Νέα

Τί αυτοκίνητο θα διαλέγατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Upogeios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 303
  • Εμφανίσεις 17K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Αναμεσα σε αυτα τα δυο ειμαι... εσεις τι θα διαλεγατε?!?

• BMW X3 2.8lt panorama full extra

Ψήφοι: 38 27,7%
  • Volvo XC60 T6 3.0 tturbo panorama full extra

Ψήφοι: 24 17,5%
  • κανενα δε μου αρεσει το SUV γενικα

Ψήφοι: 75 54,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    137

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
Sorry ρε μαστορια... εσεις εχετε κριση, οχι εγω...
Τι να κανω? διαιτα για συμπαρασταση?
κοιταξε φιλε μου η βλακεια δεν εχει ορια και εννοω τα δικα σου,μιλας για ενα αμαξι που κανει 40 χιλιαρικα,ξεχωριστα τα της βενζινης  και των τελων κυκλοφοριας κτλ σε μια περιοδο που ολο και περισσοτερο ακουμε για απολυσεις και που σε λιγο μπορει να κανουμε και τη προσευχη μας στο τραπεζι επειδη θα εχουμε να τρωμε
Το ν ανεβαζεις λοιπον σαν θεμα τι αμαξι θα παρεις,δηλ που θα πεταξεις στη κυριολεξια τα λεφτα σου που για αλλους θα ηταν η σωτηρια τους σ αρεσει δεν  σ αρεσει ειναι μια προκληση

OP
OP
Upogeios

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
837
Πόντοι
96
Sorry ρε μαστορια... εσεις εχετε κριση, οχι εγω...
Τι να κανω? διαιτα για συμπαρασταση?

ασε δε που ΑΝ τα πουλαγαν στην ελλαδα στις τιμες που παιζουν εδω που ειμαι... εεεεε εκει να δεις...

οι μισοι θα εβαζαν ενεχυρο τη μανα τους και 7 χιλιαδες δοσεις για να τα παρουν...

OP
OP
Upogeios

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
837
Πόντοι
96
κοιταξε φιλε μου η βλακεια δεν εχει ορια και εννοω τα δικα σου,μιλας για ενα αμαξι που κανει 40 χιλιαρικα,χωρια τα της βενζινης ,των τελων κυκλοφοριας κτλ σε μια περιοδο που ολο και περισσοτερο ακουμε για απολυσεις και που σε λιγο μπορει να κανουμε και τη προσευχη μας στο τραπεζι επειδη θα εχουμε να τρωμε
Το ν ανεβαζεις λοιπον σαν θεμα τι αμαξι θα παρεις,δηλ που θα πεταξεις στη κυριολεξια τα λεφτα σου που για αλλους θα ηταν η σωτηρια τους σ αρεσει δεν  σ αρεσει ειναι μια προκληση

εσυ δηλαδη θα ψηφισεις "δε μου αρεσουν τα SUV" και θα παρεις ενα CG με 150 (με CIM, CIF, A' LEVEL, LOWER και σιλικονη στο βυζι)???
Αμα ειναι ετσι, οταν ξαναπερασεις απο το Λαϊνοπουλο, σπαστου το μαγαζι που πουλαει μερσεντες σε δυσκολες εποχες...

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
το Χ3 δεν μου αρεσει πολυ... ειναι κ δεν ειναι SUV. Δηλαδη περα Χ3 γιατι δεν ειχα λεφτα για Χ5.. καπως ετσι το βλεπω εγω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ασε δε που ΑΝ τα πουλαγαν στην ελλαδα στις τιμες που παιζουν εδω που ειμαι... εεεεε εκει να δεις...

