Νέα

Τι έπαθε το site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dzf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 414K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Θα γνωρίζω αυτά που πρέπει να ξέρω για να αποφεύγω τις "μπανανόφλουδες" και να μπορώ με την σειρά μου να βοηθήσω τους νεότερους! Τόσο απλά!
Ναι βρε τυπε, αλλα αυτο γινεται και με λιγα μνμ απλα απαιτει περισσοτερο καιρο στο να παρακολουθεις τα γραφομενα στο σαιτ.

manolakis66

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Με απλά λόγια μετά τα url δε θέλει κενό. Πάτα enter ξέρω-γω και συνέχιζε από κάτω. Στο τροποποίησα το post σου και το επανέφερα εκεί στο topic για το γυμναστήριο.
Καλημερα. μηπως μπορω να κανω κατι με τα πμ που δεν μπορω να στειλω? Αν γνωριζει καποιος αρμοδιος παρακαλω ας απαντησει. Ευχαριστω.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Τι έπαθε το site;
ξεκινάμε από τα βασικά: Καταρχήν τρέχει σε Windows Server  :grin:
αυτά.

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1
κι εγω δεν μπορώ να στειλω μηνυματα και θα το θελα πολυ..
οπως και να χει θα βοηθαω οπως μπορω site.

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
247
Πόντοι
26
Εδώ και 3 μέρες προσπαθώ να μπώ στην ενότητα Νέα Θέματα και μου εμφανίζεται το παρακάτω μύνημα

Σφάλμα βάσης δεδομένων
Παρακαλούμε ξαναπροσπαθήστε. Αν το σφάλμα ξαναεμφανιστεί, αναφέρετέ το σε έναν διαχειριστή.

καποιος αρμοδιος παρακαλω ας απαντησει. Ευχαριστω

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Ok είναι τώρα.

trigga

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
0
κι εγω δεν μπορώ να στειλω μηνυματα και θα το θελα πολυ..
οπως και να χει θα βοηθαω οπως μπορω site.

Παιδια και γω εχω προβλημα.Παρακολουθω πολυ αραια χρονια αλλα δεν μπηκα στο κουρμπετι.Ηρθε η ωρα να κανω την αρχη.Γραφω κριτικες,γινεται εγκριση και ολα μια χαρα.Τωρα τα προβληματα ειναι δυο.

1.Συνέβη ένα σφάλμα!
Δεν μπορείτε να στείλετε προσωπικά μηνύματα.

Οταν παω να στειλω ενα π.μ.Δε γινεται,παιρνω αυτο το μηνυμα.Επίσης δεν βρισκω πουθενα το κουμπι που μπορεις να πατησεις σε ενα χρηστη για να του στειλεις το π.μ.

2.Σε ποστ σε κολγκέρλι θεμα βγαζει κοκκινο background και απο κάτω Το μήνυμα περιμένει έγκριση.

Τι γινεται,οτιδιποτε μηνυμα στελνει καποιος περνάει απο καποιο ελεγχο?Υπαρχει τύπος που διαβαζει ολο το σαιτ και εγκρίνει?Παρανοια!!!!

Εχω εμπειρια απο αλλα φορουμ και εδω νιώθω τελειως αναπηρος και κριμα την ορεξη που χω για να γραψω...Εχω φαει ήδη τρελή ηττα με αυτα παιδες....

Παρακαλώ με δυο λέξεις πειτε μου να ξερω για να κανονισω και την πορεια μου.

trigga

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
0
ΑΑΑΑΑΑΑΑ ευχαριστω δικέ σου,ολα ρολόι.Δε μου λες δε σβηνεις και το μηνυμα εκεινο που περίμενε την εγκριση γιατι τωρα πλεον βρισκεται 2 σελιδες πίσω απ την ροή του τόπικ?Αν χρειαστει θα ξαναγραψω καινουριο....Μαλλον δεν, γιατι το 70% ειναι η δισκοιλιότητα που ειχα με τις λειτουργίες.

