Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Mιλαμε εγγυηση η Ερη.......!!!!!!!!!!!!!  Αξια + Υπεραξια
Οχι να μπλεξει με καμμια που θα του κανει την ζωη πατινι....Κατευθειαν στο ψητο!!!!!!!!!!

οχι ρε παιδια ...δεν θα τον αναλαβω επι τω εργω.. θα τον αναλαβω επι της δράσεως.. γκομενα θελει οχι πιπες.<να τα ξεχωρίζουμε αυτα.>

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
οχι ρε παιδια ...δεν θα τον αναλαβω επι τω εργω.. θα τον αναλαβω επι της δράσεως.. γκομενα θελει οχι πιπες.<να τα ξεχωρίζουμε αυτα.>

Αααααααααα      μαθηματα δι αλληλογραφιαs εννοουσεs???
Δεν νομιζω να φτουρησει ετσι ομωs....
Κι εγω εχω την Γερμανικη ανευ διδασκαλου αλλα ......φερμποτεν νυξ γκερμανικοs
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
Ἔως ὅτου ὑλοποιήσητε ὅλας τὰς - ὀρθὰς - συμβουλὰς τῶν προλαλησάντων σᾶς συνιστῶ ἐνθέρμως νὰ δαπανήσητε ὁλίγας ἑκατοντάδας εὐρὼ διὰ νὰ ἔλθητε ἐπὶ 5θήμερον εἰς Ἀθήνας καὶ περιηγηθῆτε τὰ περίφημα πορνεῖα τῆς πρωτευούσης.

Προς το παρόν το καλύτερο που έχει να κάνει, οι ιερόδουλες θα τον βοηθήσουν να ανακτήσει έστω ενα μέρος απο την αυτοεκτίμηση του.
Θα πρότεινα 15θήμερο αν το επιτρέπουν τα οικονομικά του.

Επισκέπτης
Προς το παρόν το καλύτερο που έχει να κάνει, οι ιερόδουλες θα τον βοηθήσουν να ανακτήσει έστω ενα μέρος απο την αυτοεκτίμηση του.
Θα πρότεινα 15θήμερο αν το επιτρέπουν τα οικονομικά του.

Ἐντάξει, ἡ διάρκεια εἶναι ἐνδεικτική. Τὸ σημαντικὸν εἶναι νὰ ἀπομυθοποιήσῃ τὴν εὐειδὴν γυνήν, ἡ ὁποία εἰς τὴν διάνοιὰν του ἔχει προσλάβει διαστάσεις ἀνωτέρου ἰδανικοῦ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φιλε Γιωργο.στη Μυτηλινη εχεις αρκετες επιλογες.το καλοκαιρι εχε τουριστριες.αν πας στα μερη που συχναζουν δεν θα σου ειναι δυσκολο να βρεις κατι.παντος και οι Μυτηληνιες ειναι καλες.αλλα πρεπει να πας στην πρωτευουσα του νησιου.εκει στης καφετεριες θα εχει σιγουρα καμακι.αν εισαι ντροπαλος πηγαινε με καποιον μοδατο και ωραιο σε εμφανιση εκει που καμακωνει θα παρεις και εσυ σιγουρα κατι.ειναι νομος της φυσικης :2funny: οτι αν πας με καποιον με καποιον που ειναι δυνατος στο καμακι κατι θα παρεις και 'συ.γιατι αυτος μια θα παρει δεν μπορει να της παρει ολες.στην ταβερνα τωρα μπορεις να τσιμπισεις καποια αν πηγαινει συχνα να προσπαθισεις να την περιποιεισε να εισαι πολυ ευγενικος μαζι της και ολο και κατι θα βγαλεις και απο 'κει.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ἐντάξει, ἡ διάρκεια εἶναι ἐνδεικτική. Τὸ σημαντικὸν εἶναι νὰ ἀπομυθοποιήσῃ τὴν εὐειδὴν γυνήν, ἡ ὁποία εἰς τὴν διάνοιὰν του ἔχει προσλάβει διαστάσεις ἀνωτέρου ἰδανικοῦ.
Γαμάτος απλά! :thumbsup:
Ή να το πω καλύτερα, συνουσιασμένος. :grin:

nicks32

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
εγω στην θέση σου θα σου έλεγα να μην το σκέφτεσαι και να ασχοληθείς λίγο με σένα , δηλαδή πλακώσου σε γυμναστικές και βάλε στόχο κοιλιακούς φέτες,μετά πρόσεξε λίγο το ντυσιμό σου και το κυριότερο μείνε cool . θα δεις ότι σιγά σιγά θα σου την πέφτουν και θα ξεσκαρτάρεις εσυ όσες δεν σου κάνουν κέφι.Το κυριότερο γράψε όσο μπορείς τα ντόπια προιόντα και να την πέφτεις σε ξένες αφου κυκλοφορούν τουριστριες εκει,θα δεις ότι θα περνας καλύτερα και θα πάρεις και την εκδίκησή σου. Καλή τύχη 

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Επειδη  τα  ειπαν  ολα  οι  προηγουμενοι  εγω  θα  σου  δωσω  μια  διαφορετικη  κατευθυνση.

