θα νιώθεις χαλια θα πληγώνεται ο αντρικός εγωισμός σου αλλα εκεί πρέπει να πεισμώσεις και λεγε λεγε λεγε θα δεις ότι και η "σινεστιματικι" άρνηση θα σου φύγει και στο mpla mpla θα γίνεις καλύτερος και  θα αρχίσεις να βλέπεις γκομενάκια να μασάνε  γιατί άσχετα αν σε απορρίπτουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους τονίζετε ο γυναικείος  εγωισμός τους και θα δεις ότι θα βγάλεις γκόμενες που οuτε το φαντάζεσαι.                                      απλά  επιμονη και εξάσκηση  και την πέφτεις παντού χωρίς να γελοιοποίησε  δηλαδή 2 γκόμενες  από την ίδια παρέα κτλ με πάντα σοβαρή προσέγγιση  στην αρχή για άσχετα θέματα αλλα μετά και  όταν  δημιουργηθεί οικειότητα  στο ψητό πχ  από καιρό μου αρέσεις . έχεις υπέροχα ματια  . είσαι  το πιο ωραίο μωρό εδωπέρα κτλ άμεσος μετά αν είναι θετική έχω για ποτό και στο ποτό χούφτωμα ξερα  ακόμα και αν   σε  χαστουκίσει αν σε χαστουκίσει  την ξαναβρίσκεις άλλη μέρα και ξανά μάνα τα ίδια με επιμονη και ευγενία επιμονη και "τhρασος"   και ότι κινείται   το καμακώνουμε χωρίς να μας περνούν μυρουδιά    φιλικά γιαντις                                                                                                               υγ υπάρχει και ιταλική μέθοδος  αλλα θέλει λεφτά
ποια ειναι η ιταλικη μεθοδος παρακαλω;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
μορέλι μου που λένε στο χωριο του παππου μου στο lizvori σαν "γkασμας" και ego σου λέω ότι οι γυναίκες 2 πράγατα θέλουν στο καμάκι                                                           "τhρασος"  και επιμονη και αυτό μονο με την εξάσκηση μπορείς να το καταφέρεις  στην αρχή θα σε απορρίπτουν θα νιώθεις χαλια θα πληγώνεται ο αντρικός εγωισμός σου αλλα εκεί πρέπει να πεισμώσεις και λεγε λεγε λεγε θα δεις ότι και η "σινεστιματικι" άρνηση θα σου φύγει και στο mpla mpla θα γίνεις καλύτερος και  θα αρχίσεις να βλέπεις γκομενάκια να μασάνε  γιατί άσχετα αν σε απορρίπτουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους τονίζετε ο γυναικείος  εγωισμός τους και θα δεις ότι θα βγάλεις γκόμενες που οuτε το φαντάζεσαι.                                      απλά  επιμονη και εξάσκηση  και την πέφτεις παντού χωρίς να γελοιοποίησε  δηλαδή 2 γκόμενες  από την ίδια παρέα κτλ με πάντα σοβαρή προσέγγιση  στην αρχή για άσχετα θέματα αλλα μετά και  όταν  δημιουργηθεί οικειότητα  στο ψητό πχ  από καιρό μου αρέσεις . έχεις υπέροχα ματια  . είσαι  το πιο ωραίο μωρό εδωπέρα κτλ άμεσος μετά αν είναι θετική έχω για ποτό και στο ποτό χούφτωμα ξερα  ακόμα και αν   σε  χαστουκίσει αν σε χαστουκίσει  την ξαναβρίσκεις άλλη μέρα και ξανά μάνα τα ίδια με επιμονη και ευγενία επιμονη και "τhρασος"   και ότι κινείται   το καμακώνουμε χωρίς να μας περνούν μυρουδιά    φιλικά γιαντις                                                                                                               υγ υπάρχει και ιταλική μέθοδος  αλλα θέλει λεφτά

πως φαίνεται ο ανθρωπος ποτ  ξέρει απο γυναίκες.. ευγε ευγε.. σπανιο φαινόμενο. Μαλλον θα είσαι της παλαιας σχολης.υ

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ιταλική μεδοδος...  σε οποιο μέρος πάνε ψάχνουν την πιο όμορφη άσχετα αν είναι παντρεμένη έχει σχέση κτλ βρίσκουν που δουλεύει η που διασκεδάζει και σε πρώτη φάση στέλνουν απίστευτες ανθοδέσμες πολύ διακριτικά η σαμπάνιες χωρίς να τους περνούν χαμπάρι είναι μαέστροι σε αυτό :thumbsup: :thumbsup:      πληρώνοντας τον σερβιτόρο η τον ανθοπώλη καλά .το κινητό τους το λένε στους μεταφορείς λέγοντας τους να ρωτήσουν την γκόμενα αν το θέλει  το επαναλαμβάνουν απίστευτες φορες μέχρι το γκομενάκι να μασήσει e ρε παιδιά γάμο την ιταλία μου μασάνε το 95 τις 100 στο ραντεβού πάντοτε στο πιο χλιδάτο μέρος πηγαίνουν ντυμένοι στην πένα  με όλα τα hι-λικια και αρχίζουν είσαι η ομορφότερη γυναικα που έχω δει θέλω να σε παντρευτώ στο καπάκι dοράκι απίστευτα ρομαντικά παραμυθια και επίδειξη μεγάλης οικονομικής επιφανειας στο καπάκι ella ιταλία για διακοπές και όντως το μωρό πέφτει σαν κοτόπουλο αν δεν μασήσει  ξανά από την αρχή μιλάμε για απίστευτη υπομονή απλά asxolounde μονο με την καλύτερη και το σύστημα μάγκες μου πιάνει σχεδόν πάντα   :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
ιταλική μεδοδος...  
και σε πρώτη φάση στέλνουν απίστευτες ανθοδέσμες πολύ διακριτικά
η σαμπάνιες
πληρώνοντας τον σερβιτόρο η τον ανθοπώλη καλά

Με 1-2 ανθοδέσμες ή σαμπάνιες, πάει το 300άρι το μηνιάτικο.

Δεν είναι αυτά κατάλληλα για την περίπτωση του φίλου μας  :sunglasses:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αι γυναικαι του θρεντ
προτιματε εναν με φραγκα χονδρουλη ασχημουλη ,διασυνδεσεις(οπου  πηγαινετε μαζι δηλαδη να τον αναγνωριζουν,να σας βγαζει με την μερσεντα,να εχετε τα δωρακια σας εβδομαδιαιως)
η μια αγαπησιαρικη ψυχη αλλα καλοστεκουμενο παρουσιαστικο;

Επισκέπτης
yantis δεν εχεις και πολυ αδικο, αλλα αυτο με τα χαστουκια δεν μου καθεται καλα. Δηλαδη αμα μια γκομενα τσαντιστει με το πεσιμο που θα της κανει και τον χαστουκισει, αυτος θα πρεπει να επιμενει ? Αν ακολουθησει τη συμβουλη σου ο τυπος σε λιγο καιρο θα βλεπει γυναικα και θα το βαζει στα ποδια ή θα ψαχνει αυταρχικη αφεντρα.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom