wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ετσι τύπε, πες της τα...Μπας και της βαλουμε ιδεες και δωσει κωλο.
Ετσι τύπε, πες της τα...Μπας και της βαλουμε ιδεες και δωσει κωλο.
Εχω αγριες διαθεσεις μωρο μου
φαινεται οτι στο πανεπιστημιο σας δωσανε τα αρχικα εφοδια να γινετε γιατροι αλλα δε σας βοηθησαν να μαθετε τα στοιχειωδη οπως να ειστε ευγενικοι, καλομιλητοι και με ανοιχτο μυαλο!
Δε πειραζει, πεταω στα σκουπιδια την ιατρικη σου ιδιοτητα, θα σεβαστω ομως την ηλικια σου γιατι για να εχεις 40 χρονια πειρας οπως ειπες θα εισαι τουλαχιστον 60 χρονων..οποτε σταματαω εδω...ασε με να εχω την αποψη μου κ κρατα κι εσυ τη δικη σου για τη παρτη σου!
αυτη εδω ειναι η pentagiotissa
φαινεται οτι στο πανεπιστημιο σας δωσανε τα αρχικα εφοδια να γινετε γιατροι αλλα δε σας βοηθησαν να μαθετε τα στοιχειωδη οπως να ειστε ευγενικοι, καλομιλητοι και με ανοιχτο μυαλο!
Δε πειραζει, πεταω στα σκουπιδια την ιατρικη σου ιδιοτητα, θα σεβαστω ομως την ηλικια σου γιατι για να εχεις 40 χρονια πειρας οπως ειπες θα εισαι τουλαχιστον 60 χρονων..οποτε σταματαω εδω...ασε με να εχω την αποψη μου κ κρατα κι εσυ τη δικη σου για τη παρτη σου!
Τεραστιο πουλι εχεις και σου διαφευγει :o :oΕχω αγριες διαθεσεις μωρο μου
Τύπε συνεχισε ετσι για να της φανω εγω γλυκος μεταΚαλά ρε κοπελιά, το μη καλομίλητος κι ευγενικός να το δεχθώ. Αλλά τό "στενόμυαλος" επειδή εκφράζω βεβαιότητα για την επιστήμη μου, παραπάει!
Διάβασε και το ποστ πριν από το δικό σου και μάθε εσύ να μην είσαι "φανατική" επειδή κάπου διάβασες κάτι και το πίστεψες κι επειδή το πίστεψες εσύ πρέπει να το δεχθούμε κι εμείς.
ΔΕΝ υπάρχει η δική σου γνώμη έναντι της δικής μου, δεν είναι πολιτικό το ζήτημα. Υπάρχει η επιστημονική άποψη έναντι κάποιων ανοησιών που γράφονται στο διαδίκτυο...
Ωχ τι το ηθελες αυτο, τι εχουν να γραψουν τωρα :oΤεραστιο πουλι εχεις και σου διαφευγει :o :o
ποιος με φωναξε;Τεραστιο πουλι εχεις και σου διαφευγει :o :o
μη μου συγχίζεσαι mon cheri τώρα τον κατάλαβες; Όταν εγώ μιλούσα, σε άλλη ευκαιρία, για το πόσο κακομοίρης είναι,
ο παππούς (που έχει και πεθερά 80 χρονών) μου πουλούσε εξυπνάδες για την ωραία συζήτηση που είχατε και την τάχα "αμοιβαία" κατανόηση Κατά τ' άλλα, εγώ είμαι αυτόκλητος υπερασπιστής...
Το εχω ξαναπει. Ας πουν ο,τι θελουν, μονο να το φτυσουν μην το ματιασουνΩχ τι το ηθελες αυτο, τι εχουν να γραψουν τωρα :o
το να εχεις αποψη οτι υπαρχει σκουιρτ ειναι σαν να εχεις αποψη οτι η γη ειναι τετραγωνηασε με να εχω την αποψη μου κ κρατα κι εσυ τη δικη σου για τη παρτη σου!
Μου φτανει που το φτυνεις εσυ χαρα μου ;)Το εχω ξαναπει. Ας πουν ο,τι θελουν, μονο να το φτυσουν μην το ματιασουν
Το πουλι μιλησετο να εχεις αποψη οτι υπαρχει σκουιρτ ειναι σαν να εχεις αποψη οτι η γη ειναι τετραγωνη
αποψη σου δε λεω
απλα δεν εχει σχεση με την πραγματικοτητα :S
Χρόνια πολλά τυπε!!ποιος με φωναξε;
Καλά ρε κοπελιά, το μη καλομίλητος κι ευγενικός να το δεχθώ. Αλλά τό "στενόμυαλος" επειδή εκφράζω βεβαιότητα για την επιστήμη μου, παραπάει!
Διάβασε και το ποστ πριν από το δικό σου και μάθε εσύ να μην είσαι "φανατική" επειδή κάπου διάβασες κάτι και το πίστεψες κι επειδή το πίστεψες εσύ πρέπει να το δεχθούμε κι εμείς.
ΔΕΝ υπάρχει η δική σου γνώμη έναντι της δικής μου, δεν είναι πολιτικό το ζήτημα. Υπάρχει η επιστημονική άποψη έναντι κάποιων ανοησιών που γράφονται στο διαδίκτυο...
δε γιορταζω :-Χρόνια πολλά τυπε!!
Τύπε συνεχισε ετσι για να της φανω εγω γλυκος μετα
το οτι δεν εισαι ανοιχτο μυαλος πηγαινει στο οτι εισαι απολυτος! εγω ενα πραγμα εχω μαθει στα 24 χρονια μου, οτι για τιποτα σαυτη τη ζωη να μην ειμαι απολυτη και σιγουρη! Τα παντα ρει!!
Γιαυτο και εχω πολυ ανοιχτο μυαλο και δεχομαι και αξιολογω τα παντα!!