Ειναι  γεγονος    οτι  αν  ντρεπεσαι  χανεις  πολλα  πραγματα  αλλά  υπαρχουν  και  αλλοι  που  λενε  οτι  η  ντροπαλοσυνη    ειναι  χαρισμα.

Οι  καλυτεροι  ηθοποιοι    ηταν  στα  νιατα  τους    ή  ακομα  επειτα  και  απο  πολλα  χρονια  παραμενουν  ντροπαλοι.
Η  Σιρλευ  μακ  λειν    ειχε  πει  οτι  οσο  πιο  πολυ  ντρεπεται  καποιος    τοσο  πιο  μεγαλο  ταλεντο  ειναι.

Ή    και  το  αντιθετο  δες  ενα  παρουσιαστη  που  εχει  εφραδεια  λογου  και  ανεση  και  βαλτον  να  παιξει    σε  μια  ταινια 
ο  απολυτος  αταλαντος
εδω    ο  Ζορρο  Ψωμιαδης    που  επαιξε  σε  ενα  επεισοδιο    της  Λολας    τον  ευατο  του    και  ουτε  αυτον  καταφερε  να  παιξει.

Δεν  σου  λεω  να  γινεις  ηθοποιος    αλλά  αν  εχεις  τον  χρονο  και  τα  λεφτα  μπορεις  να  πας  για  ενα  χρονο  σε  καποιο  θεατρικο  εργαστηρι  στην  Αθηνα    και  εκει  θα  δεις  πολλους  σαν  και  σενα 
και  σιγα  σιγα      θα  υποδυεσαι    ρολους    και  η  ντροπαλοσυνη    σου  θα  μετασχηματιστει .Ισως  να  εισαι  και  ταλεντο  και  να  μην  το  ξερεις.
Παντως  σιγουρα  θα  σε  βοηθησει.

Αν  τωρα  δεν  μπορεις  να  φυγεις  απο  το  καφενειο    μπορεις  να  κανεις    τετοια  παλαβα  στους  πελατες  ωστε  να  λυθεις.

Oταν  γνωρισεις  το  γκομενακι  δες  πως  πρεπει  να εισαι  πριν  απο  το  σεξ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Επειδη   τα  ειπαν   ολα  οι  προηγουμενοι   εγω  θα  σου  δωσω   μια  διαφορετικη   κατευθυνση.

Ειναι  γεγονος    οτι  αν  ντρεπεσαι   χανεις   πολλα   πραγματα   αλλά   υπαρχουν  και  αλλοι  που  λενε   οτι  η   ντροπαλοσυνη    ειναι  χαρισμα.
φιλε Γιωργο ο Shamans9 εχει δικιο!πολλες γυναικες αν οχι οι περισσοτερες προτιμουν τους ντροπαλους αντρες!πολλες φορες και ΄γω το παιζω ντροπαλος και πιανει.π.χ.εκει που πληρωνω για το κινητο ηταν μια κοπελα που μου αρεσε την κοιταγα με μια ντροπαλοτητα μια φορα της ειπα (υποκρινομενος οτι ντρεπομαι)οτι ειναι παρα πολυ ομορφη και η ομορφια της με κανει να ντρεπομαι!εγραψε το τηλεφωνο της σε ενα χαρτι και μου το εδωσε.πολλες φορες πρεπει να εισαι ντροπαλος για να εχεις επυτηχια.για αυτο και σε συμβουλεψα να πας με καποιον που καμακωνει.θα κνε αυτος την αρχη και αν ειναι 2-3 γκομενες η μια θα ειναι δικια σου.πολλες γυναικες δεν θελουν τους εμπειρους (στο καμακι)αντρες γιατι ξερουν οτι εχουν πολλες γυναικες.προτιμανε τους ντροπαλους.σου λενε αφου ντρεπεται δεν καμακωνει και δεν θα με κερατωνει!λιγακι ντροπαλος ο αντρας πρεπει να ειναι παντα.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
φιλε Γιωργο ο Shamans9 εχει δικιο!πολλες γυναικες αν οχι οι περισσοτερες προτιμουν τους ντροπαλους αντρες!πολλες φορες και ΄γω το παιζω ντροπαλος και πιανει.π.χ.εκει που πληρωνω για το κινητο ηταν μια κοπελα που μου αρεσε την κοιταγα με μια ντροπαλοτητα μια φορα της ειπα (υποκρινομενος οτι ντρεπομαι)οτι ειναι παρα πολυ ομορφη και η ομορφια της με κανει να ντρεπομαι!εγραψε το τηλεφωνο της σε ενα χαρτι και μου το εδωσε.πολλες φορες πρεπει να εισαι ντροπαλος για να εχεις επυτηχια.για αυτο και σε συμβουλεψα να πας με καποιον που καμακωνει.πολλες γυναικες δεν θελουν τους εμπειρους (στο καμακι)αντρες γιατι ξερουν οτι εψουν πολλες γυναικες.προτιμανε τους ντροπαλους.σου λενε αφου ντρεπεται δεν καμακωνει και δεν θα με κερατωνει!λιγακι ντροπαλος ο αντρας πρεπει να ειναι παντα.
εγω παντως οποτε πηγα ετσι που αναφερες
εφαγα μια ροχαλα και μια χυλοπιτα απο εδω ως τας αθηνας
φαινετε οι σαλονικιες ειναι πιο ζορικες