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπόν μάγκες μου συμβαίνει το εξής παράδοξο.
Εδώ και κάτι μέρες (δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί και από κάποιους άλλους) όταν ανοίγω να διαβάσω κάποιο θέμα σε νέα σελίδα στον Chrome, μου ανοίγει κανονικά τη σελίδα, εκτός από τα γραφόμενα των μελών.
Φαίνονται δηλαδή τα πάντα (διαφημίσεις, παραθέσεις κ.λ.π.) εκτός από τα γράμματα.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι γίνεται;
Και φυσικά πως μπορώ να το διορθώσω;

giannisag

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια και γω εχω προβλημα.Παρακολουθω πολυ αραια χρονια αλλα δεν μπηκα στο κουρμπετι.Ηρθε η ωρα να κανω την αρχη.Γραφω κριτικες,γινεται εγκριση και ολα μια χαρα.Τωρα τα προβληματα ειναι δυο.

1.Συνέβη ένα σφάλμα!

Οταν παω να στειλω ενα π.μ.Δε γινεται,παιρνω αυτο το μηνυμα.Επίσης δεν βρισκω πουθενα το κουμπι που μπορεις να πατησεις σε ενα χρηστη για να του στειλεις το π.μ.

2.Σε ποστ σε κολγκέρλι θεμα βγαζει κοκκινο background και απο κάτω Το μήνυμα περιμένει έγκριση.

Τι γινεται,οτιδιποτε μηνυμα στελνει καποιος περνάει απο καποιο ελεγχο?Υπαρχει τύπος που διαβαζει ολο το σαιτ και εγκρίνει?Παρανοια!!!!

Εχω εμπειρια απο αλλα φορουμ και εδω νιώθω τελειως αναπηρος και κριμα την ορεξη που χω για να γραψω...Εχω φαει ήδη τρελή ηττα με αυτα παιδες....

Καλησπέρα παιδιά

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ εδώ και κάτι μέρες.

1.Συνέβη ένα σφάλμα!

Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
8
Πόντοι
0
To ίδιο πρόβλημα, υπάρχει λύση?

Καλησπέρα παιδιά

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ εδώ και κάτι μέρες.

1.Συνέβη ένα σφάλμα!

[/quote]

m0uk1ss

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2010
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
0
Το ίδιο αναφέρει και σε μένα.
Έστειλα mail στην υποστήριξη και μου απάντησαν οτι πρέπει να ποστάρω 5 σχόλια για να μου ξεκλειδωθούν τα pm.
Δε ξέρω βέβαια αν ισχύει. Το σίγουρο είναι οτι έχω ποστάρει λιγότερα απο 5 σχόλια, αλλά μέχρι τώρα μπορύσα να στείλω pm.

m0uk1ss

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2010
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
0
Τώρα μου λέει οτι το προυγούμενο μήνυμά μου, περιμένει έγκριση....
Τι να πώ...

m0uk1ss

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2010
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
0
Πλέον αρκετή ώρα μετά το 5ο post, φαίνεται να ξεκόλησε και μπορώ να στέλνω pm.

george perastikos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Τι γίνεται ρε παιδιά με τα pm? Γιατί δεν μπορούμε να στείλουμε;

notoriousbilly

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2013
Κριτικές
1
Like
68
Πόντοι
1

1.Συνέβη ένα σφάλμα!

έχω ακριβώς τα ίδια προβλήματα και είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό, δε μπορω νασυμμετέχω σε καμία συζήτηση

Pikachu

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
η ωρα του bou παει 15 λεπτα μπροστα . οταν κανεισ ενα ποστ διλαδη αντι για 10.00 λεει 10.15

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.151
Πόντοι
5.006
η ωρα του bou παει 15 λεπτα μπροστα . οταν κανεισ ενα ποστ διλαδη αντι για 10.00 λεει 10.15
latest

BouPost

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Εχω κανει πεντε ποστ και μου βγαζει: Το μήνυμα περιμένει έγκριση.  :headbang:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom