Νέα

Τι είναι αυτό το squirting που μου το λένε όλες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nicospap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 334
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Έχεις κι εσύ "επιστημονική άποψη" ρε παπάρα;
Δεν είναι για την Τζαζ το ζήτημα ούτε για κινηματογραφικές ταινίες.

Για το ποιόν σου φυσικά και έχω άποψη. Δεν χρειάζεται καμμιά ιδιαίτερη επιστημοσύνη. Κάνει μπάμ η κακομοιριά σου από χιλιόμετρα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τύπε θα σε στενοχωρήσω αλλά κάποιος έχει ήδη δώσει τα ρέστα του στο γλείψιμο της μικράς. :)
Τύπε δεν χαλιεμαι ιδιαιτερα, η μικρά ειναι μακριά. Εξαλλου ειμαι πληρως καλυμμενος απο το αστερακι μου. Για λογους ξεσκουριάσματος λεμε καμια σαχλαμαρα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Για το ποιόν σου φυσικά και έχω άποψη. Δεν χρειάζεται καμμιά ιδιαίτερη επιστημοσύνη. Κάνει μπάμ η κακομοιριά σου από χιλιόμετρα...
Τύπε κανω εκκληση για ηρεμια, ο ντοκ ειναι τύπος.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
το οτι δεν εισαι ανοιχτο μυαλος πηγαινει στο οτι εισαι απολυτος! εγω ενα πραγμα εχω μαθει στα 24 χρονια μου, οτι για τιποτα σαυτη τη ζωη να μην ειμαι απολυτη και σιγουρη! Τα παντα ρει!!
Γιαυτο και εχω πολυ ανοιχτο μυαλο και δεχομαι και αξιολογω τα παντα!!

Απόλυτος είμαι για αυτά που ξέρω και θα παραδεχθείς ότι λογικά τα ξέρω καλύτερα από εσένα.
Αν οι επιστημονικές επί του θέματος απόψεις αλλάξουν σύντομα (ενδεχόμενο, αλλά όχι και πολύ πιθανό) δεν θα περιμένω να το μάθω στο μπου.κομ, πίστεψέ με!

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
αυτη εδω ειναι η pentagiotissa   :)

w579uVY.png

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Απόλυτος είμαι για αυτά που ξέρω και θα παραδεχθείς ότι λογικά τα ξέρω καλύτερα από εσένα.
Αν οι επιστημονικές επί του θέματος απόψεις αλλάξουν σύντομα (ενδεχόμενο, αλλά όχι και πολύ πιθανό) δεν θα περιμένω να το μάθω στο μπου.κομ, πίστεψέ με!

Σε πιστευω!

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Έχεις κι εσύ "επιστημονική άποψη" ρε παπάρα;
Δεν είναι για την Τζαζ το ζήτημα ούτε για κινηματογραφικές ταινίες.

Γιατί ;
Τι ξέρει για την τζαζ αυτό το παπάρι ;
ή απο κινηματογράφο ;
έχει δει αγγελόπουλο , μαγιακόφσκι , φον τριαρς και αϊζενσταιν και χέστηκε η φοράδα στο αλώνι ;

psolarmenistiz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
1.200
Πόντοι
206
Εγώ πάντως για να παραθέσω μια εμπειρία  μου χει τύχει μια μόνο φορά με γκομενα...την έπερνα πάνω στον πάγκο της κουζίνας κ αυτή σε κάποια  φάση  τα αμολαει..σταματάμε....αμηχανία....γέλιο...κ μετά συνέχεια....όταν τελειώσαμε σε κάποια φάση της λέω ότι δεν μου χει ξανατυχει κάτι ανάλογο...κ αυτή μου απαντάει ότι ούτε και σε εκείνη κ μου ζήτησε να το ξεχάσω...

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Εγώ πάντως για να παραθέσω μια εμπειρία  μου χει τύχει μια μόνο φορά με γκομενα...την έπερνα πάνω στον πάγκο της κουζίνας κ αυτή σε κάποια  φάση  τα αμολαει..σταματάμε....αμηχανία....γέλιο...κ μετά συνέχεια....όταν τελειώσαμε σε κάποια φάση της λέω ότι δεν μου χει ξανατυχει κάτι ανάλογο...κ αυτή μου απαντάει ότι ούτε και σε εκείνη κ μου ζήτησε να το ξεχάσω...

λολλλλ

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αυτο επρεπε να ηταν θεμα γιασου.

Στο θεμα μας παντως. Δεν μου εχει τυχει. Ενας φιλος παντως ειχε μια τετοια εμπειρια. Εβαζε σακουλες αποριμμματων κατω απο σεντονια, και στο αμαξι, δεν αντεχε αλλο.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εσυ όμως το θυμασαι!!!! :grin:

psolarmenistiz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
1.200
Πόντοι
206
Ξεχνιούνται τέτοια πράγματα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αυτο επρεπε να ηταν θεμα γιασου.

Στο θεμα μας παντως. Δεν μου εχει τυχει. Ενας φιλος παντως ειχε μια τετοια εμπειρια. Εβαζε σακουλες αποριμμματων κατω απο σεντονια, και στο αμαξι, δεν αντεχε αλλο.
Με την Cytherea τα ειχε φτιαξει τυπε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Γιατί ;
Τι ξέρει για την τζαζ αυτό το παπάρι ;
ή απο κινηματογράφο ;
έχει δει αγγελόπουλο , μαγιακόφσκι , φον τριαρς και αϊζενσταιν και χέστηκε η φοράδα στο αλώνι ;
Αυτο παλι ρε τύπε, να βαζεις στην ιδια προταση Αγγελοπουλο και Αιζενσταιν μπορει να με εξοντωσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom