Νέα

Τί αυτοκίνητο θα διαλέγατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Upogeios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 303
  • Εμφανίσεις 16K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αναμεσα σε αυτα τα δυο ειμαι... εσεις τι θα διαλεγατε?!?

• BMW X3 2.8lt panorama full extra

Ψήφοι: 38 27,7%
  • Volvo XC60 T6 3.0 tturbo panorama full extra

Ψήφοι: 24 17,5%
  • κανενα δε μου αρεσει το SUV γενικα

Ψήφοι: 75 54,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    137

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
BMW τύπε, εκτός και εάν είσαι στο US και είσαι κανένας καθηγητής, οπότε το Volvo είναι must.

;)

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
dodge nitro  :rockon: :rockon: :rockon:
Οποτε το βλέπω αρρωσταίνω, το έχει και νταβάς στην φυλής τον βλέπω συχνα να παρκαρει εκεί.
Τωρα ανάμεσα στα 2 το volvo μου τα σκάει καλύτερα σε εμφάνιση, από μηχανικά επιδόσεις κλπ ειμαι άσχετος

OP
OP
Upogeios

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Το Volvo το εχει κανεις απο δω μεσα? το εχει κανει test drive εστω? γιατι το BMW κακα τα ψεμματα κυκλοφορει περισσοτερο απο το Vovlo...

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Το Volvo το εχει κανεις απο δω μεσα? το εχει κανει test drive εστω? γιατι το BMW κακα τα ψεμματα κυκλοφορει περισσοτερο απο το Vovlo...
Ειναι έθιμο του τόπου ρε τύπε γιαυτό, απο εποχή Αντρεα Παπανδρέου και έπειτα  :2funny:
Οποιος βάλει 30000 στην τσέπη αγοράζει μπεμπα και μετά λέει πόσο πολύ πάλεψε στην ζωή του για να τα καταφέρει  :2funny:

OP
OP
Upogeios

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
η αληθεια ειναι οτι κανει καλα αμαξια η BMW... εχω κανει κατι βολτες με ενα 335 και με ενα 645... πυραυλοι ειναι. Αλλα για καθε μερα με τιποτα. Κανενα τους δεν εχει χωρους... το 5αρι ειναι πολυ καλο το 7αρι ειναι αλλου αλλα πιο βολικο μου κανει το Χ3... ε και στο μεγεθος του ειναι πολυ καλο και το XC60... ετσι καταληξαμε στο ερωτημα που ετεθει...

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.737
Πόντοι
216
OP
OP
Upogeios

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
ανεβαινει το Volvo... χμ...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εχω φτασει να παρω αμαξι και δε ξερω τι να διαλεξω... γενικα μου αρεσουν τα ΒMW, αλλα δοκιμασα και το Volvo και ειναι πραγματι πολυ καλο. Εσεις πιο θα διαλεγατε απο τα δυο?

[size=8pt]Μην κανουμε κουβεντα για τα λεφτα και αν ειναι ακριβα κτλ κτλ... ξερω ποσο εχουν και ξερω ποσα μπορω να δωσω για τουτου...[/size]
εγω φιλε το μπεεμβε θα επαιρνα.....τωρα εσυ αποφασιζεις....

OP
OP
Upogeios

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
oχι,αλλα δεν καταλαβα τον τροπο σου............................

Ειναι στα πλαισια του "δεν εχω", αφου εχεις... πρεπει ή να τα εχεις κλεψει ή να στα κανουν δωρο ή να κερδισεις λαχειο και αν τιποτα απο ολα αυτα δεν κολλαει... ε τοτε εισαι φλουφλης... τι να κανουμε? ετσι ειναι η κενωνια η κακουργα!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εγω φιλε το μπεεμβε θα επαιρνα.....τωρα εσυ αποφασιζεις....
TO bmw x3 αν γνωριζω καλα εναι χρονια στην κυκλοφορια αυτο το μοντελο...επομενος θα αλαξει συντομα...το volvo xc 60 εχει κανα χρονο που κυκλοφορησε....επομενος καλυτρερα το βολβο...λεω.... :dunno:

OP
OP
Upogeios

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
καλυτερη απο αυτη που θα το παρω??!? δεν νομιζω να παιζει... τουλαιστω οχι στην Ελλαδα! :(
42 χιλιαρικα κανει το Χ3
34 χιλιαρικα κανει το XC60

Καινουργια, φουλ εξτρα και με navigator και καμερες και κουδουνι εξωπορτας και ζεστο νερο και με οτι εχει να βαλει η μανα τους και ο πατερας τους...

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
TO bmw x3 αν γνωριζω καλα εναι χρονια στην κυκλοφορια αυτο το μοντελο...επομενος θα αλαξει συντομα...το volvo xc 60 εχει κανα χρονο που κυκλοφορησε....επομενος καλυτρερα το βολβο...λεω.... :dunno:

η bmw εχει υποστει fl προσφατα και κυκλοφορει στην ελλαδα απο το καλοκαιρι νομιζω ενω το volvo ειναι μοντελο 2008

bmw και  απο μενα  :rockon:

Επισκέπτης
πάντως αν και είμαι άσχετος από αμάξια, προτείνω το εξής:

αν ο υπόγειος είναι νεαρός να πάρει την μπι εμ ντάμπλγιου, πιο μουράτη σε αυτές τις ηλικίες :cool2:

αν ο υπόγειος είναι κοντά στα 40 να πάρει την βολβίδα, προσδίδει κύρος σε αυτές της ηλικίες :cool2: (κάποιος γνωστός μου ήθελε να το πάρει πριν κάτι μήνες και είχε ξετρελαθεί μετά το τεστ ντράιβ)

πάντως υπόγειε τύπε, σάλτα και γαμήσου που ανοίγεις θρεντ με τέτοιου είδους διλήμματα σε περιόδους κρίσης :zfuck:

OP
OP
Upogeios

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
πάντως αν και είμαι άσχετος από αμάξια, προτείνω το εξής:

αν ο υπόγειος είναι νεαρός να πάρει την μπι εμ ντάμπλγιου, πιο μουράτη σε αυτές τις ηλικίες :cool2:

αν ο υπόγειος είναι κοντά στα 40 να πάρει την βολβίδα, προσδίδει κύρος σε αυτές της ηλικίες :cool2: (κάποιος γνωστός μου ήθελε να το πάρει πριν κάτι μήνες και είχε ξετρελαθεί μετά το τεστ ντράιβ)

πάντως υπόγειε τύπε, σάλτα και γαμήσου που ανοίγεις θρεντ με τέτοιου είδους διλήμματα σε περιόδους κρίσης :zfuck:

Sorry ρε μαστορια... εσεις εχετε κριση, οχι εγω...
Τι να κανω? διαιτα για συμπαρασταση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom