Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.927
- Πόντοι
- 10.411
Νερό σου ριξανε?
μονο σε μενα ριχνουν
Νερό σου ριξανε?
μονο σε μενα ριχνουν
Ολα βοηθανε...ε ναι γιατι ως γνωστον γαμας μονο με τα ομορφα μουτρα και οχι με την θεση εξουσιας που βρισκεσαι...
Ποσων χρονων οταν εγινε η φαση με ρην συγχωριανη σου;Αν ησασταν γυρω στα 20 φυσικα και δεν θα ασχοληθηκε...ηθελε να ανοιξει τα φτερα της μακρυα απο το χωριο...τωρα ισως εισαι πιο τυχερος.Αν την δεις ξαναθεσε το θεμα?ειχα στειλει sms σε μια συγχωριανη μου.......... θες να γαμηθουμε? και αυτη με σιχτιρισε....... τραβα να γαμηθεις μονος σου.... παλια βεβαια, τωρα δε μου κραταει κακια, φιλιομαστε μαγουλακι οταν βλεπομαστε. αλλα δε μου καθετε με τιποτα. σε μια αλλη της κολλουσα και νομιζε οτι θα καναμε σχεση και φυσικα μου εκατσε. αλλα επειδη και γω ειχα σχεση τοτε της τον εβαλα για λιγο, και μετα της ειπα να φυγουμε γιατι ενιωσα τυψεις. πλεον δεν ασχολουμαι ουτε κυνηγαω, μπορω να καταλαβω απτην αρχη αν η αλλη γουσταρει. δε ζαλιζω αρχιδια ουτε γινομαι ενοχλητικος οπως μερικοι....
οταν ερχετε καλοκαιρι, δουλευει σε μια καφετερια του χωριου. εχω κατσει μαζι της την ωρα που δουλευει, εχουμε μιλησει και εχω βγαλει το συμπερασμα οτι δε μου καθετε....Ποσων χρονων οταν εγινε η φαση με ρην συγχωριανη σου;Αν ησασταν γυρω στα 20 φυσικα και δεν θα ασχοληθηκε...ηθελε να ανοιξει τα φτερα της μακρυα απο το χωριο...τωρα ισως εισαι πιο τυχερος.Αν την δεις ξαναθεσε το θεμα?
Τυπε ισως επειδη ησουν φτωχος εργατης…οταν ερχετε καλοκαιρι, δουλευει σε μια καφετερια του χωριου. εχω κατσει μαζι της την ωρα που δουλευει, εχουμε μιλησει και εχω βγαλει το συμπερασμα οτι δε μου καθετε....
ειχα στειλει sms σε μια συγχωριανη μου.......... θες να γαμηθουμε? και αυτη με σιχτιρισε....... τραβα να γαμηθεις μονος σου.... παλια βεβαια, τωρα δε μου κραταει κακια, φιλιομαστε μαγουλακι οταν βλεπομαστε. αλλα δε μου καθετε με τιποτα. σε μια αλλη της κολλουσα και νομιζε οτι θα καναμε σχεση και φυσικα μου εκατσε. αλλα επειδη και γω ειχα σχεση τοτε της τον εβαλα για λιγο, και μετα της ειπα να φυγουμε γιατι ενιωσα τυψεις. πλεον δεν ασχολουμαι ουτε κυνηγαω, μπορω να καταλαβω απτην αρχη αν η αλλη γουσταρει. δε ζαλιζω αρχιδια ουτε γινομαι ενοχλητικος οπως μερικοι....
