Νέα

Τί αυτοκίνητο θα διαλέγατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Upogeios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 303
  • Εμφανίσεις 16K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αναμεσα σε αυτα τα δυο ειμαι... εσεις τι θα διαλεγατε?!?

• BMW X3 2.8lt panorama full extra

Ψήφοι: 38 27,7%
  • Volvo XC60 T6 3.0 tturbo panorama full extra

Ψήφοι: 24 17,5%
  • κανενα δε μου αρεσει το SUV γενικα

Ψήφοι: 75 54,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    137
OP
OP
Upogeios

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
270 αλλα δεν μπορεις να κατσεις πανω απο τον αερα.σημασια εχει πως τα πιανει.μαλλον για τουρμπο παω και για πολλα ατια

στα 250 κοβουν και το xc60 και το x3 αλλα και τα δυο κανουν ανετα ταξιδι με 180-210 αν εχεις δρομο της προκοπης. Το volvo ειναι πιο αγριο απο τα χαμηλα λογο των turbo...

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
στα 250 κοβουν και το xc60 και το x3 αλλα και τα δυο κανουν ανετα ταξιδι με 180-210 αν εχεις δρομο της προκοπης. Το volvo ειναι πιο αγριο απο τα χαμηλα λογο των turbo...
μην παρταμυθιαζεσαι στους δρομους της ελλδασ τα ταξιδια γινονται με 120-160 αντε 180.ενα ταξιδι εχω ευχαριστηθει μονο.ναυπλιο αθηνα 3 τη νυχτα 200 με 240 συνεχεια.αντε να συναντησα 50 αυτοκινητα στη διαδρομη

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μην παρταμυθιαζεσαι στους δρομους της ελλδασ τα ταξιδια γινονται με 120-160 αντε 180.ενα ταξιδι εχω ευχαριστηθει μονο.ναυπλιο αθηνα 3 τη νυχτα 200 με 240 συνεχεια.αντε να συναντησα 50 αυτοκινητα στη διαδρομη

σιγα τα συνεχεια 240 ρε παιχτη. μονο απο το σημειο που βγαινεις περιφερειακο για τα πρωτα διοδια επιστρεφοντας μπορεις να το πατησεις. εχει και επαρχιακο κομματι.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
σιγα τα συνεχεια 240 ρε παιχτη. μονο απο το σημειο που βγαινεις περιφερειακο για τα πρωτα διοδια επιστρεφοντας μπορεις να το πατησεις. εχει και επαρχιακο κομματι.
ναι ρε μονο σε καποια κομματια αλλα δεν ειχα ταξιδεψει ποτε τοσο αργα καιτην καταβρηκα ουτε λωριδες ουτε τιποτα

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.737
Πόντοι
216
Το Σάββατο πήγα και είδα το Χ3 , οκ το καινούργιο είναι είναι πράγματι άλλο αυτοκίνητο. πιο μεγάλο, καλύτεροι χώροι, πολύ καλύτερη ποιότητα υλικών. Μετά έμαθα ότι το 3λιτρο αρχίζει από 75Κ και μου έπεσε το σαγόνι.

Το Q5 είναι μονόδρομος πλέον , μεταχειρισμένο 1 χρόνου με 15-20Κ km στο 1/3 των χρημάτων.

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
Φιλε μου αποψη μου παντα για να μην παρεξηγηθω ειναι οτι το BMW ειναι καλυτερο και να το προτιμησεις...θες ειναι πιο πρεστιζατο,θες ειναι BMW,θες οτι με τα χρονια θα κραταει περισσοτερο την τιμη...ολα αυτα μαζι και αλλα πολλα...απο εκει και περα θα ηταν καλο να δεις ισως και ενα μεταζειρισμενο 1-2 ετων...θα γλυτωσεις αρκετα λεφτα αυτη την περιοδο και με οσα σου περισεψουν μπορεις να κανεις και κατι αλλο βρε αδερφε...

