Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Νά σού στείλω τόν agiana νά ρυθμίζη τήν ποσότητα τού νερού
μήν τά κάψουμε ......... κε μινουμε χαρμανια. :think: :think:

Εγω και η μάνικά μου στις υπηρεσίες σας.

Υ.Γ.
Υπάρχουν ξέμπαρκες Αλβανίδες που χρειάζονται πότισμα? ;)

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν ειπα οτι φοραω ματομπουκαλα αλλος το ανεφερε χωρις να γνωριζει. οσο για τα επαγελματικα εβγαλα τεε πληροφορικης αλλα δεν εδωσα πανεληνιες. η ταβερνα που εχω την δουλευω με την μητερα μου την αγορασαμε με δανειο και εχουμε γυρω στα 10 ακομα να την ξεχρεωσουμε. η μητερα μου μου δινει 10 ευρο την μερα ειναι μικρο μαγαζι δεν εχει και δουλεια. σκεφτομαι να βρω δουλεια για πρωι μιας και το πρωι δεν εχει.
μεγαλο αστο.με 10 ευρω δεν κανεις τιποτα.λοιπον κατσε και ασχολησουμε την ταβερνα μηπως και το ανεβασεις το μαγαζι και αρχισεις να οικονομας και μπορεσεις να ξεχρεωσεις.αλλιως βρες κανενα μαλακα σαν και εσενα να την αγορασει και κοπανα την  απο εκει.στη τελικη αν δεν μπορεσεις να ανεβασεις το μαγαζι εσυ παρε τηλεφωνο να ερθει ο μποτρινι,θα σε κανει λιγο ρομπα ο εκτορας,αλλα δεν πειραζει,ισως μπορεσεις και σωθεις.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Aκομα να βρει????????