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
φιλε Γιωργο ο Shamans9 εχει δικιο!πολλες γυναικες αν οχι οι περισσοτερες προτιμουν τους ντροπαλους αντρες!πολλες φορες και ΄γω το παιζω ντροπαλος και πιανει.π.χ.εκει που πληρωνω για το κινητο ηταν μια κοπελα που μου αρεσε την κοιταγα με μια ντροπαλοτητα μια φορα της ειπα (υποκρινομενος οτι ντρεπομαι)οτι ειναι παρα πολυ ομορφη και η ομορφια της με κανει να ντρεπομαι!εγραψε το τηλεφωνο της σε ενα χαρτι και μου το εδωσε.πολλες φορες πρεπει να εισαι ντροπαλος για να εχεις επυτηχια.για αυτο και σε συμβουλεψα να πας με καποιον που καμακωνει.θα κνε αυτος την αρχη και αν ειναι 2-3 γκομενες η μια θα ειναι δικια σου.πολλες γυναικες δεν θελουν τους εμπειρους (στο καμακι)αντρες γιατι ξερουν οτι εχουν πολλες γυναικες.προτιμανε τους ντροπαλους.σου λενε αφου ντρεπεται δεν καμακωνει και δεν θα με κερατωνει!λιγακι ντροπαλος ο αντρας πρεπει να ειναι παντα.

Mπραβο  ρε  Δημητρακη    εισαι  παντως  καιρου
Σε  παω    γιατι  δεν  ριχνεις  απο  την  αρχη  ολα  τα  οπλα  σου  στην  μαχη

Επισκέπτης

Κι εμένα μου αρέσουν οι ντροπαλοι. Και αυτοι που δεν έχουν πάει με πολλές (ή τουλάχιστον που δεν τους φαίνεται)

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Γεια σε ολους! δεν ξερω αν ειναι το καταληλο μερος να πω το προβλημα μου, αλλα ειστε οι ειδικοι για το πως να βρει γκομενα καποις. Μενω μυτιληνη σε ενα χωριο ομως τουριστικο.
το προβλημα ειναι οτι ειμαι 26 και δεν μπορω να βρω γκομενα. η μονες που ειχα βρε ηταν 4 γκομενες στα 4 χρονια απο τσατ(zoo) το εχω κανει 11 φορες και ειμαι 26.
απο μικρος δεν ειμουνα δημοφηλις γενικα δεν τα πηγενα καλα με τις γυνεκες και ποτε δεν ειχα γυεκοπαρεα μονο εκανα παρεα με αλλα ατομα που και αυτα δεν τα πηγεναν καλα με κοπελες. εβγαλα τεε αλλα δεν εδωσα πανεληνιες(μεγαλο μου λαθος). εχω 3 φιλους ο ενας εχει γκομενα προσφατα και για πρωτη φορα στην ζωη του. ο αλλος τιποτα σαν εμενα.
εχουμε μια μικρη ταβερνα αλλα συνηθος εχουμε πελατεια ηλικιομενους και ανα ερθουν μικρες συνιθος οικογενιακος αν ερθουν κοριτσια μοναχα παλι δεν μπορω γιατι ειμαστε 2 ατομα και εγω σερβιρο και δεν εχω χρονο να μηλισω ειμαι και ντροπαλος πολυ. δεν γυρναω σε κλαπ  σπανια, δεν παει και η παρεα μου. ειμαι 1,72 68 κιλα αδυνατος και φοραω γυαλια επιδη δεν βρισκω κοπελα δεν την εχω πεσει και σε καμια γιατι κομπλαροκαι δεν βλεπω καμια να με γλυκοκοιταει νιωθω οτι δεν ειμαι ωραιος και με εχει επιρεαση. νιωθω οτι δεν εχω ορεξη για τιποτα και με την παρεα που βγενω βαριεμαι να δουλεψω γενικα νιωθω μπερδεμενος βλεπω αλλους με κοπελες και ζηλευω. τι πρεπει να κανω ρε παιδια με εχει παρει απο κατω? καθομαι πολλες ωρες στο τσατ πας και βρω κατι γιατι μονο απο εκει εχω βρει. δεν εχω και αυτο λεγειν και κομπλαρο με γυνεκες.
Φίλε στην κατάσταση που μου λες μία είναι λύση που εγώ ως μπουρδελολάτρης μπορώ να σου προτείνω:
Πούλα τα όλα και έλα στην Αθήνα - βρες έναν με οικογένοια στην Αθήνα που θέλει να φύγει, πούλα την ταβέρνα και πήγαινε Αθήνα να ξελαμπικάρεις.
Μετά, που θα σταθείς στα πόδια σου, όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Φίλε στην κατάσταση που μου λες μία είναι λύση που εγώ ως μπουρδελολάτρης μπορώ να σου προτείνω:
Πούλα τα όλα και έλα στην Αθήνα.