Επισκέπτης
εχω φτασει να παρω αμαξι και δε ξερω τι να διαλεξω... γενικα μου αρεσουν τα ΒMW, αλλα δοκιμασα και το Volvo και ειναι πραγματι πολυ καλο. Εσεις πιο θα διαλεγατε απο τα δυο?

[size=8pt]Μην κανουμε κουβεντα για τα λεφτα και αν ειναι ακριβα κτλ κτλ... ξερω ποσο εχουν και ξερω ποσα μπορω να δωσω για τουτου...[/size]

Τὶ ...ἑρμάρια εἶναι αὐτὰ κύριὲ μου; :rolleyes:

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
απο τα δυο αυτα το Χ3 δαγκωτο ! ασε που θα χασαεις πολυ σε μεταπωλητικη με το volvo και το x3 εχει υποστει facelift αρκετα προσφατα...

εγω στη θεση σου παντως θα διαλεγα q5  και σιγουρα θα κοιτουσα για κατι ελαφρως μεταχειρισμενο ..  κοιτα και για Μεταχειρισμενο cayenne αν αντεχεις τα τελη οι τιμες εχουν πεσει πολυ ! :cool2:

Lakisglukoulis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
κανένα φιλε μου απο τα δυο που εβαλες :grin:

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
exo tiguan 1.4 montelo 2009. idi exei 32000 xiliometra kai me exei vgalei asproprosopo. kami vlavi, megaloi xoroi, normal katanalosi (oxi poli xamili alla apo X3 kai Q5 poli xamilotera), to turbo molis toy zitiso parapano dinami kai taxutita moy dinei amesa, kai liga teli kykloforias kai asfalistra kai liga exoda service. mono meiomektima to oxi kai toso megalo portbaggage. einai pio poli amaxi dromou, den einai gia extreme offroad alla me exei paei se pola kakotraxala meri kai den kolonei  eykola

el_lobo_loco

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
σορρυ μαγκες αλλα λετε μαλακιες χωρις να ξερετε! :grin:
αν δεν ειναι στη σπορ εκδοση το bmw με ειδικα λαστιχα και αναρτησεις απο το εργοστασιο ειναι κλειδωμενος ο εγκεφαλος να μην πηγαινει πανω απο 220!
γιατι δεν ρωτατε την ιδια την bmw  να σας πουν! α και μετα δεν βγαινει ετσι απλα ο κοφτης! ;)
το Volvo εχει μηδενικη αξια μεταπωλησης!
το τουρμπο αν σου σπασει εχει ενα χιλιαρικο χωρις τα εργατικα! πλουσιο σαλονι αλλα ειναι ford!
μου αρεσε παντως το ενσωματομενο κινητο πανω στην κονσολα! ;) το χ3 ποσους μηνες παραδοση εχει ξερεις?
το τεκμηριο το ξερεις για το χ3! παντως 270 δεν πιανει το Χ5 το 4800 το sport με αυτοματο κιβωτιο!i know that! :grin:
το τουρμπισιο μπορει φετος να πληρωνει τελη για 2000cc αλλα του χρονου θα πληρωνεις τελη αναλογα με τα αλογα! ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ζητας γνωμη και δε λες το βασικοτερο...για τι ειδους χρηση το θες...
με τα χρηματα που δινεις αν θες οφ-ροουντ αμαξι,μπορεις να παρεις 1000 φορες καλυτερο απο αυτα που ποσταρες...
αν το θες για "μαλλι γυαλι και παντελονι λι" αλλαζει το πραγμα,καθως αυτο το κριτηριο ειναι καθαρα υποκειμενικο..

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Βλέπω πως τα πάτε πολύ καλά με τους κουβάδες οι περισσότεροι!!!
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
smart,cinquecento,twingo,iq,aygo και γενικα οτι ειναι μικρο σε μεγεθος. μες την αθηνα ολα τα αλλα θα θεωρω αχρηστα

OP
OP
Upogeios

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
ok ισως να πρεπει να δωσω E9 για να βρουμε μια ακρη εδω μεσα...

Εχω ψαξει την αγορα και εχω καταληξει αναμεσα σε αυτα τα δυο. Δεν ζηταω να μου πειτε ποιο μου κανει εμενα, ουτε θελω να δω το Q5 ή το Fx35... τα εχω κοιταξει. Επισης δε θελω να κανω οικονομια. Τα αυτοκινητα θα τα πληρωσω 40.000 ευρω περιπου. Οποιο και αν παρω.
Για τον φιλο που λεει οτι μεχρι 220 παει το Χ3... ισως το 2λιτρο. Μιλαμε για 2,8 και 3,0 λιτρα.

[size=16pt]Αυτο που ζητησα ηταν την αποψη σας αναμεσα σε αυτα τα δυο[/size]... ουτε αν εχει η Αθηνα προβλημα parking με νοιαζει ουτε αν χιονιζει στη ραχουλα. ΔΕΝ ειμαι στην Αθηνα, ΔΕΝ ειμαι στην Ελλαδα...

Ελπιζω τωρα να ειναι πιο συγκεκριμενες οι απαντησεις σας και να εγινα πιο ξεκαθαρος στην ερωτηση μου.

el_lobo_loco

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
βρε παιχτη εσυ μιλας για το αυτοκινητο που θα παρεις και εγω για αυτο που εχω!
μην βλεπεις μονο τι γραφει το μερκετινγκ της καθε εταιριας! αν δεν ειναι η sport εκδοση κοφτης στα 220 δεν πα να ειναι 4800cc!
σου ειπα ρωτα την ιδια την bmw για να εχεις σωστη πληροφορηση!
ελεος!

ok ισως να πρεπει να δωσω E9 για να βρουμε μια ακρη εδω μεσα...

Εχω ψαξει την αγορα και εχω καταληξει αναμεσα σε αυτα τα δυο. Δεν ζηταω να μου πειτε ποιο μου κανει εμενα, ουτε θελω να δω το Q5 ή το Fx35... τα εχω κοιταξει. Επισης δε θελω να κανω οικονομια. Τα αυτοκινητα θα τα πληρωσω 40.000 ευρω περιπου. Οποιο και αν παρω.
Για τον φιλο που λεει οτι μεχρι 220 παει το Χ3... ισως το 2λιτρο. Μιλαμε για 2,8 και 3,0 λιτρα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πάρε το volvo.

Υ.Γ. όταν μιλάτε για σπορ τρακτέρ έχετε πολύ πλάκα.

OP
OP
Upogeios

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
βρε παιχτη εσυ μιλας για το αυτοκινητο που θα παρεις και εγω για αυτο που εχω!
μην βλεπεις μονο τι γραφει το μερκετινγκ της καθε εταιριας! αν δεν ειναι η sport εκδοση κοφτης στα 220 δεν πα να ειναι 4800cc!
σου ειπα ρωτα την ιδια την bmw για να εχεις σωστη πληροφορηση!
ελεος!

Να το ξαναπω. Δεν ειμαι στην Ελλαδα, Δεν ειμαι στην Ευρωπη.
Ειναι αλλοι οι κανονισμοι εδω που ειμαι.
Στις εκπομπες ρυπων και στον κοκ... η BMW μεχρι πριν 3-4 χρονια τα αμαξια που εστελνε εδω ηταν χωρις καταλυτη. Οπως καταλαβαινεις η ιπποδυναμη ηταν λιγο πιο μεγαλη και η πιθανοτητα να τα φερεις Ευρωπη πολυ πιο μικρη. Θα το κοιταξω παραυτα το θεμα του κοφτη, αν και δε με νοιαζει τοσο πολυ γιατι δεν ειμαι τελειως killer στην οδηγηση και γιατι αυτο θα ειναι περισσοτερο το καθημερινο τουτου. Τι θα διαλεγες ομως απο αυτα τα δυο? δε μου ειπες τελικα...!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom