σεξοαστραποβροντο
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Αμφιβολιες μαναρι? Οι παντρεμενες δεν στερουντε δλδ?
καμια αμφιβολια για εσενα και το ξερεις...... στο εχω αποδειξη... :-* :-* :-*
Αμφιβολιες μαναρι? Οι παντρεμενες δεν στερουντε δλδ?
Εγω ξελιγωμενος????? :SΚαλα δεν φταιει αποκλειστικα η γυναικα επειδξ καποιοι ειναι ξελιγωμενοι!!
Καλη ωρα σαν εσενα!!
Αμα ομως η γυναικα την νοιαζουν οι δούλειες του σπιτιου μονο και γκρινιαζει και δεν περιποιειτε τοτε ο αντρας εχει ισως ενα παραπανω κινητρο για να το κανει
Απο ολα αυτα που εγραψα αυτο σχολιασεςΕγω ξελιγωμενος????? :S
Αρα οταν κερατωνει ο αντρας, φταιει η γυναικα?
Στο μυαλουδακι σου οι παντρεμενες ειναι χορτατες?
Ηρεμησε εσυ!!!!
Μπραβο...Εισαι αξιος κλωνος μουαλεξ.. συνηθως ναι.... στο 80% των περιπτωσεων....
Καλα δεν φταιει αποκλειστικα η γυναικα επειδξ καποιοι ειναι ξελιγωμενοι!!
Καλη ωρα σαν εσενα!!
Αμα ομως η γυναικα την νοιαζουν οι δούλειες του σπιτιου μονο και γκρινιαζει και δεν περιποιειτε τοτε ο αντρας εχει ισως ενα παραπανω κινητρο για να το κανει
Εγω ξελιγωμενος????? :S
Μου το εξηγεις λιγάκι αυτό? Πώς εχεις καταληξει δηλαδή στο συμπερασμα ότι μονο μια απελπισμενη θα με εβρισκε ελκυστικο?
Μπραβο...Εισαι αξιος κλωνος μου
δε φταιει μονο η περιποιηση που και αυτη ειναι συμαντικη.. ειναι και η γκρινια και η μουρμουρα.... ειναι η ρουτινα και τα ταμπου στο σεξ.... ειναι τα μη και τα οχι.... οι απαιτησεις οι τρελες... ολα παιζουν οταν γινοντε σε μεγαλο βαθμο..σιγουρα μια μερα δε θα χεις διαθεση να φτιαχτεις οκ μια μερα οχι σε καθημερινη βαση ατιμελητη.... το ιδιο υσχιει σε ολα οσα ειπα.... δεν θα υποστηριξω τις γυναικες θα πω απλα το σωστο..ετσι ειναι τα πραγματα φταιμε και εμεις... οσες δεν καθονται στον αντρα η γκομενο τοτε καλα να παθουν
Με αυτα που βλεπουμε εδω μεσα..απο δω και περα μονο ναι θα λεμε στην αγαπη μαςδε φταιει μονο η περιποιηση που και αυτη ειναι συμαντικη.. ειναι και η γκρινια και η μουρμουρα.... ειναι η ρουτινα και τα ταμπου στο σεξ.... ειναι τα μη και τα οχι.... οι απαιτησεις οι τρελες... ολα παιζουν οταν γινοντε σε μεγαλο βαθμο..σιγουρα μια μερα δε θα χεις διαθεση να φτιαχτεις οκ μια μερα οχι σε καθημερινη βαση ατιμελητη.... το ιδιο υσχιει σε ολα οσα ειπα.... δεν θα υποστηριξω τις γυναικες θα πω απλα το σωστο..ετσι ειναι τα πραγματα φταιμε και εμεις... οσες δεν καθονται στον αντρα η γκομενο τοτε καλα να παθουν
Στον απο πανω σου πεστοδεν ειμαι κανενας κλωνος και καμια περικοκλαδα..απλα λεω την αληθεια ακομπλεξαριστα
Στον απο πανω σου πεστο
Σαιντ ασχολιαστο περασε
Γλόμπος ε?δε γ@@@ δε λεω σε κανενα τπτ ..αυτοι οι 2-3 που με εχουν δει ξερουν αν ειμαι κλωνος η οχι .... για τους υπολοιπους δε με νοιαζει.... τους γραφω στο καλοξυρισμενο μ
Δεν το βαζει κατω ο blizard χαχαχαχαχ
Ναι παππου οτι πειςςς ναιΚαι ποιός αναμένατε να το σχολιάσει;
Η υπερφίαλη; Ή ο ξελιγωμένος.