Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
ναι αλλα τωρα σου εχει το αβαταρ της Νιτσας.τωρα φαινονται σε μενα
ναι αλλα τωρα σου εχει το αβαταρ της Νιτσας.τωρα φαινονται σε μενα
σβηστο ειναι τοπ σικρετ.τυπε τον εχουν σε μυστικη βαση και τον εκπαιδευουν στον ηλεκτρονικο πολεμο
νομιζω ο μπολντης πηρε ειδικοτητα στον χημικο πολεμο αεριων ακα τηλε-φονικο κλασιμο.....τυπε τον εχουν σε μυστικη βαση και τον εκπαιδευουν στον ηλεκτρονικο πολεμο
σβηστο ειναι τοπ σικρετ.
υστερα απο στρατονομος,λοχιας,ηλεκτρονικος κατασκοπος εγινε και ειδικος στον βιοχημικο πολεμο τυπε?νομιζω ο μπολντης πηρε ειδικοτητα στον χημικο πολεμο αεριων ακα τηλε-φονικο κλασιμο.....
βαλτε τα σωστα αβαταρ ελεος με τη Νιτσαναι αλλα τωρα σου εχει το αβαταρ της Νιτσας.
βαλτε τα σωστα αβαταρ ελεος με τη Νιτσα
ναι αλλα τωρα σου εχει το αβαταρ της Νιτσας.
φιλε στειλε στον αντμινα , συνομωσια μυριζομαι.βαλτε τα σωστα αβαταρ ελεος με τη Νιτσα
μυριζομαι δουλεμα και οχι θεμα αβαταρ νιτσαυπαρχει θεμα???
Εκανα login πριν μισή ώρα και μπήκα στο σάιτ κανονικά ως eparxiotis5. Ως εδώ, όλα καλά. Όταν πηγα να ελέγξω τα pm μου, είδα ότι δεν μπορούσα: έβγαινε μια άσπρη σελίδα που έλεγε "eparxiotis5, έχετε αποκλειστεί από αυτή τη συζήτηση". Πάω να ελέγξω το προφίλ μου, το ίδιο διαγνωστικό λάθους. Κάνω κλικ σε διάφορα θέματα του φόρουμ, πάλι τα ιδια. Μόνο στις κριτικές είχα απρόσβαση. Τελικά κατάφερα και μπήκα έχοντας πρόσβαση παντού, διαγράφοντας τα cookies των σάιτς bourdela.com και bourdela.tv. Όμως αυτό δεν είχε χρειαστεί να το κάνω παλιότερα. Τι συνέβη τώρα;
... όποιος μπαίνει με πολλά προφίλ αυτά παθαίνει....!!!!!
Ενα προφίλ έχω! Καμμιά άλλη εξήγηση;
Λαθος ..... εγω που εμπαινα με πολλα προφιλ παλαιοτερα δεν κολλησα ποτε... όποιος μπαίνει με πολλά προφίλ αυτά παθαίνει....!!!!!
ενω τωρα οχι ε;Λαθος ..... εγω που εμπαινα με πολλα προφιλ παλαιοτερα δεν κολλησα ποτε
Δεν εχω πλεον .... τα εδωσα δεξια κι αριστερα και τελειωσα ......ενω τωρα οχι ε;
Δεν εχω πλεον .... τα εδωσα δεξια κι αριστερα και τελειωσα ......
Λαθος ..... εγω που εμπαινα με πολλα προφιλ παλαιοτερα δεν κολλησα ποτε
τι δεν καταλαβες ?Σκυλάκια είναι ρε; Τι εννοείς τα έδωσες δεξιά κι αριστερά;