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Και επειδή πολλά σοφά παλικάρια μίλησαν και πολλές μαγικές συμβουλές δόθηκαν, αποφάσισα να μιλήκω σοβαρά. (σπάνιο φαινόμενο ).
Ακου να δεις λοιπόν παλικάρι πως έχει η φάση.
Βλέπεις γύρω σου και ακούς πολλά. Λεφτάδες, γκομενοκυνηγοί, παλιάτσοι μπουρδελοκατακτητές, μισογύνηδες, μουνόδουλοι, φανατικοί, σοβαροί, όμορφοι , ασχμοφατσες, αληταρίες, οφθαλμολάγνοι της συμφορας,  γυναικοκατακτητές, πουλημένοι, σοβαροφανείς, πετυχημένοι με συνταγές, λουζερς και κουστουμαρισμένα μαρσιποφόρα που τα ξέρουν όλα.
Δεν ξέρω τίποτα να σου πω ως συμβουλή. Μονάχα τι κάνω εγώ .Και αυτό θα σου προτείνω. Τον εαυτό μου ακούω. Τις σκέψεις μου. Όλοι μπερδεύονται από την ζωή τους. Δεν είσαι ο μόνος. Όλοι μερικές φορές αναρωτιόμαστε τι έχουμε , τι μας λείπει. Συγκρίνουμε ζωές, πέφτουμε, σιχαινόμαστε τον εαυτό μας, την ζωή μας. Μην νομίζεις.. και μην ακούς τι λένε..Αυτή είναι μέγιστη αλήθεια. Μην απελπίζεσαι. Να παλεύεις. Αν δεν σου αρέσει κάτι να το αλλάζεις. Δεν ξέρω πως, ο καθένας βρίσκει ένα τρόπο και άλλοι βολοδέρνουν στα ίδια και στα ίδια μη μπορώντας να ξεφύγουν.  Βρες ισορροπία μέσα σου. Μάθε να σου αρέσεις. Με τα γυαλιά, με αυτό που κάνεις, με όσα έχεις ως άνθρωπος όμορφα μέσα σου. Ζεις σε ένα όμορφο μέρος. Εχεις μέσα σου συνείδηση και ντροπή. Αυτά είναι στοιχεία σπουδαία. Η ντροπή σε κάνει διαφορετικό από τον αηδιαστικό κυνισμό που διανύει τον κόσμο. Δεν σε κάνει σπουδαίο να έχεις τελειώσει ένα αει, ούτε να έχεις χρήματα. Αυτό να το θυμάσαι. Ο χαρακτήρας ενός άντρα  είναι η μαγκιά του , η δύναμή του. Όσα γυμναστήρια, όσες γνώσεις όσα υλικά αγαθά και να αποκτήσεις θα μείνεις κενός αν δεν έχεις χαρακτήρα. Αν δεν μάθεις να χαίρεσαι με απλά πράγματα. Το θέμα φίλτατε δεν είναι αν μετράς στους άλλους. Οι αλλοι αλλοτριώνονται μέρα με την μέρα. Δεν το βλέπεις; Να μάθεις να είσαι ένας εαυτός γεμάτος με όσα επιλέγει. Χτίσε την αυτοπεποιθησή σου σκεπτόμενος. Έξυπνο παιδί είσαι. Και μην φοβάσαι τις γυναίκες. Δεν είμαστε διαφορετικές. Μην ακούς τους ξύπνιους που πετάχτηκαν. Μίλα τους. Όπως είσαι . όταν μιλάς με τους ανθρώπους βλέπεις πως είναι σαν εσένα. Διαφορετικοί αλλά ίδιοι. Μην σπαταλήσεις τα νιάτα σου με μιζέρια. Η μιζέρια δεν είναι ο τρόπος που ζεις και αν είναι φτωχικός. Η μιζέρια βρίσκεται ακόμα και στα μεγαλεία. Γιαυτό αν θες να είσαι καλά, πρώτα γύρνα μέσα σου και ρίξε ένα χαμόγελο. Κράτησε τα στοιχεία του χαρακτήρα  σου που είναι όμορφα, μην προσποιηθείς κάποιον άλλο και προχώρα. Δες επιτέλους αυτό που αρνούνται όλοι να δουν. Η ζωή είναι δύσκολη αλλά είναι υπέροχη. Dream on..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Και επειδή πολλά σοφά παλικάρια μίλησαν και πολλές μαγικές συμβουλές δόθηκαν, αποφάσισα να μιλήκω σοβαρά. (σπάνιο φαινόμενο ).
Ακου να δεις λοιπόν παλικάρι πως έχει η φάση.
Βλέπεις γύρω σου και ακούς πολλά. Λεφτάδες, γκομενοκυνηγοί, παλιάτσοι μπουρδελοκατακτητές, μισογύνηδες, μουνόδουλοι, φανατικοί, σοβαροί, όμορφοι , ασχμοφατσες, αληταρίες, οφθαλμολάγνοι της συμφορας,  γυναικοκατακτητές, πουλημένοι, σοβαροφανείς, πετυχημένοι με συνταγές, λουζερς και κουστουμαρισμένα μαρσιποφόρα που τα ξέρουν όλα.
Δεν ξέρω τίποτα να σου πω ως συμβουλή. Μονάχα τι κάνω εγώ .Και αυτό θα σου προτείνω. Τον εαυτό μου ακούω. Τις σκέψεις μου. Όλοι μπερδεύονται από την ζωή τους. Δεν είσαι ο μόνος. Όλοι μερικές φορές αναρωτιόμαστε τι έχουμε , τι μας λείπει. Συγκρίνουμε ζωές, πέφτουμε, σιχαινόμαστε τον εαυτό μας, την ζωή μας. Μην νομίζεις.. και μην ακούς τι λένε..Αυτή είναι μέγιστη αλήθεια. Μην απελπίζεσαι. Να παλεύεις. Αν δεν σου αρέσει κάτι να το αλλάζεις. Δεν ξέρω πως, ο καθένας βρίσκει ένα τρόπο και άλλοι βολοδέρνουν στα ίδια και στα ίδια μη μπορώντας να ξεφύγουν.  Βρες ισορροπία μέσα σου. Μάθε να σου αρέσεις. Με τα γυαλιά, με αυτό που κάνεις, με όσα έχεις ως άνθρωπος όμορφα μέσα σου. Ζεις σε ένα όμορφο μέρος. Εχεις μέσα σου συνείδηση και ντροπή. Αυτά είναι στοιχεία σπουδαία. Η ντροπή σε κάνει διαφορετικό από τον αηδιαστικό κυνισμό που διανύει τον κόσμο. Δεν σε κάνει σπουδαίο να έχεις τελειώσει ένα αει, ούτε να έχεις χρήματα. Αυτό να το θυμάσαι. Ο χαρακτήρας ενός άντρα  είναι η μαγκιά του , η δύναμή του. Όσα γυμναστήρια, όσες γνώσεις όσα υλικά αγαθά και να αποκτήσεις θα μείνεις κενός αν δεν έχεις χαρακτήρα. Αν δεν μάθεις να χαίρεσαι με απλά πράγματα. Το θέμα φίλτατε δεν είναι αν μετράς στους άλλους. Οι αλλοι αλλοτριώνονται μέρα με την μέρα. Δεν το βλέπεις; Να μάθεις να είσαι ένας εαυτός γεμάτος με όσα επιλέγει. Χτίσε την αυτοπεποιθησή σου σκεπτόμενος. Έξυπνο παιδί είσαι. Και μην φοβάσαι τις γυναίκες. Δεν είμαστε διαφορετικές. Μην ακούς τους ξύπνιους που πετάχτηκαν. Μίλα τους. Όπως είσαι . όταν μιλάς με τους ανθρώπους βλέπεις πως είναι σαν εσένα. Διαφορετικοί αλλά ίδιοι. Μην σπαταλήσεις τα νιάτα σου με μιζέρια. Η μιζέρια δεν είναι ο τρόπος που ζεις και αν είναι φτωχικός. Η μιζέρια βρίσκεται ακόμα και στα μεγαλεία. Γιαυτό αν θες να είσαι καλά, πρώτα γύρνα μέσα σου και ρίξε ένα χαμόγελο. Κράτησε τα στοιχεία του χαρακτήρα  σου που είναι όμορφα, μην προσποιηθείς κάποιον άλλο και προχώρα. Δες επιτέλους αυτό που αρνούνται όλοι να δουν. Η ζωή είναι δύσκολη αλλά είναι υπέροχη. Dream on..

