Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.919
Πόντοι
6.035
Μέχρι αύριο είναι η προθεσμία...
Ψάλε μετά
κραταω αλλα δεν ξερω για ποσο η πρεπει να διαβασω για μεταγραφεΣ η να μας δωδουν επισημο χρονοδιαγραμμα επιστροφης εβανς και ραιτ για να δικαιολογηθει η μη μεταγραφικη κινηση. :coffee:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
41.189
Πόντοι
10.411
κραταω αλλα δεν ξερω για ποσο η πρεπει να διαβασω για μεταγραφεΣ η να μας δωδουν επισημο χρονοδιαγραμμα επιστροφης εβανς και ραιτ για να δικαιολογηθει η μη μεταγραφικη κινηση. :coffee:
Τον Έβανς θα τον δεις Απρίλιο
Ο άλλος έχει καρδιά,ξέχασέ τον

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.572
Πόντοι
17.085
λοιπον μεταγραφη δεν διαβαζω στο μπασκετ και θα ξεκινησω να ψελνω το κατα ματθαιο ευαγγελιο.
Τίποτα δεν περιμένω από το μπάσκετ γενικά. Άρχισε πάλι το δούλεμα εντωμεταξύ ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και τρίχες κατσαρές. Τα 'χουμε ξανακούσει αυτά. Στο κρίσιμο ματς θα σπάσουν τα καλάθια και ο Βεζένκοφ και ο Φουρνιέ. Είμαι σίγουρος. Επίσης είμαι σίγουρος και ποιός θα το ξαναπάρει (δυστυχώς).

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
41.189
Πόντοι
10.411
Τίποτα δεν περιμένω από το μπάσκετ γενικά. Άρχισε πάλι το δούλεμα εντωμεταξύ ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και τρίχες κατσαρές. Τα 'χουμε ξανακούσει αυτά. Στο κρίσιμο ματς θα σπάσουν τα καλάθια και ο Βεζένκοφ και ο Φουρνιέ. Είμαι σίγουρος. Επίσης είμαι σίγουρος και ποιός θα το ξαναπάρει (δυστυχώς).
3JlRCUg.gif

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.919
Πόντοι
6.035
Θα ήθελα τον Μπέβερλι αλλά είναι μαχαίρι δίκοπο
το θεμα γκαρντ ειναι καθαρα θεμα ποσοτικο θες καποιον για το αν η θεση του ψηλου ειναι ποιοτικη γιατι οχι μονο στο αν συμβει κατι αλλα κυριως επειδη εχεις δυο ψηλους που ειναι μονιμα ντεφορμε.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
41.189
Πόντοι
10.411
το θεμα γκαρντ ειναι καθαρα θεμα ποσοτικο θες καποιον για το αν η θεση του ψηλου ειναι ποιοτικη γιατι οχι μονο στο αν συμβει κατι αλλα κυριως επειδη εχεις δυο ψηλους που ειναι μονιμα ντεφορμε.
Υπάρχουν ψηλοί και εντός των τοιχών και καλοί,αλλά θα πιάσει?Αυτό είναι το θέμα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.919
Πόντοι
6.035
Υπάρχουν ψηλοί και εντός των τοιχών και καλοί,αλλά θα πιάσει?Αυτό είναι το θέμα
ενω εφερες παιχταρα απο αμερικα που βγαζει ματια.ειχες γουοτσον μες τα ποδια σου ειχες τρεβον που δεν μπορουσες να τον παρεις αλλα τα καταφερε η μακαμπι.αντε να δουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom