Kylo_Ren
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2016
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
όντως τυπε,εσκιζε ο ματζεστικτυπε σε αυτα ειναι ειδικος ο ματζεστικ
όντως τυπε,εσκιζε ο ματζεστικτυπε σε αυτα ειναι ειδικος ο ματζεστικ
Ειμαι σε σκεψη να ανοιξω μια μικρη επιχειρηση (βιοτεχνια) κηροποιειο, ποια η αποψη σας γιατι δεν εχω ιδεα με τα λογιστικα.
πολυ πρωτοτυπο φιλεεσπρεσο μπαρ...κοντα σε μετρο
Με το που βλεπω τετοια θεματα να παιζουνε μπαλιτσα ειναι δυνατον να μην μιλησω??Ειναι σαν να γδυνεται η γκομενα να μου δειχνει την κολοτρυπιδα της και εγω να καθομαι να παιζω σουπερ μαριο στο νιτεντο 64. Καταρχας το εχω πει και παλιοτερα καλο ειναι να ψαχνεται καποιος να κανει κατι παρα να ειναι στο δημοσιο η να τρωει την συνταξη του πατερα του αλλα το βασικοτερο για να φερει την επιτυχια ειναι να εχει δουλεψει και να ξερει την δουλεια.Να ασχοληθει με κατι που γνωριζει καλα.Στην Χρυση Ευκαιρια πουλανε 100 χιλιαδες επιχειρησεις το θεμα ειναι οτι εσεις χτες τι κανατε ψαχνατε κανα μουνι να γαμησετε η δουλευατε στο αντικειμενο που θελετε να επενδυσετε?Στην ουσια τωρα αυτη την στιγμη εγω θα ανοιγα μαγαζι που να φτιαχνει πιτες χορτοπιτες σπανακοπιτες τυροπιτες κτλπ ολα φρεσκα της ωρας και οχι κατεψυγμενα.Επισης το παρασκευαστηριο θα το ειχα σε χωρο που να φαινεται στους πελατες , να φαινεται που τις φτιαχνουν μπροστα στην βιτρινα φαση η στο κεντρο του μαγαζιου.θα το ειχα 24ωρο και με ενα ενοικιο μαξ των 500 ευρω το μηνα.Οποιος ενδιαφερεται ας παει να δουλεψει κανα χρονο να δει την φαση σε καμια βιοτεχνια τροφιμων η καπου αναλογα να παρει μια ιδεα και μετα με περιπου 20 χιλιαδες ευρω ανοιγει το μαγαζι.Μπορει και να γινει χρυσορυχειο κανονικο.
Με το που βλεπω τετοια θεματα να παιζουνε μπαλιτσα ειναι δυνατον να μην μιλησω??Ειναι σαν να γδυνεται η γκομενα να μου δειχνει την κολοτρυπιδα της και εγω να καθομαι να παιζω σουπερ μαριο στο νιτεντο 64. Καταρχας το εχω πει και παλιοτερα καλο ειναι να ψαχνεται καποιος να κανει κατι παρα να ειναι στο δημοσιο η να τρωει την συνταξη του πατερα του αλλα το βασικοτερο για να φερει την επιτυχια ειναι να εχει δουλεψει και να ξερει την δουλεια.Να ασχοληθει με κατι που γνωριζει καλα.Στην Χρυση Ευκαιρια πουλανε 100 χιλιαδες επιχειρησεις το θεμα ειναι οτι εσεις χτες τι κανατε ψαχνατε κανα μουνι να γαμησετε η δουλευατε στο αντικειμενο που θελετε να επενδυσετε?Στην ουσια τωρα αυτη την στιγμη εγω θα ανοιγα μαγαζι που να φτιαχνει πιτες χορτοπιτες σπανακοπιτες τυροπιτες κτλπ ολα φρεσκα της ωρας και οχι κατεψυγμενα.Επισης το παρασκευαστηριο θα το ειχα σε χωρο που να φαινεται στους πελατες , να φαινεται που τις φτιαχνουν μπροστα στην βιτρινα φαση η στο κεντρο του μαγαζιου.θα το ειχα 24ωρο και με ενα ενοικιο μαξ των 500 ευρω το μηνα.Οποιος ενδιαφερεται ας παει να δουλεψει κανα χρονο να δει την φαση σε καμια βιοτεχνια τροφιμων η καπου αναλογα να παρει μια ιδεα και μετα με περιπου 20 χιλιαδες ευρω ανοιγει το μαγαζι.Μπορει και να γινει χρυσορυχειο κανονικο.
είσαι ωραίος μαν....Με το που βλεπω τετοια θεματα να παιζουνε μπαλιτσα ειναι δυνατον να μην μιλησω??Ειναι σαν να γδυνεται η γκομενα να μου δειχνει την κολοτρυπιδα της και εγω να καθομαι να παιζω σουπερ μαριο στο νιτεντο 64. Καταρχας το εχω πει και παλιοτερα καλο ειναι να ψαχνεται καποιος να κανει κατι παρα να ειναι στο δημοσιο η να τρωει την συνταξη του πατερα του αλλα το βασικοτερο για να φερει την επιτυχια ειναι να εχει δουλεψει και να ξερει την δουλεια.Να ασχοληθει με κατι που γνωριζει καλα.Στην Χρυση Ευκαιρια πουλανε 100 χιλιαδες επιχειρησεις το θεμα ειναι οτι εσεις χτες τι κανατε ψαχνατε κανα μουνι να γαμησετε η δουλευατε στο αντικειμενο που θελετε να επενδυσετε?Στην ουσια τωρα αυτη την στιγμη εγω θα ανοιγα μαγαζι που να φτιαχνει πιτες χορτοπιτες σπανακοπιτες τυροπιτες κτλπ ολα φρεσκα της ωρας και οχι κατεψυγμενα.Επισης το παρασκευαστηριο θα το ειχα σε χωρο που να φαινεται στους πελατες , να φαινεται που τις φτιαχνουν μπροστα στην βιτρινα φαση η στο κεντρο του μαγαζιου.θα το ειχα 24ωρο και με ενα ενοικιο μαξ των 500 ευρω το μηνα.Οποιος ενδιαφερεται ας παει να δουλεψει κανα χρονο να δει την φαση σε καμια βιοτεχνια τροφιμων η καπου αναλογα να παρει μια ιδεα και μετα με περιπου 20 χιλιαδες ευρω ανοιγει το μαγαζι.Μπορει και να γινει χρυσορυχειο κανονικο.
να αφησει το δημοσιο και να αρχισει να ψαχνεται δηλαδη,τύπε σου υπενθυμιζω οτι ψαχνουμε ιδέες για επιχειρηση οχι τρόπους για αυτοκτονίακαλο ειναι να ψαχνεται καποιος να κανει κατι παρα να ειναι στο δημοσιο
πιστευω ενα μπουρδελακι προς γλυφαδα-βουλα μερια θα εκανε παταγο για να μην αναγκαζονται να κανουνε δρομο οσοι θελουν τετοιου ειδους υπηρεσιες.
μεχρι στιγμης εχω βρει τον τσατσο (εμενα) μου λειπουν οι πουτανες και το διαμερισμα.
ειμαι ανοιχτος σε προτασεις.
ευχαριστω