argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.740
- Πόντοι
- 9.297
Ναι.Σολιντ;
Ναι.Σολιντ;
κουκλος εισαι ρε μπαγασακο
Εσπασα λιγο...οταν ημουν στον Πειραια ημουν στα καλυτερα μου.κουκλος εισαι ρε μπαγασακο
σε βαραγε η αρμυρα γι'αυτοΕσπασα λιγο...οταν ημουν στον Πειραια ημουν στα καλυτερα μου.
καλυτερος ο γκμοχ δηλαδηΑντιθετως...εσπασα λογω της αρμυρας που εφαγα τοτε...σαν μπακαλιαρος πριν το ξαρμυρισμα εγινα.
σα αρπαγμενος ροδαλος λουκουμας ειναι ο σολιντ.Εγω εχω δικαιολογια την αρμυρα...αυτος ποια δικαιολογια μπορει να επικαλεσθει;
Ο Γκμοχ γαμαει ΔΥΟ με τετοιο σαγωνι....?σα αρπαγμενος ροδαλος λουκουμας ειναι ο σολιντ.
μαλακια ειπες.
επρεπε να ελεγες γκμοχ απο την αρχη.
τωρα θα γαμαγες και με το σαγωνι.
εμ δε με ακους... ηθελες το λουκουμα.Ο Γκμοχ γαμαει ΔΥΟ με τετοιο σαγωνι....?
το περιπλεκεις τωρα.Ναι αλλα δεν νομιζω να ενδιαφερονταν γυναικες με τετοιο σαγωνι...αντρες μπορει.
Παντως με Ελληνιδες δεν τον κοβω τον Γκμοχ να ειχε τυχη....παρα ειναι εξωτικος...για Πολωνεζες τον βλεπω φαβορι!το περιπλεκεις τωρα.
ξεκινα με τις γυναικες και το γυρνας στους "αντρες" μετα.
οχι με τη μια ολα μαζι και μπλοκαρεις το συστημα.
φαινεσαι να ξερεις καλυτερα.Παντως με Ελληνιδες δεν τον κοβω τον Γκμοχ να ειχε τυχη....παρα ειναι εξωτικος...για Πολωνεζες τον βλεπω φαβορι!
αφου δε ξερω, πως θα διαφωνησω ?Δεν βλεπω να διαφωνεις...
γενικα λεω εγω.Μα τετοια μουρη μονο με συμπατριωτισσες του θα εκανε φαση...
ε ναι γιατι ως γνωστον γαμας μονο με τα ομορφα μουτρα και οχι με την θεση εξουσιας που βρισκεσαι...Μα τετοια μουρη μονο με συμπατριωτισσες του θα εκανε φαση...