Αλλαξες φωτογραφια στο προφιλ σου που δεν ραιριαζει με την συναγωνιστικη σου προσωνυμια....προτιμουσα την προηγουμενη.?ειχα στειλει sms σε μια συγχωριανη μου.......... θες να γαμηθουμε? και αυτη με σιχτιρισε....... τραβα να γαμηθεις μονος σου.... παλια βεβαια, τωρα δε μου κραταει κακια, φιλιομαστε μαγουλακι οταν βλεπομαστε. αλλα δε μου καθετε με τιποτα. σε μια αλλη της κολλουσα και νομιζε οτι θα καναμε σχεση και φυσικα μου εκατσε. αλλα επειδη και γω ειχα σχεση τοτε της τον εβαλα για λιγο, και μετα της ειπα να φυγουμε γιατι ενιωσα τυψεις. πλεον δεν ασχολουμαι ουτε κυνηγαω, μπορω να καταλαβω απτην αρχη αν η αλλη γουσταρει. δε ζαλιζω αρχιδια ουτε γινομαι ενοχλητικος οπως μερικοι....
δεν εχω κανει ακόμα αλλά για πάρτι σου την ποιο μεγάλη τρελά ,Λίγο χαζός ο τίτλος αλλά το νόημα το καταλάβατε....
Σίγουρα κάποια στιγμή στην ζωή σας γνωρίσατε τον άνθρωπο που επιθυμούσατε πολύ να κάνετε σεξ μαζί της/του.
Τι τρέλα κάνατε να έχετε πρόσβαση στο σεξ με συγκεκριμένο άτομο ή και γενικά;
Εγώ είχα πληρώσει αεροπορικά εισιτήρια με αυθημερόν επιστροφή για να κάνω 1-2 ώρες σεξ.
Βέβαια είχα κάνει και άλλα παλαβά, όπως η εγγραφή στο συγκεκριμένο σάιτ. Παραλίγο να πληρώσω άντρα συνοδό αλλά το μετάνιωσα γιατί δεν υπήρχαν επιλογές και ήταν αλβανικής καταγωγής. Μπορεί να είναι συνηθισμένο για άντρες να πληρώνουν για σεξ, για μια γυναίκα νέα που βλέπεται είναι κάτι εκτός ορίων. Συνήθως μας πληρώνετε.
Με το σεξ στο σμαρτ δεν συγκρίνεταιΓαμησα σε fiat cinquecento μεσα...και ειμαι σχεδον 1,90...
Πιο ευκολα γαμας σε σμαρτ παρα σε cinquecento/ seicento.Με το σεξ στο σμαρτ δεν συγκρίνεται
Εχω κανει και σε σμαρτ, αλλα εξω απο αυτο...σαν "βαση" το ειχαμεΜε το σεξ στο σμαρτ δεν συγκρίνεται
χωραμε?Με το σεξ στο σμαρτ δεν συγκρίνεται
εκανα αιτημα στον αντμινιστρατορα για αλλαγη νικ νειμ αλλα τζιφος μεχρι τωραΑλλαξες φωτογραφια στο προφιλ σου που δεν ραιριαζει με την συναγωνιστικη σου προσωνυμια....προτιμουσα την προηγουμενη.?
δεν ημουν εργατης τοτε λυκειο πηγαιναΤυπε ισως επειδη ησουν φτωχος εργατης…
Για ξαναδοκιμασε τωρα που δεν εισαι
Για αυτο σε εφτυσε..."στο χωριο θα γαμιςμαι;Χαθηκαν οι πολεις;" Ενω τωρα εχεις προοπτικες...ξαναθεσε το θεμα.Μπορει να παει καλα το θεμα.Δοκιμασε...με την ευχη μου.εκανα αιτημα στον αντμινιστρατορα για αλλαγη νικ νειμ αλλα τζιφος μεχρι τωρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν ημουν εργατης τοτε λυκειο πηγαινα
Με το σεξ στο σμαρτ δεν συγκρίνεται
είχα τραγουδήσει το 'I love you baby' σε καραόκε - φύγαν μέχρι και οι κατσαρίδες απο την τουαλέτα. Ευτυχώς η Ρωσίδα τουρίστρια εκτίμησε τη θυσία όταν ένα δίωρο αργότερα στηνόταν στα τέσσερα. Γιατί την αχαριστία ρε παιδιά δε τη μπορώ με τίποτα.