οι μισοι θα εβαζαν ενεχυρο τη μανα τους και 7 χιλιαδες δοσεις για να τα παρουν...
που εισαι;

OP
OP
Upogeios

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
837
Πόντοι
96
κοιταξε φιλε μου η βλακεια δεν εχει ορια και εννοω τα δικα σου,μιλας για ενα αμαξι που κανει 40 χιλιαρικα,ξεχωριστα τα της βενζινης  και των τελων κυκλοφοριας κτλ σε μια περιοδο που ολο και περισσοτερο ακουμε για απολυσεις και που σε λιγο μπορει να κανουμε και τη προσευχη μας στο τραπεζι επειδη θα εχουμε να τρωμε

By the way, η βενζινη εδω κανει 0,15€/lt και τελη κυκλοφοριας δεν υπαρχουν. Ο φορος ειναι 5% και παλι δεν τον πληρωνω γιατι ειμαι αλλοδαπος οποτε πληρωνει ο εργοδοτης μου (και στην περιπτωση μου ΔΕΝ μου μεταφερει το κοστος). Οποτε αντι να με λες βλακα (που δεν ειναι κακο), κοιτα μπας και θες να μαθεις τι κανει ο βλακας και περναει οπως περναει... ενω ο εξυπνος θιγεται απο τη βλακεια... if you know what I mean... ;)

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
By the way, η βενζινη εδω κανει 0,15€/lt και τελη κυκλοφοριας δεν υπαρχουν. Ο φορος ειναι 5% και παλι δεν τον πληρωνω γιατι ειμαι αλλοδαπος οποτε πληρωνει ο εργοδοτης μου (και στην περιπτωση μου ΔΕΝ μου μεταφερει το κοστος). Οποτε αντι να με λες βλακα (που δεν ειναι κακο), κοιτα μπας και θες να μαθεις τι κανει ο βλακας και περναει οπως περναει... ενω ο εξυπνος θιγεται απο τη βλακεια... if you know what I mean... ;)

ρε φιλε που εισαι να ερθω :rockon:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Ρε τυποι ειπε ο ανθρωπος..δεν ειναι ευρωπη..........Και μετα τη παραμυθη ειναι αυτο οτι στην γερμανια εχουν τα πιο φθηνα αυτοκινητα?.......ελεςος

φιλε με τα ελληνικα σου με μπερδεψες... τι θες να πεις?? :think:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16

σε επιασα με αλλη οπτικη γωνια... Λοιπον δεν ειδα οτι εγραψε στο που βρισκεται

Οσο για την Γερμανια ναι ειναι πιο φτηνα τα μεταχηρισμενα γιατι η αγορα ειναι τεραστια. 80.000.000 κοσμος μενει εκει..

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
περνας καλα με τ αυτοκινητο και δε περνας καλα με το διμετρο ξανθο που το χεις στο κρεβατι?οχι ρε φιλε,εχουμε αλλη αποψη για την διασκεδαση..

Συνημμένα

• 09.jpg
    09.jpg
    122,3 KB · Εμφανίσεις: 20
  • 06.jpg
    06.jpg
    60 KB · Εμφανίσεις: 25
OP
OP
Upogeios

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
837
Πόντοι
96
περνας καλα με τ αυτοκινητο και δε περνας καλα με το διμετρο ξανθο που το χεις στο κρεβατι?οχι ρε φιλε,εχουμε αλλη αποψη για την διασκεδαση..

Οποιος παρει αμαξι πανω απο 10 χιλιαρικα δε ξαναγαμαει? ρε πουλακι μου τι λες?

Το gallop ηταν αναμεσα σε δυο καρα... οχι αναμεσα σε δυο καρα και την καλογερικη... εισαι μαζι μας ή απαντας σε αλλο topic?

Το Volvo εχει πιασει τη μπεμπα στο μεταξυ, το βλεπετε?

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
το Χ3 δεν ειναι σαν το Χ5....

ειναι ενα μικρο Χ5.....

Άλλα δεν σκεφτεσαι??? πχ Jeep, Grand cherokee

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
  σαουδικη  αραβια?  καταρ?  αμπου  νταμπι  η  ντουμπαι?    μονο  αυτες   οι  χωρες   εχουν  τοσο  φτηνη  βενζινη!   ιραν  και  λιβυη    μαλλον   ελπιζω  δεν  εισαι :2funny:      φυσικο  αεριο   (cng  η  lng)   εχουν  (σχεδον)  τοσο  φτηνο   και  καποιες  αλλες  χωρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom