- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 17.085
Ναι ξέρω. Θα ενημερώσω όταν ok.
Τσέκαρε τώρα. Και όποιος άλλος είχε παρόμοιο θέμα Είναι οk.admin μπορεις να βοηθησεις ?
Γιατί δεν μπορώ να δημοσιεύσω;Τι έγκριση χρειάζεται;
Γεια σας, ειμαι καινουριος εδω και θα ηθελα μια μικρη βοηθεια. οταν γραφω κατι μου λεει πως το μυνημα απαιτει εγκριση. Ειχα γραψει κατι χθες και ακομα να παρει εγκριση. Μηπως ειναι καποιο τεχνικο λαθος? Επισης δεν μπορω να ανοιξω καινουριο θεμα/thread. Εψαξα παντου αλλα δεν βρηκα τιποτα και υπεθεσα πως επειδη ειμαι καινουριος δεν μπορω ακομα. Αληθευει? Ευχαριστω
Γεια σας, ειμαι καινουριος εδω και θα ηθελα μια μικρη βοηθεια. οταν γραφω κατι μου λεει πως το μυνημα απαιτει εγκριση. Ειχα γραψει κατι χθες και ακομα να παρει εγκριση. Μηπως ειναι καποιο τεχνικο λαθος? Επισης δεν μπορω να ανοιξω καινουριο θεμα/thread. Εψαξα παντου αλλα δεν βρηκα τιποτα και υπεθεσα πως επειδη ειμαι καινουριος δεν μπορω ακομα. Αληθευει? Ευχαριστω
Υπομονη........Επειδη τα μηνυματα σου ειναι μονο 4...Οταν γινουν 104 θα φτιαξειΚαι σε αυτήν την ενότητα πάλι μου βγάζει ¨Το μήνυμα περιμένει έγκριση.¨.Κάθε φορά που θα δημοσιεύω αυτό το πράγμα θα γίνεται;Τι πρέπει να κάνω;
γιατι λες βλακειες παλι;Δεν ανοίγει την κριτική που ανέβασε σήμερα ο tommy devito
Εμένα μου ανοίγει του Devito αλλά δεν μου εμφανίζονται κριτικές στο όνομα της κάθε κοπέλας από την ενότητα "Μπουρδέλα" λέγοντας πως δεν υπάρχουν κριτικές σε ότι όνομα πατήσω και από όποιον οίκο...Δεν ανοίγει την κριτική που ανέβασε σήμερα ο tommy devito
Τώρα ανοίγει πριν έλεγε κάτι για τον γλομπεο αμέσως εσύ να με αμφισβητήσεις κανονικά θα έπρεπε σαν moderator που είσαι να φτιάχνεις και τίποταγιατι λες βλακειες παλι;