sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Sorry ρε μαστορια... εσεις εχετε κριση, οχι εγω...
Τι να κανω? διαιτα για συμπαρασταση?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
να παιρνεται καμπριο κανουν και για κουβαλημα ξυλωνναι.....τα παρκαρουμε και καβαλα στα πεζοδρομια στην πλατεια![]()
Βαζεις και καμια προβατινα μεσα αμα λαχει...να παιρνεται καμπριο κανουν και για κουβαλημα ξυλων![]()
κοιταξε φιλε μου η βλακεια δεν εχει ορια και εννοω τα δικα σου,μιλας για ενα αμαξι που κανει 40 χιλιαρικα,ξεχωριστα τα της βενζινης και των τελων κυκλοφοριας κτλ σε μια περιοδο που ολο και περισσοτερο ακουμε για απολυσεις και που σε λιγο μπορει να κανουμε και τη προσευχη μας στο τραπεζι επειδη θα εχουμε να τρωμεSorry ρε μαστορια... εσεις εχετε κριση, οχι εγω...
κοιταξε φιλε μου η βλακεια δεν εχει ορια και εννοω τα δικα σου,μιλας για ενα αμαξι που κανει 40 χιλιαρικα,χωρια τα της βενζινης ,των τελων κυκλοφοριας κτλ σε μια περιοδο που ολο και περισσοτερο ακουμε για απολυσεις και που σε λιγο μπορει να κανουμε και τη προσευχη μας στο τραπεζι επειδη θα εχουμε να τρωμε
Το ν ανεβαζεις λοιπον σαν θεμα τι αμαξι θα παρεις,δηλ που θα πεταξεις στη κυριολεξια τα λεφτα σου που για αλλους θα ηταν η σωτηρια τους σ αρεσει δεν σ αρεσει ειναι μια προκληση
που εισαι;ασε δε που ΑΝ τα πουλαγαν στην ελλαδα στις τιμες που παιζουν εδω που ειμαι... εεεεε εκει να δεις...
οι μισοι θα εβαζαν ενεχυρο τη μανα τους και 7 χιλιαδες δοσεις για να τα παρουν...
που εισαι;
Ρε τυποι ειπε ο ανθρωπος..δεν ειναι ευρωπη..........Και μετα τη παραμυθη ειναι αυτο οτι στην γερμανια εχουν τα πιο φθηνα αυτοκινητα?.......ελεςοςλογικα γερμανια
κοιταξε φιλε μου η βλακεια δεν εχει ορια και εννοω τα δικα σου,μιλας για ενα αμαξι που κανει 40 χιλιαρικα,ξεχωριστα τα της βενζινης και των τελων κυκλοφοριας κτλ σε μια περιοδο που ολο και περισσοτερο ακουμε για απολυσεις και που σε λιγο μπορει να κανουμε και τη προσευχη μας στο τραπεζι επειδη θα εχουμε να τρωμε
Το ν ανεβαζεις λοιπον σαν θεμα τι αμαξι θα παρεις,δηλ που θα πεταξεις στη κυριολεξια τα λεφτα σου που για αλλους θα ηταν η σωτηρια τους σ αρεσει δεν σ αρεσει ειναι μια προκληση
By the way, η βενζινη εδω κανει 0,15€/lt και τελη κυκλοφοριας δεν υπαρχουν. Ο φορος ειναι 5% και παλι δεν τον πληρωνω γιατι ειμαι αλλοδαπος οποτε πληρωνει ο εργοδοτης μου (και στην περιπτωση μου ΔΕΝ μου μεταφερει το κοστος). Οποτε αντι να με λες βλακα (που δεν ειναι κακο), κοιτα μπας και θες να μαθεις τι κανει ο βλακας και περναει οπως περναει... ενω ο εξυπνος θιγεται απο τη βλακεια... if you know what I mean... ;)
Ρε τυποι ειπε ο ανθρωπος..δεν ειναι ευρωπη..........Και μετα τη παραμυθη ειναι αυτο οτι στην γερμανια εχουν τα πιο φθηνα αυτοκινητα?.......ελεςος
Ξαναδιαβαστο...φιλε με τα ελληνικα σου με μπερδεψες... τι θες να πεις??![]()
Ξαναδιαβαστο...![]()
περνας καλα με τ αυτοκινητο και δε περνας καλα με το διμετρο ξανθο που το χεις στο κρεβατι?οχι ρε φιλε,εχουμε αλλη αποψη για την διασκεδαση..By the way, η βενζινη εδω κανει 0,15€/lt και τελη κυκλοφοριας δεν υπαρχουν. Ο φορος ειναι 5% και παλι δεν τον πληρωνω γιατι ειμαι αλλοδαπος οποτε πληρωνει ο εργοδοτης μου (και στην περιπτωση μου ΔΕΝ μου μεταφερει το κοστος). Οποτε αντι να με λες βλακα (που δεν ειναι κακο), κοιτα μπας και θες να μαθεις τι κανει ο βλακας και περναει οπως περναει... ενω ο εξυπνος θιγεται απο τη βλακεια... if you know what I mean... ;)
περνας καλα με τ αυτοκινητο και δε περνας καλα με το διμετρο ξανθο που το χεις στο κρεβατι?οχι ρε φιλε,εχουμε αλλη αποψη για την διασκεδαση..
σαουδικη αραβια? καταρ? αμπου νταμπι η ντουμπαι? μονο αυτες οι χωρες εχουν τοσο φτηνη βενζινη! ιραν και λιβυη μαλλον ελπιζω δεν εισαιBy the way, η βενζινη εδω κανει 0,15€/lt και τελη κυκλοφοριας δεν υπαρχουν. Ο φορος ειναι 5% και παλι δεν τον πληρωνω γιατι ειμαι αλλοδαπος οποτε πληρωνει ο εργοδοτης μου (και στην περιπτωση μου ΔΕΝ μου μεταφερει το κοστος). Οποτε αντι να με λες βλακα (που δεν ειναι κακο), κοιτα μπας και θες να μαθεις τι κανει ο βλακας και περναει οπως περναει... ενω ο εξυπνος θιγεται απο τη βλακεια... if you know what I mean... ;)