bookie
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2021
- Like
- 828
- Πόντοι
- 86
είμαι εγώ μισος Σουηδός μισος Έλληνας σου κάνω; και freeΑν ήταν Σουηδός θα πλήρωνα τσ διπλά
είμαι εγώ μισος Σουηδός μισος Έλληνας σου κάνω; και freeΑν ήταν Σουηδός θα πλήρωνα τσ διπλά
γι αυτο κουμπωνεις τα μουρλοχαπια με το κιλο τωραΕχω κλεισει ολα πληρωμενα αεροπορικα 600€ για βαρκελωνη, πενταστερο ξενοδοχειο στο κεντρο της πολης, γευμα σε κυριλε εστιατοριο στο λοφο του τιμπιδαμπο και ολα τα εξοδα και τα ψωνια σε μαγαζια ντεσιγουαλ, μανγκο κλπ κλπ για ολο το 5ημερο εκει για …6αρι ελεεινιδα και τελικα …δε γαμησα
Λεπτομέρειες παρακαλώ. Ηλικία εμφάνιση σωματοτυποςείμαι εγώ μισος Σουηδός μισος Έλληνας σου κάνω; και free
φωτος απο τα αξιοθεατα εβγαλες τουλαχιστον?Εχω κλεισει ολα πληρωμενα αεροπορικα 600€ για βαρκελωνη, πενταστερο ξενοδοχειο στο κεντρο της πολης, γευμα σε κυριλε εστιατοριο στο λοφο του τιμπιδαμπο και ολα τα εξοδα και τα ψωνια σε μαγαζια ντεσιγουαλ, μανγκο κλπ κλπ για ολο το 5ημερο εκει για …6αρι ελεεινιδα και τελικα …δε γαμησα
ΚΑΙ για αυτο και για πολλα ακομα…γι αυτο κουμπωνεις τα μουρλοχαπια με το κιλο τωρα
Εβγαλα πολλες αλλα διεγραψα και πολλες που ταν αυτη μεσα…φωτος απο τα αξιοθεατα εβγαλες τουλαχιστον?
ετσι... για την καλη αναμνηση
Εγω παλι δως μου αλβανεζα και παρε μου τη ψυχηΔεν μου βγαίνει να κάνω σεξ .
Μου πε οτι ειχε περιοδο… τελικα εμαθα αργοτερα οτι ηταν παρθενα και φοβοταν!Γιατί στράβωσε?
Φιλοι μου οπαδοι του Ολυμπιακου λενε οτι μοιαζω με εναν παλιο Νορβηγο προπονητη ....να ελπιζω;Αν ήταν Σουηδός θα πλήρωνα τσ διπλά
Σολιντ;Φιλοι μου οπαδοι του Ολυμπιακου λενε οτι μοιαζω με εναν παλιο Νορβηγο προπονητη ....να ελπιζω;
Λίγο χαζός ο τίτλος αλλά το νόημα το καταλάβατε....
Σίγουρα κάποια στιγμή στην ζωή σας γνωρίσατε τον άνθρωπο που επιθυμούσατε πολύ να κάνετε σεξ μαζί της/του.
Τι τρέλα κάνατε να έχετε πρόσβαση στο σεξ με συγκεκριμένο άτομο ή και γενικά;
Εγώ είχα πληρώσει αεροπορικά εισιτήρια με αυθημερόν επιστροφή για να κάνω 1-2 ώρες σεξ.
Βέβαια είχα κάνει και άλλα παλαβά, όπως η εγγραφή στο συγκεκριμένο σάιτ. Παραλίγο να πληρώσω άντρα συνοδό αλλά το μετάνιωσα γιατί δεν υπήρχαν επιλογές και ήταν αλβανικής καταγωγής. Μπορεί να είναι συνηθισμένο για άντρες να πληρώνουν για σεξ, για μια γυναίκα νέα που βλέπεται είναι κάτι εκτός ορίων. Συνήθως μας πληρώνετε.
Πίπα?Μου πε οτι ειχε περιοδο… τελικα εμαθα αργοτερα οτι ηταν παρθενα και φοβοταν!
τον γκμοχ εννοεις?Φιλοι μου οπαδοι του Ολυμπιακου λενε οτι μοιαζω με εναν παλιο Νορβηγο προπονητη ....να ελπιζω;
Όχι ευχαριστώ δεν καπνίζω!
Στα μάτια σου ίσως και χωρίς να μην βλέπομαι. Και πάλι όμως έχω παραπάνω επιλογές ?
Την θυμάσαι? Μου έχουν αφιερώσει αρκετέςτυπε εγω ειχα κανει μια κανταδα,μετραει;
μονο σε μενα ριχνουνΝερό σου ριξανε?
γιατι μπηκες σφηνα και μου το χαλασες?Πολωνός ήταν
ΝτροΈχω πει ψέματα πως είμαι χωρισμένος.
Έχεις συναντήσει πολλές?τυπε καμια γυναικα του μπου δεν βλεπεται