el_lobo_loco
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
[size=30pt]BMW[/size]!
Ειναι έθιμο του τόπου ρε τύπε γιαυτό, απο εποχή Αντρεα Παπανδρέου και έπειταΤο Volvo το εχει κανεις απο δω μεσα? το εχει κανει test drive εστω? γιατι το BMW κακα τα ψεμματα κυκλοφορει περισσοτερο απο το Vovlo...
εγω φιλε το μπεεμβε θα επαιρνα.....τωρα εσυ αποφασιζεις....εχω φτασει να παρω αμαξι και δε ξερω τι να διαλεξω... γενικα μου αρεσουν τα ΒMW, αλλα δοκιμασα και το Volvo και ειναι πραγματι πολυ καλο. Εσεις πιο θα διαλεγατε απο τα δυο?
[size=8pt]Μην κανουμε κουβεντα για τα λεφτα και αν ειναι ακριβα κτλ κτλ... ξερω ποσο εχουν και ξερω ποσα μπορω να δωσω για τουτου...[/size]
oχι,αλλα δεν καταλαβα τον τροπο σου............................
TO bmw x3 αν γνωριζω καλα εναι χρονια στην κυκλοφορια αυτο το μοντελο...επομενος θα αλαξει συντομα...το volvo xc 60 εχει κανα χρονο που κυκλοφορησε....επομενος καλυτρερα το βολβο...λεω....εγω φιλε το μπεεμβε θα επαιρνα.....τωρα εσυ αποφασιζεις....
εγω φιλε το μπεεμβε θα επαιρνα.....τωρα εσυ αποφασιζεις....
οχι.....δεν το 'χεις στην μάντρα σου να του κάνεις και καμιά καλή τιμούλα του παιδιού?
κυκλοφορηται και στο χωριο σου με μπεμπεοχι.....
TO bmw x3 αν γνωριζω καλα εναι χρονια στην κυκλοφορια αυτο το μοντελο...επομενος θα αλαξει συντομα...το volvo xc 60 εχει κανα χρονο που κυκλοφορησε....επομενος καλυτρερα το βολβο...λεω....
ναι.....τα παρκαρουμε και καβαλα στα πεζοδρομια στην πλατειακυκλοφορηται και στο χωριο σου με μπεμπε
πάντως αν και είμαι άσχετος από αμάξια, προτείνω το εξής:
αν ο υπόγειος είναι νεαρός να πάρει την μπι εμ ντάμπλγιου, πιο μουράτη σε αυτές τις ηλικίες
αν ο υπόγειος είναι κοντά στα 40 να πάρει την βολβίδα, προσδίδει κύρος σε αυτές της ηλικίες (κάποιος γνωστός μου ήθελε να το πάρει πριν κάτι μήνες και είχε ξετρελαθεί μετά το τεστ ντράιβ)
πάντως υπόγειε τύπε, σάλτα και γαμήσου που ανοίγεις θρεντ με τέτοιου είδους διλήμματα σε περιόδους κρίσης