Ο λογος ειναι οτι θα εχεις ολα τα 'μαγαζια' διπλα σου.
Μη νομιζεις οτι εδω εχει γυναικαρες.

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
σας ευχαριστώ όλους πολύ! Πραγματικά δεν περίμενα ότι θα είχε τόσο απήχηση το πρόβλημα μου. Που σημαίνει ότι θέλετε να βοηθάτε και το εκτιμώ.  Τώρα να απαντήσω σε αυτά που ρωτήσατε οι φίλοι που έχω είναι καλά παιδιά αλλά κανένας δεν είναι ας πούμε άτομο που βγάζει γκόμενες οπότε δεν μπορούνε να μου γνωρίσουνε κοπέλα. Το ένα παιδί που κάνω παρέα του γνωρίσανε πρόσφατα μια κοπέλα φίλος που το ξερώ και εγώ αλλά κάνει πιο πολύ παρέα με το  φίλο μου και του την γνώρισε. Ο άλλος είναι μπακουρος και αυτός σπάνια γαμαει. Τώρα για το γυμναστήριο δεν νομίζω ότι έχω το κατάλληλο σώμα , έχω πολύ λεπτά χεριά .
άσε που δουλεύω ώρες και είμαι κουρασμένος δεν νομίζω να αντέξω το γυμναστήριο
και ξερώ ότι η κοπέλες δεν προτιμάνε τους γυμνασμένους αλλά τους νορμάλ. Τα γυαλιά τα φοράω γιατί έχω μυωπία και δεν μπορώ να βάλω φακούς για έχω ξυροφθαλμια από  τα τσιγάρα στο μαγαζί. Για τα ρούχα έχω ξεκινήσει και προσπαθώ να ντύνομαι πιο μοντέρνα χωρίς υπερβολές. Για το κούρεμα έχω πάει και λέω πως θα μου πήγαιναν και δεν πήρα καλό αποτέλεσμα ένας μου τα έκανε καρφακια26 χρονών καρφάκια. Πήγα καλλονή πέτρα. Λέτε να κατεβώ Μυτιλήνη? Τα γυαλιά που φοράω από κάτω δεν έχουν σκελετό μονό στο πάνω μέρος για να μην φαίνοντενότι φοράω γυαλιά αλλά μου φέρνουνε κάπως σε άνθρωπο γραφείου. Αυτό το ότι χρηαζομαι γυναικά για να μου φύγει η ντροπή δεν ισχύει αφού είδη έχω πάει με γυναικά.
Οι 2 παντρεμένες και 2 ελεύθερες αλλά δεν ήταν εμφανίσιμες θα έλεγα.  Απλώς έχω κάποια προβληματα υγειας ένα ήταν ότι είχα άσχημη αναπνοή και φέτος αποφάσισα και πήγα σε οδοντίατρο και ξέρετε αυτό το πρόβλημα μου είχε δημιουργήσει κόμπλεξ να πλησιάσω ανθρώπους έχω και κάτι μαύρα στίγματα στο προσωπο και σκοπεύω να πάω δερματολογο Πιστεύω αυτά θα μου τονώσουνε κάπως την αυτοπεποίθηση. Πάντως ρώτησα κοπέλες και μου είπαν από το Τσατ φωτο που είδαν πως είμαι πιο ωραίος χωρίς γυαλιά. επισης δεν ξερω πως να πληισιασω μια κοπελα τι να της πω? αυτα ελπιζω να μην κουρασα.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
839
Πόντοι
96
Ρε μαλακα Speed...
απο τα γελια που εκανα ξυπνησε η γυναικα μου και καθομουνα να εξηγω τι διαολο κανω στις 2 τη νυχτα στο bourdela... βαζε καμια ταμπελα οτι ερχεται οβιδα!!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom