Επισκέπτης
επισης κοουτςτο δοκιμασα φιλος εισαι δυναμη
καλες γιορτες
επισης κοουτςτο δοκιμασα φιλος εισαι δυναμη
καλες γιορτες
ενα ποστ όλο και ολο που λες οτι εχεις προβλημα με τα πμ.Τι κάνεις στο φόρουμ δηλαδη;Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με εμένα. Ούτε μπορώ να δω τα PM μου, ούτε να στείλω νέα. Please help, χρειάζομαι επειγόντως τα PM!!!!!!
....ενα ποστ όλο και ολο που λες οτι εχεις προβλημα με τα πμ.Τι κάνεις στο φόρουμ δηλαδη;
Κάτι τραχανάδες...σαν και εσένα,είναι φύρα για το site.....
Σκατά και σε εσένα,επίσης...
Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με εμένα. Ούτε μπορώ να δω τα PM μου, ούτε να στείλω νέα. Please help, χρειάζομαι επειγόντως τα PM!!!!!!
καλησπέρα! Εδώ και 3 μέρες όταν πάω να δω τα μηνύματα μου (pm) μου γράφει "Συνέβη ένα σφάλμα! Δεν μπορείτε να διαβάσετε τα προσωπικά σας μηνύματα."
Επίσης δεν μπορώ να στείλω pm. καμια ιδέα κανείς;
ΜΠΑΝ στον μπιλυ13 για να γινει 14,πολυ αερα πηρε
ωραιος τυπε καλωσηρθεςΚαλημέρα βρε παιδιά. Με πήρατε από τα μούτρα!!! Νέος κωδικός είμαι, δύο μέρες έχω αρχίσει κάπως να ασχολούμαι. Ακόμα μαθαίνω τα κατατόπια...
Και τι τα θες τα πμ νέος;Καλημέρα βρε παιδιά. Με πήρατε από τα μούτρα!!! Νέος κωδικός είμαι, δύο μέρες έχω αρχίσει κάπως να ασχολούμαι. Ακόμα μαθαίνω τα κατατόπια...
και με τα πμ θα παλιώσεις;Εχεις παρει τον λαθος δρόμο νέε μουΧώρις PM φίλε μου, πως θα μπορέσω και εγώ κάποτε να παλιώσω???
και αμα παλιωσεις τι θα γινει δλδ ρε τυπεΔεν νομίζω φίλε μου. Με τα PM θα κάνω το δίκτυο που θα μου ανοίξει τους σωστούς δρόμους! Και έπειτα εγώ θα τους διανύσω τα και θα γράψω πολλά χιλιόμετρα που θελω για να παλιώσω! ;)