Aν μη τι αλλο..........Εντυπωσιακο!!!  Ευγε

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
@erinal. Χρησιμο ποστ. Ευγε.

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστω παιδια ολους με λιγα λογια καταλαβα οτι πρεπει να εισαι ο εαυτος σου και να σκεφτεσαι θετικα. το να τα πουλησω δεν γινεται δεν ειναι στο ονομα μου επισης δεν παρατας δικο μου σπιτι να φυγω να παω στα νοικια. με την παρεα παιδια οταν βγενω τις πιο πολλες φορες βαριεμαι.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ευχαριστω παιδια ολους με λιγα λογια καταλαβα οτι πρεπει να εισαι ο εαυτος σου και να σκεφτεσαι θετικα. το να τα πουλησω δεν γινεται δεν ειναι στο ονομα μου επισης δεν παρατας δικο μου σπιτι να φυγω να παω στα νοικια. με την παρεα παιδια οταν βγενω τις πιο πολλες φορες βαριεμαι.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

tsirikapis

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Giwrgos_1983 don't you know about the bird?
Well, everybody knows that the bird is the word!
A-well-a bird, bird, b-bird's the word
A-well-a...

tsirikapis

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σοφή συμβουλή για τον φίλο μας

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Κι εμένα μου αρέσουν οι ντροπαλοι. Και αυτοι που δεν έχουν πάει με πολλές (ή τουλάχιστον που δεν τους φαίνεται)

μήπως εσύ ήσουν η κοπέλλα όταν πήγε να πληρώσει το κινητό ο δημητράκης;;;;
:2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom